Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 20241101_080855
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hátha valakinek van tapasztalata, melyiket érdemesebb megvenni BSZ 2-höz a következők közül?
✏ Katona Gyula Y., Recski András, Szabó Csaba: A számítástudomány alapjai ([link])
✏ Friedl Katalin - Recski András - Simonyi Gábor: Gráfelméleti feladatok ([link])Természetesen felsőbbévestől vásárolnám, egész kedvező áron, de nem vágom, melyik lenne jobb választás. (most nem az ár az elsődleges, hanem hogy melyikkel érek többet)
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
concret_hp
addikt
válasz Sk8erPeter #6906 üzenetére
tekintve, hogy egyik elmélet, másik a nevéből adódóan gondolom gyakorlat (mi időnkben még nem volt feladatgyűjtemény), mind2?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
norbiphu
őstag
a második az biztos hasznos zhkhoz, tele van feladatokkal és elég jól el van magyarázva a megoldás is hozzá. az első meg az elméletet tárgyalja ha jól emlékszem, szóval vizsgára jöhet jól majd.
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz concret_hp #6907 üzenetére
Aha, az tök jó lenne, csakhogy jelenleg épp nem úszkálok a pénzben.
Na jó, asszem marad az utóbbi, aztán az elsőt megszerzem könyvtárból. Közben kérdés eldöntve.Szerk.:
(#6908) Screammm: köszi szépen a választ, ebből már meg is tudtam valamit! Akkor marad az utóbbi! Kösz a segítséget![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
bpx
őstag
hát figyelj, első a vizsgához kell, második meg a zh-hoz (gondolom)
vizsgához meg kell ugye az aláírásbsz2-ből már egyszerűbb a zh (mint bsz1-ből), nekünk nem is mondták hogy van ilyen feladatgyűjtemény
amúgy ha van órai jegyzeted, akkor az + a fleiner féle jegyzet ([link]) bőven elég vizsgára, nem kell a könyv
-
concret_hp
addikt
4 óra grafika továbbra is gyilkos
-
Béló
aktív tag
Valaki tudna ajnlani matek A2sorok, vektorok ből vmi jó elméletis könyvet: ami elég lenne a 4eshez és elégé tömör??
Valamint A3statisztika+valszám:-ból ugyanez érdekelne: ez egy 2 kredites fostalicska de erre a vacakra kb 10 kreditnyi tárgyam épül: a para ott van hogy órán csak definiciokat diktál ellenben, feladatokat nem oldunk, pedig a zh nagy részét az teszi, ezért itt vmi feladatgyűjtemény sem ártana szerintemelőre is köszi bárki segitségét!!
tapasztalatok 2 hét elmultával: szab. vál tárgyak: műangol: kifogtuk a legrosszabb arc tanárt, ez tanit is és 2 zh+beadando lesz, a másik tanár aki még ilyet oktat: 1 zh-t irat és aki beadandot ir annaka zh-ját nem veszi figyelembe...
üzleti jog: első héten foszer hozta a prezentációját de nem volt projektor, másodikhéten nem hozta, persze hogy volt: szal 2 hétig kb darálta a semmit(legalábis mi kb annyit értettünk belőle)alaptárgyak: a 2. félév sokkal nehezebb mint az első, sajnos már hétköznap sem árt elkezdeni készülni a hétfői laborra ( a többi tárgyra se de ez a kiemelt prioritásu: a labor nehezebb mint az összes többi zh-m eggyütt véve..)
tanulni kell rendesen igy nics gond, de mivel megszűnt a 3 napos hétvégém igy joval kevesebb szabadidőm van, és állandoan hullafáradt vagyok! -
Foxi
senior tag
Utálom a csütörtököt 8-8-ig két óra szünettel nem annyira jó, nem kizárt, hogy picit túl vállaltam magam ebben a félévben de ez majd a végére kiderül.
Na de van két erős versenyző a legrosszabb egyetemi előadás címért (hálók és opre), bár a téma még érdekelne is mindkettőnél.
Ja és még valami. Miért van az, hogy még a mikroportot is behozza néhány előadó, jó látványosan kiteszi az asztalra, majd nem túl magas hangerővel lenyom egy órát? Nyilván élvezi a zajt, mert aki a csendben sem hall semmit jó eséllyel nem fog csendben maradni.
-
Drizzt
nagyúr
Húú, opre, hálók tényleg amolyan két-két előadáson voltam egész életemben tárgyak. Opreből tuti csúsztam egy félévet hála a csodás beugrónak, szghálókból meg ki kellett reklamálnom a kettest úgy, hogy legalább sima 4-esre számítottam, csomó mindenen látszott, hogy el se olvasták, úgy kellett kireklamálni erősen, hogy legalább mondják már meg, hogy a két oldalas leírás miért 0 pont. Előadás mindkettőből olyan volt, hogy hamar azt mondtam: ilyet többet neekem ne.
I am having fun staying poor.
-
Drizzt
nagyúr
Közben 3-ra leszűkítettem, hogy mi legyen a 3. zv tárgyam. Adatbázisok, vagy Form, vagy beszéd. Első lenne talán a legegyszerűbb, hamár úgyis nap mint nap kell sqleznem. De félek, ha Gajdos van, félelmetes dolgokat hallottam róla.
-
sss
őstag
Mondjatok már plz egy 3 kredites szabadon választható tárgyat ami nem túl megerőltető. Űrkutatás meg lett hírdetve ebben a félévben?
-
sss
őstag
válasz concret_hp #6920 üzenetére
Amíg tárgyfelvétel volt addig sem tudtam tárgyat felvenni, szal majd zaklatom kicsit a to-sokat.
-
norbiphu
őstag
válasz concret_hp #6911 üzenetére
beültetném végighallgatni azt, aki így miatt 4 órás a grafika hogy b*szná meg már elnézést. már önmagában a 2 óra is fos, így meg ehhh...
-
sss
őstag
válasz Sk8erPeter #6922 üzenetére
Ez egy hosszú történet. Mér régebben húztam le egy évet a bme-n részképzősként, de két tárggyal el vagyok maradva. (Sazbtech + egy szabadon választható.) Mivel az előző félévben nem voltam beíratkozva ide, ezért írnom kellett a szegedi to-nak, hogy intézkedjenek, és tudjak felvenni a bme-n is órákat. Ehhez képest nem tudtam felvenni semmit. Tömören ennyi.
-
Béló
aktív tag
a második féléves matricát mikortol lehet kiváltani és főleg meddig??
-
concret_hp
addikt
hallottam olyat, hogy a diák csak 5 évig érvényes, utána midnenképp új ekll. bűr nem hiszem, hoyg ennek sok valóság alapja van, de tud erről valaki valamit?
-
REDeath
őstag
na már egész jól elmúlt az izomlázam, amit hétfő éjjel szereztem de már van 1 alkalmam legalább
és végre gépem is lesz holnaptól koliba, ha c++ szagot éreztek, akkor az én leszekam p2p-t mennyire tiltják sch-ban? egyből megvonják a netedet ha leakarsz tölteni valamit? pl fulhd filmeket torrentről vagy csak az ipari mennyiséget nem nézik jó szemmel, szal aki seedel 100mbittel felfele egész nap?
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
neduddki
nagyúr
-
bandus
veterán
válasz norbiphu #6929 üzenetére
ez mennyivel értelmesebb mint a kármánban....
nálunk 2gb a megengedett upload, és ha átléped 5 napig van korlátozva a neted, kb a régi modemes idők szintjére
viszont a szerver az esetek 80%-ban rosszul számol
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
bandus
veterán
válasz norbiphu #6932 üzenetére
ezt te sem mondod komolyan..
amúgy első héten, csak csütörtökre lett netem.. fura érzés volt nem is azért mert halaszthatatlan elintézni valóm lett volna, vagy nem tudtam magam elfoglalni. csak maga a tudat,hog ynincsen net elérésem.. hátborzongató..
-
norbiphu
őstag
válasz concret_hp #6934 üzenetére
ja minden fent van, kivéve ami kéne jellemzően
-
Hujikolp
őstag
válasz concret_hp #6926 üzenetére
Általános suliban nem volt csere...
-
concret_hp
addikt
mennyibe fáj mostanság a könyvtár? másfél éve körül asszem 500 volt.
mondjuk a legfőbb visszatartó erő igazából, hoyg el kéne menni odáig
ill. esetleg enm vágtok valami helyet, ahonnan lehet könyveket letölteni? tudom ejnyebejnye meg minden, de 1 könyv miatt nincs kedvem annyit t*k*lni az egésszel, főleg, hogy az is 1 hétre kell kb.
[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
Ugye az most csak egy vicc, hogy menedzsment zh-n az itt található kérdéseket teszik fel? Tudtam, hogy visszafogom még sírni a mikmakot... ott legalább lehetett tippelni.
-
bandus
veterán
keményen veszik, a ponthatár ponthatár, és nagyjából szó szerint kérik a definiciot. + kifejtős kérdés... durva, de megtanulható segít ha bejársz órára. bár anélkül is meg lehet tanulni, csak akkor magolod.
-
concret_hp
addikt
nah belenéztem, hoyg mégis mi ez, hát azért enm egy nagy wászisztdász
mondjuk a villányi-tokaji, kékfrankos-szamorodni példa úgylátom elég kedvelt az üti-nél
-
bpx
őstag
ehh?
előre ki van adva minden kérdés és válasz, nem kell végigolvasni semmilyen könyvet, nem kell órai jegyzet, sem előadás slide, stb...
rászánsz 1 délutánt és 5-ös a zhelőször a Tőzsdei spekulációk-on találkoztam ezzel a módszerrel, ott sem tartott tovább 1 délutánnál az 5-öst megszerezni a félévre belőle
szerintem sokkal jobb így, minthogy céltalanul csak nézegeted a könyvet/jegyzetet/előadás slide-okat, aztán zh-n majd betippelsz valamit, mert nem volt semmi ami rávegyen a tanulásra és megint PH!-t olvastál helyette
-
KMan
őstag
-
Drizzt
nagyúr
Idén se az ösztöndíjból gazadagodok meg. Lesz kemény 9,5K az utolsó ösztöndíjam.
-
Béló
aktív tag
válasz concret_hp #6948 üzenetére
mivel kapcsolatban?
tavaly 2,5 es átlagra fizettek 8ezer ft-t, ez volt az also határ
idén a határ nem változott ellenben 2 db 3,2 -es ismerősöm is csupán 7200at kap...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest