- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
REDeath
őstag
-
jeee, ölég jól sikerült szerintem a hőtan szigo írásbeli része
btw az energetikai gépek és rendszerek tanszék elég állat, estére ígértek eredményt
210-en írtunk a hőtan mindeféle részeiből, átlag beadott lapok száma szerintem olyan 4-5 körül.
-
bdav
őstag
válasz
concret_hp #6547 üzenetére
elég megtévesztő mert asszem ez az egyetlen terem az I épület földszintjén ami IE és nem IB, a logikus teremszámozás az nagyon büntet az Iben egyébként
(mai napig van hogy nem tudom melyik lifttel menjek
)
-
rallye
csendes tag
Sziasztok!
Tudja vlaki, hogy merre van az IE007 ?
Ez az E épület földszint? -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #6539 üzenetére
"jah egyébként jól sejtem hogy vörös diplomád lesz?"
hát eddig minden megvan hozzá, de még mindig elronthatom
btw pü ment a pókercuccról. -
REDeath
őstag
válasz
Sk8erPeter #6535 üzenetére
igen ő sajna. kedvesnek tényleg kedves, csak tud nagyon gecit is kérdezni akaratlanul is. attól meg blokkol az agy(am)
viszont megvan a híres fizika zárótesztakármim
-
Drizzt
nagyúr
válasz
concret_hp #6538 üzenetére
Munkatársam msn-jén napok óta ez a felirat szerepel: "K****** szabtech. A főellenség. A diploma őrzője." Mondjuk villanyon.
-
concret_hp
addikt
jah egyébként jól sejtem hogy vörös diplomád lesz?
amugy pont ma beszéltem vizsga után egy évfolyamtársammal, hogy mennyire egy elb@szott az oktatás, hiába bme meg hogy ez a legjobb meg mittomén blablabla.
egy csomó minden van amit marhára nem jól tanítanak, összességében marha kevés hasznosítható tudást ad a képzés ahhoz képest, hoyg mennyit adhatna egy kicsit gyakorlatiasabb képzéssel ill. átgondoltabb anyagfelépítésekkel. programozni marhára meg lehet tanulni ha akar az ember, az mondjuk igaz -
concret_hp
addikt
-
bdav
őstag
válasz
Sk8erPeter #6535 üzenetére
"Viszont Szeszlér állítólag mindenkit megbuktat."
tanusíthatom hogy nem. nekem van ismerősöm akit átengedett rendszeroptból
meg egyébként nem tűnik annyira vérengző embernek
amugy tök jópofa olvasgatni a hozzászólásainkat amikor elsősök voltunk
(visszanéztem az archívumot
)
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
REDeath #6530 üzenetére
Én azt hallottam, hogy Csákány Rita az a mosolygós néni, hát ő állítólag enyhén szólva tényleg "szigorú"...
Recski átengedi az embereket.
Van állítólag valami szemüveges srác, aki mosolygós és jófej.
Az a Schlotter Ildi (ha jól tudom a nevét) egyik "forrásom" () szerint nagyon kedves, és ha valamit nem tudsz, nem firtatja. (vagy ő húzott meg téged?
)
Viszont Szeszlér állítólag mindenkit megbuktat.
Nem tudom, Richlik hogy néz kiRóla nem hallottam még semmit.
Ezeket mind csak ismerősöktől hallottam, akik már vizsgáztak, nem saját vélemény.(#6527) bdav: maximális tisztelet...
(#6536) bdav: ez itt most BSZ1Szóval lehet h teljesen más az értékrend nála tárgyanként.
Egyébként meg mondom, nem én állítom ezeket, ez mind csak másoktól szerzett info, aminek persze lehet, hogy a fele se igaz.
Két sráctól hallottam közvetlen infot: egyik 4-esre vizsgázott Schlotter Ildinél, mert rohadt nagy mákja volt jó tétellel, meg állítólag kedves is volt, másik meg 3-asra vizsgázott Csákánynál, ami azért nem rossz.
A többit a két srác mesélte hallomásból, meg levlistán lehet olvasgatni néha infókat.
De asszem inkább megyek tanulni, minthogy pletykákkal foglalkozzak -
3psilon
aktív tag
válasz
dangerzone #6519 üzenetére
Hehe, én már másodévbe járok
A mecha tényleg jó. BME viszonyításban, perszeHa valami help kell majd, szólhatsz, de alapvetően én is mindent a netről szerzek, max tippekkel tudok szolgálni. Meg én (is) tartottam a progterv konzultációt, ha emlékszel
Megjeltechkel ne foglalkozz, a zh az szopó, házira mindenki jó jegyet kap.
ui. majd CAD alapjai labort ha veszel fel, óvatosan. Ajánlom a SolidWorksot, én másodjára azt tanultam. Te vedd föl elsőre, és talán nem lesz másodjrára.
uui. mecha ftp címe ment PÜ-be ;)
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #6520 üzenetére
nah teljelemzés 2
, 40p, 44re már 3ast adtak úgynézem. sztem simán fel tudnám reklamálni, de nem nagyon érdekel
a 34 állapotos ML szerintük csak 28mondjuk biztos nem állok neki kibogozni, hogy mi az ami nem ugyanolyan lett
-
REDeath
őstag
remélem énis hasonlókat tudok írni max 4 év múlva
de kétszer ilyen lesz a fejem, ha bsz végre meglesz hétfőn.
most olvasom megint a kidolgozott tételeket, és kevés számomra új dolgot látok benne.
Am kikhez nem érdemes menni vizsgán? részemről a Richlik-től félek, látva a zh javítási stílusát meg amiket mondott, hogy 3ik után már rögtön az ajtónál kérdezett a gyerektől, hoyg fölöslegesen ne kelljen felmeni a terembe...
a mosolygós nénit meg nemtudom ki az, valaki linkeljen róla egy képet pls -
Béló
aktív tag
No gyerekek most jött meg az eredmény: 3as lettem géptanbol: 3 teljes nap tanulással értem el -e csodát, és olyan diszno mákom volt hogy az összes kérdést amit kaptam pont tudtam!!
általánosságban az egész vizgsaidőszakomra a szerencse volt a jellemző
jo persze tanultam is heteket, de eléggé szerencsésen huzigáltam is!ezennel a vizsgaidőszak számomra lezárult, 3 hét szünet következik
-
-
REDeath
őstag
válasz
Sk8erPeter #6523 üzenetére
[link]
ilyenbe kéne menjek bsz vizsgára hétfőn... -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #6508 üzenetére
hm az egyik elméleti feladatot leszámítva végülis mindehova írtam.
ami durva, hoyg az egyik feladatban 34 állapotú markov lánc (azaz inkább markov mátrix vagy hiperkocka) jött ki, kb. 80-90 átmenettel. ezt lerajzolni is kb. 20 perc és ugye 90 perc az egész vizsga
előadó szerint túlbonyolítottam, de mindenki azt modnta, hoyg ilyen szintű jött vagy jött volna ki
fincsi...
a lényeg, hoyg remélem meglesz
-
dangerzone
addikt
válasz
3psilon #6518 üzenetére
Akkor még jobban örülök hogy szaktárs.
Amúgy szakközepes voltam 5 évig, aztán most vagyok elsős. Egész jó eredményeim lennének, ha a hülye mikroökonómia pót zh alatt nem lettem volna beteg, és nem buktam volna így belőle. Aztán most küzdök azért, hogy Kármán koleszban bennmaradhassak, mert nem lesz meg az átlag.Amúgy egész tűrhető ez a mechatró. A gépészeknél mindenképpen, mert őket agyon szivatják kémiából, gépalapból stb.
Engem csak a progterv tanárnéni idegesít picit, meg kovács gabi, hogy a megjeltek házikra nagy ívben szarik. Aztán most senki sem tudja, hogy mivan.
-
3psilon
aktív tag
válasz
dangerzone #6515 üzenetére
Mit kartárs, szaktárs!
Hanyadéves vagy?
Egyébként mindig mindenki nyavalyog nálunk hogy milyen szar, de minden más műszakis elbeszélését végiggondolva szerintem a mechások megfogták az Isten lábát...
Bár ez szerintem egyszerűen azért van, mert alapból kevés embert vesznek föl, és nincs kiadva, hogy akkor most sok embert meg kéne buktatni. -
bdav
őstag
válasz
concret_hp #6514 üzenetére
volt egy srác aki póker-automatát írt ebben a félévben (velem egyszerre mutatta be), hát nem egyszerű
-
concret_hp
addikt
hm most én is megnéztem, valszám elég sanszosnak tűnik, ezen kívül meg nekem is form vagy beszéd tűnik esélyesnek, de ugye ez még odébb lesz
bár a valszámról hírtelen az jut eszembe, hogy az efélévi statisztika-pénzügyi folyamatok-teljelemzés hármasfogat után ilyeneket hogy "eloszlás" "várható érték" meg hasonlók nem szeretnék olvasni/hallani
kicsit elszomorító tény, hogy fogalmam nincs mit önlabozzak tavasszal, meg hogy majd miből is lesz valaha diplomamunkám
(mondjuk lenne egy jó témám: pokerbot
csak a programozás részéhez nem értek
)
-
Drizzt
nagyúr
válasz
REDeath #6509 üzenetére
Kiszolgáló rendszerekét. Pl. processzor, vagy hálózati csomópont. Elég kemény valszám az egész, meg tömegkiszolgálás. Olyasmire kell gondolni, hogy ilyen, meg olyan valószínűségi folyamattal szolgál ki a cucc, bejön igény másik paraméterrel, s a kérdés az, hogy mennyi időt vár egy igény, mire kiszolgálják, várhatóan hány igény lesz a rendszerben, ilyesmi. És még össze van kötve csomó ilyen cucc. Röviden ez a lényeg.
-
3psilon
aktív tag
válasz
REDeath #6509 üzenetére
Várhatóan gépekét
Én meg matekszigóra tanulás helyett barátnőztem... racionálisnak nem nevezhető, de az előzővel ellentétben ez boldoggá tesz.Ja, valaki tud valami érthető netes anyagot a Laplace transzformációról és stabilitásvizsgálatról? Mert ezeket is kérik, de nem igazán volt róluk szó. Köszi
-
REDeath
őstag
válasz
concret_hp #6508 üzenetére
am mi ez a teljesítmény elemzés? minek a teljesítményét kell elemezni?
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #6506 üzenetére
hm kezd reménytelenné válni ez a teljelemzés téma, belenézve a vizsgákba
de végülis még van 15.5 óra vizsgáig -
concret_hp
addikt
én majd 1 év múlva diplomázok, szóval még ez a probléma nem fenyeget
először valami normális önlabot kéne keresnem tavaszra
közben +5 kredit megvan így már kemény 12 kreditem van
holnap teljesítmény elemzés vizsga, de még mielőtt nekiállok tanulni, aludni is kéne egy kicsitnag yöröm bódottá lenne egy 2est összehozni
-
norbiphu
őstag
na, 5ös lettem thszből.
már csak az adatb van, az nem lesz egyszerű úgy érzem -
Drizzt
nagyúr
válasz
Sk8erPeter #6502 üzenetére
Nahh, én se tudom...
Ha előző félévi dolgokat folytatom, akkor valami ilyesmi címre számítok:
Teljesen elosztott keresések analízise és optimizálása peer-to-peer hálózatokban.
De nem vagyok benne biztos, hogy ez kell nekem.Simán valami általad írt nagyobb programból lehet írni diplomamunkát?
Munkahelyen most php-ztatnak rendesen, lehet össze kéne kötni az egyik hasznosat a másikkal.Mind1, ha ma hazajövök munkából, s még 20.00 előtt lesz, akkor elolvasom a diploma howto-t.
Viszont záróvizsga tárgyak szerintem ezek lennének: távközlő hálók, p2p hálók, s újgenerációs hálózati architektúrák. Bár nagy belőlük az anyag, de egyrészt sokat foglalkoztam velük, másrészt nem olyan nehezek(leszámítva Cinkler érthetetlen fóliáit.
).
-
bdav
őstag
válasz
Sk8erPeter #6502 üzenetére
hát énis kíváncsi lennék a diplomatémámra. szerveroldali Java (j2ee) lesz benne az biztos
concret neked van már?
más: a rendszeropt nehéz tárgy
és kell ahhoz hogy egyáltalán legyen értelme diplomamunkáról beszélni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
concret_hp #6501 üzenetére
Diplomamunka-témákra én is kíváncsi lennék, tudom, túl korán vagyok túl kíváncsi, dehát miért ne, legalább tudom, mire számítsak
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #6481 üzenetére
nah a holnapi vizsgára 1szer végigolvastam az anyagot. utána átfutottam, kiírogattam, hogy mik a fontosabb fogalmak ez kb. 1 óra volt. ennyi remélem elég lesz
bdav, drizzt: miből írtok diplomamunkát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mini PC
- BMW topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pici telefon, óriás akksival?
- OLED monitor topic
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Logitech G915 Wireless mechanikus (tactile) billentyűzet (US)
- Thrustmaster T300 Alcantara Edition + Wheel Stand Pro állvány
- ELADÓ: Hyperx Cloud Alpha
- HP Elitebook 845 G10 Érintő kijelző Ryzen7 Pro 7840U 32GB DDR5, Magyar Garancia
- Új DLSS4 4K Gamer PC Ryzen 5 7600/RTX 5070 12Gb/32Gb DDR5/500Gb NVME SSD/750W 2-3Év gari
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest