Hirdetés
- Bambanő háza tája
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maszat
senior tag
Ugye a folyamatábrákra gondolsz? Az valóban nincs benne a jegyzetben. Sőt, az az email-ben küldött pdf is csak a folyamatábra szimbólumokat tartmazta meg két mintapéldát.
Még szerencse, hogy az ábrákat kidolgozták a hallgatók. Jegybeíratáskor meg is jegyezte Harangozó, hogy bizonyára közös forrásunk volt, mert szinte mindenkinek a feladatában ugyanaz a két dolog volt felcserélve.év elején a 2003-asat javasolta, h abból készüljünk, ehhez képest voltak olyan kérdések vizsgán amik nem is voltak benne...
Végülis azt nem mondta, hogy benne is van minden, csak azt hogy abból készüljünk.
Most, hogy mondod, volt vizsgán egy feladat, ahol IP címeket és alháló címeket kellett számolgatni. Ez nem volt benne, ha jól tudom.A lényeg, hogy 3-al átmentem belőle. Örültem neki, hiszen nem számít könnyű tárgynak.
Apropó: Form hogy sikerült?
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom, hogy milyen dokumentumban van kifejtve (keresése folyamatban, de fogynak az ötletek), ezért lehet, hogy nem pontos, de emlékeim szerint:
Első alkalom: Tárgyból tök.
Második alkalom: Passzív félév.
Harmadik alkalom: Elbocsátás.Valaki cáfolja meg, ha nem így van, de én így emlékszem.
Más kérdés, hogy tapasztalat alapján nem csinálnak belőle nagy ügyet, legfeljebb a vizsgán buktatnak meg, de mehetsz a következőre.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Don Vittorio
őstag
Kreditelismertetés klasszikusan tanulmányi osztályos téma.
(ELTE jogi karra meg társ. tud. karra látok rá, de itt egyértelműen.)40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
Don Vittorio
őstag
SZerintem nem. ANnál hosszabb idő szokott lenni már maga annak a megállapítása, hogy elfogadható a tárgy. És akkor utána jön az, hogy át is vezessék...
40 éve csillagász akartam lenni, de kiderült, hogy színtévesztő vagyok, így nem lehettem. Az élet furcsa fintora és öröme is egyszerre, hogy mióta emberi lelkekkel és tudatokkal foglalkozom, megtaláltam a sötétségnek azt a fokát, amit csillagászként sose tudtam volna testközelből tanulmányozni.
-
KMan
őstag
igen, ez kell. ha a bme-n teljesitetted a targyat, akkor nem kell alairatni az oktatoval. ha nem a bme-n akkor kerd meg, hogyha tamogatja az akkreditaciot akkor a sor vegen irja ala. (nincs kulon rublika neki, a kkab rszbe pedig ne irjon bele) minta
Csak a balekok alszanak [SAS]
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest