- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
FehérHolló
veterán
Nem tudom, hogy milyen dokumentumban van kifejtve (keresése folyamatban, de fogynak az ötletek), ezért lehet, hogy nem pontos, de emlékeim szerint:
Első alkalom: Tárgyból tök.
Második alkalom: Passzív félév.
Harmadik alkalom: Elbocsátás.Valaki cáfolja meg, ha nem így van, de én így emlékszem.
Más kérdés, hogy tapasztalat alapján nem csinálnak belőle nagy ügyet, legfeljebb a vizsgán buktatnak meg, de mehetsz a következőre.
-
maszat
senior tag
Ugye a folyamatábrákra gondolsz? Az valóban nincs benne a jegyzetben. Sőt, az az email-ben küldött pdf is csak a folyamatábra szimbólumokat tartmazta meg két mintapéldát.
Még szerencse, hogy az ábrákat kidolgozták a hallgatók. Jegybeíratáskor meg is jegyezte Harangozó, hogy bizonyára közös forrásunk volt, mert szinte mindenkinek a feladatában ugyanaz a két dolog volt felcserélve.év elején a 2003-asat javasolta, h abból készüljünk, ehhez képest voltak olyan kérdések vizsgán amik nem is voltak benne...
Végülis azt nem mondta, hogy benne is van minden, csak azt hogy abból készüljünk.
Most, hogy mondod, volt vizsgán egy feladat, ahol IP címeket és alháló címeket kellett számolgatni. Ez nem volt benne, ha jól tudom.A lényeg, hogy 3-al átmentem belőle. Örültem neki, hiszen nem számít könnyű tárgynak.
Apropó: Form hogy sikerült?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hisense LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Trollok komolyan
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest