Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy chili topic. :)
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KMan
őstag
Pls help. Belamultam. Mire es hogyan kell kattintani a beiratkozaskor? Lehet hogy a skinek zavarnak ossze, de vhogy sehogysem sikerul az "Uj" helyett "Elfogadva" pedig eddig ment. Vagy csak ma meg nem lehet? Majd hetfotol?
Csak a balekok alszanak [SAS]
-
M@trixfan
addikt
válasz Sk8erPeter #6691 üzenetére
Sk8erPeter: Szevasz, mi már találkoztunk élőben is ám, most látom csak! Dumáltunk a felvételin a Katoa József Gimnáziumban a Váci úton. A "beputtyanás" a kulcsszó ha még emlékszel rá Te használtál PS-t a képszerkesztéshez amíg nekem kihullott a hajam az irfanviewtól. Olyan hektikus mélyponton voltam abban az időben, hogy érdemben csak 3 napot készültem az egészre és még így is majdnem felvettek. Mostanra megvan mit akarok és lerendeződtek a dolgaim, úgyhogy ha minden jól megy akkor szaktárs leszek. Kartársak már vagyunk
Bejött eddig számításod? Nekem göröngyösen vezet infó szakra az utam, de ebben a félévben már oda hallgatok. Végre tanulhatok olyat ami érdekel is, komolyan mondom.
Írtam egy privát üzenetet is.
twitter: MatrixfanLive | Ősidőktől a PH!-n
-
M@trixfan
addikt
Hali, létezem csak életem legnagyobb punnyadási válságán tettem túl magam. Sikerült 10 krediteket csinálni félévenként emiatt. 5 éves menedzseren annyi számomra borzasztóan unalmas és érdektelen műszaki tárgy volt, hogy a gazdasági résztől is elment a kedvem.
Mostanra tisztult le hogy a zenén és az informatikán kívűl semmi sem érdekel Faterom villanymérnökség mániáját is leszelidítettem és végre megérti, hogy az informatikus is rendes mérnök Ő az a fajta ember aki 12 évesen csinált magának szkópot mert nem lehetett kapni. Egész életét végigfejlesztette. Hozzá képest Iron Man csak egy hétvégi bütykölő
-
neduddki
nagyúr
HI!
ksi optimista :- )))
udv
neduddki
p.s. a venF.. idezzek fel a regi reghtek indulasat es osszak meg a fitalsaggal hogy mire szamithatnak:- ))) /teremszetesen csuoa szepre es jora!/
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
rallye
csendes tag
Miért írja ki állandóan a bme könyvtára, hogy ha valamelyik könyvre szeretnék előjegyzést csinálni, hogy: A példány vagy megegyező másolat van a polcon. Nem lehet előjegyzést tenni rá.
Ez mit jelent? -
-
norbiphu
őstag
idei infós szakirány létszámok, átlagok stb: [link]
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
rallye
csendes tag
válasz Silivrian #6717 üzenetére
Útban a modern fizikához könyv - Alvin Hudson - Rex Nelson (egyetlen egyre sikerült előjegyzést csinálni, de az márc. 3.-án jár le vkinek)
Menedzsment és vállalkozásgazdaságtan - Kövesi János
Valamit rosszul csinálhatok, mert nem sok könyvre tudtam eddig előjegyzést csinálni
[ Szerkesztve ]
-
FehérHolló
veterán
Villanyos szakirány átlagok átlagosan 4 tizeddel alacsonyabbak, mint tavaly. Mi a fene van? Ennyit nem számíthat, hogy a lemaradt ötéves képzésesek is bsc-s szakirányt vehetnek csak fel.
Skynet is real. It's called Google.
-
norbiphu
őstag
válasz FehérHolló #6721 üzenetére
hát épp az előbb számolgattam, hogy ha nem vesszük a lemaradó ötéves képzéseseket akkor az eddigi két évfolyamra (mármint bsc és szakirányt választhatott ha elért oda) felvettem ~800 embert.
na ebből tavaly ~160 jutott szakirányra, idén meg 260 (ez már tavalyiakkal együtt, ezért több gondolom). jó sok ember elmegy, eltűnik, lemarad.butulunk wazze'
"Hmm," sed teh lolrus. "Maybe we shud go ask Ceiling Cat?"
-
REDeath
őstag
mi a különbség kb. a médiainformatika és médiatechnikák között?
ha iylen matematikai kryprográf cuccok meg iylenolyan matematiak kódolás megy, akkor leteszek róluk, de am kiváncsi vok mi lehet.
és az igaz hogy szakirány az csak 2-3 tárgy, és annyira nem számít mire mész?
mondjuk ami érdekel arra az előadásra úgyis bejárhatsz, és attól még tudhatja az ember ha nem az lesz a diplomájára írvaKodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
tototos
őstag
válasz norbiphu #6725 üzenetére
És hogy szabják meg az aktuális átlagot? mert láttam hogy pl intelligens rendszerekbe lenne még hely, vagy itt nem törekednek arra hogy aki oda szeretne menni és van hely az még bekerüljön? mert nekem ahogy számoltam nem nagyon lesz meg a 2,7-2,8-as átlagom de erre a szakirányra akarnék menni
-
Daneeka
senior tag
Jól láttam, hogy csak 4 félévtől lehet kart váltani BME-n, és annak is vannak követelményei (pl kredit, átlag)?
-
REDeath
őstag
ehh, átnézegettem a szakirányos pdf-et de ez alapján nem tudnám aztmondani ha választanom kéne, hogy melyik.
talán a robotost kihagynám, meg a médiatechnológiákat mert ez ilyen űberkocka titkosítóalgoritmusírásnak néz ki.
viszont a médiainformatika meg pofásnak tűnik, multimédiás cuccok meg minden
viszont ha jólsejtem, akkor a szoftverfejlesztéssel lehet a legjobban keresni átlagban (átlagban = szal ha valaki pl nem robotkutató lesz nasa-nal vagy ilyesmi, hanem átlagosabb elfoglaltságot kap)ha majd eljutok a szakirányválasztsához, akkor szerintem előtte beosonok majd meglesni miket csinálnak laborokon az egyes ágazatokon, meg utána kéne majd nézni, hogy az életben mivel is foglalkoznak, hogy is néz ki valójában a munkájuk stb.
mert a pdf-ben leírtak, azok elmennek reklámszövegnek, de a frankót ugyis tapasztalatból lehet tudni, vagy valakitől aki azszerk: vmelyik nap ment a tv-ben egy műsor az íriszfelismerésről. izgalmasnak tűnt, de sejtettem hogy ez csak a felszín, valójában nagyon tömény matematika és valszám van a hátterében, szóval ezzel pl. biztos nem foglalkoznék
[ Szerkesztve ]
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
M@trixfan
addikt
válasz concret_hp #6732 üzenetére
Ez baromira így van, akár milyen területen, de teljesen normális jelenség ezt gusztustalannak tartani
-
Mawyx
őstag
Neptunban tudok tárgyat keresni úgy, hogy egy adott oktató érdekel vagy tárgynévre keresek? Nem találom és így 250oldalon keresztül listázta kifelé a tárgyakat, bajszom nő mire átnézem, Meg oktatók tartózkodási helyére, órarendjére rákereshetek vagy ilyet nem tud a Neptun?
Egy nő gondjait amúgy sem megoldani kell, hanem meghallgatni./Eastman/ | Ami árammal működik, vagy rá lehet tenni egy számítógép tetejére, az informatikusi munka :)
-
REDeath
őstag
válasz concret_hp #6732 üzenetére
a tömény szót arra értem, hogy ha valaki nem matematikus, akkor nem valoszinu hogy eszébe jut ilyen. A csávó aki "feltalálta" matek-tudós, ezért írtam, hogy "tömény".
Kodály mondta volt: "Legyen a zene mindenkié". en inkabb neki hiszek, mint az ASVAnak
-
neduddki
nagyúr
HI!
na hallom a villanyaszok megszabadulnayak egy olimpikontol...
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
concret_hp
addikt
-
Béló
aktív tag
válasz concret_hp #6742 üzenetére
Vagy Cseh Laci, vagy Molnár Tomi.
-
Béló
aktív tag
válasz concret_hp #6745 üzenetére
De mind a villany meg az info is VIK nem?
Molnár nem posztgraduális képzésen van most? (szal lényegében még BME-s) -
Béló
aktív tag
válasz concret_hp #6747 üzenetére
[OFF]Én kérek ellnézést Netuddki török szultán nevében
Ez alapján feltételeztem a VIKes létetmind1 ha visszajön Netuddki akkor eloszlatja a felhőket[/OFF]
-
concret_hp
addikt
- a pólós Molnár annál idősebb, hogy 2007-ben hallgató lett volna vagy ilyesmi,
- a K-ban valamelyik oszlopon van egy márványtábla a BME-s olimpiai bajnokok nevével, azon úgy emlékszem nincs fent.
- ahhoz azért nem olyan nagyon ritka név, hoyg ne lehessen bőven bárki más, főleg, hoy dr. Molnár Tamásként szerepel mindenhol , itt meg nemvagy fullba vagy sehogy :D
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest