- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpx
őstag
válasz
FehérHolló #8797 üzenetére
he?
én akárkivel beszéltem eddig, mindenki alig várta már, hogy vége legyen az egyetemi szopásnak, és végre csak a munkával foglalkozhasson
legyen az kódcsákányolás vagy más
ez rám is igaz, az egyetem számomra sokkal nagyobb teher, mint a munka, és utóbbi helyen legalább még fizetnek is
egyébként én is besokallok néha egyetemen, tipikusan a szorgalmi időszak utolsó heteiben, vagy mikor egy tök felesleges tárgyra kell nem tanulni, hanem magolni... -
KMan
őstag
válasz
FehérHolló #8797 üzenetére
En is egy multinal dolgozom, de ott valahogy nem alaznak meg nap mint nap
-
-
KMan
őstag
Fizika szigorlat Orosznal:
már annyi új dolog volt, és annyi különböző könyv, hogy kitaláltam, hogy a falra A4-es lapokat ragasztok, és azokra felírom a fontos képleteket, amiket meg kell jegyeznem, vagy hogy miből jön ki. 5 ilyen plakát került a szobám falára, szemben az iróasztallal a monior fölé, és két lap a Hertz-vektorral való megoldások kereséséről és a Green-tétel GReen-függvény problémák megoldásáról a wc belső ajtajára. Higyjétek el, egy csomószor olvastam el unalmamban a Green-tételt és utána tök jól le tudtam vezetni pár szarás után. Gazdaságos megoldás.
-
KMan
őstag
hanyok ettol az egesz helytol
-
Cicero
őstag
VIK-Villamosmérnökin matematika a1ből nincs kereszt?
-
vans?
őstag
válasz
FehérHolló #8784 üzenetére
Megjavult!
-
vans?
őstag
reggel 5:29... meg mindig szar.
-
Korcsii
őstag
na, 23:00-kor megtáltosodott a szerver... vagy csak elment a net fél Mo-n?
hát, egy kötvált sem sikerült eddig találnom, meg mivel egy hétig a csak a saját tankkörünk óráit vehetjük fel, így van egy jó kis gyak ütközésem, akárhogy is pakolgatom a keresztet... nah csak alakul még ez, csak egyelőre kevés a kreditem (27)...
-
ronaldo
őstag
Na lassacskán sikerült... Hála égnek, a Q épület nevű gyorsházban nem lesz órám
-
concret_hp
addikt
ha trükkösek akartok lenni, keljetek fel 6kor és hajrá
-
Arra számítottam este 9-10 fele okés lesz már az új Neptun... de 11 óra van, és még mindig halott..
Ezt azért A Műszaki Egyetemtől nem várjuk el szerintem.... -
ronaldo
őstag
szarkatasztrófa az egész. Nem hiszem el, hogy ennyire nincs pénz, hogy egy fostos szerverre teljen
Úgyis csak párszor kell egy évben, egyéb időben másra is lehetne használni azt az erőforrást. Ilyenkor meg 1-1 napra erre használni.
-
Aske
aktív tag
Jólvan, már kezdtem azt hinni csak nekem nem működik. Évről-évre egyre rosszabb lesz a tantárgyfelvételi időszak, hiába a frissítések.
-
Korcsii
őstag
rosszul van megszervezve az egész... 1 héten keresztül minden nap 1-1 szak saját képzéseit kéne megnyitni, aztán a gyógyfürdőket meg reghét előtt fél héttel, aki kapja marja alapon, és akkor dos-olhat rá az egész egyetem...
4 óra alatt a bástyákat sikerült leraknom, valami kötvál még kéne...
-
FehérHolló
veterán
Angol Fizika 3 sem telt még be ilyen gyorsan. Az Orosz Laci bácsi egyetlen alternatívája. :-)
-
Senhi
aktív tag
Vicces, hogy az építészek már decemberben felvehettek tárgyakat... gyógyfürdők így esélytelen
.
-
tárgyfelvételt mindenki élvezte?
-
ronaldo
őstag
Végső soron ez miből adódik akkor ki pontosan?
Annyian annyi félét mondanak.
Mert vannak ugye szigorlatjegyek is, mindenféle átlag a félévekből, abból számolt egész egyetemi átlagot is lehet csinálni.
Meg ugye van a záróvizsga, tételekkel, szakdoga védéssel.
Pár szóban leírnád?
Egyébként grat
-
huh ti már kicsit régebb óta koptatjátok a BME-s padokat
-
Csyppa
senior tag
válasz
concret_hp #8748 üzenetére
Infón digitből már nincs is vizsga tudomásom szerint.
-
concret_hp
addikt
mondjuk nme mindegy hogy info v villany
infón emlékeim szerint nem nehezedik, de ez má' jó régen volt
-
Cicero
őstag
Digitális technikából tényleg nehezednek a vizsgák? Én harmadiknak (utolsónak) vettem fel, menjek el a másodikra is? :S
-
bpx
őstag
válasz
agymenéses #8741 üzenetére
na hát erre lehet vinni a pókerrel
35 évesen is iskolapadban ülsz és még szakmai tapasztalatod/referenciád sincs mert pókereztél munka helyett
persze ezt nem kell komolyan venni, csak havert szoktam cukkolni vele, aki kb. diploma előtt szarik az egészbe és inkább otthon pókerezik neten -
agymenéses
csendes tag
Erről jut eszembe, hogy múlt félévbe szociológia zh-t írt egy fullosan starsos cuccba felöltözött kb. 35 éves srác (sapka, póló, minden).
Jó, hogy napszemüveg nem volt rajta. -
válasz
concret_hp #8739 üzenetére
lehet, hogy mésge éri meg az az sne szint..
-
válasz
concret_hp #8737 üzenetére
azt már csak ki lehet köhögni
-
~másfél óra (talán kicsit kevesebb) vallatás után zusammen 4-es ranggal zártam a BSc-t
-
holnap azutolsó bsc-s vizsga, szurkoljatok
a pezsgők már behűtve.
-
Korcsii
őstag
Szép eredményekben gazdag, Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
-
sasa311
veterán
Valaki nem vágja, holnap nyitva van a könyvtár?
Elég kétértelmű az omikk weblapja...
-
ronaldo
őstag
Vegyész üzleti jog ua. mint ami nekünk is volt (gpk), Perecz tartotta nekünk is. Amúgy környékre nem mentem volna, de első három előadásra a hülye időpont ellenére bementem, mert nagyon nagy figura
Hihetetlen.
Ötös nekem sem lett, 1 ponttal maradtam le, nem sok tanulással. 2-3x átolvastam a feltett előadásdiákat (nem az övét, hanem a csajét aki a párhuzamos kurzust tartja, mert Perecz csak egy címszavakból álló doc-ot töltött fel).
A zh-król meg annyit, hogy az és annak súg akinek akar, olyan volt mint a tőzsdén. De mivel én azért el tudtam helyezni magam a dologgal kapcsolatban (van aki kb. azt se tudta hol lesz a zh, persze egyetemistáknak ezt nem kell ecsetelnem
), úgyhogy maradtam tiszta.
-
válasz
concret_hp #8724 üzenetére
najó, de nem minednki ilyen zöld ufó, hogy diploma, meg sne, meg bpo mellett még 5-ösre is záróvizsgázik mindenből
-
nahvazze mik vannak.. a másik szakirányon két tárggyal kevesebből kell záróvizsgázni, mint nálunk... remek
-
Korcsii
őstag
info2010 levlistán nemrég volt róla szó: [link]
illetve nálunk infón pl annyival módosul ez, hogy általában van analízis kereszt is (nagyon remélem idén is lesz
)... ha jól hallottam, azért nincs felsorolva, mert azt egy tőlünk gyakorlatilag független tanszék tartja (~ mikmak)...
-
Cicero
őstag
JColee: azt én tudom, hogy diplomához kell, de elméletben így még csúszás nélkül is teljesíthető a dolog.. elméletben... Hol tudom megnézni h egyes tárgyakból van-e kereszt?
-Zeratul-: tehát 6. félévtől indul a szakirány, vagyis 5. félévben még felvehetek olyan tárgyakat amik a szakirányra kerüléshez kellenek?
concret_hp: az úgy nem hangzik valami jól :S
FehérHolló: nálam csak az energetika szakirány jöhet szóba. -
Csyppa
senior tag
válasz
concret_hp #8718 üzenetére
Jogos, csak kérdezni megint könnyebb volt mint kicsit utánanézni
-
Csyppa
senior tag
Ha már így szó van a szakirányokról, akkor az előbbiek (prog/számtud) mellett melyek még azok a tantárgyak amiket az infokommunikációs rendszerekhez elég fontos lenne jól tudni?
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #8715 üzenetére
Első bekezdésre még: Ha mégis a beágy/hírközl terület érdekel, akkor pedig sürgősen kösd fel a gatyádat és sok sikert! :-)
-
FehérHolló
veterán
Hogy őszinte legyek, ezek pont azok a tárgyak, melyek a beágyazott és a hírközlési szakirányokhoz (aut, hit, mit, iit, tmit, evtsz/szht) szükséges alapul szolgálnának. Ha nem akarod végigszenvedni a további 3-4 éved, akkor már most az eet, ett és vet irányába kacsintgass szerény véleményem szerint.
Továbbá az Info2 felvehető a Prog2-vel egyszerre is, szóval ha belefér az életedbe, akár mehet mindkettő a 4. félévben. Az más kérdés, hogy az Info2-es gyakorlatokon feltételezik, hogy ismered a C++ nyelvet. Ettől függetlenül teljesíthető ilyen peremfeltételek mellett is.
-
Cicero
őstag
Két gyors villamos kérdés!:
Prog1ből tavasszal indul kurzus angolul?
Szakirányválasztás melyik félévben van? Sakkoztam és úgy állunk jelenleg hogy prog1 tavasszal (2. félév), 3-ban informatika 1, 4.-ben prog 2., 5.-ben info 2 (már ha indul keresztben). Tankörivel kiváltható egy tantárgy, az a számtud lenne, úgyhogy prog2 mindenképpen szakirány előtt meg kéne legyen :S -
válasz
concret_hp #8708 üzenetére
de hogy még az sne mellett is van időd strébernek lenni
persze grat amúgy
-
concret_hp
addikt
nah valszám is 5ös
-
válasz
concret_hp #8705 üzenetére
erre már hamarabb rájöttem
nálatok az ötévesben hogy van amúgy? tárgyanként külön időpontokban vizsgázol?
-
concret_hp
addikt
így a 2. zv előtt kevesebb mint 24 órával rájöttem, hogy utálom az olyan vizsgákat, ahol definíciókat meg tételeket kérdeznek
-
nálunk tavaszra sincsenek szakirányos tárgyak rakva, szóval mindegy kábé, hogy mikor kezded el.
amúgy sikerült a pénteki, csoda történt, éljen a VET
szóval márcsak készülgetni kell szép lassan az államvizsgára. illetve záróvizsgára, vagy mianeve most. január 4-en lesz ez megejtve.
-
Senhi
aktív tag
Egy kérdés régóta foglalkoztat és bár még annyira nem aktuális, de lassan az lesz:
Infós msc-s képzés csak tavasszal indul? Mert én most jelen állás szerint 8 félév alatt fogom elvégezni a bsc-t és akkor ha nincs őszi start akkor lesz ott egy félév strandolás? -
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #8700 üzenetére
lol 2en voltunk
, 5ös lett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest