- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- gerner1
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
FehérHolló #9499 üzenetére
inkább a corvinust ajánlanád? nem igazán hallok én róla jókat... engem pl az eléggé meggyőzött, hogy egy nemrég ott végzett ismerősömnek pl. 25 oldal volt a szakdogája... namost ez itt egy könnyebb tervezési feladat
(vagy nálatok önlabnak hívják gondolom...)
-
-
válasz
concret_hp #9495 üzenetére
azt kizártam
konkrétan, csak közgázt szeretnék tanulni, nem kell mellét a többi műszakis hülyeség, mint nanotechnológia, meg biotechnológia
btw szerintem egyáltalán nem felesleges még egy ilyen diploma, ha valami magasabb pozíciót szeretnél betölteni, és nem egy átlag mérnökként elevickélni évtizedeket.
-
január 7, vagy 17. dunno exactly...
srácok, egy ilyne szak elvégzéséről a mérnöki mellé mi a véleményetek: [link] mindenképp szeretnék valami közgázt, és nem a duna másik oldalán. ez játszana leginkább... vezetés-szervezés annyira nem tetszik, számvitelt feleslegesnek találom. szóval kb kizárásos alapon marad ez, de még érdekelne is. szóval ti hogy látjátok?
-
KMan
őstag
Targyfelvetel mikor kezdi?
-
Jhonny06
veterán
Mod: rossz helyre ment.
-
JColee
őstag
Na én végeztem is a félévvel. Átlag 5,16
-
én is így vagyok vele
már csak barátnőmmel kell ledumálni a dolgot.. bár ez a 4-5 hónap kibírható, főleg, ha úgy vesszük, hogy a megszerzett tudással később sokkal jobban élhetünk, mint nélküle. próbálok azért olyan helyet megpályázni, ahova jó a közlekedés, és 1-2 hetente ki tut repülni.
amúgy hollandia, vagy finnország lenne számomra az elsődleges célállomás.
-
KMan
őstag
akkor most mi legyen? be menjek holnap reggel vagy ne?
-
KMan
őstag
Ha nem megyek el egy vizsgara amit felvettem az mennyibe kerul?
-
válasz
FehérHolló #9470 üzenetére
sry, de a micsoda?
-
válasz
concret_hp #9467 üzenetére
ja, az elsőn kb szauna
bár mst nyáron újították a fűtési rendszertt, azóta élhetőbb.
viszont ami sztem rohadt nevetséges, az az E előtti új térkövezés, azokkal a hatalmass fém betűkkel, amik hivatottak jelölni, hogy melyik épület milyen irányban van. már két hét után szarrá voltak rozsdásodva, 0 felületkezeléssel kabszták őket a placc közepére... vicc az egész.
-
baluka26
veterán
válasz
concret_hp #9467 üzenetére
A felsőbb emeleteken egy szál pólóban is izzad az ember, de a nagy elóadók az elsőn nagyon hidegek.
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #9182 üzenetére
Konzulensem ismét íratott velem egy 50 oldalas dipterv1 beszámolót, ismét nem olvasta el.
Mivel másfél éve a szakdogámmal is hasonló módon jártam (se az akkori konzulens, se a bíráló nem olvasta el), a diplomát valószínűleg már kilóra fogom beadni. -
bAtt001
addikt
az E1B-ben mindig hideg van vagy csak akkor ha zh/vizsgát íratnak ott? akárhányszor voltam mindig hideg volt
-
baluka26
veterán
válasz
FehérHolló #9457 üzenetére
Az jó kör
Tesis probléma megoldva, egy email elég volt -
FehérHolló
veterán
válasz
M@trixfan #9456 üzenetére
Ahol éppen befagyasztotta a beszerzéseket az állam, így például egyik barátom többszáz milliós, céges pénzből finanszírozott vákuumrendszerét sem tudják kifizetni. (Már minden le van egyeztetve, papírozva, de amíg nincs pénz, addig nem szállítják.)
Hamarosan ott tartunk, hogy az egyetem céges támogatásait is rekvirálja az állam, mert válságban érzi magát.
-
szerdai vizsgára ~1200 dia van, frankón teleírva apró betűkkel, és kb 80 kérdés van kiadva, egy szaros 3 kredites fos tárgyért, ahol erőszakkal benntartottak minket aludni... sajnos az előadások színvonala értékelhetetlen volt. bármelyik elsős diák fel tudta volna olvasni ezeket, és ugyanúgy tudott volna a kérdésekre "nem tudom"-mal és "fogalmam sincs"-csel válaszolni...
undorító.
-
pótzh szóban done
szerdán egy írásbeli vizsga vizsga, aztán a megpróbáltatásaim nagyja véget is ért... maradt 60 kreditem, amiből 30 a diplomatervezés, 30 még tárgyak. lazulás jön úúgy érzem
-
baluka26
veterán
válasz
FehérHolló #9449 üzenetére
Felhívtam 2 haverom, akik szintén 9-en voltak, nekik semmi ilyesmi nem érkezett Neptun-on.
Nem a világ vége, szívesen elfocizgatok, csak gondoltam első két félévben megcsinálom rendesen, aztán azután is felveszem, aztán akkor megyek be, amikor engedi időm -
baluka26
veterán
Na bazdmeg, két héttel ezelőtt beírják, hogy testnevelés aláírva, mondom kiráyl, akkor elég volt annyi, amennyin bent voltam (az első 9 órán voltam bent focin), nem kell bemennem utsó héten, erre ma jön az email, hogy aláírás megtagadva.
Rohadjanak meg... -
baluka26
veterán
válasz
FehérHolló #9439 üzenetére
Elég korrekt.
-
FehérHolló
veterán
Az egyik tanár ma 9:57-kor küldött egy levelet neptunon keresztül, hogy a pót-pót ZH időpontja ma 10:15, helyszíne XY. Csak 28 embert érint az 53-ból. (Neptunban nincs kiírva pótpótZH adminisztrációs hibákból fakadóan, szóval csak innét lehetett róla értesülni.)
Még szerencse, hogy már van aláírásom. -
válasz
concret_hp #9431 üzenetére
elhiszem
de ettől függetlenül nekem elegem volt má belőle, és örülök, hogy vége
-
megírtam életem utolsó matek zh-ját
5(+ két ráadás
) félév matek után végre elbúcsúzom ettől a szeretett tárgytól
-
Bagira01
veterán
Valaki nem tudja, hogy Szeszkultúrából, hogy van a zh és a vizsga(nincs is kiírva vizsgaalkalom). Elvileg múlt héten volt a zh, de nem tudtam menni. Tárgyi követelményekbe az van h pótlási héten is van de a tanár nem válaszol és email se jött, hogy mi van
-
FehérHolló
veterán
válasz
concret_hp #9416 üzenetére
A mérnöknek csak sejtései lehetnek, amíg mérésekkel nem bizonyítja azokat.
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #9415 üzenetére
ehhez télleg mérni kell, hoyg rágyere, hogy valami nem frankó?
-
szobatársam az tucán kapott egy "aranygyűrűt" egy fél doboz cigiért meg 500 pénzért, na milyen jó üzlet
eredetiségvizsgálat: súly lemér -> solidworks modell ->modell anyagának kiválasztása -> 6g deficit -> ezzel bizony átbasztak...
-
válasz
concret_hp #9412 üzenetére
dehát már mindent tudok
(a ketteshez
)
-
KMan
őstag
14.het feeling..
-
na ennyit nem tanultam egész félévben összesen, mint erre a második matek zh-ra, remélem holnap meg lesz az eredménye. és akkor már cska egy pót az első nagyzh-ból, és soha többet bme-s matek, remélhetőleg
-
broaff
tag
válasz
FehérHolló #9405 üzenetére
Rendben kösz. Egyébként nincs semmi bajom, csak kérdeztem/kértem valamit. Nem gondoltam, hogy rögtön le leszek hurrogva.
közben küldtek egy nagyon szuper ftp-t
-
FehérHolló
veterán
Még szerencse, hogy elsősorban csak olyan jegyzetre van szükséged, amiből nagyon jó könyvek is vannak.
Fodor György - Hálózatok és Rendszerek
Thomas-féle Kalkulus 1-2-3 (Az 1 csapnivaló, a 3 egész korrekt, a 2 nincs meg nekem.)
Arató Péter - Logikai rendszerek tervezése1 perces sweep eredménye:
Régebbi digit gyakanyag fenn van wikin jelszó nélkül. A digit könyv is, de azt erősen illik megvenni. A hárét is megtaláltam, kicsit jobban el van dugva, de ugyanott.
Ezek után nem értem, hogy mi a bajod. -
M@trixfan
addikt
válasz
concret_hp #9400 üzenetére
Egyik infós haverommal néztünk egy jegyzetet ami kísértetiesen hasonlított egy MIT anyagra és nem igazán volt ott sem megjelölve semmi. Úgyohogy nálunk is vannak ilyenek ahol a BME kvázi a "vidéki egyetem". Sőt, üzleti szakon is egy doktorandusz lány típus feladatát használta több jegyzet is és nem volt megemlítve.
Szerintem ennél sokkal komolyabb kérdés az, hogy miért van a legtöbb helyen szabadon elérhető formában olyan ZH eredmény vagy más dokumentum ahol a név, neptunkód, eredmény mező egymáshoz rendelt? Gyakorlatilag egy szinttel csökken a biztonság és tanulmányi eredményekhez illetéktelen emberek is hozzáférhetnek, profilt alkothanak.
-
KMan
őstag
válasz
concret_hp #9400 üzenetére
Volt egy kozlekkaros tanar aki elment a Corvinura egy eloadasra nem eloadni, csak hallgatni. Az eloado pedig elkezdte vetiteni a kozlekes tanar diait, a minta nezetben a nevet, stb.. persze kicserelte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós topik
- Gitáros topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hobby elektronika
- BestBuy topik
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- További aktív témák...
- Latitude 5400 27% 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, összesen 5db RTX 5060 Ti 16GB 3 ventilátoros készletről BOMBA ÁRON!
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050 Ti 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T495 27% 14" FHD IPS Ryzen 7 PRO 3700U 16GB 512GB NVMe ujjlolv új akku gar
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS érintő Intel Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest