Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Öregszem
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Talán tudtok nekem segíteni. Arra vagyok kíváncsi, hogy a HD4000-res vga mennyire elég 3d-s tervezőprogramokra. Catia, solidworks, ilyesmik. Egyetemi felhasználásra kellene, szóval semmi professzionális dolog.
[ Szerkesztve ]
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Van valami ötletetek, hogy miért akad a Solid works a HD4000 vga-val? Egy egyszerű geometria esetén is már alig tudom forgatni a modellt, annyira fagy. Viszont ha átváltok a dedikált hd7570-re, ott már frankón működik, csak úgy meg sokat eszik a gép. ( Igen,, laptopom van. i3 3120m van benne)
-
dangerzone
addikt
Sziasztok, bár nem konkrétan tartozik ebbe a topikba, de hátha találkozott már ilyennel valaki.
Ma szereztem egy új processzort. G2020. Eddig egy G530 volt a gépben, amivel rendesen ment. Viszont amikor beletettem az újat, felpörög a proci ventilátor, majd 1 másodperc múlva kikapcsol a gép. Pedig az alaplapom támogatja gyárilag az Ivy procikat, volt már benne egy i3 3210-es is. Ramokat is variáltam, CMOS Clear is volt, de semmi. Valami tipp?
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #27600 üzenetére
Szóval itt fel is tenném a kérdést: VAN OLYAN VALAKI BUDAPEST BELVÁROSA KÖRNYÉKÉN, AKI VÁLLALNA EGY G2020 PROCESSZOR TESZTET SÖRÉRT, CSOKIÉRT CSERÉBE?
-
dangerzone
addikt
válasz kicsipapucs #27603 üzenetére
Igen, minden láb egyenes, tüzetesen átvizsgáltam.
Legújabb, 1101-es biosz van rajta, igen.
CMOS clear, gombelem kivétel is megvolt.Egyedül a proci alját nem takarítottam, de nem tűnik úgy, hogy bármilyen szennyeződés lehet rajta. Milyen alkohol jó a tisztításra? Gondolom arcszesz felejtős.
Hova valósi vagy amúgy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest