Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
Ez tényleg elképzelhető, a proci alatti hűtőborda ilyen forró, és az 1. pci-e x16 slot (amibe ugye a felső kártya van) ott van közvetlenül alatta. Maga a kártya is elég meleg játék közbe, közbe pedig "csak" 60°C-ra megy fel max a felső. Hát azért remélem hogy nem fog füstölni a chipset

-
kovsol
titán
CF esetén a második kártyát amúgy is lekapcsolja zero core módba lesz, az első kártya meg teljes energia takarékos módban ehet vagy 15-20W -t mellé a másik kártya még úgy 3-5W -t. Nem szórakoznék pár Watt miatt egy bughalmaz megoldással.
(#12428) Tomace91 IGP ki van kapcsolva? Az is fűthet még pluszban ha használatban van. Nekem most nincs vga a gépemben csak az IGP az is jól megtuningolva
+200Mhz -t kapott, nehogy már valami alapon menjen a gépben. Így 3570k@4800Mhz@1,288V 85-95 fok között mozognak a magok linx alatt. És most a radiátoron még venti sincs, csak beraktam a házba és amit keringetnek a 800rpm -es ház ventik annyi szellőzése van. -
krx21
nagyúr
Ha nem vagy benchmark örült akkor nem sokat számít...
Ha veszel újat akkor a corsair vengeance 1866 cl9 nagyon jó árban van, nekem ez cl10-ben 1.6V-al 2133mhz-en ment!... Ennél lejjebb ne vegyél, mert azok sem olcsóbbak...
Egyébként csak kimondott memória benchmarkoknál jön ki a különbség és ott is kisebb mértékben, az összteljesítményben meg még kevesebb mértékben...
Ja, és ha teheted akkor már ne 4*4 hanem 2*8Gb-ot vegyél... -
krx21
nagyúr
Pontosan... De hozzáteszem hivatalos gyártói oldal nem tárgyalja ezt a problémát, de a külföldi fórumokon ez az infó szivárgott ki... Ugyanakkor kimondott tiltás sem olvasható, hogy nem használj 1.65V-os ramokat...
Ugyanakkor a corsair oldalon írják, hogy mehet az 1.65V-is!
Az intelnél meg csak az 1.5V, 1600Mhz a hivatalos, de tudjuk, hogy az alaplapok akár 2800mhz-et is támogatnak... -
tikshow
addikt
-
szeva000
addikt
a garit felejtheted nyugodtan és csak akkor kezdj neki,ha nem fogsz síránkozni utána,ha nem fog menni a proci.
Én még szerencsés voltam(pedig nem nyestem bele a prociba),hogy csak a 4db ram foglalatból kettő nem megy azóta.De sajna így ramot kell váltanom 2X8GB-ra,így is elég nyűgös ez nekem....
Igaz 95-100fok helyett 70lett 4500-on....A mag és kupak között liquid ultra,a procihűtőn meg MX-4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EA Sports WRC '23
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3822, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

+200Mhz -t kapott, nehogy már valami alapon menjen a gépben. Így 3570k@4800Mhz@1,288V 85-95 fok között mozognak a magok linx alatt. És most a radiátoron még venti sincs, csak beraktam a házba és amit keringetnek a 800rpm -es ház ventik annyi szellőzése van.