Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geresics
addikt
válasz bandi0000 #8197 üzenetére
A Core2 és az új Intel procik közötti különbség irdatlan nagy, az ember nem is gondolná!
Itt egy teszt: E8400@4GHz vs. G620 vs. i3-2100 (és azóta már újra előrébb léptek! )*MOTOROS CSATORNA* youtube.com/MotorosVandor
-
don dante
aktív tag
-
don dante
aktív tag
válasz kockaharcos #8204 üzenetére
A ventikkel amit kapott 45.000 Ft lett a vége... Ha nem az Ipon-ba vettem volna vissza kértem volna a pénzt, mivel nem tudták rögtön cserélni... De sajnos mivel Webshop így lemondó nyilatkozat, és 30 nap a pénz visszautalása... Ezért inkább úgy döntöttem, hogy marad a csere gari...
TELEFONON GYORSABB!!! Samsung Galaxy s6 edge...:)
-
don dante
aktív tag
válasz Geresics #8207 üzenetére
Majd kiderül... Az egyik barátom H100-ast használ, és tökéletesen megy neki... Az Antec-nél is az elsó pumpahibás volt, a második meg már hibátlanul tette a dolgát, amit nem mellesleg hirdetek, és csak ajánlani tudom... a H100 csak a design, és a későbbi fejlesztések miatt került megvételre...
-
don dante
aktív tag
Hy. Na most írtak az Ipon-ból, nem tudnak helyette másikat adni, így visszaadják a vételárat... Milyen vízhűtést javasoltok a procimra...?
-
=HG=
addikt
válasz don dante #8212 üzenetére
Szasztok!
Kb 12 éve csak AMD procijaim voltak, most gondoltam egy kicsit átjövök intel oldalra egy 3570K-val. A kérdésem az lenne, hogy Z77-es lapban mennyire finnyás a memóriára ? Jelenleg ilyen adata ramjaim vannak. Ezek mennek majd a proccal?
Esetleg ha ajánlanátok egy z77-es deszkát azt megköszönném. Azt hol látom, hogy pl egy lap 8+4 fázisu tápellátásu, ill miért jó ?[ Szerkesztve ]
-
tikshow
addikt
-
don dante
aktív tag
Asus z77 Sabertooth Az elég jó választás lehet...
-
Brutus880
tag
válasz don dante #8220 üzenetére
Osztom a választást erre a nagyon jó kis deszkára! Én én szerény véleményem szerint még jobban is jártam mert elsőnek a Maximus V Genet vettem volna meg.
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
don dante
aktív tag
válasz Brutus880 #8225 üzenetére
Én sajna 56.000 Ft-ért tudtam csak megvenni újonnan az Iponba 2 hónappal ezelőtt... De még mindig majdnem annyi az ára...
-
Geresics
addikt
-
don dante
aktív tag
válasz Geresics #8227 üzenetére
Így igaz... 30.000 Ft-os költségvetéssel én is az Asrockot céloznám meg... Pl.: Ez jó árban van, és még új is...
-
Pubszon
veterán
válasz don dante #8228 üzenetére
Én konkrétan tőle vettem az ASRock Z77 Extreme4-es lapot és nagyon korrekt eladó.
Ami a lapot illeti, most is ezt választanám.(#8229) 04ahgy: Már mint ami 103.803Ft-ba kerül az iPonon?
[ Szerkesztve ]
ASRock X79 Extreme6, i7 4930K, 32GB DDR3, GTX 1080 G1, Corsair RM750x...
-
=HG=
addikt
válasz Geresics #8227 üzenetére
Ami azt illeti, 3. napja bújom a hírdetéseket, webshopokat, és csak egyre bonyolultabb...Mivel sokáig AMD-tem, így még ismeretlen területen járok.... Hirtelen jött az ötlet, hogy váltok intelre, csak egy kicsit többe kerül, mint gondoltam. Egy kicsit bizonytalan is vagyok, hogy megéri-e, de most már nekiugrok...
-
Brutus880
tag
Nincs okod semmi félelemre/bizonytalanságra ha egyszer az intelhez csapódsz ahogy én is sokan mások, akkor biztos lehetsz benne hogy nem fogsz bennük csalódni!
Gyakran használnak nyomdafestéket nem tűrő szavakat, igaz, nem kötőszó gyanánt. De nekem elhihetitek: egészségesebb bármely nyugtatónál!
-
-
kockaharcos
senior tag
A 3 hozzászólásod befért volna egybe is,ennyire gyűjtöd őket vagy miért nem szerkesztesz?
-
don dante
aktív tag
válasz kockaharcos #8237 üzenetére
Mindenkinek külön "névre szólóan" válaszoltam... "Gondolom ez senkinek nem okoz gondot"...
[ Szerkesztve ]
-
=HG=
addikt
Köszi a bátorításokat ! Én is abban bízom, hogy nem bánom meg a váltást. Akkor 99% hogy 3570K + Extreme4 lessz a páros ! Igaz, egy kicsit most fáj az a 32 ropi amit rá kell dobjak, de egyszer élünk!
-
dime27
őstag
Nekem is UD7 van csak még z68 cserelapként kaptam egy ramslothibás Ascrok p67 Fatalyty helyett szal nekem csak 64k-ba volt anno a boltban anno 78kért landolt de a végén már iponba 105kért adták aztán hirtelen eltűnt mindenhonnan, pedig életem legjobban felszerelt lapja és legstabilabb is tuning terén szinte ezredre pontosan adagolja az összes feszt!El nem adnám semmi pénzért mondjuk egy z77 ud7re igen de sokkal előbbre nem jutnék sztem abba se tuning terén pedig a 2600k-m 4800Mhzet is tud 1.35V-al
Google Pixel 6a+iPad 2021
-
kovsol
titán
Én fx6100@4Ghz ről váltottam, az se lassabb a játékok legtöbbjében mint egy fx8120@4Ghz lévén nem sok játék használ ki ennyi magot. i5-3570k@4,4Ghz pöppet bealázza az fx -t, főleg mert a játékok nagy része 4 mag fölött nem nagyon hatódik meg a magok számától.
May the Force be with you!
-
=HG=
addikt
Igen, tudom, hogy 6100-ad volt ! Emlékszem bull-os fórumról. Kiváncsi vagyok erre a 3570K-ra nagyon. Legtöbbet BF3-al nyomom, de a fiam nyüstöl több játékot is...Azért a 8120 is szépen teljesített 4,5Ghz-re
húzva! Túúúdom, itt nem illik dicsérgetni a másik oldalt, de látjátok nyitott vagyok, lehet jövő héten intelt dicsérem ! -
04ahgy
nagyúr
Jujjj, irigy vagyok, nekem sosem volt Z86X-UD7-em. Még csak nem is láttam élőben. Van viszont Z77X-UP7-em, X79-UD7-em és X58A-OC-m. Én sem adnám el egyiket sem, semmi pénzért.
Amúgy igazad van, otthoni körülmények közt nem lenne értelme a tiedről az UP7-re váltani. A Z77 termékvonalban jelenleg nincs UD7.
HaZsolt barátomnak épp egy AsRock Fatal1ty P67 Professional lapja van 3570K-val, ha meglátja, hogy te ahelyett gariban egy Z68X-UD7-B3-at kaptál, saját kardjába fog dőlni.(#8238) Brutus880: A G1.Sniper3 az csak az árát tekintve említhető egy lapon az UP7-tel. Habár nem olyan gagyi a többihez képest, mint az X58-as G1. széria volt. Persze az UP7 meg nem tud gamer LAN és hangkártyát felmutatni.
(#8240) don dante: Habár már más is megmutatta, de így lehet több embernek egyben válaszolni, és mégis mindenkinek névre szólóan teszem azt.
(#8230) Pubszon: Igen, arra gondoltam.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Intel I7 13700 - 16mag/24szál - Eladó! 92.000.-
- AMD Ryzen 5 2600 6-Core 3.4GHz (up to 3.9 GHz)OEM Processzor!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor!
- AMD Ryzen 5 3600 használt processzor eladó garanciával!
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest