Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dime27
őstag
Nekem is UD7 van csak még z68 cserelapként kaptam egy ramslothibás Ascrok p67 Fatalyty helyett szal nekem csak 64k-ba volt anno a boltban anno 78kért landolt de a végén már iponba 105kért adták aztán hirtelen eltűnt mindenhonnan, pedig életem legjobban felszerelt lapja és legstabilabb is tuning terén szinte ezredre pontosan adagolja az összes feszt!El nem adnám semmi pénzért mondjuk egy z77 ud7re igen de sokkal előbbre nem jutnék sztem abba se tuning terén pedig a 2600k-m 4800Mhzet is tud 1.35V-al
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest