- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- bambano: Bambanő háza tája
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
iTouch 4G-nél másnak is előfordul, hogy a Home gomb benyomása után (kattan is) nem csinál semmit, aztán 2.-benyomásnál éled csak fel? Nekem mostanában rendszeresen ezt csinálja.
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Használ valaki 4G iPod Touchot, esetleg úgy, hogy 3G 32/64-ről váltott? Az aksiidőről lenne kérdésem, hogy folyamatos Epic Citadel, vagy hasonló (tehát komoly 3D-s játékkal) meddig bírja egy töltéssel?
3G 32/64 tulajoknak mi a tapasztalata a fenti kérdésről?
-
Chosen
addikt
válasz
mono-chrome #7716 üzenetére
Format Factoryt ajánlom, mennyiért sikerült hozzájutnod?
-
Chosen
addikt
válasz
Gabesz1019 #7067 üzenetére
Elég érdekesnek látszik, de azért megnézem majd
Csapi007: már fennt volt a telómon, ha nem szól, lehet meg se nyitom.
Mivel teszek jobbbat az akksinak? Ha:
1.Amikor játszok töltőre teszem, így ~100%-on lesz , és nem merül le a játék miatt
2.Játszom, lemerítem ~10-20%-ra aztán feltöltöm maxra.
Fontos a kérdés, mivel rengeteget játszom rajta. -
Chosen
addikt
iTouch-ra van egyébként ilyen Hamsterball-szerű játék? Gurulsz vmi golyóval, amivel el kell jutni a célba.
-
Chosen
addikt
válasz
ZozzHUN #7054 üzenetére
Igen
Komolyra fordítva a szót, a touch túl vékony nekem, és a sima fém hátlap miatt csúszkál is a kezemben, ezért kellene valamilyen tok.Korábban vált már Griffin iClrear-em, de az annyira vastag volt, hogy a virtuális D-Pad-et alig értem el. Utána volt Case-Mate Vroom-om is, de az eléggé gyűjtötte a koszt, +most hogy eladtam már nem is nagyon kapható itthon.
-
Chosen
addikt
Elnézést, hogy belezavarok a JB topikban, de visszatérve a topik eredeti témájához tudnátok ajánlani egy 2G 16GB-os touch-hoz egy tokot játékra?
-
Chosen
addikt
Sziasztok!
Honnan lehet elsőre megkülönböztetni az iPod klónokat az eredetitől? Pl iPhone-nál a levehető hátlap a bukta.Nano-ra gondolok inkább, de sima iPod topik nem valami aktív.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Nagyon szép állapot!! Dell Latitude 5480 i7-7820HQ 16GB 512GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Szép állapot!! Dell Latitude 5490 i3-7100U 8GB 512GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest