Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- VHS digitalizálás
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
peugeotmate
addikt
válasz
üzenetére
Márpedig hasogatod! Például leszedsz valamilyen magyarosítást egy progihoz (pl. Facebookhoz), és/vagy engedélyezteted a hátteret meg a multitaskot egy 2G-s Touchon, akkor mégis mivel károsítottad meg az Applet?

(Egyébkén szerintem nem moderálhatnak minket, mivel nem azt írjuk le, hogy melyik oldalról szedje le ezt és ezt a progit, ami eredetileg fizetős, legalábbis részemről ilyet nem csináltam!
) -
Kommy
veterán
válasz
üzenetére
Nekem aza számít warez programnak amiért fizetni kéne és én nem fizetek érte, tehát amit cydia-ból veszek meg, töltök le azokért ugyan úgy fizetek, vagy ha ingyenes akkor nem és ezzel a fejlesztőt támogatom.
Csak tudod fejlesztőkéne tudom, hogy az apple milyen nevetséges indokokkal dob el programokat, amik ezek után mennek cydia-ba, mivel az apple nem hagyta jó az meg a másik hogy te csak a pénzed 70%-át kapod meg mert 30%-ot lenyúl belőle az Apple, pedig sokat nem kelle az adott programért tennie.
-
C4mp3r
addikt
válasz
üzenetére
Igen, "hivatalosan" csak az app storeból lehetne vásárolni, a Cydia-ban olyan alkalmazásokat találsz, amiket az Apple a rohadt szigorú szabályzata miatt nem enged árusítani az App storeban. Tehát, ugyanúgy fizetsz az alkalmazásért, csak nem az app storeban teszed, így warezról semmiképpen sem beszélhetünk. (Az más kérdés, hogy a jb lehetőséget nyújt warez appok telepítésére is, de itt nem ez a lényeg.)
Kommy: Valami ilyesmit szerettem volna én is írni, igaz én nem vagyok fejlesztő, így nem tudhatom ilyen szabályok vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500T 16GB DDR4 512GB SSD RX 5500 XT 8GB Zalman T4 Plus Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)