Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shodan
őstag
Most kersegélet cydiában egy- két dolgot és megtaláltam közbe hogyan lehet állítani az auto-brightness.
Tehát hogy egy idő után mondjuk ne az auto-lockot tegye rá, hanem csak vegye lejebb a fényerőt.
Az a baj hogy kell hozzá winterboard,de mindegy feltettem, a progi neve meg advanced preferences. Még egy csomó jó kis dolgot lehet benne állítani. Ajánlom mindenkinek. -
Lauka
csendes tag
Ma jutottam el odáig, hogy újra telepítettem minden összetevőt. Semmi nem változott. A könyveket megoldottam másképp, az már nem probléma.
Egyedül azt nem értem, hogy miért csak az iStore-ból letöltött alkalmazásokat szinkronizálja az iTunes?
Ami más forrásból került fel az iPod-ra, azzal nem foglalkozik. -
AloeVera
tag
Tényleg nem valószínű, hogy van még valahol első generációs, a "specifikációja" viszont azé. iPod touch - Technical Specifications
-
Nekem ez nem működik.. azt írja h ellenőrizzem h van e elég szabad hely amikor a méretet meg kell szabni... pedig van rajta 6 gb szabad hely.. de bármit írok be , ezt irja ki ha 1gb ot jelölök ki neki akkor is... mindegyik módban, de ahogy most elolvasom a hsz eket, nem csak nekem volt ilyen gondom
-
Béló
aktív tag
sehogy, le kell törölnöd majd visszarakni mindent
nálam a régebbi itunesban az export library se működött: programok megjelentek zenék is
de az elérési út vmiért nem stimmelt neki...azt se felejtsd el h windows törlés előtt deauthorize computert nyomd be, mert elvileg csak 5 db gépen megy az itunes store account (és ebbe az ujratelepitgetések benne vannak: nekem már csak 2 alkalmam van, figyelmetlenségekből
) -
-
Trub
tag
Olvasni a discovert használom. Jó mindenre, ezzel legalább megtudom nézni teljes felbontáson a képeket, és nem tömöríti le. Egyébként itt érthető miért is veszi vissza a felbontást, 1024x-es képeknél elég komolyan megakad.
A ragdoll blaster tényleg jó
, most nézem, hogy kijött a lite verziója, le is töltöttem.Egyébként még egy igényes játék: StoneLoops.
-
-
-
Lol, nem, dehogy is. A Cydiában nem tört programok vannak (kivéve talán a szifon repóját, ők elég szabadon értelmezik a szabadságot), hanem olyan dolgok, amik hasznosak, de nem kerülhetnek be az App Store-ba a szigorú szabályok miatt. Az Installer amúgy ugyanazt tudja, mint a Cydia, nem volt még szerencsém hozzá, így nem tudom mi van benne.
-
-
-
Csapi007
veterán
-
Davey7
senior tag
ha le akarod szedni az ingyenes appot akkor ugye feljön egy ablak ahol kéri a felh.nevet/jelszót...ott valahol kell lenni egy linknek,h register vagy vmi ilyesmi....
a zenejátszásnál: amikor játszod a zenét van ez a képernyő. itt rátapintasz a borítóra és akkor fentről lejön egy kis vezérlő ahol tudsz tekerni.... ott jobb oldalt ott van két nyíl egymásbafonódva. az ha nem világít kéken akkor van kikapcsolva a shuffle.
ha ez sem megoldás akkor itunes rányomsz a számra jobb klikk és get info ott info fül és a track number-nél beállítod a szám számát(mármint,pl,hogy az első a 14 számból aztán második stb.)
-
-
Csapi007
veterán
Hy
Pipáld be a manual sync-et. Így drag and drop szerűen tudod majd rárakni a dolgokat.
Vedd ki a shuffle lejátszást a zene részben, jobb felül a két nyíl.
Igen kell, válaszz ki egy ingyenes appot és próbáld meg letölteni, akkor majd tudsz bankkari nélkül regelni.
Wifi-n keresztül SSH-val, de ahoz JB kell.
Szerintem ezt a mailszerveren kell beállítani.
1 év a gari ha nem vettél applecare-t, az utánanézést nem tom.PierNight: Már néhány napja kint vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ! BONTATLAN MX500 2.5 SSD 1TB
- Saeco Incanto HD 8918 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- PS 4 Pro 1Tb Spiderman Limited Edition
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886, 100% Akkumulátor
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Legalább én is tudom.

)