Hirdetés
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
válasz
KisApám
üzenetére
csak keményen

istyle-al nekem semmi tapasztalatom nincs, médiába vettem
Más: akkor hétvégén lehet hogy összehozom ezt az írást róla, még a garanciális dolgokat gondoltam beleírni hogy akkor hogy is van ez a világgarancia magyarországon ( mármint hogy nincs
)mert ha jól tudom csak a hivatalos apple resellereknél kerül be a cucc sorszám alapján szóval pl az én médiában vásárolt ipodomat gyártási szám alapján nem javítják
-
BB64
csendes tag
válasz
KisApám
üzenetére
Az istyle-ról nekem sincs vmi túl jó véleményem. Kinéztem egy crumpler tokot a touchnak, küldtem is nekik egy mailt, hogy van-e a westendbe, és még csak vissza se írtak, mikor elmentem akkor meg természetesen nem volt. Ma küldtem nekik mégegyet, hogy lehet kapni egyáltalán vmelyik üzletükben Budapesten, remélem erre fognak már válaszolni.
Mondjuk mikor vettem az ipodot, akkor jófejek voltak, mert eléggé akciós volt, és még egy switcheasy tokot is adtak ajándékba
-
Kommy
veterán
válasz
KisApám
üzenetére
Úgy rendezed a programokat akarod, ezt megteheted iTunesban ha az ipodon kattintasz és ott az apps fülre majd egérrel tudod mozgatnia programokat, majd ezután szinkronizálsz és beáll az ipodon is., Vagy pedig magán az ipodon hosszan nyomod valamelyik program ikonját ekkor elkezdenek rezegni az ikonok és olyan sorrendbe rakod ahogy akarod, majd nyomsz egy HOME gombot az ipodon és akkor fixálja a helyüket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Xbox Series S 1TB konzol + 2 db kontroller + Dupla kontroller töltő dokkoló
- Samsung Galaxy Watch Ultra 2024
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)
egyébként én voltam Aréna plazaban egy 2-3 hónapja ott voltak cuccok hozzá StarKing-ben!