Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackTiger
tag
válasz
gabe8719
üzenetére
Az igen!
Én mindig azon rágódom, hogy megérte volna-e annak idején várni és most vásárolni jóval olcsóbban, vagy nem bírtam volna ki nélküle? Nokiámat viszont nem újonnan vettem (igaz, hogy mai szemmel elég drágán) de nála sosem merült fel bennem ez, az mindig úgy maradt meg emlékeimben, hogy jó vételt csináltam. -
BlackTiger
tag
Szinte karcmentes (amint kibontottam rögtön az elejére és a hátulsó fém felületére is védőfóliát raktam + mindig tokban volt tárolva) 8GB-s iPod touch 4G-t legfeljebb mennyiért tudnék eladni most szerintetek? Már nem annyira használom és szeretnék majd venni inkább magamnak egy újabb mobilt, mondjuk Nokia Lumia 800-at.. a mostani mobilom elég régi és zavar, hogy állandóan két eszközt kell magammal hurcolnom, ha technikailag aktív akarok lenni.
-
BlackTiger
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Csak az iPodot és a rosszul működő fülhallgatót. Sorozatszám alapján megy a garancia. Strakingbe vittem ott, gyorsan a hölgy leellenőrizte, hogy valóban rosszul szól-e majd kitöltettek velem egy lapot (lakcím, telefonszám, név) és tovább küldték a szervizbe további kivizsgálásra. Kb. 3-4 nap múlva már jött az új, de közte volt egy hétvége is.

-
BlackTiger
tag
válasz
peugeotmate
üzenetére
Fülesre elvileg egy év van, nekem kicserélték.. De a gyárilag hozzáadott vietnámi helyett egy kínait kaptam, feltűnően gyengébb minőségű műanyagból. Erre számíts.
-
BlackTiger
tag
Garanciát adnak a fülesre? A bal része nagyon idegesítően zizeg, zörög.. zenét nem lehet hallgatni vele, plusz alul is kissé megtört a kábel, de az inkább csak esztétikai probléma.
Ha pl. bevinném egy Starkingbe kicserélnék szerintetek? -
BlackTiger
tag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Nekem se bírja olyan sokáig a 4g-m, pedig az enyém is kb. 1 hónapos.. Majd egyszer megmérem már én is, hogy mennyi az az annyi ameddig egy feltöltéssel megy.
-
BlackTiger
tag
válasz
Don't Panic
üzenetére
Hát akkor majd JB.. ha lesz már megfelelő.

Az untethered pontosan mit is jelent? Hogy nem kell újraindításonként újból a gépre csatlakoztatni vagy valami ilyesmi?
-
-
BlackTiger
tag
Üdv!
Ma végre valahára megvettem az touchom. Most gyanakvóan feltenném a kérdést: Fríssítettem elvben iOS 5-re, de aztán lefagyott az iTunes és a touch is.. ott, hogy ipod alkalmazások visszaállítása.. vagy csak sokáig dolgozik? Az ipodon a csík 0-án van és sehol nem történik semmi.. Várjak? -
BlackTiger
tag
válasz
Roliiii
üzenetére
Fejlesztés az érdekes téma. Valamilyen szinten értek a programozáshoz, de azt nem mondom, hogy tudnék akár egy nyelvet is, eddig php-ba, c-be stb.-be mindig csak annyit oldottam meg amire éppen szükségem volt. Szívesen fejlesztenék viszont Applere (mert pénz van benne), csak egy Macbook vagy iMac azért költséges..
Most csak példának: Egyik ismerősöm Symbianra fejleszt hobbiból és már egész szép bevételei származtak belőle pedig nagyon nagy dolgokat nem alkotott. És ezek után érdemes belegondolni, hogy az iOS mennyivel népszerűbb és mennyivel több lehetőség van benne. -
BlackTiger
tag
-
-
BlackTiger
tag
válasz
kenny123
üzenetére
Köszönöm szépen segítséged. Rá kérdezek majd nála mindenképp.

De ha az a vágyam támadna (remélem megérted), hogy csak újat szeretnék venni, nem csak azért, mert az sérülés mentes, hanem magáért az érzésért is, hogy még érintetlen és teljesen az enyém.. akkor (nem akarok erőszakos lenni), de mégis szerinted vehetném az Oázisban? -
BlackTiger
tag
72-ért láttam itt egyet. http://www.oaziscomputer.hu/termekek/apple/ipod/apple-ipod-touch-32gb-4th-generation
Csak azért kételkedem, mert volt egy-két olyan bolt amiről azt olvastam, hogy ott átverik a vevőt vagy hibás/törött terméket adnak el utána meg nem nagyon lehet reklamálni..
Lehet, hogy hülye kérdés lesz, de nagyon nem értek hozzá.. hogy működik ennél a garancia? Tehát az, hogy ott gariztatom ahol akarom azt jelenti, hogy a boltban kapott garancia levéllel bemehetek akár bármelyik apple márkaboltba is és kicserélik ha rossz, vagy hogy van ez?Előre is köszönöm válaszod.
-
BlackTiger
tag
Sziasztok!
4. generációs iPod touchot szeretnék vásárolni, arra lennénk kíváncsi, hogy hol érdemes. Néztem sok helyen, de van olyan hely ahol rettentő drága és van olyan hely ahol ugyan olcsó, de meglehetősen rossz véleményeket írtak róla más fórumokon.
(ha lehetséges 32 gigásat vennék)Előre is köszönöm a válaszotok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony PS VR2 + ajándék állvány
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- 1TB Samsung 3,5"-os HDD-k (ár és állapot infók a leírásban)
- Újszerű Lenovo Legion Go 8APU1 eladó/Ryzen Z1 Extreme/512GB SSD/8.8 2560x1440 144Hz/ beszámítás van
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad 1 15AMN7! AMD 7120U / 4GB / 128 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én mindig azon rágódom, hogy megérte volna-e annak idején várni és most vásárolni jóval olcsóbban, vagy nem bírtam volna ki nélküle? Nokiámat viszont nem újonnan vettem (igaz, hogy mai szemmel elég drágán) de nála sosem merült fel bennem ez, az mindig úgy maradt meg emlékeimben, hogy jó vételt csináltam.

) csak arra még nem válaszoltál, hogy szerinted miért lett olcsóbb? Mi haszna van ebből az Applenek?