Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
szilchi
őstag
+1
Nekem is 2G-s van és annyit simán megér.Amire neked kell,arra tökéletes.Én is ezekre használom plusz még GPS-nek is.
-
szilchi
őstag
Hi.Nem akarják frissíteni magukat az appok sem a Touch-on,sem a PC-men.Pl. az Angry Birds Rio is 1.2.1 a Touchon pedig most jött nemrég frissítés és Appstore-ban már 1.2.2 a verziószám.Így ugye nem kapom meg az új pályákat.Ezzel mit lehet csinálni?
-
szilchi
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Próbáld ezzel
-
szilchi
őstag
válasz
tommjee
üzenetére
Köszönöm a válaszokat.A Beállítások-nál nem találtam Activator nevezetű pontot.Vagy azt hol keressem?
A 4.3.3 meg nem tudom jó lesz e a készülékemre,mivel 2nd Gen.Az azt hiszem már nem támogatott.
Gondoltam arra is,hogy törlök mindent és felteszek mindent újra.Bár annak meg kellene néznem a mikéntjét.De arra is gondoltam,hogy hagyom mert végül is nem működést befolyásoló probléma.
-
szilchi
őstag
Üdv.Tegnap egyik pillanatról a másikra eltünt a multitasking az Ipodomról.JB-s,4.2-es IOS.A Winterboardban nem állítottam át semmit.Csak úgy eltűnt
Hiába nyomom kétszer a home gombot,nem jönnek elő a futó programok. -
szilchi
őstag
Hi.Tudja valaki,miért nem megy a Bunny shooter 2G-s Touch-on?Nincs kikötés Itunes-ban,hogy milyen készülékre megy rá.Leszedtem a demo-t,hogy kipróbáljam aztán ha jó megveszem.De már a demo-t se engedte feltenni.IOS3+ és felmegy touch-ra,phone-ra meg pad-re.Nekem 4.1.2 van,JB-ve.Ez amúgy egy Angry Bird klón,de jónak néz ki.Kipróbálnám,ha menne.Az AB is bejött.
-
szilchi
őstag
válasz
Natalie1982
üzenetére
Szoftver nem,de hardware igen

De nem tudom működik e.Egyszer láttam már vaterán is ezt a kütyüt.
-
szilchi
őstag
Köszönöm,majd meglesem van e ilyen lehetőség a beállításoknál Touch-on.
-
szilchi
őstag
Azt meg lehet valahogy oldani,hogy motoron ne forgassa menet közbe a GPS képernyőjét mikor megdöntöm a motort?Mert kanyarok után mindig fekvő helyzetbe megy át a kép.
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi
üzenetére
Holnap megyek a gépemért a szerelőhöz,akkor haza fele ki is tudom próbálni a GPS-t.Néztem elég sokáig bírja a GPS modul egy töltéssel.Kíváncsi vagyok az Ipod hogy bírja.A gyalogos funkció hiánya kár,ha valami idegen városba vagyok nem lenne rossz gyalogosan is tudni navigálni.Vagy azért valamilyen szinten a TomTom is jó erre?
-
szilchi
őstag
válasz
szilchi
üzenetére
Ma meghozta a postás és tökéletesen működik.Igaz meg kellett elötte venni a RoqyBT licenszet,mert ami volt nekem az csak trial volt.De az a 8 Euro nem volt nagy érvágás.Tomtom-al megy,igaz élesben még nem tudtam kipróbálni mert szerelőnél van a motorom.Gyalogos funkciót nem véltem felfedezni a programban.Leírás nem volt a GPS modulhoz,majd keresnem kellene egyet.Nem tudom pl.,hogy honnan veszem észre mikor merül le az akksija.Gondolom ha lekapcsol akkor észreveszem
,de jó lenne elötte is tudni.Nokia töltőm van hozzá otthon.Esetleg kéne egy tartó,amit motorra is fel tudok tenni.Csirkejozsi: Csak most vettem észre a hozzászólásodat
.Igen,én is RoqyBT-t használok.Meg vettem a licenszet. -
szilchi
őstag
Hi.Probálok hozzáadni Cydiahoz másik source-t,de egyiket sem fogadja el.Mindig jön két hibaüzenet,aztán miután végzett kérdőjel van a source elött.Ha tiltott dolog,sorry.Jöhet privibe is a válasz.Köszönöm.
-
szilchi
őstag
Hi.Szeretném kicserélni a 2. gen-es Touchomon a fóliát a kijelzőn.Hogy tudom lekaparni a régit?Sikerült pár karcot csinálnom a fólián és így már nem jó.
-
szilchi
őstag
Hi.Valami nyelvoktató/szótárprogram app nincs touch-ra?Fizetős se gond..már ha nem olyan vészes az ára.Főleg angol érdekelne.
-
szilchi
őstag
Az Omaps-ot megvettem.Jó program,töltök is le hozzá pár térképet.Ahogy nézem,a nagyobb méretü térképeknek elég sok idő kell mire leszedi.A szifon-on csak egy vasuti menetrend volt,az Imenetrend.De az csak online megy.Nekem olyasmi kéne,mint a BPMenetrend nevü apps,ami a BKV menetrendjét adja offline módba.De ahogy néztem ilyen nincs a Máv menetrendjéhez.De nagyon köszönöm a segítséget.
...hmm..már vagy 3 perce "Saving map...preparing cache..",pedig csak egy Szombathely térképet próbáltam kezdésnek.Mennyit tölt majd a Budapest térképnél?
Írja is,hogy pár percet vesz igénybe..hopp,elindult a térkép letöltése,valami 20538 darabot akar letölteni.Az szép..

-
szilchi
őstag
Hi.Még mindig érdekelne valamilyen részletes offline térkép meg ha lenne,akkor vasuti menetrend is ha van.Ha valakinek lenne valami tippje.
-
szilchi
őstag
Ma délelött meghozta a futár a Touch-ot.Már pakoltam rá free appokat meg zenét.Eddig nagyon bejön a készülék.Maradt a 3.1.3-as IOS,bár Itunes mindig frissíteni akarja.Google maps csak angol Itunes-ban van?Mert a magyarban nem láttam,angolban volt de onnan magyar accountal nem tudtam leszedni.Esetleg olyan program van,amivel térképet le lehet tölteni és offline nézegetni?Offline recept-nézegető már van
.Angry Birds (lite verzió ingyenes) nagyon kemény. 
-
szilchi
őstag
Nekem meg olyan infóim vannak,hogy az Ipodban sosem lesz GPS meg erős kamera,különben önmaguknak csinálnak konkurenciát.Mivel ha lenne benn olyan,akkor már csak abban különbözne az Iphone-tól,hogy nem lehet vele telefonálni.Így sokan inkább az olcsóbb Touch-ot vennének meg valami régi gagyi telefont és hagyná mindenki az Iphonet.Ezért elvileg a Touch tudásban sosem érheti uton az Iphone-t.Persze nem kell hogy igaz legyen.De van benne ráció..
-
szilchi
őstag
válasz
PredatorNo1
üzenetére
Hi.Vaterán vettem,26.000 volt futárral együtt.Használt,szilikon tokkal,kábellel,headsettel.
-
szilchi
őstag
válasz
makimakom
üzenetére
Nincs mit
.És ezek ugye a pénzért letölthető verziók,vagyis a fizetős Tron-al is vannak ezek szerint indítási gondok.Miközben töltöttem le ingyen appokat,soknál le volt írva hogy valamilyen javított verzió és hogy "már" kompatibilis a 4-es IOS-el.Vagyis ezek szerint van olyan app ami nem komálja az új rendszert.De ha van mód másik verzió letöltésére,akkor próbáld meg,hátha azzal menni fog.Amúgy a Bad company-ra sokan írták,hogy nem az igazi..főleg annyi pénzért amennyiért adja az Apple.Szal tényleg nem lehet nagy eresztés. -
szilchi
őstag
válasz
makimakom
üzenetére
Talán a lehető legrosszabb embert kérdezted.Nekem még nincs is Touch-om.Majd csak a jövő héten fog szvsz megjönni hétfőn vagy kedden.De hogy próbáljak azért valamit segíteni is.Appstore szerint mindkét játék fut az iphone-on,a touch-on és a Pad-en.És IOS3.2 a minimum,vagy annál jobb.Az appstore-on vannak kommentek a játékokhoz.A tron-nál össz-vissz 1,az is azt írja,hogy a 3GS-én (gondolom iphone),nem indul el.Bár nem írja,milyen IOS-el,de gondolom (én),a legujabbal.Szal ott lehet az lesz a gond.A BC2-nél viszont semmi problémáról nem írnak,sőt megjegyzik hogy még 2G-s touch-on is megy.Szal ott lehet nem az IOS a ludas.De nem biztos.De ezek csak feltételezések a részemről.Meg itt azért nehéz azt mondani,"tegyél fel egy régebbit azt meglátjuk akkor mi lesz".Meg kéne nézni másik touch-on,hasonló IOS-el,hogy ott mit csinál.
-
szilchi
őstag
Üdv.Jövő héten jön meg a Ipod-om (2G-8Gb/3.1.3 IOS),de már most le szeretném szedni a zenéimhez az Artworkot.Betöltöttem 100 mp3-at kezdésnek az iTunes-ba,de össz-vissz 2-höz szedte le az Artwork-öt.A többire azt írta,hogy nem találja.Van köztük letöltött és gyári CD-ről rippelt zene is.Mit kellene átírni az mp3 fileokban,vagy mást,hogy az összes Artwork lejöjjön?Ja és olvastam itt a topikban egy korábbi bejegyzést,miszerint a 3.1.3 a legjobb 2G-s Touch-ra.Akkor nincs feltétlenül szükség update-re 4-es IOS-re?Vagy az azért jobb?JB egyenlőre nincs tervezve.Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Shuangwei X79Z v161 LGA2011 alaplap + E5-1603 CPU + 64GB RAM 25e
- Cooler Master CM Stacker STC-T01 nagytorony, E-ATX ház extrával 30e
- Dell Precision M6600 (működik, de alkatrészként hirdetem)
- BenQ Zowie XL2586X+ Profi eSport, 600 Hz-en!
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Urvolax vezeték nélküli tolatókamera és kijelző / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
.A Winterboardban kikapcsoltam mindent,csak a multitaskingot hagytam meg bekapcsolva.És így jó lett.
Hiába nyomom kétszer a home gombot,nem jönnek elő a futó programok.

,de jó lenne elötte is tudni.Nokia töltőm van hozzá otthon.Esetleg kéne egy tartó,amit motorra is fel tudok tenni.
.Igen,én is RoqyBT-t használok.Meg vettem a licenszet.