- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bling95
őstag
Xiaomi mérlegről van azóta valami infó ? Azért 15-20 dollárért szivesen berendelném
-
whited
addikt
sziasztok
tudok itthon venni valahol i5s-re "big bang theory"-s tokot ? -
Zjunior
veterán
Nem tudjátok Mi band miert nem mér éjszaka, mikor engedélyezve van, az ebresztes is és azt irja a sleep résznél mikor vissza akarom nezni, h not activated...
Szerintem miota frissitettem azóta ilyen:/
Koszi aki segít! -
icecave
nagyúr
Tápot cserélek, 2 napig nem lesz gépem, mobilom szervizben, basszus... nincs valakinek kölcsön egy konzolja?
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Sholom #97585 üzenetére
Én úgy tudom hogy biztosításnál valami ~20 ezer az önrész, szóval jobban jár ha így eladja.
i6+ 8.3 Safaribol ha a linkeles gombra nyomok bezar a bongeszo! Igy nem tudom rendesen linkelni a kepemet. Ezt hol lehet jelenteni?
Nekem is csinálja így gondolom Safari bug..Zárd be Safarit, nyisd meg megint, és ne írj semmit a hozzászólásba hanem egyből a link gombra menj, úgy engedi.
-
Sholom
tag
Sziasztok. Szerintetek ismerosom hogy jarna jobban? El akar adni egy fuggetlen i5-ot. Semmi baja, viszont a hatlap karcos. http://kepfeltoltes.hu/150510/250230152image_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
70-80 korul szeretne erte kapni.
- csereltesse ki biztositasra refurbre
- hagyja igy, itt kerdes hogy mennyit vonnak le az arabol ezek a karcok?Azt mondja hogy ha igy 65 korul vinnek el, akkor csereltetne.
szerk: i6+ 8.3 Safaribol ha a linkeles gombra nyomok bezar a bongeszo! Igy nem tudom rendesen linkelni a kepemet. Ezt hol lehet jelenteni?
-
gyuromoj
veterán
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #97579 üzenetére
Jo igy leszukult a kor 50 millio eszkozre.
-
MasterHUn
senior tag
válasz
r3dsnake #97565 üzenetére
rátapintottál a lényegre. mentem moziba bla bla bla... nem jutottam be a filmre bla bla bla... jövök hazafele és az egyik zebra mellet találtam a telefont a legközelebbi bkk épületébe bementem hogy leszeretném adni a válasz az volt hogy dobd ki vagy vidd haza és add el. felhívtam a szüleimet hogy mégis mi legyen mondták hogy akkor hozzam haza. ennyi a nagy történet. jelenleg kábelt próbálok hozzá szerezni hogy megtudjam kié vagy valami hogy ha lehet vissza jutatsam a tulajnak. de ha vakvágány ez akkor meg vagy megcsináltatom vagy jelenlegi állapotában eladom. a rommá tört szót használnám rá a legjobban. vagy motoros hagyhatta el vagy egy részeg fiatal aki rommá törte a telefont nem tudom.
-
MasterHUn
senior tag
Sziasztok. lenne egy ipone 5 vagy 5S telefonom rommá tört kijelzővel és érintőplexivel. kérdésem az lenne hogy mennyibe kerülne a javítása illetve hol érdemes megcsináltatni.
-
icecave
nagyúr
Na, mindenkire rájött az ihatnék? Én is mondom asszonynak, holnap be kellene b*szni
Ki Bp-i?
-
mondomén
őstag
válasz
madgie #97556 üzenetére
Én is elkezdtem flickr csoportozni (értsd: nyomom őket ahova csak lehet), 1-2 képemet már egész sokan megnézték. Attól függetlenül, hogy még abszolút kezdő vagyok, akad pár kép amire büszke vagyok és más oldalakon is megfogom őket osztani. Saját név használatától azért még kicsit parok.
Egyébként baromi tehetséges vagy szerintem. Kérdezni is akartam, hogy miért húzod meg magad ennyire.
Amúgy ja, egész sok időt kell feccölni az ilyen megosztós oldalakba. Taktikázni is kell meg minden.
-
bobooo
addikt
#1:
Nyári hűsítő ital valakinek? -
Épp az imént tolattak neki a bejáratnak.. hiába BMW ha nem tudják vezetni.
Szépen lehúzta a rács a kocsin a festéket.
-
Cyberpunk
félisten
Na ti várjátok már a mai világvégét?
-
r3dsnake
nagyúr
Tehát nem csak én vagyok úgy vele, hogy a NAS-ok nem jók semmire.
-
madgie
titán
válasz
Totheground #97538 üzenetére
Eladtam a NAS-t anno. A Mac Mini sem eszik többet, csereben jóval többet tud. Egy vinyó kijött a Miniből, az a download, egy fotó hdd van még mellette és egy harmadik backup, amelyik minden nap csinál egy biztonsági mentést.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #97538 üzenetére
Az a baj a NAS-okkal, hogy rém buták. Én a mostani notimat majd kivágom a spájzba, ha lesz másik noti helyette, és azt aggatom tele, kap egy lankábelt a gigabites portba és megvan az otthoni alacsony fogyasztású plex szerver.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
madgie #97535 üzenetére
Asztali nekem is tele van aggatva, nincs is szabad usb port, pedig még hubot is használok. Ettől függetlenül az új Macbook is teleaggatható otthon. Tök praktikus volna, hogy az asztalon van a 3-as USB-C csatlakozó, hazaérek, beledugok egyetlen kábelt a gépbe, és instant megy a töltés, van monitoron kép, meg usb-n annyi meg olyan eszköz, amit akarok. Ha megyek valahova csak lehúzom a kábelt és ennyi. Mondjuk az SD kártyaolvasó hiánya nálam dealbreaker lenne. Még mindig a Pro/Air felé hajlok. (Az IPS panel miatt a pro inkább.)
-
válasz
Totheground #97533 üzenetére
három usb csati kell.
notiról beszélek, nekem négy van rajta. -
madgie
titán
válasz
Totheground #97533 üzenetére
Nekem öt. Egér, USB DAC és három külső vinyó.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Tibee86 #97530 üzenetére
Hogyhogy nem éppen?
Egyedül prociban gyengébb, amiben az Air se éppen erőgép, illetve kevesebb csati van rajta, ennyi, illetve a kijelző 1"-al kisebb.
Cserébe retina kijelző, force touchpad, új bill, stb...
Persze, mérlegelni kell,h kinek melyik kompromisszum éri meg jobban, ez tény, de ettől még nem feltétlen rossz vétel a MacBook. -
Ragnar95
félisten
válasz
whitezo88 #97527 üzenetére
Nyilván mindenkinek mások az igényei, illetve nem az otthoni fizukhoz szabták az árcédulát, az is biztos
Tibee86: az tény,h nem lett olcsó semmiképp sem, bár ugye minél kisebb helyre kell minél nagyobb tudást bepakolni, annál drágább lesz valami, de a proci teljesítménye és a bemenetek száma elég megosztó finoman szólva is, így nem tudom, mekkora siker lesz ilyen árcédulával. Mondjuk anno az Air is gyenge procival és 1db USB porttal jött ki, mégis az lett a legjobban fogyó Mac. -
Ragnar95
félisten
válasz
whitezo88 #97523 üzenetére
Semmi helyett, új termékkategória simán MacBook néven mindenféle utótag nélkül.
Kvázi egy retinás Air amúgy, csak prociban pl gyengébb, cserébe alapból több RAM-mal érkezik, illetve retinás a kijelző és van Force TouchPad többek között.
Tibee86: azért ezt így nem jelenteném ki. Munkára is teljesen jó lehet, ha valaki nem erőforrásigényes feladatokat végez, de a felbontás és hordozhatóság mindennél fontosabb, mert Office-hoz pl tökéletes és sokaknak elég az munkához, ha az irodai alkalmazások megfelelően futnak. Újságíráshoz is tökéletes lehet például. -
whitezo88
nagyúr
válasz
Totheground #97513 üzenetére
le vagyok maradva mint a borravaló, most ez az új termék mi helyett van? azt látom hogy drágább mint az Air de ugyanúgy néz ki kb, mi a különbség? kicsit húzós az ára még Mac szinten is.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
mondomén #97521 üzenetére
Munka jelleggel csak ha felkérnek melóhelyen vmi rendezvény keretén belül. Mostanában kezdtem megint gyakrabban előkapni a gear-t, szar időben nemigazán volt ötletem/témám. Amúgy különösebben hirdetni magamat nemnagyon akarom addig, amíg nem tudom hivatalosan csinálni. Vannak erre irányuló terveim most valakivel, de ez még képlékeny.
Amúgy van egy szegedi modellügynökség (Insieme Agency), aminek kiderült, hogy az alapítója régi sulis haverom. (A szakállas csávó, de azt hittem csak modellként van jelen). Elsősorban azért írtam neki, mert baromira tetszik, ahogy kültéren bánnak a fényekkel, és szerettem volna besegíteni, tapasztalatszerzés céljából. Végül abban maradtunk, hogy modellként és fotósként is érdeklődik irántam, és ha jó vagyok, bevesz a csapatba. Nagyon tetszene a dolog, igényes képeik vannak, összedolgoznak fodrászokkal, sminkesekkel, vannak már szponzoraik is, úgyhogy jó kiindulási alap lenne.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
radi8tor #97518 üzenetére
Ezért szeretek teleobjektívvel lőni témát, portrét, szépen tömöríti a teret és mossa rendesen a fókuszon kívül eső részeket. Ez amúgy teljesen fűből lett lőve direkt belelógva, mert ilyen fókusztávval már ilyen "masszává" válik és érdekes előteret ad neki.
Lőhettem volna a fixötvennel is, de az f5-ön nagyobb DoF-t adott volna, ami kevésbé lenne látványos. Utálom ezután a két obim után felcsavarni a 18-105-ös kitobit...
Nagyon unalmas képe van.
Amúgy az EXIF-et mindig meghagyom a feltöltött képeken, ha pontos értékekre vagy kíváncsi ott megtalálod. Ott írja is, hogy a tárgytávolság 9,4m volt, szóval ezeket az udvar másik feléből lövöm nekihasalva.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #97515 üzenetére
Ja, annyira még nem néztem utána csak láttam egy képet a 3 színről.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Totheground #97513 üzenetére
A fekete mennyire fekete? Vagy inkább space gray?
r3dsnake: nem rossz.
Hányas rekesszel lőtted? -
Totheground
addikt
iStyle-ról jut eszembe: voltam a Westendben megnézegetni az új MacBook-ot, van kint mindhárom színben.
Nagyon lehet, hogy benevezek egyre, szerintem állat kis gép lett.
A tapipadnál meg brutális, hogy nem tudod megmondani, hogy nem lehet megnyomi. Egy az egyben olyan érzés, mintha kettőt kattanna. Aztán az ember kikapcsolja a gépet és meglepődik. -
irgum
addikt
Nem bírom az iStyle üzleteit, de ez elég gagyi spam amit kaptam ma.
r3dsnake: Szerintem sincs közük hozzá, csak kihasználják a nevüket.
-
Ragnar95
félisten
válasz
ittakary #97505 üzenetére
Pont nem, mivel az 1000 nem 2 hatvány
HDD-ket pl nem 2 hatványokban szokták megadni, ld, 250Gb, 500GB, 60GB, stb. Ettől még persze 2 hatvány a valós terület, de a hétköznapokban megadott nem.
Flash tárolóknál a kerekítésben ez is benne lehet, de inkább az egyszerűség, mivel a hétköznapokban használt méret úgysem a valós adatot mutatja. -
madgie
titán
válasz
ittakary #97505 üzenetére
Opsz, nem neked
Itt egy wiki, de van több is, csak gyorsban ez van kéznél
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Lightyear - befektetési app
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Kezünkben a Honor Magic V5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 3600 4.2GHz Socket AM4 BOX Processzor - Áfás számla & garancia
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X 4.6GHz Socket AM4 OEM Processzor - Áfás számla & garancia
- AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor - Készletről Azonnal - Áfás Számla & Garancia
- Asus TUF Gaming B650M-Plus DDR5 AM5 Alaplap - Számla & Ingyenes Szállítás
- Gigabyte 850W 80+ Gold P850GM Full Modular - Számla & Ingyenes Szállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!