- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Még több 12400F tuning eredmény (vs. stock)
- Kis színes abszurdisztánból
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
válasz r3dsnake #99696 üzenetére
az nem sok. siman mehetsz akar hova meg ebben a vilagban.
TROLL ON amugy ezt ismered? : ne rinyalj TROLL OFF
nezd meg az egesz kisfilmet Ejszakai valtozo a cime lehet pont talalo a mostani helyezetedre.
[ Szerkesztve ]
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
r3dsnake
nagyúr
Olyan szinten fszkvn, hogy az valami hihetetlen. Az egy dolog, hogy ez volt életem legfosabb hónapja, és kb. mindent elvesztettem, ami valaha fontos volt (nem materiális dolgokat ofc), de hogy még a barátaim(?) is annak a pártját fogják meg azzal találkozgatnak titokban(!) a hátammögött, aki közben iszonyatosan meggyötört érzelmileg, lelkileg, az már tényleg sok. És egy hét múlva már más karjaiban láthatom őt. Elegem van kurvára. Vagy el kell húznom mostmár innen jómessze, és egy új életet kezdenem, vagy lassan képtelen leszek folytatni a jelenlegit. Már pánikrohamom is volt reggel, juhéj.Muszáj volt kiírnom magamból, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
válasz CharlieDrop #99689 üzenetére
mert ez egy roman voda boltban keszult .
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
válasz CharlieDrop #99685 üzenetére
te erdelyi vagy?
-
Arcképgyáros
-
CharlieDrop
veterán
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
B-L-A-C-K
titán
-
Cyberpunk
félisten
válasz CharlieDrop #99680 üzenetére
Ilyen nekem is sok már, de ha jól érzi benne magát rajtam ne múljék hadd hordja.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
CharlieDrop
veterán
-
Cyberpunk
félisten
válasz CharlieDrop #99658 üzenetére
Na ez már nekem is sok néhol.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
törölt tag
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CharlieDrop #99675 üzenetére
A hivatalos megkeresés módja modker topik.
Főleg azért, mert visszakereshető miért is kezdtünk el ott takarítani. Volt már rá példa, hogy egy törölt HSZ miatt meg kellett nézni ki is kérte a törlést, stb.Vagy ilyen topikgazdára gondoltál?
Amúgy én töröltem azt a hirdetésnek minősülő HSZ-t.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
CharlieDrop
veterán
válasz radi8tor #99674 üzenetére
ja, nincs baj, azért nem írtam oda, csak tegnap is volt egy kis pityputy, bár valaki böcsülettel takarított, mert még a hozzászólásban linkelt logout bejegyzést is törölték.
vagy akkor is írjak, ha nincs szükség állandóra? Vagy ha vmi van, szólhatok neked is?
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
törölt tag
Nem lett volna szabad kábszizni.
-
Arcképgyáros
válasz CharlieDrop #99656 üzenetére
Jaja, én használok de ezt meghagyom a polcra.
radi8tor1: Mivel moderátor vagy, Neked akkor töménytelen mennyiségű egérpad jár?
-
r3dsnake
nagyúr
Ezen én is sokkolódtam tegnap. Alapvetően engem érdekel a divad, még akkor is, ha extravagáns, de ez inkább wtf.
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Blaise
veterán
Mindenki nyugodjon le a p*csába, ha megjön alaposan letesztelem, és kiderül minden
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #99646 üzenetére
Valóban, bele sem gondoltam,h ez lábon keresztül is működhet, mert általában kézen szokták
Mondjuk ennek a pontosságáról vannak kétségeim, de mindenképp jó plusz funkcióPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz Blaise #99641 üzenetére
A honlapon én csak BMI-t látok. Testzsírt hogy számol(na) tisztán a testtömegből
Amúgy már csak a pontossága miatt is erősen elgondolkoztató a vásárlása, mert ilyen pontos mérleget nem hiszem,h sokkal olcsóbban kapnál.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
-
-
Blaise
veterán
Itthon is árulják már a Xiaomi okosmérleget, külföldi rendeléssel drágább lenne, úgyhogy berendeltem egyet kíváncsiságból.
-
B-L-A-C-K
titán
-
pana0017
senior tag
válasz Gergőke88 #99630 üzenetére
Nekem erősen egyszer nézhetős volt, sőt.. A kamera rengetegszer közvetlenül a hátát mutatja, beszélgetés alig van. A cél az volt, hogy a néző átérezze amit ők érezhettek. Biztosan szakmailag ez jó dolog, de pl. nekem ez annyira furcsa volt, hogy már átment élvezhetetlenbe. Legyünk rá büszkék, ezért talán meg is érdemli, hogy megnézzük, de ha nem kapja ezt a díjat, szerintem nem is hallunk róla.
-
kenny123
addikt
Nap, végre jött 8.3 JB.
i6 nincs meg régóta, illetve elötte volt pár hónap kihagyás is 5s után. Van esetleg valami must-have tweak i6ra amit nagyon használtokyo
-
pana0017
senior tag
Saul fiát láttátok már? Én most láttam közönségtalálkozóval utána a rendezővel és a főszereplővel, érdekes élmény volt.
-
legenda
válasz Bling95 #99616 üzenetére
B-L-A-C-K; jaja, ma pont csináltam rántottát - szalámival turbózva -, mert az asszony később ért haza melóból a szokásosnál, így megelőztem, hogy még akkor álljon neki főzőcskézni, meg itthonról is dolgozik még.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bling95
őstag
vacsorára mit szoktatok enni amikor nincs kedvetek nekiállni csirkét sütögetni ?
-
nagyúr
válasz radi8tor #99608 üzenetére
Meg minden másra. Ha túl kevés energiát viszel be, szépen bont a szervezet izmot is, nem csak zsírt. Erre utaltam az előbb. Sőt,ha a szervezet sokkal kevesebb tápanyagot kap, mint kellene, előbb bont izmot, mint zsírt, hisz előbbihez hamar hozzáfér, az elraktározott zsírból tovább tart energiát nyerni. Nem véletlen, mikor a testépítők is az izomvesztés rovására tartják a brutálabb diétát. Nézz meg pár interjút, szinte mindegyik megjegyzi,hogy a diéta végén annyira kevés volt a bevitel,hogy izmot is ledobtak szépen. Viszont mint kiderült, B-L-A-C-K-et ez nem zavarja, szóval nincs semmi gond.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #99501 üzenetére
Múltkor kérdezted diétához mit egyél. Én most a héten elkezdtem kicsit keményebben oda figyelni, mert 2 hónap alatt kell még ledobjak ~13 kilót.
Ez lesz a holnapi menü:
125g párolt zöldség
125g olívaolajban pácolt, sütőzacskóban sült csirkemell
100g rizs (só, fűszerezés nélkül)Ebben így összesen van ~600 kalória, és ezt holnap 5 adagra lebontva fogom enni ötszöri étkezéssel...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Call of Duty: Black Ops 6
- DUNE médialejátszók topicja
- Digitális Állampolgárság Program
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen routert?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...