Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz VoidXs #97998 üzenetére
Igen. Ráadásul az alapja ugyanaz a Mitu figura, és őt tudod különböző jelmezekbe öltöztetni. Nekem a krokodilos lett, első körben, de egy ilyen bárányos kombót még szeretnék. Guglizz rá, hogy Xiaomi Mitu, csomó találatot fogsz kapni. Amúgy a tappancsába bele is van hímezve a logojuk.
És ilyet vettem (bazinagy amúgy, 25cm magas):
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #97985 üzenetére
Én kénytelen voltam megválni tőle, mert énis dombornyomott MasterCardra váltottam, ahhoz meg nem lehet PayPasst kérni, pedig szerettem nagyon.
icecave: ha bejelented,h ellopták, visszakapod a banktól a nem általad levásárolt összeget.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy megérkezett a Xiaomi Mitu Monster plüssöm, most csak gyors kibontottam/hazavittem, délután csinálok róla képet. Extracuki.
-
Bling95
őstag
válasz r3dsnake #97989 üzenetére
Hiddel akkor ez nálatok akkor különlegesen jó. Én még nemnagyon láttam vegát húst csinálni a nem vega vendégeknek...
secret: én boltban ha vásárolok kb mindig ( egyetemistaként egy vásárlás nemigen megy 5000 fölé ) , bkv automatánál, Máv automatánál. Étteremben. Hasznos kis dolog számomra
Na persze ha elmegyek tankolni már kell a pin
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz icecave #97992 üzenetére
Véleményt lehet mondani, de nem a másik oldal hibája az, ha valaki személyes sértésnek veszi azt, ha valaki leírja, hogy mondjuk az a ruha nem szexi, vagy éppen azt hogy szexi, vagy nem tetszik a színe, formája stb... Az ízlés amúgy is szubjektív, ezt már elég sokszor hangoztattam itt szerintem. Mondjuk a hiba ott lehet, hogy nem teszük hozzá sokszor, hogy "szerintem", aztán félreérthető lesz a dolog egyből.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #97991 üzenetére
Természetesen arra gondolok, hogy itt valamit belinkelünk, ami egy hetero embernek teljen rendben van (legyen az ruha, óra, tok, stb), egyből jön az osztás a másik oldalról, hogy ez nem szexi, stb. Viszont ha a másik oldal linkel valami számára "szexi" dolgot, és ezt a "mi oldalunk" nem tartja annak (nyilván, hisz pont ezért van itt különbözőség), máris sírás van, hogy megint a melegeket bántják. Ezentúl, ha valamit belinkelek, és nem tetszik egy más beállítottságúnak, azonnal elkezdek picsogni, hogy már megint a heterók vannak bántva.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz icecave #97986 üzenetére
MUHAHA.
Minden vedégségben fel szokta enni mindenki előlem a rántott sajtot, gombát, míg ott a pörkölt meg mindenféle rántott hús. Soha nem vártam el ,hogy bárki külön készítsen kaját nekem, de ahol a rokonok tudják, hogy vega vagyok, mindig odafigyelnek erre. És mindig felkajálnak előlem mindent. Mert arra amúgy baromira nincs tekintettel senki, hogy nekik ott a hús, köret meg minden, míg nekem az a pár rántott sajt lenne a kajám. Ha lenne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Cyberpunk #97983 üzenetére
Ezzel nem is lenne gond. Viszont bármit belinkelünk, arra meg más ugrik,hogy "ez nem szexi". Akkor engedtessék meg, hogy ez fordítva is így legyen" A legtöbb esetben sajnos azt látom,hogy a melegek fennhangon kiállnak a jogaikért (persze, tegyék, hisz mindenki ezt tenné), és elvárják,hogy maximális szinten elfogadják és tolerálják őket, viszont az már nem műxik, hogy ők meg ugyanígy álljanak hozzá a heterókhoz. Mint ami példát már egyszer felhoztam. A vegetáriánusok ha vendégségbe mennek a húsevőkhoz, elvárják, hogy csináljanak nekik valami olyat, ami az ő étrendjükbe illik, de ha a húsevő megy a vegához, akkor a vega nem csinál húst, hanem "majd én megmutatom milyen jó a vega kaja" alapon eléjük tol valami "mentes" cuccost....
Természetesen mindkét példára érvényes a tisztelet a kivételnek.
Bankkártya: zsír a paypass, én is szeretem, bár néha pont cumi, hisz 5k felett pinkód kell, ami rendben is van, lopás esetén, viszont pl. intersparban nemigen szoktunk 5k alatt fizetni.
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
egyértelmű hogy paypass. Én konkrétan bankott váltottam miatta Nagyon kényelmes
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #97977 üzenetére
Van hogy a praktikum üti a dizájnt. Ez esetben is logikusabb akkor a kényelmet választani a nekünk tetsző egyediség helyett, egy bankkártya amúgy is csak akkor van kéznél, mikkor a funkcióját ellátja.
Nos a többiek meg... Nem lepődtem meg, egyből rárepültök, mint keselyük a dögre. Oly nehéz felfogni, hogy van aki máshogy gondolkodik, más számára a fontos úgy látom.
-
r3dsnake
nagyúr
Komoly dilemma előtt állok. Nem tudom, hogy egyedi képes bankkártyám legyen, vagy PayPass-es, mivel mint kiderült a kettő kizárja egymást. A PayPass meg baromi jó dolog, szinte mindig azzal fizetek. De akkor meg nem szexi.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
Napizene csak mert rég volt már, ráadásul ez nagyon jó.
-
Bling95
őstag
mondjuk ha azt akarom hogy senki soha ne tudja merre járok akkor választok egy kevésbé feltűnő autót nem Teslát
-
gyuromoj
veterán
Kívánjatok sok sikert, megyek méheket költöztetni. Csak 100 kaptár.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Ragnar95
félisten
válasz radi8tor #97968 üzenetére
Akkor így jártam, pont nem ez lenne az az indok, ami eltántoríthatna a Tesla vásárlástól
Nyilván akinek nagyon fontos, hogy még véletlenül se tudja senki se,h mikor merre jár, az nem Teslát vesz ezek után.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #97955 üzenetére
Nem is mondtuk,h a teljes nyereményt be kell fektetni és azt se,h 1-2 ingatlanba kell
Én tuti egy Tesla Model S P85D-t vennék, meg valami SUV-ot mellé, ha kell a pakolási lehetőség.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz madgie #97950 üzenetére
Erre szokták mondani, hogy ízlések és pofonok...
-secret-: egyáltalán nem luxusházakról van szó, az ingatlan az egyik legjobb hosszútávú befektetés jelenleg, mivel emelkedő pályán vannak az ingatlanárak és egy ingatlant ha már egyszer megvett egyben az ember, nehéz elveszíteni, illetve hosszútávon szinte biztos, hogy jövedelmező lesz. Pesten például egy 10-15milliós lakás is elég jó befektetés, mivel ha kiadja az ember, nem is annyira hosszú idő, mire visszahozza a vételárát.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz radi8tor #97948 üzenetére
Ingatlanok minek? Mire gondolsz, 2-300 millás házakra?
Külföldi bankra gondoltam amúgy. De azt olvastam, ha valaki megnyeri akkor a Zrt. kijelöl 2 bankot, hogy 4 vagy 5 számlát hozz létre aztán utána utalják ki a nyereményt, de nem értem mert ha már ÉN nyertem meg miért nem én választom ki azt a bankot ahova szeretném.
[ Szerkesztve ]
-
-
Ragnar95
félisten
válasz Bling95 #97941 üzenetére
Imitation game valóban zseniális magyar címét le sem írom, nagyon nem méltó egy ilyen filmhez, egy ennyire gyenge cím, Grand Budapest Hotelt viszont a felénél kikapcsoltam és odáig is tiszta szenvedés volt. Lego Movie nagyon király, a kétszintűsége tetszett a legjobban, mert egyrészt a gyerekek számára egy aranyos, izgalmas és látványos mese, másrészt viszont a felnőttek számára is elég komoly mondanivalója van a háttérben.
Ami számomra nagy csalódás volt a Grand Budapest Hotel mellett az tavaly a 12 years a slave volt, sokkal jobb filmet is ki lehetett volna hozni a témából, 1,5 óra is sok lett volna ebből, nem még több, mint 2 óra...
-secret-: a nyereményjáték mindig is egy óriási bevételforrás volt az állam számára, nem hülye egyik állam sem, a várható érték mindig negatívban van, hogy minél jobban megérje nekik, az emberek meg csak a nagy pénzeket látják, abba nem számolnak bele,h hosszútávon mennyibe fáj nekik ez a mulatság...[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz -secret- #97942 üzenetére
Persze, ez így volt mindig is.
A heti nyeremény alap emelés független a megjátszott szelvények számától.
Akkor is emelik, ha 100-ad ennyien játszanak.De legalább jó sok pénz befolyik az államkasszába.
Sajnálom előre a lottó nyertest. Az élete tönkremehet, ennyi pénzzel bánni csak kevés ember tud felelősségteljesen.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Arcképgyáros
"7,3 millió: ennyi szelvényt vásároltunk múlt héten az ötöslottón, bízva minden idők második legmagasabb nyereményében. Mivel nem volt telitalálatos, így szombaton már 4,8 milliárd forint a tét. A Szerencsejáték Zrt. egyébként csak a múlt héten 1,6 milliárdos bevételre tett szert – a legutolsó telitalálatos óta pedig körülbelül 40 milliárdra – az ötöslottóból az eladott szelvények után."
Egy hét alatt 1,6 milliárdot keresnek a szelvényekkel, és betesznek a nyeremény alapba 200 misit?
-
Bling95
őstag
válasz B-L-A-C-K #97934 üzenetére
Csak epp ez a fura hogy azota nemlehet lakasban telefonalni a telefonnal, kint viszont teljesen jo
secret: gravitacio csak 3Dben jon be , nem kulonosebben jo film, de latvanyos
Viszont az iden nagyon jo oscar fiomek voltak: birdman nekem tul elvont , viszont a kodjatszama, a mindenseg elmelete es a grand budapest hotel nagyon jo volt. Na meg persze a lego movie
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Android vonalon érdemes kipróbálni egy LG G3-at?
S6 Edge jön be nagyon, de majd csak fél év múlva amikor már beáll az ára valamennyire.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bling95
őstag
Srácok borzasztó anomáliával állok szemben
Adott egy iphone 4 aminek betört multthéten a kijelzője. Kicserélték, nem működött rendesen. Ma visszalett víve kiderült hogy valami kis szilán alatta maradt meg lett tisztitva tökéletesen működik.
Viszont ahol eddig lehetett rendesen telefonálni ott most valamiért nincs térerő a házban és akadozik. Kint viszont tökéletes.
Egy kijelző szerelés közben lehet valami úgy elszúrni hogy gyengébb legyen a térerő ? Vagy full véletlen pont most tűnt el valamiért a házban a jel ? Nem volt semmi építkezés meg hasonló.
-
Bling95
őstag
én kb a felénél kapcsoltam ki, a leggagyibb oscaros film amit valaha láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
Én is meg akarom nézni, de sokan mondták, hogy kissé túlhúzták az érzelgős (asszony otthon, PTSD) részt, én meg nem arra vagyok kíváncsi.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
nagyúr
Armin hogy kikukkantott a 9-esen
-
mondomén
őstag
válasz Totheground #97911 üzenetére
Egeszen jo erzes volt feladni. Megtudtam, hogy visszaigenyelhetek valamennyit... Sot, visszamenoleg is.
-
Arcképgyáros
Este megnéztem az Amerikai mesterlövészt, nagyon állat egy film, bár a végét elcsípték.
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #97903 üzenetére
Nekem arany jutott, de kb nemkem mind1 volt. Az volt a lényeg, hogy az eleje legyen fehér, úgy is fekete szilikon tokba kerül. A kilógó részek pedig egészen jól mutatnak.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Totheground
addikt
Szerintem két éve nem voltam postán.
Ügyfélkapuval kicsit egyszerűbb beküldeni.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
B-L-A-C-K
titán
Én majd jövőre beadom az ideível...
-
r3dsnake
nagyúr
Nem kapkodtam el, ma postáztam.
-
Totheground
addikt
Holnap adóbevallás határidő.
El ne feletse, akit érint.Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xbox Series X|S
- E-book olvasók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Cyberpunk 2077
- Boldog karácsonyt kíván a PROHARDVER!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Witcher topik
- További aktív témák...
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest