- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
mondomén #97521 üzenetére
Munka jelleggel csak ha felkérnek melóhelyen vmi rendezvény keretén belül. Mostanában kezdtem megint gyakrabban előkapni a gear-t, szar időben nemigazán volt ötletem/témám. Amúgy különösebben hirdetni magamat nemnagyon akarom addig, amíg nem tudom hivatalosan csinálni. Vannak erre irányuló terveim most valakivel, de ez még képlékeny.
Amúgy van egy szegedi modellügynökség (Insieme Agency), aminek kiderült, hogy az alapítója régi sulis haverom. (A szakállas csávó, de azt hittem csak modellként van jelen). Elsősorban azért írtam neki, mert baromira tetszik, ahogy kültéren bánnak a fényekkel, és szerettem volna besegíteni, tapasztalatszerzés céljából. Végül abban maradtunk, hogy modellként és fotósként is érdeklődik irántam, és ha jó vagyok, bevesz a csapatba. Nagyon tetszene a dolog, igényes képeik vannak, összedolgoznak fodrászokkal, sminkesekkel, vannak már szponzoraik is, úgyhogy jó kiindulási alap lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autószerelők, autószerelés
- Egér probléma
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Lenovo Yoga C630 notebook 4K UHD kijelző 15,4 i7-8550U/16GB ram /128GB SSD
- Panasonic Toughbook Cf 54- Katonai laptop- I5 6. gen- Érintős
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest