Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CharlieDrop #97198 üzenetére
Pl innen hardverapró, megbízható eladótól...
Árakat nem néztem mostanában, de szerintem amit linkeltél nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
CharlieDrop
veterán
Sziasztok.
Öcsémet is megfertőztem, úgy néz ki
Honnan vennétek 5S-t, ami még garis és megbízható hely?Köszi
Találtam ezt de nem tudom, hogy ez milyen hely
Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!
-
Arcképgyáros
-
GALARDO
addikt
Cicus, ezt csak neked.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
-
legenda
válasz icecave #97166 üzenetére
samsung prémium kategóriában nem futár, hanem a szervizes megy házhoz és ott előtted csinál mindent, ráadásul az újabb és nehezebben szerelhető készülékeknél (note 4, s5, majd s6...stb.) már nem javít, hanem kivisz egy új telefont, abba átírja a régi azonosítóját a rosszat meg elviszi és annyi.
a tmx is lehet jó és rossz, annak a függvénye, hogy melyik gyártóval milyen szerződést kötött, szóval nem szabad általánosítani, ráadásul a samsung házhoz kivonuló szervizesek külön samsung szekció, más kiképzés...stb. (ami a legfontosabb, kellően rugalmasak!)[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Bling95
őstag
ugye az vágjátok hogy a piás üvegnek elég vastag a fala míg a kólásnak picsf@sz ?
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #97176 üzenetére
Érdekes valóban, viszont annyival meg nem magasabb benne a folyadékszint,h +0,2dl legyen benne a Colához képest. Tényleg az üvegek alapját kéne összehasonlítani,h kiderüljön a turpisság.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #97172 üzenetére
0,5 vagy 0,7 a mellette lévő Colás üvegből ítélve, de látni kéne a keresztmetszetét is,h el lehessen dönteni.
szerk.: látom, közben írtad,h 0,5l, ezek szerint akkor a hubis üvegnek kéne a kisebb keresztmetszetűnek lennie.[ Szerkesztve ]
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Gergőke88
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
-
nagyúr
válasz Ragnar95 #97163 üzenetére
Hát én is... én csak használni szeretném a telefonom basszus. Az is eleve gáz,hogy mostmár sem a T, sem a szervíz nem ad cseretelefont. Veszek egy készüléket 150k+-ért, aztán ha már javítani kell, menjek a p*csába. A szervizes meg inkább megebédel a telefon fölött, aztán visszaküldi, hogy adjak mellé olyat, aminek semmi baja, hogy elmondhassa, azért csinált valamit. Kb. mintha a kocsimon a féket azért nem csinálnák meg, mert nincs rajta a kerék. Az mindegy, hogy nem a kerék a hibás, hanem a fék, ez a szabály biztos. Szánalmas.
Egyáltalán van olyan droidos telefongyártó, aminek normális a szervize itthon?
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #97162 üzenetére
Pff csak gratulálni tudok mind a T-nek, mind a szerviznek ehhez...
Ezek után mondjuk már végképp jogosnak tartom a panaszkönyvezést, mivel a T is mindent megtesz,h még véletlenül se sikerüljön szervizeltetned a telefont...
Elég szomorú,h ilyeneket megtehetnek a szervizek még mindig.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
Fater rendelt egy szelepet a benzines permetezőbe mert sehol nem lehetett kapni, 300 forint volt, 1900 forintos futárral küldték.
Amúgy ez az ingyenes iGO egy hulladék.
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
legenda
válasz INMOTEP #97147 üzenetére
szia,
nem néztem ugyan a részleteket, így csak egy szempont; ha valaki megvette itthon hivatalos viszonteladónál drágábban, akkor nem feltétlenül fogja figyelembe venni az árgép...stb. legolcsóbb árakat, amely készülékek kintről lettek behozva, mivel azokra kedvezőtlenebb jótállási feltételek vonatkoznak, mint az övére.
-
whitezo88
nagyúr
válasz r3dsnake #97144 üzenetére
erről eszembe jutott az, hogy a kondiban vannak a futógépek amiken van ugye pötyögős konzol hasonló egyszerűségű. van rajta egy kis tartó, amire könyvet lehet pl rakni hogy ne csússzon le, és felfekszik a konzolra. Na ha iderakom az iphonet, nem tudom használni mert nem érzékeli az érintést, össze vissza viselkedik... amint felveszem, minden jó.
-
INMOTEP
őstag
Helló , valaki megtudná nekem mondani hogy akik itt hirdetnek a ph-n Iphone 6 vagy Iphone 6 plusz-t miért vannak ennyire elszállva az árakkal ? 170 ezer Ft ért lehet venni vadonat új aktiválatlan gyári független 16 GB os I6 -ot .Ezek meg miért adják 170 -180-190 ért ? ugyanezt használtan és még van benne előfizetéses is ? Iphone 6 Plusz-t pedig 197 ért is láttam .Árgép.hu .Komolyan mondom nem értem a hirdetők többségét
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #97142 üzenetére
Panaszkönyvet vedd kezelésbe szerintem, bár az a baj,h a szerviz panaszkönyvéhez a szervizbe kéne menned, de ha a T-sbe beleírsz, lehet, nekik is megjön az eszük,h legközelebb értelmesen tájékoztassanak.
-
r3dsnake
nagyúr
-
legenda
válasz madgie #97134 üzenetére
a t-nél nincs szerviz egy ideje (papíron tavaly szeptember 1-től), küldenek tovább mindent a gyártói/szerződéses szervizekbe.
icecave; szinte mindenhol ez van már, egyszerűbb azt nézni, hogy miként lehet lepasszolni a munkát, mint ténylegesen dolgozni, más kérdés, ha a szabályozás alapján meg is teheti...
Tibee86; az áttétel - lásd fent - jelent általában ilyen hibalehetőséget, a t-től küldik tovább (cordon), utóbbi visszadobja, de a t-nél meg nem feltétlenül követik a dolgot, csak közvetítenek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz madgie #97134 üzenetére
Biztos úgy voltak vele, hátha nem tűnik fel neki, hogy nincs rajta.
icecave: Alapból vicc, hogy le kell adni a fülest is, de a bicskanyitogató az, hogy ezt mikor leadod illene mondania az ügyintézőnek. Másrészt ahelyett, hogy visszaküldik szóljanak inkább, hogy vigyem magammal, ne ott derüljön ki, hogy nem is csináltak vele semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz icecave #97132 üzenetére
Az köszi.
Jó régen a Samsung játszotta el ugyanezt velem. Szinten jack csati adta meg magát, leadtam, hívtak hogy kész van mehetek érte, majd közli ott az ember, hogy mivel nem adtam le hozzá a fülest, így visszadobták...Nem hiszem, hogy zsebre tette amit ott kapott tőlem az ügyintéző. -
nagyúr
-
radi8tor
MODERÁTOR
⭐ Stella
-
Ragnar95
félisten
válasz icecave #97125 üzenetére
Alapból nem értem, hogy a francba jött a témához a világviszonylat Lehet, hogy volt benne logika, csak számomra nem jön át, ez esetben fejtsd ki légyszíves.
Tény, hogy a népességnövekedés egy általános probléma, de az EÜ problémáihoz nem sok köze van a világon sehol, ráadásul pont Európában szinte mindenhol csökken a népesség.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Bocs, én világviszonylatban mondtam, azzal csesztem el, hogy pont a magyar népesség nem nő, így az érvelésem egyszerűen sz*rt sem ért. Ennyi
-
addikt
-
Zjunior
veterán
-
Bling95
őstag
az a része teljesen oké, ettől függetlenül icecave hozzátette hogy nem feltétlen ez az egyetlen ok a színvonalra ( bár tény hogy a fő ), hanem ténylegesen előfordulhat hogy lenne szappan , csak ellopják.
Én csak arra reagáltam hogy attól hogy valaki bemutat egy másik szemszöget még nem "semmit nem ért ". Csak megközelíti máshonnan is az esetet... Nem ellentmondott Totheground hozzászólásának , csak kifejtette hogy más dolog is közrejátszik nem csak a "nincs rá pénz"
[ Szerkesztve ]
-
Bling95
őstag
En most armani code ice-t hasznalok( bar a sima code lehet jobb ). az biztos hogy tartos. Meg a pacok is azok voltak.
-
addikt
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Jeanne d'Arc #97105 üzenetére
Én egy teljesen másik telefon kapok, mi lehetne vele a baj?
-
Ragnar95
félisten
válasz -secret- #97106 üzenetére
Én mindig 1 félét használok csak, parfümből fölöslegesnek tartok többet tartani, úgyhogy a többi tartósságához nem tudom sajna hasonlítani.
Mondjuk most 1 hónapig másikat Bosst használtam, mert nem vittem haza az enyémet és az se tűnt tartósabbnak.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #97111 üzenetére
Nekem nincs (még), de tartósabb szerinted mint a Bottled?
-
Arcképgyáros
válasz Totheground #97109 üzenetére
S esetlen HB In Motion-ról tapasztalatok? Ez is nagyon jó!
-
Blyan
félisten
válasz Jeanne d'Arc #97105 üzenetére
De akkor erről írj légyszíves. Tényleg mindent szeretnék tudni...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Arcképgyáros
-
addikt
-
Bling95
őstag
Tb tényleg jó kérdés mire, tulajdonképpen a háziorvost meg a mentő visz el esetet leszámítva úgyis magánrendelésre kell menned ha nem akarsz sokat várni. Műtétnél meg úgyis adsz pénzt az orvosnak.
Háziorvoshoz meg azért nem jár olyan sűrűn az ember, szóval marad egyedül a mentő visz el eset. Na meg persze azért magán jelleggel valami komolyabb műtét már elég drága tud lenni.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Olvasgatom az Apple Watch tapasztalatokat, teszteket, véleményeket és azt kell hogy mondjam nekem bejön a cucc. Nagy a kísértés hogy vegyek egyet a közeljövőben.
Igaz nekem elég lenne egy 42mm-es Sport Watch, Space Gray színben, fekete gumis pánttal.
Valaki van hasonló helyzetben?[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest