- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Cyberpunk #89191 üzenetére
Szerintem meg a lakás az első, nem kell röghöz kötötten ragaszkodni hozzá, bármikor eladható cserélhető, viszont. Én másoknak is azt tanácsolom inkább vegyen fel egy normális hitelt minthogy az albérletet fizesse másnak...Egy ~50 nm-es lakásnak az 1 éves bérleti díja BP-en 700 ezer - 1m, na azt inkább a hitelbe fizesse más nem?
-
Xero
nagyúr
válasz
-secret- #89189 üzenetére
Sok volt a porondon. E92-93, Z4, S5.
(#89187) B-L-A-C-K: Amúgy olyan piszok nagy igényeim nincsenek. Új építésű, lehetőleg Buda és ott normálisabb környék, garázs. Na most ez jó lenne ha megállna 25, de még inkább 20m alatt. Ritka...
(#89191) Cyberpunk: Én is így vagyok vele, de az autó keresést nagyon meguntam és ugye az ablakon kidobott pénz. Nem tudom, hogy x év múlva mi lesz. A lakás jelenleg leginkább befektetés. Gyakorlatilag csak az tartja meg az árát. Bankban tartani hülyeség, befektetni meg nyuszi vagyok.
-
Xero
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #89185 üzenetére
Azzal végképp nem foglalkoztam. Változtak a prioritások.
szerk: Alapvetően amúgy meguntam az egészet és hagytam a fenébe. Majd közben kialakult, hogy szeretnék saját ingatlant. Első körben gondolkoztam hitelen, aminek a törlesztője teljes egészében finnanszírozható cégen keresztül adómentesen, de nem szívesen verem magamat adósságba, így inkább arra gyűjtögetek. Persze a BP-i ingatlanárak, az elvárásaim és a lehetőségeim még nem találkoztak.
(#89184) Zjunior: Kellemetlen.
-
Xero
nagyúr
Valóban jó kis gépek, de nekem van pár gondom velük:
1. A régi modellek beltere nagyon gáz.
2. Az új modellek külseje és beltere is nagyon gáz. Teljesen random az egész.
3. A D4D valóban jó sorozat (a D4-cat szemétre való), de kicsit hangos, bár közel sem PD szintű.A brit piacot pedig nem ismerem. Az ottani biztosítási és ilyen-olyan adó miatt a franc se tudja mi éri meg és minek hogy alakul az ára. Felteszem a CO2 emisszió a támpont még mindig, így dízel előnyben akár alacsonyabb futás mellett is.
szerk: Én amúgy ennyiből vennék egy jó Accordot vagy Civic-et.
-
lacy86
addikt
BLACK!!!
Nem akarod kiprobalni?!
4K video iPhonnal -
SÖ
addikt
Mikor felkelek, azaz első hogy nyokodom a mobilt bármilyen legyen is az. Átszaladok a híreken . Emlékszem az i4 ilyenkor már 10%-ot esett. Ez most van 99%-on.
-
B-L-A-C-K
titán
-
-
gyuromoj
veterán
-
mondomén
őstag
válasz
Totheground #89157 üzenetére
Erős jelenet, eléggé egyben van. Öreg is nagyot játszik.
Amúgy zseni a pali, mármint Louis. Ő írja és rendezi is a sorozatot. Egyik legjobb a szakmában, imádom a humorát. Videó 98-ból, Conan vendége volt.
-
közel sem igaz, nagyon válogatós vagyok, így már azzal próbálom kizárni a hibalehetőséget, hogy ami kicsit is esélyes a nemtetszésemre, azt meg sem nézem.
nem ugrok neki például vígjátékoknak, drámáknak, családi filmeknek...stb.
amennyiben mindent megnéznék, úgy rossz lenne a tetszési arány. -
Totheground
addikt
Ma megint ráfutottam erre a részre. Baromi jól beszél az öreg.
LOUIE of FX LATE SHOW part 1 last scene -
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #89154 üzenetére
Akkor most már írd át az aláírásod mert senki se látja hogy i6-od van...
-
manchester85
veterán
Eladtam az 5S-t $450-ért.
-
gyuromoj
veterán
-
legiaap
félisten
Bakker elkezdtem kocsikat nézni...
-
gabormgp
senior tag
Az az erdekes,hogy a frissen rakott telon valami mar ennyi helyet elfoglal..Ez normalis?
-
gabormgp
senior tag
Most meg nagyba csinálnám a visszaállítást iTunes-en,és amikor tölti le a szoftvert(jelenesetben a 8.1.2) megállt,valami hibaüzenetet dobott ki,de el sem olvastam,csak okoltam lefele.Újra kezdtem,és másodjára meg sikerült...Ez is mitől lehetett..
-
gabormgp
senior tag
Remelem tetszik mindenkinek 😂
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #89119 üzenetére
Igen, jóval hangosabb...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
manchester85 #89116 üzenetére
Máskor a kedvedért totálkárra töröm a kocsit...
-
B-L-A-C-K
titán
-
gyuromoj
veterán
-
madgie
titán
válasz
Tibee86 #89095 üzenetére
Nekem nem olyan vészes ez a flotta dolog, nem is beszélek sokat meg wi-fi is van mindig a közelben
Amúgy MESZK flottában vagyunk a Vodánál, ott is a Mini csomagban (valami 16 Ft/perc, valamennyi lebeszélhető, alap 50 mega net és 2100 forint körül áll meg fejenként egy hónapban).ittakary: nálam is az asszony keres most többet, de emiatt nem fogok eret vágni
Ő amúgy is spórol, én meg megveszem, ami kell.
-
gyuromoj
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- BestBuy ruhás topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged