- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűtés és hűtés klímával, napelem segítségével
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2025
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacy86
addikt
válasz
gyuromoj #90692 üzenetére
En se ( "almaim" --> amit tanultam ) munkajat vegzem de ahol most vagyok --> Tokeletes!
( muszakvezeto vagyok )
Ugy erzem 28 évesen ez egy szep eredmeny --> foleg hogy 360km koltoztem el erte( illetve ha mamam ( isten nyugosztolja ) nem nyaggat minket parommal hogy koltozzunk ide akkor ... --> koszonom Mamo
)
(#90699) icecave
ha 3 évvel ezelőtt jött volna elő a hiba akkor tudtam volna segítnei -
Nem tudjátok, van valaki a ph-n, aki egereket javít? Mikrokapcsolót kell cserélni benne, de középsőt is, nem csak bal-jobb klikk (Logitech Performance).
-
legiaap
félisten
Gyerekek piroskígyó barátunk eltűnt. Lehet komolyan gondolta, hogy lelép.
-
gyuromoj
veterán
válasz
lacy86 #90689 üzenetére
Nekem eddigi rekord 23 hónap volt egy helyen. Azóta ilyen 3-10 hónap. Ha megtalálom életem munkahelyét akkor lehet nem fogok ennyire zizegni a seggemen.
Jelenlegi melómat szeptember 22.-én kezdtem, de mivel eléggé gyér a fizu, mindenképp váltok. Igaz hogy csak idénymeló lesz ami májustól-októberig tart, de közel 2-szer annyi a pénz. Plusz szezon végén a megmaradt dolgokat szétdobják a dolgozók között.(#90694) Blaise
2010. április-2012. március pékség
2012. július-2012. szeptember nyári tábor (utána maszek a pékségben feketén)
2013. április-2014. március pékség ismét
2014. május-szeptember nyári tábor
2014. szeptember vége óta Szarvasi Vas és Fémipari, mint raktáros és anyagmozgató -
SÖ
addikt
válasz
CharlieDrop #90683 üzenetére
Nem tudom, de nem állt át a rendszeridő, pedig a régiótól kezdve mindent beállítottam.
-
lacy86
addikt
Holnap mar munka!
( vege a 2 het pihinek :S )
-
gyuromoj
veterán
válasz
-secret- #90675 üzenetére
Velem volt hasonló általánosban.
Digitális karórámon elindult éjszaka a stopper és reggel ránéztem 8 óra pár percet mutatott. Ugrottam ki az ágyból és készülődtem mint egy őrült, aztán láttam hogy a 100-ad másodpercek is peregnek. Megállítottam, két kattintás után kiderült hogy 6:30 van még csak. -
-
ÚÚÚÚristen!
-
Cyberpunk
félisten
Vannak vagy 70-80 km-es széllökések kint, erre a hülyéje kint teker 60 km-t.
Jó volt, kár hogy szembe, meg főleg oldalba kaptam végig.
-
-
Ragnar95
félisten
-
legiaap
félisten
Eddig még sosem számoltam utána, hogy ugyanazokkal a feltételekkel melyikkel járna jobban az ember. Feltöltő kártyásként vagy előfizusan. Nem tudom otthon ez hogy van, de itt semmi vagy csak nagyon gyér a különbség.
iPhone 6+t számoltam amúgy. Előfizusan 1062 lenne két évre, míg feltöltősen ugyanazzal a csomaggal függetlenül megvéve 2 évre 1060.
Totál azt hittem az előfizu lehúzás. -
legiaap
félisten
válasz
Tibee86 #90643 üzenetére
Az Oral-Bkhez adnak ugye ilyen kis monitort, ami normál esetben mutatja az időt, fogmosáskor meg az időt hogy hol tartunk a mosásban plusz, hogy melyik módban vagyunk.
Na a BT-s app is képes mutatni, hogy hol tartunk. Így ha utazunk nem kell mondjuk magammal cipelni. Meg lehet adni mikor cseréltem fejet és figyelmeztetni fog, hogy régi a fej vegyél újat. Fél évente cseréni kell. Be lehet állítani, hogy figyelmeztessen bizonyos dolgokra. Például, hogy heti egyszer mondjuk deep cleaning legyen vagy nyelv mosás, stb. Naptárban mutatja, hányszor mostunk fogat. Testre tudod szabni a fogmosási időt sőt fókuszálni tudsz bizonyos helyekre ahol jobban akarsz mosni. Achievementek is vannak. Nagyjából ennyi. -
Tibee86
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #90627 üzenetére
Mindenhol elég sokat nyom a latba a genetika, nem csak itt... De itt helyes szájhigiénia is legalább annyit számít. Egy hagyományos fogkefével soha nem lesz olyan alapos a fogmosás, mint egy elektromos fogkefével. És sajnos az se nagyon mindegy, hogy az az elektromos is milyen, mert ezekkel a nagyon olcsó (5-10e) darabokkal elég szép károkat is lehet okozni a fogzománcon, ha nem megfelelő a technika. A kicsit drágábbak(20-25e) már ebből a szempontból is jobbak.
Nekem csak az a furcsa, hogy telefonokért/tabletekért 100 ezrek, tv/laptop több 100 ezerért nem sok, de egy normális fogkefére sajnál valaki 20-25 ezret kiadni, amit jobb esetben akár 3-4-5 évig is használ az ember.Xero: Passzolom, valamire biztos jó, de utánaolvasás nélkül passzolom, hogy mégis mire.
-
Ragnar95
félisten
válasz
legiaap #90598 üzenetére
Már nem azért, de hogy használod te a fogkefédet, hogy baj, ha 2 naponta tölteni kell?
Nekem is elektromos van évek óta és folyamatosan a töltőn pihen, így tök mindegy igazság szerint, mennyit bír az akkuja.
Mondjuk koliban nekem sincs folyamatosan a töltőn, de csak azért, mert az egyetlen fürdőszobai konnektor nem működik, így kénytelen vagyok a fürdőn kívül tölteni a fogkefét + borotvát. -
SÖ
addikt
Sok újjat nem mond. Amúgy az i6 akuideje nagyon nagyon jó, ez igaz. És nem melegszik. Ma 1 órát nézegettem giffeket, arra már belangyult
amúgy csont hideg, még ebben a szöveg dobozban is, pedig itt desk nézetben minden telefonom melegedett mikor kommenteltem.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Tibee86 #90621 üzenetére
Az a baj itt a genetika elég sokat számít, szóval vehetsz 120 ezres fogkefét is ha szar a genetikád, persze ezzel nem azt mondom nem számít mivel mosol fogat...Pl én napi 3-4x megmosom, még is volt már egy halom lyukas fogam, asszonynak meg még 1 db lyukas foga sem volt...
-
-
Bling95
őstag
kéne nekemis egy elektromos fogkefe
bár 10nél többet nemigen adnék érte
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
legiaap
félisten
Bakker én totál abban a tudatban voltam, hogy a Passportnak jobb az akkuja, mint a 6+-é. GSM Arena szerint nem.
-
lacy86
addikt
TuneIn app-ot hasznalja valaki?!
( a PRO azze 9 juro mert nincs benne ennyi reklam? ) -
legiaap
félisten
válasz
radi8tor #90601 üzenetére
Igen, de az drágább volt meg kevesebb is a fej hozzá. Ez a kettő most 50% akciós volt. Meg évek óta Oral-Bt használok és rendben vannak a fogaim azóta.
Blaise: Egy normál fogkefével sosem fogsz olyan tökéletesen pucolni, mint egy ilyennel. A gyökeres fog meg nem fog visszanőni ha elcseszed.
-
Most már megyek aludni, sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel