Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- AuraSync kibeszélő topic
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
SÖ
addikt
válasz B-L-A-C-K #91686 üzenetére
Azóta sz@rozom amióta egyesek nem tudnak fogást találni rajta, de törik hajlik rossz a kamerája stb Egy év múlva mikor lemegy az ára és megverhetik akár használatban lecsapnak rá. Na onnantól az i6 lesz az istenkirály. Az ilyen hozzáállás legalább annyira kiábrándító mint kár hogy nem tudok felvágni az iPhonommal gyereké.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
Hogy lehet az hogy az Apple így bevonza a műszaki analfabétákat. Hány magos a GPU? 4! Csak mondom azoknak akik Facebookon kívül másra nem használják.
-
nagyúr
olyanok vagytok mint a fekák a gettóban:
"Miva' miva' miva'?"
-
radi8tor
MODERÁTOR
Coelho topic?
⭐ Stella
-
r3dsnake
nagyúr
Nemár, van PSP emulátor iPhone-ra. Muszáj jailbreakelnem megint: [link]
iPaden kipróbáltuk, műküödik a PS3 kontrollerrel.
-
SÖ
addikt
Az etikai promléma a kisebb. A nagyobb, hogy mindenki olyan emberré válik, amilyen környezetben szociálódik gyerekkorában. Ez még nem jeleni azt, hogy nem lesz diplomás, de sokkal találkoztam, akinek kilógott a kapanyél a szájából. Itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91671 üzenetére
Aha ha biológia akkor nincs szükség két szülőre sem. Sőt a természetben elég változatos a dolog, az pedig elég természetes nem? Amiért nem fogadod el az csak is az ellenszenv. Sokan ezt képtelen beismerni helyette kitalálnak összefüggéseket.
Amúgy jól megfigyelhető mennyi közös van át ember politikai nézetei meg más dolgokhoz való nyitottsága között.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
B-L-A-C-K
titán
Már megint a bussulás...
[ Szerkesztve ]
-
-
Arcképgyáros
Szerintem hagyjátok ezt a témát, amíg van Cyberpunk nézőpontja, és (talán) mindenki más között különbség addig csak a veszekedés megy úgy is.
Zjunior: ja pláne egy Budapesten, ahol meg is késelik az embert.
[ Szerkesztve ]
-
Zjunior
veterán
válasz Cyberpunk #91666 üzenetére
Csak egy Anya tud anyáskodni, egy Apa sose fog tudni és ez visszafelé is igaz...
Szerintem nagyon rossz úton jársz a magyarázkodással!
Ráadásul ha egy '' normális '' pár anya apa nyilvánosan megcsokoljak egymást azt észre sem veszik, de ha egy meleg par csinalja akkor nem igy vélekednek az emberek foleg ha a gyerek is ott van!Èn nem veszekedek
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91665 üzenetére
Elfogult vagy egy irányba, ezt kár is tagadni.
Elmondom mi a probléma a te gondolkodásoddal, ne vedd sértésnek, de ez jól látszik. Nem vagy elég tájékozott a témában, és amit írsz az is a tipikus előítéletek egyike. Mi baj van, ha az lesz a "természetes" számára? Ettől még ugyan úgy lehet hetero, és választhat magának ellenkező nemű társat. Hagyjuk ezt a "természetes, nem természetes" maszlagot, mert ez egy emberek által kitalált fogalom, ami ráadásul eléggé gumiszabály.
A csúfolás az már egy érv, nálunk én sem tartom jó ötletnek egyébként, de a világ változik, s lassan mi is.
Ja ez az ismerek olyan meleg párt mindig egy érv szokott lenni. Én elhiszem neked, de szembeköpik saját magukat.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #91662 üzenetére
Érveltem, két férfi vagy nő nem képes utód létrehozására, akkor hogy lehetne természetes/normális?
Ha azért vagyok elfogult, mert nem tartom normálisnak, hogy ha egy gyerek úgy nő fel, hogy két apukája vagy anyukája van, és ez lesz neki a természetes, netán még csúfolni is fogja azokat, akiknek csak egy van mindkettőből, akkor legyek elfogult. Sőt, ismerek olyan meleg párt is, akiknek hasonló a véleménye.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91661 üzenetére
Ahogy én is leírtam az enyémet. Én is úgy gondolom hogy felesleges a vita erről, mivel elfogult vagy te is egy irányba. Így sosem lehet nyíltan beszélni valamiről, ha az egyik csak azért is elutasítja, mert... Mert van egy véleménye, hogy nem normális. Ilyen érvek ellen nem is lehet vitázni.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #91655 üzenetére
Kicsit maradi vagy. Amúgy meg ez az irány ha tetszik, ha nem! Sokszor két ellenkező neműnek sem születhet gyereke, még is lehet családja. Mivel sajnos vannak akik elfogják saját gyereküket, és ilyenkor jön az örökbefogadás mint lehetséges opció. Az meg hogy mi normális az elég relatív. Konkrétan ez a normális mint fogalom egy elég képlékeny dolog. Függ a társadalom megítéléséről, így gyakran változik idővel, meg függ át egyén véleményétől is.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Tibee86 #91650 üzenetére
Egyáltalán nem a feszkó keltés volt a célom. Csak azért dobtam be, hogy lássák egyesek máshol nem olyan maradi gondolkodásúak az emberek, mint itthon.
Ha ennyire zavar, akkor nyugodtan szólj egy modinak és töröltesd, nem akartam senkit sem megbántani.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
judas13
addikt
Sziasztok!
A héten lettem iPhone tulaj még minden szokatlan
Olyan böngészőt keresek ha van ami betördeli nagyîtásnál a szöveget ahogy pl a Dolphin az androidnál....ebben kérnék szépen segîtséget, tanácsot remélem jó topicba îrtam egyáltalán, előre is köszi. (4S)"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
Arcképgyáros
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Cyberpunk
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz manchester85 #91640 üzenetére
Van nyitva case neki vagy csak simán leveleztél az eladóval?
⭐ Stella
-
manchester85
veterán
Srácok, ma küldöm vissza a telot az ebayes eladónak, úgyhogy kene egy gyors segítség, mert még nem csináltam ilyet. . Elfogadta a visszaküldesi kérelmet a gyerek, tehát minden oke, de mi ilyenkor pontosan a teendő? Hogy adok meg shipping, tracking infót, meg kell adnom egyáltalán? Vagy csak küldöm a postán aztán kesz? Ebayen semmi státusz módosítást nem kell csinálnom? Kell valamire ügyelni? Előre is koszi.
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
Arcképgyáros
-
Vasinger!
nagyúr
SÖ:
Hogy is mondtad, mi is lesz a home gombbal?
Nyilván ebből nem lesz semmi, de nem úgy fest, mintha épp elfelejteni akarnák a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
Most a lézerblokkolós téma miért lett kitörölve, melyik pontot sérti?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Erről jut eszembe, éjszaka is mérhetnek?
-
Blaise
veterán
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #91619 üzenetére
Túl van kicsit lihegve, de ahhoz mondjuk pont elég, hogy ha i6-om lenne tuti naponta nézném, hogy mi a helyzet vele. Maradhatott volna ez a bendgate csak a 6+ sajátossága.
Ami biztos, a következő széria olyan merev lesz, hogy a hajlítógép fog eltörni mikor tesztelik.SÖ: Hmmm, i7-nél új dízájn? Én akkor megjósolom, hogy jobb lesz a kamerája, mint a 6S-nek.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz Zjunior #91611 üzenetére
Nem. Az egész ebből a kérdésből indult: "A sima 6-nak van most valami gyerekbetegsége?"
Majd te nem tudtad megemészteni, hogy bizony előfordulhatnak gondok vele, mert hát te már 3 hónapja használod...Cyberpunk: Ha így nézzük, akkor soha semmi gond nem volt egyik iPhone-nal se (i4 antenna, 5 kopás kivételével, mert az az összes készüléket érintette), mind csak lufi volt.
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
Ezt most úgy írod, mintha eddig nem lett volna hibás telefon. Ahogy írtad később ott volt az antenna gate i4-nél, azt el isfogadta az Apple.
De mondok jobbat. A bendgatet az Apple is elfogadta, ha jól tudom és cserélt már ki így készüléket emiatt. Egy i6p-t egyáltalán nem nehéz elhajlítani szerintem sem. Akármennyire is szeretnéd, a fizika attól még létezik, mert becsukod a szemed, még a lámpa ugyanúgy égni fog előtted, hiába mondod azt, hogy te nem látod a fényt.
(Leegyszerűsítve: a vékony és hosszabb dolgokat nem nehéz meghajlítani általánosságban véve, mert sokkal kevesebb erő kell hozzá, mint egy vastagabb és rövidebb darabhoz. Természetesen ez a mennyire az anyagtulajdonságtól függ, ami itt közismert, alumínium)Egyébként ennek rég nincs köze most hozzám, hogy mit akarok venni, ez az egész egy új szálon indult el.
Zjunior:
És most ezt miért kéne elhinnem?
Ennyi erővel, te is csak user vagy aki ír valamit a neten, tehát ugyanúgy nem kéne hinnem neked, mint azoknak akik azt írják, hogy hajlik a telefonjuk vagy elcsúszik a kamera. Értem?
Egyébként úgy unblock:
Mi értelme lenne tömegével hajlítani egy fajta telefont csak úgy? 1-2 embert megértem csak heccből, csak mert szórakozik, de több százat már nem. Értsétek meg, hogy ez már nem az urban legend kategória.
[ Szerkesztve ]
-
SÖ
addikt
válasz Cyberpunk #91610 üzenetére
Még ha olyan hibák lennének, mint az antenna gate ami minden i4-et érintett , vagy az i4S baseband chip wi-fi problémái, stb. De ilyen videóknak, hinni ahol kiszáll a kocsiból, és a zsebéből előhúz egy praperált iPHONET. Azt nem tartom kizárva, hogy farzsebben rendszeresen azon ülve nem hajlik meg, de aki ott hordja a mai telefonokat, az vegyen Nokia 6210-et. Az kibírja ha ráülnek.
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
Valaki játszik NFS No Limits-t....?
-
Zjunior
veterán
Jaj, hiába írod le!
Én leszarom h ki mit vesz, nem az volt a gondom, hanem h NEM ajánlja a telefont mert hajlik, kamera elcsuszik, kopik, siklik, ragad, nem pörög , nem
Kicsi, nem jo, nem adja, nem vastagabb, nem nehezebb, nem régi os, nem bírom...Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
SÖ
addikt
válasz Vasinger! #91606 üzenetére
"Tehát ha azt vallod" hogy a hatosok hajlanak, mert néhány idióta amerikai, akik sem az idejükkel, sem a pénzükkel nem tudnak mit kezdeni, és nagyértékű telefonokat tesznek tönkre saját szórakoztatásukra, és felteszik azt YouTubera bízva abba, hogy sokan nézik meg, és mégtöbbeket téveszt meg, akkor igazad van. Az i6-os hajlik és a kamera is elmozdul, mert a több milliós legyártott készülékből leejtettek 1000-et, ami hazavágta a kamerát, beturmixoltak 10-et, megfőztek kettőt, és egy volt az űrben is. Egyszerű, ne ved meg.
Ezerszer lelett írva, hogy 5S-ről nem érdemes váltani, mert a különbözet nem fedezi a többlet tudás. De rugózól rajta, hogy igazold magadnak azt, amit már rég eldöntöttél.
[ Szerkesztve ]
-
-
SÖ
addikt
Na, akkor mondom a tutit
Nálam nem hajlik, kamera a helyén, stb. Egyszer volt hogy eldobta az ujjacsám barázdáit, és újra kellett konfigurálni. Azért benne volt az is, hogy össze vissza volt karcolva.
Második jóslat
Tehát, "valszeg" akkor váltok, ha eljön az a verzió, ahol már elhagyják a home gombot, QI-val lehet tölthető, jack csatin kívűl más nyillás nem lesz rajta. Ennek is két évet adok, vagyis a 6S után az iPhone 7 már ilyen lesz, teljesen megújult desingel.
Abban csak reménykedem, hogy WiFi Z-n monitórhoz csatlakozva teljes értékű OSX-et futtatva asztali számítógépként is használhatjuk . Ennek a SoC-ja, már 10-12 nm lesz .El lehet menteni
Tény, ha ilyen gagyi marad a Ft, akkor a negyedmilliós ájfony olcsónak fog számítani.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz r3dsnake #91597 üzenetére
ennek semmi köze hozzá, nem a gyártót nézem, ha valami tetszik és be is jön nekem, mert jónak bizonyul, akkor okés.
most épp samsung telefonom van, bejött, jó, még elvi korlátok sem adottak lte vagy wifi tekintetében sem, ami felettébb megnyugtató.Tibee86; én is írtam már, hogy az apple nem szeret wifi és lte tekintetében az élen járni, nem is annyira a sebességben, mint szabványok tekintetében, bár ez inkább a mobiltelefonjaikra igaz, de ott is beleférhetne mindig az aktuálisan jobb/újabb technológia.
az adatsebességre még ráfogható, hogy elég a lomhább is, de pont a minap lomboztam le néhány iphone fanatikust, amikor pont ilyesmiről volt szó, hogy úgysem használják/használnák ki; a jelenlegi telefonom wifi tekintetében mimo képes - ebben a samsung jár most az élen -, és a sebességre tényleg ráfogható, hogy én sem feltétlenül használom ki, mert 100/50 netem van itthon is, de a mimo a kapcsolat minősége tekintetében is megmutatkozik, és lebiggyedt kicsit a szájuk, amikor az iphone 6 és 6 plus - de ez sok/szinte minden más telefonra is igaz - már nem is látta adott wifi hálót, de az én telefonom még vígan felkapcsolódott és forgalmazott.B-L-A-C-K; nem arról szól, de egy négy éves típus egy komoly beosztású embernek, ráadásul informatikai és telekommunikációs cégnél...
Vasinger!; nem mindenkinek kell, részint akár meg is indokolható, hogy miért, de ha a hálózat tud valamit, akkor ne az eszköz legyen már ahhoz képest a szűk keresztmetszet, fordítva szokás.
a 3g már nem opció, minden szolgáltató 4g/lte fejlesztésre gyúr, a szolgáltatóm esetén már most jobb az országos 4g/lte lefedettség, mint a 3g, így a csak 3g képes telefon felejtős, de még az a 4g/lte képes is, ami nem minden szükséges frekvenciát kezel - aka iphone 5, kintről behozott csodák, nem direkt ebben a piacban gondolkodó gyártók, mint a xiaomi és társai -, szóval több szempontot kell nézni, nem csak a sebességet.
a torrent nekem sosem volt szempont, egyáltalán nem élek vele.
nem csak az érzet kell, ha hívnak például valahová wifi hálózatot beállítani és említik, hogy ac képes a router, akkor nem kell már vakarnom a fejem, hogy a mobiltelefon mellé vigyek még ac képes munkaállomást, mint történt az az 5s esetén.
1+1 = oneplus one? mert az több kívánalmamnak sem felel(ne) meg.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest