Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
Na és még én árultam sokért az i4S-t? [link]

-
gyuromoj
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Én nekem volt X360 és PS3 is. Jól elvoltam velük, de a PC a fő platform nálam.
PS4-et majd jövő ősszel-télen tervezek venni, addig lesz több olyan játék ami érdekel.
Amúgy én is többet vártam a next-gen témától, de egyelőre nem győztek meg.
Valahol olvastam hogy elvileg már tervezik a következő boxot... -
Zjunior
veterán
válasz
Ragnar95
üzenetére
Jah, görnyedni a pc előtt optimalizalatlan jatekokkal, 2 honaponta vga cserevel kifizetodobb gondolom Monitor elott.
Nekem boven hozza a vart szorakozast haverokkal, raadasul fel is vehetem nem kell fraps meg mi a tokom....
Akinek nem er meg 100k-t az igy jart, vga ara az egesz konzol, a kinectrol nem is beszelek...
Raadasul a jatekfejlesztok nem nagyon akarnak mar pc-re fejleszteni
-
rayoliviero
veterán
-
Ragnar95
félisten
válasz
Zjunior
üzenetére
Azzal,h hihetetlenül gagyi hardvert tettek bele, ami már most is kevésnek bizonyul néhány esetben, szerinted mégis hogy fogja ez a gen 7-8évig bírni, miközben a generációváltások előtt mindig eljön az a pár év, amikor a PC-k már jóval erősebbek a konzoloknál, pedig eddig a next-gen konzolok mindig jóval erősebbek voltak megjelenéskor a PC-knél, most pedig ez már megjelenéskor sincs így...
-
válasz
rayoliviero
üzenetére
jááájjjjj, már teszem is fel az apróra az 5s-t, de mit vegyek helyette?!?!
-
b4zsi-
őstag
-
B-L-A-C-K
titán
r3dsnake: Te mennyi idős vagy ha meg szabad kérdezni? (ha nem akarsz válaszolni rá tiszteletben tartom).
-
b4zsi-
őstag
válasz
Blaise
üzenetére
Nem tértem ki arra, hogy akinek elengedhetetlen az persze igénybe veszi, de itt jó-pár ember (saját tapasztalat, ahogy figyeli az ember a topikot) teljesen felesleges és csak internet függővé tette magát. Ráadásul vannak akik minden témában professzornak tartják magukat és ezermesteri diplomával rendelkeznek...

r3dsnake
Igen. Neked fontos 0-24 viberezni. A tükörben pozólok képeket azonnal feltölteni és az aprón a nyomott áru iPhoneokat keresgélni. Amennyiben tényleg munkához kell akkor nem szóltam.
Cyberpunk
Mért baj, ha függő valaki? Nekem nem baj, de elmegy az ember városba és csak azt látja már, hogy úgy mennek az emberek, mint a birkák mert a telefonjukhoz vannak nőve. Fontosabb kiposztolni az élményeit, mint megélni...
-
b4zsi-
őstag
Azt már tudom, hogy mindenki itt keményen megdolgozott az iPhonejáért, pedig még most ünnepli a 17-18. szülinapját. Jah, de a saját ballagási pénzéből vette = kemény munka. Érthető.
Mobilinternetes témához:
3 éve van meg az iPhone 4 egyetlen egy alkalom volt 2 éve amikor szükségem lett volna rá. Nyaraláson meg kellett néznem, hogy sikerült-e az egyik vizsga vagy még jelentkeznem kell-e az utolsóra a vizsgaidőszakban. Én nem függök az internettől, hogy 0-24 elérhető legyek.
Válasz tudom előre: Minek neked okostelefon...
-
legiaap
félisten
Na én inkább elmegyek xboxozok egyet. Később visszanezek addigra talán abba hagyjátok.

Aki akar az jöhet Forza 5-ozni velem. -
Cyberpunk
félisten
Látom ma mindenki bal lábbal kelt fel, tényleg nincs jobb dolgotok, mint egymás torkát szorongatni?
Nincs pénz mobilra hitel, mobilnet, írjámá nagybetűvel hé!

-secret-: ja az.

-
Cyberpunk
félisten
Inkább ezen csámcsogjatok! [link].
Baszki nem is tudni még milyen lesz, de a kínaiak már nyomatják a klónokat.

-
Cyberpunk
félisten

-
legiaap
félisten
Mindenkinek egy jó nagy csatt hiányzik a vagány sérójaból, hogy itt kora reggel osszátok az eszeket!

-
B-L-A-C-K
titán
válasz
r3dsnake
üzenetére
"iPhone-t csak azért lehet venni, hogy valaki vagány legyen."
Látom itt már kőkemény kiforgatom a mások szavát szitú megy. Nem azt írtam hogy aki ájfónt vesz vagánykodásból veszi, mert ilyen alapon itt mindenki hatalmas vagány lenne. Hanem azt írtam aki 65 ezerből behitelez egy 200 ezres telefonra, ha a lényeget nem érted akkor nincs is miről beszélni.
-
Blaise
veterán
Ahogy fentebb írtam, BpMenetrend app...offline is müködik, heti egyszer jön egy kis update. Probléma megoldva.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Ja, mert iPhone-t csak azért lehet venni, hogy valaki vagány legyen. Amúgy meg nem mindegy ki mennyiből és hogyan vesz bármit? Az meg pláne érthetetlen, hogy miért elképzelhetetlen szituáció, hogy egy iPhone usernek elfogy a mobilnet kerete. Sikerült már 3GB-os csomagot is megzabálnom.
-
mondomén
őstag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
szerinted a mire futja és mire nem mennyire áll közel a mennyit keres kérdéshez? kézen fogva járnak, csak ennyire... gyökérnek meg azért tartalak, mert szerinted jogos volt a kérdése. csupán csak
@icecave
színtiszta kötözködés. mert magyarázatot igazából nem várnak rá. -
B-L-A-C-K
titán
-
-
törölt tag
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
üzenetére
Nem kell magyarázkodnod senki se kért meg rá, de ha már beírtad és én vagy XY elmondja erről a véleményét akkor elmondja. Én is pislogok mindig mikor mondja a gyerek 200 ezres telefonja van de nem tud netezni mert mindig lekorlátozzák. A másik amit szeretek még hogy az illető 65 ezret keres de behitelez egy 5S-re hogy vagány legyen.
-
semmi
-
törölt tag
-
törölt tag
Kezemben egy zászló, az ég felé emelem
hogy megértsétek, mit jelent a deli a nevemben..
Palackposta -
SÖ
addikt
válasz
manchester85
üzenetére
Állítolag az iPhone 7-ben már csak 1mm-es aksi lesz, és 2200MW/h.

Ja, az iPhone 8-ban már nem is lesz akksi.
mencseszter
De hogy ezt mért neked írtam, fingom sincs

-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85
üzenetére

-
legiaap
félisten
Egy ilyen látvány tökre el tudja feledtetni velem az élet nehézségeit.
-
Cyberpunk
félisten
Ez a pöcs Ebay jól felhúzta az agyam. Nem léptem be mostanában, de most kéne erre resetelték a jelszómat, mondom oké megváltoztatjuk, de nem lehet technikai problémák miatt.
1 órát túrtam mire megtaláltam ami kell, erre... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Tőzsde és gazdaság
- LEGO klub
- Mikrotik routerek
- DUNE médialejátszók topicja
- Suzuki topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- Plex szerverhez keresek gépet több HDD tárolóval , Áfás számlával
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bialetti kézi kávéőrlő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman T4 Plus be quiet! 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Már amikor 80-ért láttam hasonló kondíciójú telókat, akkor is jót röhögtem, főleg amikor kifejtette az eladó,h ő egy Ft-ot nem enged belőle, de hogy drágábban adják, mint az újat, ez már végképp zseniális 

Munkához (is) kell. Ráadásul az összes kommunikációt megoldom online, a mobilnet áráért.

1 órát túrtam mire megtaláltam ami kell, erre...