Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AuraSync kibeszélő topic
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
Ti szoktatok álmodni? Én általában nem, de nem tudom mi van velem, mert már 3 napja mindig álmodok és 2 sztori is lefut egy éjszaka alatt. És naná, hogy mindig a közepén szólal meg az ébresztő. Azt is észrevettem amióta álmodok reggelre hulla vagyok. Alig bírok felkelni. Tök mindegy mikor kerülök ágyba.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Arcképgyáros
-
törölt tag
Elmennek a kurva anyjukba ezek a fasszopo hadd ne irjam le hogy kik....
Az milyen dolog, hogy hazaallitok hajnal fel kettokor reszegen, erre amikor megyek a kapuhoz nyitni epp betorni probalnak ketten (30-40 ev koruli nagyobb darab allatok)??!!
Es amikor megkerdezem hogy mit csinalnak, hova jonnek, kozlik h az unokatesojukhoz a masodikra. Mondom oda biztos nem, ott lakom. Bejovok, csukodik be a kapu erre utanam jonnek...... En meg mit tudok szolni, ismet megkerdezem h hova jonnek, es kozlik h az elsore..... Kikuldom oket de semmi, elbujtak. Jovok fel masodikra (szomszed kint allt mert felcsongettek hozza hogy beszaladt a kutyajuk a zart kapun..), es neztuk oket. Erre megindulnak felfele. Kikuldom oket, ugy csinalnak mintha kimentek volna, 5 percig csondben voltak, de mivel mozgaserzekelos a haz ezert felkapcsolodtak a lampak amikor megmozdultak. Ismet kikuldom oket, megint elbujtak, majd ez megint. Hivom a rendorseget, 55 percet kellett varni rajuk, masodik hivas utan jottek..
Aztan most "nyugi" van itthon, elmentek a betorok es a rendorok is. Es nem ez az elso eset h feltortek a kaput, csak most pont jottem... Pedig nem rossz kornyek.
Ugyhogy nem is tudok mit irni.. Szomoru.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Gergőke88 #76588 üzenetére
Nem beszéltem az emberkével egy hete és most még egy hétig a keresztgyerekeimet nyaraltatom szóval nem is foglalkoztam vele.
Az utolsó infom az volt, hogy valamikor mostanában mennek ki két trélerrel autókért és van 3 lebeszélt gép amit megnéznek. Nem tudom, hogy milyen. Ugyebár 335i E93, S5 és Z4 van a listán. Amit sikerült azt hoznak. -
Xero
nagyúr
válasz -secret- #76564 üzenetére
Mert a 2.7-es után a leginkább kehes V6 TDi azért. Mellesleg amit nem is papíroztak le itthon, de alátolták a bazi kerekeket abból köszi de nem.
A km még nem is gond, mert kaphat egy normális autó akár 500e-t is, ha az autópálya és folyamatosan meleg a hajtáslánc. Kb meg sem érzi.
Én ezt olyan nagy ívben kerülném, ha nincsen TDi szakértő ismerős és olcsó alkatrész forrás, hogy ihaj.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz madgie #76582 üzenetére
De akkor megint nincs hurcibálós. Maradna a monitor, billzet, egér, kapna a monitor egy Apple TV-t, és meglenne az extended display vezeték nélkül.
Viszont az a szopás, hogyha minden kütyümet eladom, akkor is 170-200 körüli összeget kéne hozzávágnom. Maximum hosszú távú tervnek lesz ez jó, de valami ilyesmi kialakítás egész praktikusnak tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
válasz r3dsnake #76579 üzenetére
Az lenne a legjobb döntés szerintem, fölösleges lenne 2 gép és a valamelyik OS-t úgysem akarnád használni egy idő után, ráadásul a szinkron sem lenne egyszerű a win és OSX között, szóval a rMBP lenne a legjobb választás szerintem is.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Cyberpunk
félisten
válasz r3dsnake #76579 üzenetére
rMBP-re +1
Én megléptem ezt, igaz egy 15"-os MBP lett az asztali helyett, sajna nem retina, és ilyen árak mellett nem is lesz olyan még egy jó darabig. De van mellé egy Dell U2410 moncsi, az megfér az asztalon hátra tolva kényelmesen. Ha kell csak rádugom, állíttatni sem kell van egy USB-s egér azt lehajtva megy a noti, igaz angyalok egy MagicMause + vezeték nélküli billentyűzeten még. Mert igy jelenleg csak filmre jó. Helyem meg nincs, hogy más display profillal használjam.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
r3dsnake
nagyúr
Támadt egy kósza ötletem, de fogalmam sincs meglépjem-e majd. Ugyebár tavaly körültekintően összeraktam az asztali gépem, tök fasza, szeretem is, viszont szeretnék Macbook Air-t mellé. Nem tudom lenne-e létjogosultsága két gépnek, és mennyire lenne macerás két OS közt váltogatni, külön adatbázisokban tárolni a fotókat (vagy egy db, de akkor kéne NAS)... Lehet, hogy sokkal praktikusabb lenne, ha eladnám az asztalit, lenne egy rMBP 13", plusz megmaradna a monitor. Mindenre elég lenne játékon kívül. Bár az összes megvásárolt játékom PC-re van... (Egy PS3 lenne mellé mondjuk.)
Nagyjából meg is van a következő egy évre az agyalásom, hogy hogyan döntsek... Most még úgysem aktuális.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Na beakadt a mobilnetem a gif miatt.
-
mondomén
őstag
elnézte az adagot
-
legiaap
félisten
Nehéz ez a fórumos élet komolyan...
-
Arcképgyáros
Fú nagyon ott van, bár szerintem már ki van nyírva motorügyileg.
-
Ragnar95
félisten
válasz máyköl #76555 üzenetére
iTunes nézd meg mit kezd vele, ha alapból nem ismeri fel, akkor DFU és recovery módban is próbáld meg, valamelyikkel tuti felismeri, aztán mehet a restore.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
máyköl
veterán
Srácok.
Hozzámkerült egy iPhone 4. Almalógó megy csak folyamatosan... Power+Home gomb nem segít.Mit kezdjek vele?
-
zserbox
őstag
ha az ipadom 4 jegyű kódját sikeresen átírtam valamire amit el is felejtettem, de még nem zárt le azaz bennt vagyok a telóba akkor hogyan lehetne visszaállítani?
teljes reset, vagy gépről valami?
ios 7.1 van rajta -
r3dsnake
nagyúr
A "ferrari logo" és a rendszám is telitalálat.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
774 hozzászólás óta nem néztem be, de most is minek...
-
r3dsnake
nagyúr
újabb szerzemény :3
-
legiaap
félisten
Passport rajongóknak egy kis videó meg képek: [link]
-
B-L-A-C-K
titán
Tudom itt sok a biciklis, itt egy elég jó ajánlat, és nem is drága, szóval rá lehet rabolni...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Végem..
-
Ragnar95
félisten
-
Bling95
őstag
Xero !
Van olyan e-cigi ami meretben hasonlit az igazira?
-
GALARDO
addikt
válasz Cyberpunk #76518 üzenetére
Én a tokra esküszöm, de én is használati tárgyként látom. Nekem az a lényeg, hogy bárhová le tudjam rakni, és, hogy eladáskor szép állapotban tudjam továbbadni.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
Cyberpunk
félisten
válasz Picike8 #76517 üzenetére
Akkor becsüld meg. Nekem ezek már csak használati tárgyak. Nyilván persze én sem szarom a pénzt sajnos. De mi értelme a fémnek, formának, ha fóliába csomagoljuk, vagy tokba dugjuk? Ennyi erőből lehetne egy Samsungom is, szép fóliában, egy tokban, ráadásul szép színes tokok is vannak.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Picike8
aktív tag
Óriási mákom van ma!
Sikerült balf@sz mód kiejtenem a telefont a kezemből, ráadásul kőre esett. Instant szívroham után megfordítottam a telefont, megnéztem, hogy hol sérült. Egészen jól esett, viszont az előlapi üveg jobb alsó sarkában lett egy nyom, ráadásul nem is kicsi. Frankó kis horzsolás. Szép óvatosan sikerült felhúznom ott a fóliát, a telefonnak kutya baja, csak a fólia bánta.
Szóval tiszta szívből ajánlom mindenkinek, hogy fóliázza le a telefonját.
-
Cyberpunk
félisten
-
r3dsnake
nagyúr
Már párszor számolgattam itt a topicban, hogy milyen havidíjas csomagra kéne váltani, de sehogy nem érte volna meg jobban, mint Domino. Most viszont egész jót sikerült összematekoznom:
Move XS + NetPlusz XL + DuoNet SIM
Havi 4780-ért lenne 2ezer lebeszélhetőségem (havi 52 perc, ez nekem bőven sok) + 3giga netem LTE-n, amit tudnék párhuzamosan telón és notin használni 2 külön simmel. Ha meglesz az iPhone váltok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest