Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
Jelentem kész vagyok. Balaton körbetekerve. 220 km-t mentem 8 óra 34 perc tiszta menetidő, 25,4 km/h átlaggal. 6x álltam meg pihenni ebben rövid fotózások is vannak, ha a piros lámpákat nem nézzük. Ebben a kavargások, lámpák, meg egy gyökér autós is benne van, majd azt is elmesélem, külön sztori. Na meg a kerékpár utak állapota, forgalma. Nem is mentem végig azon, nem lehet tempót menni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
legiaap
félisten
Na tolok egy napizenét. Hatalmas!
[link]How are U today? Just kidding...I don't care!
-
törölt tag
Ma egész éjszakás RTM-Garage party, megkoronázzuk a nyarat.
Galardo, gondolom téged sűrűn látni majd arra. -
Cyberpunk
félisten
Eddig faszán haladok a túrán. Fél táv kb megálltam ebédezni 4 óra menet időn belül vagyok. Igaz leszarom a kerékpár utakat, nem sokáig mentem azon nem lehet tempót menni a sok tengi-lengiző miatt. Na meg szarok. Este 6-7-re végzek is, most már csak Tihanyban teszek kitérőt.
-
legiaap
félisten
válasz Totheground #77076 üzenetére
14 óra utazás lett belőle. Késett a gép, plusz lekéstük a buszt is emiatt, plusz új jegyez kellett vennem nem olcsón. 12:00-kor indultunk, hajnali 2-re értünk haza.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Cyberpunk
félisten
Na jelentem mostantól én is nyaralok.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Blaise
veterán
-
b4zsi-
őstag
Most olvastam csak, hogy a Samsungokban van valami Knox üzemmód, hogy ha nem eredeti ROM van a telefonon bukod a garanciát. Ez kellemes a rootmatyiknak.
-
Cyberpunk
félisten
Jellemző ma megyek nyaralni,. erre fos az időjárás. Na mindegy legalább nem kell 40 fokban tekernem körbe holnap a Balatont.
-
Blaise
veterán
Visszakanyarodva az izgalmas elektromos fogkefe témához
Nem sikerült kiderítenem, hogy miben különbözik az alábbi három modell? Az ár nagyjából ugyanaz.
[ Szerkesztve ]
-
mondomén
őstag
már majdnem átkopogtam az öreghez, hogy tekerje lejjebb a skrillexet. nem semmi, hogy dübörög a ház itt békáson is.
-
legiaap
félisten
Öröm nézni az ilyet: sötétek répázzak egymást
-
r3dsnake
nagyúr
-
gyuromoj
veterán
-
buci30
addikt
Azt szeretném megtudni ,hogy az okos karkötő:
A fitbit flex és a drágábbik Jawbone UP24 között mi a különbség?
Az érdekelne ,hogy mind kettő figyeli az alvást ez okés ,de a fitbit-nél nincs ott részletesen ,hogy okos ébresztést tud e mint a másik?
Tehát nem csak akkor ébreszt amikor megadom pontosan ,hanem van a mély alvás stb és azt figyeli és ugy?
Mert a Jawbone igen de a Fitbit is tudja ezt ugye?iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
-
GALARDO
addikt
Kinek kell az ájfón sziksz, mikor itt az alfa.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
GALARDO
addikt
válasz #51177472 #77052 üzenetére
Ő egy igaz ember. Igazából nem tudok rá mit mondani, ákát sosem szerettem, igazi tucatrapperek. Zsolti meg már nem az a Zsolti....
Ui: Valamiből meg kell élni.
How would I describe myself? Three words: hard working, alpha male, jackhammer....merciless...insatiable. by: DS
-
törölt tag
GALARDO: erre majd nézz rá.
madgie:
[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz whitezo88 #77049 üzenetére
Japánban 鉄道 (tetsudou) ami a vas + út. Mármint ez konrétan a sín. Egyébként ez az egyik kedvenc játékom, a kanjival írt szavaknak a "miértjén" agyalogni. És közben észrevétlenül tanul az ember. A másik kedvelt példám a 地下鉄 (chikatetsu) ami a föld + alatt + vas kanjik, és metrót jelent.
Tokyoite - https://www.instagram.com/denipi_m/
-
buci30
addikt
Van valakinek fitbit flex-e?
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
whitezo88
nagyúr
válasz Totheground #77042 üzenetére
én Kínával vagyok így, tanulgatom is a nyelvet, bár utóbbi időben elsikkadt. én is érdekesnek és szépnek látom a nyelvet, bár ugye máshogy épül fel mint a japán, de logikus, mondjuk elsőre furcsa lehet milyen egyszerűen oldják meg pl a vasút az a tűz és a szekér jelekből épül fel. persze ez csak egy a millió hasonló példából.
és lassan én is ott vagyok hogy inkább élnék dolgoznék pl Hongkongban mint itt... (az emberek egyértelműen kedvesebbek és segítőkészebbek, a bűnözés minimális és az életszínvonal sem kisebb, persze munkától is függ, ott is sokan élnek 15 nm-es lyukakban)kár hogy nem mérnöki diplomám van hanem humán így a dolgom is nehezebb ilyenkor ha külföldön keresnék munkát.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz ittakary #77046 üzenetére
Itthon elvileg PAL-os gépek voltak.
USA NTSC, szóval nem hiszem hogy menni fog neki.
Új generációnál már nincs régió korlátozás, ha jól tudom.
Talán itt találsz pontosabb választ.
Igazán nincs mit.[ Szerkesztve ]
-
Totheground
addikt
válasz gyuromoj #77044 üzenetére
A beszéd olyan közepesen, az írás kicsit kevésbbé. Egyébként szerintem nem olyan nehéz tanulni, de időigényes. Viszont nagyon érdekes (és szerintem szép) nyelv, ami segíthet benne.
Más: viszem ki a szelektívet a konténerekhez, erre látom, hogy jómunkásemberek fekete zsákokat rakodnak ki egy kisbuszból. Egy idősebb kutyasétáltató csóka már épp beszélt velük, hogy ez nem sittlerakó, és vigyék el innnen a francba. Ennek ellenére még egy zsákot kiraktak, majd elkezdtek beszállni az autóba. Ezek után lőttem egy képet a rendszámról, illetve a zsákokról, és mondtam nekik, hogy ha nem tüntetik el, a képek egy perc múlva a helyi örsön lesznek, ahonnan kb 3 perc alatt kiérnek. Erre elkezdték visszatenni az autóba, de még ők tettek gunyoros megjegyzéseket.
Megáll az ember esze, komolyan. Egyébként agyalok rajta, hogy akkor is elküldöm a rendszámot, mert nagyobb összeget tennék rá, hogy pár utcával arrébb egy másik szigetnél ugyanígy kiteszik. Vagy a mezőn valahol.És megint más: végre egyszer szerencsém volt a leárazásokkal, a Dechatlonban 60% kedvezmény volt egy állat túrabakancson, és az utolsó pont az én méretemben volt.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz Totheground #77042 üzenetére
Nem tudom kérdezték-e már, de érdekelne hogy a nyelv mennyire megy?
Illetve mennyire nehéz megtanulni esetleg tanulgatni?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz Tibee86 #77040 üzenetére
Igaz én csak 3 évig cigiztem, de én egyik napról a másikra fogtam is elhajítottam a fenébe a dobozt a gyújtóval. Engem a társaság riasztott el és jöttem rá, hogy nem illek közéjük és rossz felé tartok. És mivel a másik társaság akikkel utánuk lógtam nem cigiztek így nem volt nehéz dolgom.
-
Tibee86
nagyúr
válasz Cyberpunk #77036 üzenetére
Hogy én hányszor fogadtam meg este a fürdőkádban, hogy akkor holnaptól egy szálat se többet, vagy hogy csak 5 szálat egy nap.. Reggel ugyanúgy az első dolgom volt rágyújtani, évek teltek el így.
Pontosan ahogy írod, szerintem is csak így lehet leszokni. "Elvonási tünetek" ellen pedig ott a biorezonanciás kezelés. Nálam szkeptikusabban kevesen állnak ezekhez a dolgokhoz, de úgy voltam vele, ha pár napig utána nem gyújtok rá, akkor már ugyanott vagyok, mintha cigire költöttem volna azt a pénzt. Először kellett 2-3 alakalom, akkor egy évig nem cigiztem utána, utána fél évre visszaszoktam, majd egy kezelés után most már 2. éve nem gyújtottam rá. Csodát nem szabad várni ettől sem, akaraterő nélkül nem fog menni, de nekem sokat segített.[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz #51177472 #77037 üzenetére
Nekiálltam sportolni, és hát a cigi nem jó az mellett. De nálam is hosszas agyalás eredménye volt ez, szép lassan elfogadtam, hogy ezzel csak magamnak ártok. Nekem sem volt könnyű, egy hónap után két szálat el is szívtam egy épp válságos időszakomban, de észhez tértem szerencsére. Amúgy elég szarul esett az a két szál 4 hét után. Talán nem is baj, mivel jobban megundorodtam tőle.
-
whitezo88
nagyúr
válasz Totheground #77034 üzenetére
sima kiruccanás, munka vagy rokonok miatt? nem vagyok képben, bár annyit vágok hogy szereted Japánt.
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Tibee86 #77033 üzenetére
Ja ismerős a szitu. 1-2 napig úgy gondolja, hogy nem szívja többet, de mikkor kezd szarul lenni beadja a derekát, és meggyőzi magát, hogy majd fokozatosan teszi le. Nem ismerek olyat, akinél ez a módszer bevált volna. A leszokáshoz az kell, hogy elnyomjuk az utolsó szálat és kész, na meg hogy ne veszteségként éljük meg azt, ezért nem ér semmit az ilyen túl drága, és ezért szokok le indok. Mindig kerít rá pénzt az ember, és inkább máson spórol.
-
vans?
őstag
-
Möhe
addikt
Hali.
Használ valaki Barmagnet-et (JB) ? Nekem az utolsó frisssítés hazavágta,megnyitom de be sem tölt. iCleanerrel csináltam takarítást, semi restore, újraraktam a JB-t,de még mindig fos a Barmagnet.
Van valami hozzá hasonló app ,amit egy szerveren futó Transmissionhoz lehet kapcsolódni?
-
törölt tag
válasz legiaap #77029 üzenetére
Édesapám is ugyan ilyen, egy sört sem engedne meg...
De figyelj, itt a nyár vége, ezután nem lesz lehetőség 9 hónapig az ilyen jellegű szórakozásra, csak szünetekben. De akkor is, attól függ mire lesz idő, rengeteget járunk pecázni stb.
Lehet azért tartom magam jobbnak, mert látom kint azokat az embereket minden éjszaka akikről beszélsz, és hozzájuk képest, vagy nem tudom..
A többi napon ivás (amit egyébként te írtál nem én), az amikor kimegyünk pecázni és legurul 1-2 sör.. ahogy meg már írtam, a sörtől nem lehet berúgni. Úgyhogy ennyire azért te sem túlozz.
Szerintem túlreagálod a dolgot, más oldalról látod nagyon. -
legiaap
félisten
válasz #51177472 #77023 üzenetére
Heti háromszor berugni meg még inni a többi napon? Szerintem ez abszolút nem normális. Ilyenkor mondom azt nem érdemes erre a világra gyereket csinálni. Bár ezen kívűl még ezer indok van amiért nem érdemes. Hiába nevelném én jól ha a többiek isznak, meg cigiznek, egyszóval romlanak. Ő is olyan lenne. Én meg aggódhatnék, hogy mi lesz vele.
-
vans?
őstag
-
Ragnar95
félisten
Fröccsterasz túloldalára éjjel már nem szeretek átmenni, mert arrafelé tényleg egyre inkább leromlik a társaság sajna. Ezért szeretjük az Erzsébet teret ismerősökkel, mert az akvárium körüli rész az teljesen korrekt, ott soha nincs semmi para és ugyanúgy ihatod a fűben ülve a boltban vett piát.
Mondjuk múltkor a Fröccsterasz mellett pont összeverekedett 2 srác egész komolyan, de a biztonságiak pár perc után szétszedték őket.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Totheground
addikt
"Viszont szerintem azzal, hogy berúgni heti 3x" ... "azzal semmi gáz."
Hátőő.
Jó, mondjuk én már más korosztály vagyok (nem is akarok belegondolni, hogy már csak 3 év a harmadik X...), de akkor is.Amúgy vicces, hogy egyesek mennyire túlparázzák az utazásokra készülést. Apám már másfél napja pörög, én meg majd valamikor éjjel előveszem a bőröndöt és elkezdek behajigálni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz -secret- #77012 üzenetére
Mindig magam mellett van, csak félrehívott egyik bnőm öt percre, aztán meg is volt a gáz. Ez a baj azzal, ha mindenki részeg.
legiaap: Most furcsa lesz amit mondok, de hidd el értem amit írsz, és hidd el, én nem vagyok az a fajta akit te leírtál. Sosem jártam deákra a sok szarember közé, mert tényleg tinikurvák, drogosok, és
romákvannak ott, akik állandóan keresik a balhét.
Viszont szerintem azzal, hogy berúgni heti 3x, meg sörözgetni néha, azzal semmi gáz. De nagyon durván elzüllött a fiatalság, igen.. tudom, mert te is tudod, ilyen emberek között vagyok sajna, de egy életre meguntam ezeket a helyeket, hisz legszívesebben minden második embert lehánynánk akit ott látunk..Cyberpunk: szépen lassan, lefelezzük a napi cigik számát.. egyelőre..
Ragnar95: ezért nem futunk mi össze soha. az óriáskerék alatt vagyunk mindig.
-
Ragnar95
félisten
válasz Totheground #77021 üzenetére
Ja hát igen, azt könnyebben meg lehet, mi ezért nem berúgni járunk, csak sörözni Persze azért heti 1-2x, amikor nagyobb a társaság, akkor általában megesik, h be is rúgunk, de asszem így nyáron ez bőven belefér.
Viszont én például simán tudom élvezni azt is, ha tényleg csak beszélgetni ülünk be valahova és csak 2-3sör fogy el egy este alatt fejenként, de persze ehhez nagyon kell egy jó társaság is.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Ragnar95
félisten
válasz #51177472 #77003 üzenetére
Deákon belül hova szoktatok kiülni? Csak mert mi az Erzsébet térre ülünk ki csomószor az akvárium fölötti medence mellé a fűre és ott soha nincs semmi para, mondjuk lehet,h ez az ott köröző 10 biztonságinak is köszönhető
Totheground: én általában heti 2-3x legalább eljárok haverokkal, bár az is igaz,h csomószor csak sörözgetünk beszélgetés mellé, szóval nem iszunk részegedésig messze sem minden alkalommal, de mivel jó a társaság, szerintem nem nagyon lehet megunni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
buci30
addikt
Mi a különbség a Jawbone UP24 csuklópánt es a Fitbit flex között???
iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
Cyberpunk
félisten
Ööö nem úgy volt, hogy leszoksz? Akkor miért volt nálad cigi?
Amúgy ha társaságba megyek nem viszek táskát, csak alapdolgokat, és azok is mindig nálam vannak. Elővigyázatosság? Ja nem árt, kifizetődik.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz #51177472 #77007 üzenetére
Addig jár a korsó a kútra...
Amúgy mikor pesti voltam már akkor nagy ívben elkerültem az ilyen helyeket. Sok a huligán arrafelé.
A másik dolog, hogy engem az igen zavar, hogy a mai fiataloknak az a szórakozás és kikapcsolódás, hogy megyünk inni vagy nem úgy indulnak el, de mégis ivászat lesz belőle. Mintha más szórakozás nem is lenne.
Mikor én voltam fiatal, táborba jártam, kirándulgattam kimentünk a strandra, grundra de nem ittunk. Kulturált módon szórakoztunk. Ezzel nem azt mondom, te vagy rosszul összerakva hanem a fiatal társadalom. Aki nem iszik, cigizik, füvezik, bulizik az már nem is számít felfogás van érvényben. Sajnálom, hogy efelé tendálunk.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Zjunior
veterán
Apple Has Allowed A New BitTorrent iOS App Onto The App Store That Can Download Anything...
hmmmWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
Arcképgyáros
sdforlife: Hova teszed a táskád Te, hogy mindig kilopják a tartalmát?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
Ma Balcsi... elvileg péntekig haverokkal, szerintem odavágunk rendesen. Kár, hogy nyaralót én adom.
-
Tibee86
nagyúr
Nem úgy volt, hogy most aztán végleg leszoksz? Mit keresett cigi a táskádban?
Blaise: Ha már elektromos, akkor minimum ultrahangos, az évek alatt sok félét használtam, lassan egy éve használok ilyet, ezt bátran tudom ajánlani. Az 5-6 ezres kategóriában sajnos sok olyan is van, ami többet árt, mint használ..
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
-
törölt tag
válasz Totheground #77006 üzenetére
Nem feltetlen kocsmazas, de ertem. Az egesz nyarat eleg durvan atittam az teny, persze cxdak ha belefert.
De a nyar a pihenese es a szorakozase (szamunkra), foleg igy erettsegi elott..
De rengetegszer csak kimegyunk baratokkal dumalgatni es valahogy mindig ivaszat a vege.
Szoval nem, nem unom (egyelore), de sztem ezzel nincs gaz.
Mondjuk ez mostanaban surubb, szerelmi banatok ilyenek..[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elmegy az osszes Deakos tinikurva, lopos cigany a a picsaba..
Elvittek a cigim, a pogacsam (wtf?!), a kartyaim es a kulcsom a taskambol....
Sosem gondolkodtam ilyenekben, nem igy neveltek, es ep esszel ezeket nem is fogja fel az ember..
A kulcsom halisten megtalaltuk a buszmegallo mellett a kukanal.. Meg az ures cigisdobozt is.
De ilyet, hogy az ember kajajat, a cigarettajat kepesek ellopni, atlag alatti. Szerencsetlen, undorito bagazs van ott deakon, a mostani balheval vegeztem is azzal a hellyel.
Nem ertem, az anyja az ilyet fel miert neveli, az apja miert nem veri, milyen lelki allapotban nonek fel ezek az emberek..
Sajnalom es fel nem fogom ezeket, itt tartanak a fiatalok.. -
GALARDO
addikt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest