- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
iPhone-t használók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
r3dsnake #74295 üzenetére
Én egyébként nem hoznám el, még ha elsőre minden rendben is tűnne (amit nagyon-nagyon erősen kétlek, de úgy legyen), mert rengeteg hibái lehetnek amik első látásra nem tűnnek fel. Anno én is vettem egy i5-öt, használtan, rendes áron garival. Megnéztem, tök jó volt. Aztán rá egy pár napra észrevettem, hogy amikor az utcán hidegben előveszem, akkor foltos a kép, nagyon durván. Bármikor, amikor kis hűvös érte, lila foltos lett a kijelző. Utána már hülyén is érzékelte az érintést, ésatöbbi. A csávót persze onnantól kezdve hiába hívtam.. Gari meg off, mert nem teló hiba, hanem ő baszta szét valahogy. És ez csak egy példa a sok közül..
De te tudod, nem az én pénzem, csak ha kiírtad gondoltam reagálok már rá. -
r3dsnake
nagyúr
válasz
ittakary #74290 üzenetére
Itt a noti nálam, a létező összes oldalon lekérdezem a garit/imeit, és 5 percre talizunk a sulitól forgalmas nyilvános helyen. Miért ne nézzem meg? Mondtam neki előre, hogy csak megnézem és ez még nem jelenti azt, hogy el is viszem.
http://iphoneimei.info/-n még azt is kiírja, hogy aktív-e a Find My iPhone.
-
r3dsnake
nagyúr
iPhone dobozon van-e valami jelzes ha factory unlocked?
-
törölt tag
Az éjszaka elég durván berúgtunk Deákon. Én nem különösebben csípem az embereket, és nem is dob fel semmilyen barátság, de olyan pozitív csalódásom volt.. Hosszú sztori, mindenféleképpen megér egy logout bejegyzést.
-
icecave
nagyúr
válasz
Cyberpunk #74280 üzenetére
Engem kijelzett számról is keres mindenféle biztosító, meg hasonlók. Személyesen engem keres (ennyit a nagy titoktartásról, amiről papirt irtam alá a T-nél). Ugye mondja,hogy zavarhat-e egy kicsit, szoktam mondani, hogy természetesen. Elkezdi a mondókáját (lelkesen,hogy végre valaki nem vágja le egyből a telefont), majd fálbeszakítom, megkérdezem, hogy ott van előtte a papírkája/programja, stb? Erre az a válasz,hogy igen. Akkor közlöm,hogy keressen egy olyan rubrikát, hogy én soha a büdös életbe nem kérek többé felhívást semmivel kapcsolatban, és X-elje be k>rvagyorsan. Pápá.
-
Cyberpunk
félisten
De imádom ezeket a zaklatókat.
Valaki már harmadik apja hívogat folyamatosan egy rejtett számról. Elvből nem veszek fel olyat, aminek nincs száma. Biztos valami gyökér biztosító.
-
r3dsnake
nagyúr
En most indultam meg egy szegedi gsm boltos korutra, hatha talalok valami normalisat. Ofc csak szolgaltatos vagy apple garival hoznek el barmit.
-
máyköl
veterán
Én vagyok a naiv, hogy ha azt látom, hogy a telefont dobozzal és tartozékokkal fotózták le, akkor azok is járnak hozzá?
-
Ragnar95
félisten
válasz
Cyberpunk #74263 üzenetére
Eddig tökéletesen kihasználtam az iPadet, de így MBP mellé már kicsit feleslegesnek érzem, mert kb csak játékra használom itthon, de arra meg felesleges...
Még meglátom, h nyaralásokhoz, amihez eredetileg vettem netbook helyett maradjon-e vagy akkor is viszem inkább a MBP-t, mivel úgyis jóval több film fér el rajta, akksija meg majdnem ugyanannyi ideig bírja és sokkal jobb rajta filmezni, főleg,h az iPad nem is 16:9, de az már elég valószínű, h ősszel nem viszem magammal az iPadet és itthonhagyom a családnak. -
r3dsnake
nagyúr
-
Cyberpunk
félisten
válasz
r3dsnake #74262 üzenetére
Jó értem szeretjük mind a kütyüket, ezért vagyunk ezen az oldalon.
Na de desktop, Tp laptop, MBA, iPad ez így egy kicsit szerintem sok, de inkább felesleges pénzkidobásnak vélem őket.
1-2 programért, meg mert hogy szép hát te tudod. 2-300k-t kiadni. Én is 300k ért vettem az MBP-t, de nekem nincs is más.
Az üzemidőt még megértem, az egy nyomos érv. iMac-et nem akarsz még ezek mellé?
Na mindegy más emberek, más felfogás.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Cyberpunk #74261 üzenetére
Yosemite, Continuity és el akarom felejteni a töltő hordozgatását. 10-12 órás üzemidőt egy gyártó sem kínál ilyen gyönyörű házban, ilyen OS-sel, és kapcsolattal a telefonnal. Szükségem van rá? Valószínűleg nincs. Viszont tudom, hogy rengeteget használnám örömmel, megkönnyítené a mindennapos teendőimet és még a szememet is gyönyörködtetné. Amíg nem magamat kell eltartanom, inkább ilyesmire költök, mint bulizásra, cigire. Ha meg mégis kell a pénz, az árát úgyis jól tartja, és gyorsan el is lehet adni. Továbbra is a PC maradna az elsődleges munkaeszköz, a lenovo a szerelős, mászkálós, "bebaszomatáskába, osztgyerünk", a Mac pedig pont a kettő közötti. Tudom vinni, ha kell, el tudok rajta végezni mindent, amit a nagy gépen is, de szórakozásra, játékra is nagyon jó lenne. Meg az az üzemidő tényleg annyira ütős, hogy simán a Mac felé billenti a mérleget egy PC alapú notihoz képest. Sehol nem találsz ilyen energiagazdálkodást Win alatt, lehet akármilyen akksi is abban a gépben. Olyat meg pláne nem, hogy mindez egy pengevékony házban legyen.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
r3dsnake #74260 üzenetére
Arról ne is beszéljünk, hogy SSD-n egy bizonyos százaléknyi helyet célszerű szabadon hagyni.
Amúgy biztos, hogy szükséged van Mac gépre? Ha ott a PC, meg marad a laptop is, akkor minek?
Persze mindenki arra költ, amire akar, csak nem látom értelmét, úgy sem használod ki ennyi egyéb géppel a nyakadon.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
madgie #74259 üzenetére
Oké ez olyan, mint angelday hülyesége. Igen, tuti lehet használni napi szinten 8gb-os eszközt, de ki a franc akar? PC-nél 120-as ssd-n is kényelmesen elfértem, váltottam 250-esre, így a játékok is oda mehetnek, meg minden cache, mégis sokkal kényelmesebb, hogy sose kell ránéznem van-e még hely a C-n. A tárhely tipikusan olyan dolog, bármilyen eszköznél, hogy olyan nincs, hogy túl sok.
Kár, hogy az Apple aranyárban méri...
Amúgy még az is opció lehetne, hogy 120-as Air, 64gb-os SDXC plusz cuccoknak (bár asszem maceknél az kilóg...), meg van egy külső 160-as vinyóm (PS3 alakú keretben ^^), az adatoknak jóaz. Fotó is csak max addig lenne a Mac-en, amíg át nem húznám a nagy gépre, ott meg instant megy a duplikálás is. Ezt ha összehangolom egy BitTorrent Sync-cel, akkor ráadásul minden megy magától. Végülis így el lehetne férni a 120-as gépen.
-
-
GALARDO
addikt
válasz
r3dsnake #74246 üzenetére
Bár ezt kétlem, egy Macbook Air nem alkalmas játékra.
Ha lenne rá játék, akkor lehet.
Amúgy most gamer téren elég bizonytalan vagyok. Szeptemberben vegyek majd egy vánt, vagy 360-ra rendeljem meg az új AC-t, meg a fárkrájnégyet.
Nem tudom, hogy mennyire éri meg a jobb grafika. 30k vs 40k, nem mindegy.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Totheground #74247 üzenetére
PS3 is kéne újra, a Heavy Rain sajnos kimaradt részemről még mindig.
-
icecave
nagyúr
Már kering egy pár "the real one" iPeone 6 kép a neten, de ez szerintem egész pofás, bár az előlapot fedő üveg elég fura itt. Alig nagyobb az 5S-nél.
-
madgie
titán
Na várjál, tapasztalatból mondod, hogy nem jobb a 21:9... próbáltad egyáltalán, hosszabb távon? Én már anno azt megéreztem, mikor a szokasos 4:3-ról (ami 5:4 volt pontosan, 19" 1280x1024) 16:9-re váltottam.
Nem tudom, mi számít komoly játéknak, egy ideje még félkomoly szinten sem űzöm, régebben azért a Battlefield Bad Company 2-be beleöltem vagy 660 órát.
Egyébként nem tudom, mennyire városi legenda, de Abu írt régebben olyan összeeresztésről, ahol az eyefinity-t használókat és az egymonitorosokat eresztették össze és csúnyán le lettek verve az utóbbiak. Nekem is ez a tapasztalatom, sokkal hamarabb észreveszed az embert, a 21:9 megfelelő távolságból közelebb van a kétszemes látás élményéhez, fókuszálni úgyis csak középre tudsz, a többi a periferiális látáshoz kell. Nem akarlak meggyőzni, de ezzel szemben te kábé azt állítod, hogy fél szemmel jobb vadászni, mert akkor nincs, ami bezavarjon
-
Xero
nagyúr
válasz
madgie #74230 üzenetére
Nem tudom mennyire játszottál komolyan competitive fps-el, de a realitás nagyon nem ez.
A játékos fokuszál és tudja milyen spotokat kell nézni. Ez még 4:3-ba is belefér. A plusz info csak megzavarja.Szerk: Tapasztalatból mondom. CS 1.0-1.6-ba kb 5x ennyit lapoztam bele az évek során.
-
r3dsnake
nagyúr
Minél többet olvasgatok a Continuity-ről, annál inkább biztos vagyok benne, hogy kelleni fog egy Mac (és talán előbb-utóbb egy iPad is). Csak nehogy aztán annyira elhanyagoljam a PC-t, hogy eladjam...
Bár ezt kétlem, egy Macbook Air nem alkalmas játékra. (Legalábbis nem fullhd high-on.) Úgy érzem jól megférnének egymás mellett.
És a Thinkpad is marad valószínűleg.
-
r3dsnake
nagyúr
brávó
manchester85:
-
Cyberpunk
félisten
válasz
manchester85 #74240 üzenetére
De gonosz vagy!
-
r3dsnake
nagyúr
Aki ismeri a bandát, tudja, hogy mindig elképesztő egyedi klipet gyártanak a zenéjükhöz, itt pl. vágás nélkül.
-
r3dsnake
nagyúr
Amúgy nemigaz, hogy mindenhol csak 16-os i5S-ek vannak, konkrétan országszerte nem találok egy normális deal-t... Már nagyon szabadulnék a lumiától.
-
madgie
titán
Dehogy felesleges, épp az a lényeg, hogy a perifériális látásod működik a széleken (ami gyorsabb reakcióidővel bír, mint a centrális). Mozgást észlelsz, reflexből fordulsz is oda. 16:9-en meg ugyanott lóf@szt sem látsz az ellenségből, mert nincs a képernyőn. 4:3 meg főleg... az esetleg Alien vs Predatorban előny
szerk: ezt még régebben csináltam, mindenki megnézheti, mennyit számít a szélesebb látószög.
-
Xero
nagyúr
Simán van ilyen, iJoe-nak is azért kellett átneveznie a boltját Macbolt-ról iJoe.hu-ra, mert nem volt engedély a névhasználatra. Ugyan ez volt az almalapnál is. Van ilyen.
(#74224) madgie: Ott is felesleges. Egyszerűen akció közben akkor fov felesleges, nem tudod úgysem feldolgozni. A profik nagy része megszokásból még mindig 4:3-on játszik, és úgyis elpicsázza a világ 99%-át.
-
madgie
titán
válasz
Cyberpunk #74223 üzenetére
16:10-nél szélesebb tényleg inkább rossz, mint jó, ez a 21:9 csak akkor kéne nekem, ha sokat játszanék fps-sel (ott aranyat ér)
74222: jó, hát kettőnk közül biztos te vagy az, aki 4K-t használt már Mac Minin.
-
r3dsnake
nagyúr
Daaaaamn. I need dat shit.
Nem kell két monitor, ez epic. De bakker még be van tervezve egy i5S és egy Air. Ezek idén összejönnek, de más már nem fog beleférni. Kéne nagylátó obi, backup váz (egy milc vagy még egy D90, vagy esetleg váltani D7100-ra és backupnak maradna a D90), és akkor még csak arra költöttem, hogy legyen eszközöm dolgozni olyan munkához, ami még nincs.
Az a gáz, hogy ahhoz meg kellőképpen gearsnob vagyok, hogy bizonyos szint alá adjam, még akkor is, ha nem használom ki teljesen.
madgie: és a 2X4K közel 5X annyi képpont.
-
mondomén
őstag
nezem a brazil-mexikot, de mingyart kikapcsolom. szetasz az ideg attol ahogy ezek felesnek. hatszor meghal, kozben meg felszemmel nezi, hogy erdemes e meg fetrengeni vagy leszarja a spori. atesik a vedon ugy, hogy a cipoje eppen erintette a masikat, aztan ugy csinal mintha terden lottek volna.
-
SÖ
addikt
Ez tényleg igaz? Ha politika van a dologban, megértem, de amúgy el nem tudom képzelni az okát.
-
Xero
nagyúr
válasz
r3dsnake #74206 üzenetére
Szerintem pedig ez. Ha rászánom magamat végre (értsd lesz rá elég), akkor bevásárolok belőlük kettőt. Sokkal több értelmét látom a 4K-nak kisebb méreten dualban. A 21:9 még mindig nem HiDPI, a 32-esen pedig szintén túl nagyok a pixelek.
szerk: Amúgy most ilyeneket használok. Jó lenne, ha 4K 24"-on is lenne majd ilyen design.
-
gyuromoj
veterán
-
whitezo88
nagyúr
Kedves Jézuska!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- A fogadás lezárult, elindult a hardvervágta
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Filmvilág
- E-roller topik
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- További aktív témák...
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia