Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
iPhone felhasználók szakmai topikja
Kérek mindenkit, hogy a topikban kulturáltan kommunikáljunk: [link]
Archívum #1
Archívum #2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar95
félisten
válasz Sholom #76835 üzenetére
A legjobban azzal jársz, ha apróról veszel egy bontatlant/pár hónaposat, így viszonylag kis bukóval ki tudsz majd szállni belőle
Ha újonnan veszed, akkor mindenképp nagy bukóval tudsz majd csak kiszállni belőle.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Astrasattila
tag
válasz Sholom #85208 üzenetére
Köszi! Addig már legalább eljutottunk, hogy milyen címmel regisztrált. De a többi halott ügy. Mivel neki nem tétel egy Apple telefon, így nem szarakodott azzal, mi lesz ha... Felhívtam egy alkatrészekkel foglalkozó embert. Valószínű értékesítjük alkatrészként, ha 1-2 napon belül nem találunk megoldást. Egy alaplapcsere drága mulatság, de az megoldás lehetne.
-
TBMC
addikt
válasz Sholom #88975 üzenetére
a legfrisebb itunes telepitve
kotve hiszem hogy minden usb portnak gondja lenne, mind pc-n mint mac en
masik kabellel is probaltam mar (fateromeval)a szabad hely kerdest illetoen pedig:
pc-n 512gb ssd bol szabad tobb mint 350gb
mac en pedig 256ssdbol tobb mint 120gb szabadvalakinek tovabbi otletel?
-
Tanbá-apó
tag
válasz Sholom #93638 üzenetére
Hali Skacok! Tervezem egy apple tv vásárlását a közeljövőben, de előtte gondoltam tesztelem ezt az AirPlay technológiát PC-n (laptopon...). Nos találtam egy fizetős alkalmazást, amelynek az egy hetes trial verziója meglepően jól teljesít. itt a letöltési link, aki szeretné kipróbálni, kimondottan ajánlom, mert seszperc beállítani és elég nagy élmény így RR3-azni, GTASA-zni vagy FIFA-zni. nagyon tetszik, a végén meg fogom venni. A hang és a kép is hibátlan, semmi lag... ))
Íme a link és néhány teaser kép. )
Bocsi Sholom, nem válaszként akartam, csak annyira felbuzdultam, hogy nem figyeltem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 12 ProMax; Asus ROG Strix 3
-
insight
aktív tag
válasz Sholom #107726 üzenetére
A 2 év az 1 év jótállás és 1 év korlátozott jótállást jelent (kb. semmi) a törvényben.
Én mindig kártyafüggetlenül vettem, így 2 év Apple garit kaptam. Szolgáltatónál nem vennék iphonet saját pénzből, az biztos.
aka Coyote2000 ('05-'13) / S24 Ultra / Flip 5 / QE75QN90A / Q5'20 / Corvette'81 / Wrangler '97 / 500 '20 / Scott e-bike
-
szijartg
őstag
válasz Sholom #107726 üzenetére
2 év!
2014. januárban vettem az 5s-t majd májusban vissza vittem a vodához mert szar volt a wifije és meg volt sárgulva a kijelző.
Most ebben a hónapban vissza akartam vinni újra(szintén nagyon sárga kijelző miatt). iPad-om vittem az iCentre-be, és ott mondta a csávó hogy még rá érek vele mert 2016 januárig garis az 5s.
Mondta hogy inkább hozzájuk vigyem mintsem a vodához meg a telemax gsm-hez. -
Ragnar95
félisten
válasz Sholom #107772 üzenetére
Navigon és iGO háza táján nézelődj még, azok is tudják ezen funkciókat, de mindkettőnél a full EU térképpel jóval drágább, mint a Sygic, ráadásul az iGO sajna egybe letölti a teljes EU térképet, de lehet, hogy maguk a plusz funkciók olcsóbbak, bár akkor is csak elég hosszútávon érné meg ez a befektetés.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sholom #108305 üzenetére
Én elhiszem neked, sajnos nem tudom miért van. Én ezt vettem még i6+-hoz (úgy látom az ára és szépen lement nekem még 3 ezer felett volt), ezt teljesen buborékmentesen feltudtam rakni elsőre. Illetve mint említettem 1 szilikon tokkal néztem meg, de teljesen rendben volt, azaz nem szedte fel.
De erről bővebben, esetleg más tokokkal milyen Őt kérdezd meg, mert ő vette meg a +-om.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Sholom #110899 üzenetére
Asszonynak 5S-re volt ilyen (leejtette és ki is lehetett dobni), cég vette még neki... Én i6ra rendeltem régebben ebay-ról vagy 3 darabot, minőségben szinte észrevehetetlen a különbség a kettő között, annyi viszont van hogy nincs rá írva hogy ozaki... Árban meg a töredéke, szóval az ilyen 4-6 ezret elég felesleges pénzkidobásnak tartom az ilyen vékony tokokért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest