Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-06-07 15:56:53

LOGOUT.hu

Mielőtt kérdeznél, fusd át ezt a bevezetőt, mert lehet, hogy megtalálod a kérdésedre a választ, illetve itt mindig a legfrissebb információkat kapod készhez. Ha még mindig nem kaptál választ, akkor a kérdés feltétele előtt használd a keresőt. Ha csak nem valami specifikus a probléma, akkor meglesz a válasz a fórumban.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#30050) Ragnar95 válasza nord_ (#30048) üzenetére


Ragnar95
nagyúr

Kevered a szezont a fazonnal.
Az iCloud sync teljesen független a biztonsági mentéstől, ez felel azért, hogy a különböző eszközeid szinkronban legyenek és 3rd party appok is ezen keresztül tudják szinkronban tartani az adataikat az eszközeid között.
Az iCloud syncet simán a Settings>iCloud menüpont alatt látod, nem kell hozzá belépni az iCloud Backup részre. Úgy tűnik, iOS11 alatt már nem lehet külön állítani a 2 dolgot, tehát ha valamit kiveszel a Backupból, azzal kikapcsolod az iCloud syncet is, de ettől függetlenül a 2 dolog nem ugyanaz.
A backup azért felel, ha újratelepíted a telefonod, visszakerüljenek az adataid, az iCloud sync akkor is működik, ha csak egy adott appot törölsz le, nem kell az egész telefont újrarakni és backupot visszatenni.

Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.

Útvonal

Fórumok  »  Mobilalkalmazások  »  iOS alkalmazások (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.