Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
Wifin át lehet küldeni az adott típus appjával, ha csak pár képről van szó akkor én sem szoktam tyúkbelezni meg kártyaolvasózni, de nem épp a leggyorsabb megoldás.

Oscar
Én a 12-es pron ezt használom, teljesen jó. Én a mobilra is ezt szoktam venni, mert könnyen takarítható és nem túl vastag. [link] -
hemaka
nagyúr
nvm, csak cerkával nem hajlandó...
Safariban ha egy weboldalon vagyok, rámegyek az URL mezőre és beírnék egy másik weboldalt elkezdi beírni a http elé, nyílván nem fog működni és ettől már kezdek agyvérzést kapni.
ios-en ugye ha belekattintasz automatikusan az egész URL-t kijelöli, tehát ha elkezdesz gépelni azt törli és írja amit gépelsz bele.
Ezt ipadOS nem tudja, vagy csak én nem láttam erre beállítást?
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új Apple iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB ezüst ajándék
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Xiaomi Pad 7 Pro + tartozék (8 GB, 256 GB)
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Intel Core i5-9500 / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T /i7-10700 processzorok- számla, garancia
- Új Dell Inspiron 14 Plus 7440 WQHD 2.8K 90Hz Ultra7 155H 32GB 1TB SSD Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Mobiltelefon szerviz Apple & Android készülékek gyors javítása!
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest