Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- norbx: Számítógép.hu
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.
De a tanács is segít. -
tzatzikiii
tag
Na, linkek újra:
https://photos.app.goo.gl/ZWZCz5Br9dLLgqRz6
és
https://photos.app.goo.gl/w5N2E1myhFxuXeLPA
Hátha most nem broken.

-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam idevágót.
Van egy Ipad Air 5öm + magic keyboard prom. Hosszú az alapsztori, de a kettő között lett valami ismeretlen okból egy hiba, zárlatos lett a Smart Connector.A support sokadik körre az ipadet cserélte méltányossági alapon, a keyboardot nem (eredetileg semmit nem akartak cserélni, mert szerintük véletlen külső ártalom, végül az ipadet cserélték). A kérdés a Magic keyboarddal kapcsolatos: a smart connector male pinjei közül a középső körül van égésnyom/korrózió, bár egyébként működött így. Viszont az új géppel nem merem összerakni.
Kimértük a pinek közötti kimeneti feszültséget, ld itt:
1-3 között 2.75V, 1-2 között 1.01V, 2-3 között 1.70V.
Nem találunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy mik a normál értékek.
Esetleg közületek valaki ki tudná mérni a sajátján? Elképesztő hálás lennék, segítene dönteni, hogy menjem-e használni a régi keyboardot az új ipaddel.
🥰
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Parkside szerszám kibeszélő
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hyundai, Kia topik
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- Honda topik
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Apple Pencil USB C bontatlan
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab S10 Lite 128GB 6GB RAM Graphite ! 1ÉV Samsung Jótállás
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad 7th. 32GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4696
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 01.26
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-L - i5-1135G7 I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
De a tanács is segít.