Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Meghalt Chuck Norris
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- talmida: Változások 2. rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gubu0101
üzenetére
Szia!
Igen, sajnos tudom...
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
Nekem az is segítség, és nem OFF, ha pl ezt tanácsolod / tanácsoljátok, hogy felejtsem el, ez esetben a kérdésem: ha saját áramforrása nincs a keyboardnak, és mondjuk nem használom az usb c aljzatát sem a keyboardnak, akkor is tehet kárt elméletben az új ipadben?
Az output voltage kimérése nyilván nem mindenható dolog, de az aggályaimat kicsit csitítaná, azért is fordultam az itteniekhez, hátha valakinek van, és ki is tudja mérni.
De a tanács is segít. -
tzatzikiii
tag
Na, linkek újra:
https://photos.app.goo.gl/ZWZCz5Br9dLLgqRz6
és
https://photos.app.goo.gl/w5N2E1myhFxuXeLPA
Hátha most nem broken.

-
tzatzikiii
tag
Sziasztok!
Próbáltam visszakeresni, de nem találtam idevágót.
Van egy Ipad Air 5öm + magic keyboard prom. Hosszú az alapsztori, de a kettő között lett valami ismeretlen okból egy hiba, zárlatos lett a Smart Connector.A support sokadik körre az ipadet cserélte méltányossági alapon, a keyboardot nem (eredetileg semmit nem akartak cserélni, mert szerintük véletlen külső ártalom, végül az ipadet cserélték). A kérdés a Magic keyboarddal kapcsolatos: a smart connector male pinjei közül a középső körül van égésnyom/korrózió, bár egyébként működött így. Viszont az új géppel nem merem összerakni.
Kimértük a pinek közötti kimeneti feszültséget, ld itt:
1-3 között 2.75V, 1-2 között 1.01V, 2-3 között 1.70V.
Nem találunk dokumentációt arra vonatkozóan, hogy mik a normál értékek.
Esetleg közületek valaki ki tudná mérni a sajátján? Elképesztő hálás lennék, segítene dönteni, hogy menjem-e használni a régi keyboardot az új ipaddel.
🥰
Új hozzászólás Aktív témák
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 256 GB szuper áron eladó !!! (1)
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4811
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Motorola Edge 40 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4665, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és a vicc az, hogy fogalmam sincs, mitől, nem érte semmiféle attrocitás, eléggé vigyáztam rá...
De a tanács is segít.