- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
swaggie5
csendes tag
válasz
HardRic
üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a gyári lejátszót nem lehet előcsalni? Mert mintha első indításnál a Safari megkérdezte volna, hogy mobil nézetben szeretném vagy asztali nézetben, de utána nem találtam rá vonatkozó beállítást.
Illetve az érdekelne még, hogy az iPad első bekapcsolásánál új eszközként állítottam be, mert nem akartam mindent áthozni az iPhoneról, viszont ami programokat letöltöttem utána, van amelyiknél már elfelejtettem a jelszavam és hiába van a jelszó és app szinkronizáció bekapcsolva sajnos nem hozta át az adatokat, így meg pl. appon belüli vásárlásokat sem látja. Amennyiben az iPhoneról átköltöztettem volna akkor átvitt volna mindent vagy csak ugyan úgy felteszi a programokat? -
swaggie5
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van esetleg mód arra, hogy iPaden videót úgy játsszon le, mint iPhoneon? Arra gondolok, hogy telefonon a “media lejátszóban” kezdi el lejátszani, könnyen lehet vele navigálni, (15mp skip/rev), míg a tableten olyan, mintha asztali gépen nézné at ember egyszerűen lehetetlen normálisan navigálni egy hosszú videóban és sokszor nem is nyitja meg nagyban. Biztosan értitek, mire gondolok. Sajnos a Google semmit nem hozott ki ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 (M5) Wifi + Cellular 256GB (Bontatlan) 1 éb garancia
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- iPad Pro M2 12.9" 128GB Wifi/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4730
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA GIGABYTE 750W
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs