Hirdetés
- urandom0: Mégsem számőzöm az AI-t az életemből :(
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
swaggie5
csendes tag
válasz
HardRic
üzenetére
Köszi, akkor ezek szerint a gyári lejátszót nem lehet előcsalni? Mert mintha első indításnál a Safari megkérdezte volna, hogy mobil nézetben szeretném vagy asztali nézetben, de utána nem találtam rá vonatkozó beállítást.
Illetve az érdekelne még, hogy az iPad első bekapcsolásánál új eszközként állítottam be, mert nem akartam mindent áthozni az iPhoneról, viszont ami programokat letöltöttem utána, van amelyiknél már elfelejtettem a jelszavam és hiába van a jelszó és app szinkronizáció bekapcsolva sajnos nem hozta át az adatokat, így meg pl. appon belüli vásárlásokat sem látja. Amennyiben az iPhoneról átköltöztettem volna akkor átvitt volna mindent vagy csak ugyan úgy felteszi a programokat? -
swaggie5
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy van esetleg mód arra, hogy iPaden videót úgy játsszon le, mint iPhoneon? Arra gondolok, hogy telefonon a “media lejátszóban” kezdi el lejátszani, könnyen lehet vele navigálni, (15mp skip/rev), míg a tableten olyan, mintha asztali gépen nézné at ember egyszerűen lehetetlen normálisan navigálni egy hosszú videóban és sokszor nem is nyitja meg nagyban. Biztosan értitek, mire gondolok. Sajnos a Google semmit nem hozott ki ezzel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Óvodások homokozója
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Philips LCD és LED TV-k
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest