Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urban Terror
tag
Köszi! Jól néz ki.
Most megnéztem az eredeti smart case-t és annak is műanyag a tálcája. Jobban szeretem ha bőr, vagy szövet, vagy enyhén gumírozott hatású a tok, a kopogós műanyagtól még kicsit fázom, bár nem volt a kezemben ilyen.Alis cucc: 4200 nagyon baráti ár. Ismerősöm szokot rendelni onnan, még az 1db kijelzővédő fóliát is ingyen házhozszállították neki.

-
Urban Terror
tag
Amire azt írtad, hogy az eredeti koppintása, az mennyire helytálló? Anyag használatban, gyártás minőségben is hasonlóan jó? Ha most megint veszek egy tokot, akkor anyagilag majdnem ott tartok, mintha megvettem volna a gyárit 25-ért, úgyhogy ha a meglevő lekerül, akkor olyat szeretnek, ami sokáig bírja.

-
llaszlo
veterán
A pirosnak mikroszálas, de a fekete simán műbőr és varrások vannak rajta. Ma néztük mindkettőt. A fekete viszont jobban tetszett és praktikusabb lenne. Láttunk olyat is amire fel voltak varrva ilyen csíkok és abba lehetett megakasztani az iPad-et.
Mint pl a lenti képen.Aztán vannak azok a típusok amikbe bele kell pattintani az iPad-et. Úgy, mint a pirosnál. Viszont nincs mindegyikben olyan borítás, mint az eredeti Apple case-en. Attól mennyire karcolódik a hátlap? Nyilván a szennyeződés karcolja meg, de azért gondolom az sem mindegy, hogy milyen a belső borítása.

-
univerzita
addikt
Én például nemtuttam megadni a bankártya adatot mikor megvettem a Air mert nekem pont ojan bankártyám van amit nem támogatot a store . De tudom hogy volt lehetöség hogy beregistrájak anélkül és freebe tuttam letölteni a stórbol. Asztán vásároltam Gift kártyát és ezzel már tuttam vásárolni.
-
szijartg
őstag
Igazán nincs mit! Örültem, hogy segíthettem

Nekem nem volt szerencsém, de ebay-en találtam egyet 9K-ért. Ma este elküldi a srác a számot(nem kell a doboz sem) és akkor beregisztrálhatom én is. Majd ha meg megyek fel Pestre akkor valahol kicseréltetem a pixel hiba miatt!
Valahol olvastam a neten, hogy akinek van AppleCare annak egyből cserélik bármilyen hiba miatt a készüléket.
-
-
szijartg
őstag
1 hónap van vissza.
De, azon agyalok hogy inkább hagyom... annyira nem idegesít mert fent van a bal felső sarokban.
Inkább veszek hozzá egy AppleCare-t 6K-ért aztán még 2évem lesz!
Jó ötlet? -
-
B-L-A-C-K
titán
Én meg fordítva vagyok így, általában csak iPhone-t használom, meg a notit ágyból, ipad 2 csak úgy van, vagyis inkább asszonypajtás játszik/netezik rajta annyi. Viszont androidról váltottam 1 éve, az már nem kellene, vagyis próbáltam visszatérni de valahogy sosem jött össze...

-
vtechun
veterán
Teló nekem is droid, jól kiegészítik egymást az ipaddel. Persze nem holmi samsung ( ellenségemnek se kívánok samsungot) hanem HTC
tablet meg ipad, ez egyértelmű.Mondom ezt úgy, hogy ipad2-vel kezdtem, majd vmi extra akcióban 24x990 ft-ért vettem a T-nél egy galaxy note 10.1-es retket. Amilyen hülye voltam, még használtam is több mint félévig (asszony megörökölte az ipad2-t), de egyszer duolingoztam, aztán asszony nem volt otthon, és annyira másabb élmény iosen tabletezni, hogy eldöntöttem, hogy eladom.
Egy héten belül eladtam 60-ért, megvettem egy fóliás, pár napos ipad4 lte-t 110-ért, és azóta öröm és bódottá. De telóban jó, ha van kéznél droid
( le kell torrentezni vmit, stb) -
gzbotii
nagyúr
Nallunk (Erdelyben) 70.000Ft lehetne kapni tokkal-vonoval bortokkal.
7000Ft olcsobban kaptam Nexus 7 2013-at, lehet az lesz vegul
...hacsak nem beszeltek le rolla
Igazabol nem nagyon tudok donteni... egyik ebben masik abban jo...iPad 2 kijelzoje szerintem mar eleg pixeles manapsag
-
Kiegészítés:
2. A kijelzőn kicsi karcok se legyenek inkább, a hátlapon lehetnek apróbb karcok, de nagy karistok ne!
3. Hangsúlyoznám, hogy alaposan nézd meg az elszineződéseket, én kétszer már belefutottam, elsőre nem feltűnő, amikor otthon nyomkodod, akkor veszed észre. Egy hét után már nem zavar, de jobb, ha homogén a kijelző, nekem ilyen hiba miatt cseréltek gariban iPad4-et.Szerk: iPod, vagy iPad Minire gondolsz? IPodot nem ismerem, nem használom, az másra való. iPad minit láttam már, hordozni jobb, mint a sima iPad. Otthon használni meg az utóbbi jobb - szerintem (szubjektív).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad 11 128GB Wifi Kék Hibátlan/2026.12.21.Apple Gar./Akku 100%/p4661
- iPad Pro Magic Keyboard 12,9 M4 modellhez HU
- iPad 9 gen wifi+ cellular hibátlan dobozos
- iPad Pro M2 11" hibátlan dobozos 2026.11.22. iStyle jótállás
- Bomba ár! ÚJ, bontatlan iPad AIR 11 6.gen M2 CHIP! 256GB WIFI + 5G Cellular KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 Pro Max (256 GB) (rendelhető)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

indítva az edigital szerverei ellen sikerült megvenni akciósan. Érdemes figyelni az oldalt, köszönöm szijartg fórumtárs!

Teljesen egyetértek, pedig van 2 androidos tablet is itthon a gyerkőcöknek, de az ipad más kategória. Telefonban viszont nekem sem kellene.