Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• parandroid
    félisten

Szerintem elbeszéltek egymás mellett.
    1. ha én veszek egy telót pl MM, de ez mindegy honnan, nem bontom fel, és fél év múlva újként adom el, nyilván erre nem onnantól indul a gar, amikor én eladtam, hanem amikor én vettem

2. Az MM-be, vagy bárhl ott áll x ideig, akr 1 évig egy "ott ragadt" telefon, annak viszont az eladástól indul a garja.
    Szerintem itt csúsztok el egymás mellett

Ha nem jól gondolom, akkor bocs, hogy belevauvau

Kentaur 82: Honnan is lett véve?

Nem, az a kérdés, hogy ha az üzletben áll a készülék egy évet, akkor mi a helyzet. Hivatalos partnernél nyilván az eladástól indul a gari, sufni gsm esetében a fene se tudja megmondani. Mondjuk normális üzletben nem is ragad be egy évre (de még hónapokra sem) egy készülék sem.

Octamd: Ja, ott lesz a gond, ami a fenti bekezdés utolsó mondatában szerepel. :P De egy év garanciát mindenképpen vállalnia kell az eladónak is, bármilyen műszaki termékre. Gondolom ez az ő kára lesz, az applenek nehéz lesz megmagyarázni, hogy milyen készülék is ez. Pont ezért sanszos, hogy az ilyen kereskedők aztán meg is próbálnak kötözködni, meg kibújni a garanciális ügyintézés alól. Nem rólad van szó (remélem), nem tudom, hogy ki vagy, vagy hol dolgozol, szóval semmi személyes.

p

Új hozzászólás Aktív témák