Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ma is ugyanaz a helyzet. Bejelentettem, várok még 1 alkalmat és a képekkel meg a szolgáltató válaszaival megyek az NMHH-hez. Tököm tele van, hogy a kapzsi bu*ik bármit megtehetnek következmények nélkül.
Még a minimum értéket sem éri el a sebesség!
-
kabelmania27
félisten
válasz
süttyő
üzenetére
Ha nincs tévé előfizetés és nem direktbe megy a koax a modembe vedd ki az osztót.
Mivel nincs meg a garantált ezért 1445-ös számon bejelentheted a problémát.
Ha gyakran ilyen munkaidőbe hívd fel a 1443-at, ismerősnek nem volt meg a sebesség d2 területen ezért visszament kisebb csomagba. -
kabelmania27
félisten
Itt pénteken este volt hasonló aztán rendbejött.
M@Db0Y: Lehet központi probléma de az is hogy a tratecben lévő galvanikus leválasztás okozza vagy a kettő együtt. Nálam bekötés után évekig jó volt aztán elkezdett ingadozni napközben a ping és a sebesség amióta tratec helyett splitter (tévés kimeneten hpf) van megszűnt ez a probléma. -
M@Db0Y
senior tag
válasz
süttyő
üzenetére
speedtest.net-en mit mérsz?
Nem annyira jön át, hogy pontosan mit és hogyan mértél

szerk: Egyébként nekem valami hasonló problémával van nyitva már 6 napja egy hibajegy. Elkezd visszalassulni a net míg 1-2Mbit van csak meg a 100-ból, ping az egekben (50-5000ms között) és egy idő után el is dobja a kapcsolatot teljesen. Modem restart után tökéletes megint 4-8 órára.
Lehet ,hogy nálad is ugyanez lehet a probléma. Ha ez van nálad is akkor ez valami központi hiba lesz mert nálam helyszínen nem volt semmi gond, hoztak már 2 új fajta modemet de eddig semmi nem oldotta meg
-
süttyő
tag
Sziasztok!
Pár napja olyan problémám van hogy elvileg 100 Mb-os csomagot fizetek a szolgáltatónál (invitel), és letöltéskor 1,1Mb/s-am tölt pl ha torrentezek.
Mértem sebesség tesztet ha megy a letöltés és ha nem. Amikor megy a torrent akkor ilyen 0,98MB letöltést és 7,56 Feltöltést mér.
Viszont ha nem megy a torrent akkor pedig LE: 9.7Mb Fel: kb ugynannyi. Mi lehet a bökkenő? -
wagi
senior tag
Nekünk semmi gondunk nincs a szolgáltatóval.Fél éve lemondtam a netet azóta is működik,a páromnál pedig 1,5 éve megy a tv és a net is ingyen

-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
Kicsit kezd már elegünk lenni ebből a társaságból, de mivel nincs más alternatíva, így inkább segítséget szeretnénk kérni, hogy mit kellene csinálni, hogy kicsit jobban utánajárjanak a problémáknak, amitől nem csak mi szenvedünk.
Az elmúlt 1 hónapban 4x volt szerelő itt. (lényegében minden héten egyszer).
Legutóbb pl az volt a hiba, hogy a rootert kb 1-2 óránként újra kellett indítani, mert a 15 megából lett 3-4...
A mostani rooterrel ugyan ez a helyzet, ezt is ugyan úgy újra kell indítani. (ZTE ZXHN–108L)
Kérdeztem, hogy nem-e tudnának valami használható cuccot adni, akár pénzért, csak működjön már végre normálisan. A válasz nem volt.
Ráadásul ezen még a wifi se működik normálisan, random megszűnik a jel több eszközön is.Ezek pl mostani mérések:
Amikor éreztem, hogy gáz van, akkor mértem egyet:
Majd újraindítás után tudott 10 mega letöltést.
2. újraindítás után pedig helyreállt a rend (az eddigi tapasztalataim alapján legalábbis 1-2 órára)
A legutóbbi szerelőt nagyon bírtam, mondtam neki, hogy mi a probléma, és az volt a válasz, hogy:
Sebességet úgy mérünk, hogy minden eszközt lecsatlakoztatunk a rooterről, és minden felesleges alkalmazást bezárunk. Biztos azért volt lassú, mert a mérés nem így történt. Nem akartam mondani, hogy ez már mindenhogy volt mérve, nincs az a csillagállás, ami alatt ez normálisan működik, akárhogy mérem.
Aztán feltette az i-re a pontot azzal, hogy a bejövő kábelről leszedte azt a kis cuccot, amivel telefont is tudnánk használni (nem tudom mi a neve), mondván, hogy emiatt legalább 3 megával lassabb volt a net.
Valami tanács, hogy mit kellene tennünk, és hogy hogy lehetne belőlük kicsikarni egy normális rootert? Kötve hiszem, hogy nincs jobb.
(egyébként 15mbit, adsl csomag, telefon-tv nincs) -
taki01
őstag
-
törölt tag
Teletronik H2772 kettes osztó. Most keresgéltem a Google segítségével hogy vajon mennyibe kerülhet, hát azt látom, hogy nem lehet kapni sehol Magyarországon. Nekem is az Invitel alvállalkozók hozták.
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
Lesz az még plusz annyi

-
headhunter
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Összefoglalóba mehetne egy hasonló szöveg:
Hónap közben megszüntetett előfizetéskor, soha ne fizessék be az aktuális számlát, várják meg az elszámoló (korrigált) számlát!!!
41 napja ülnek a pénzemen!
-
kabelmania27
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Szerintem megkapod dec31-ig.
-
-
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
"Főszabály szerint az internet-előfizetésre jutó díjrészt külön sorban kell feltüntetni akkor is, ha egyébként egy több szolgáltatásból álló csomagról van szó, aminek csak egy havidíja van. November 1-től a szolgáltatóknak a jövő januártól érvényes általános szerződési feltételeiket (ÁSZF) is közzé kell tenniük, amelyeknek szintén külön is tartalmazniuk kell a kínált internet-előfizetések díját."
Amit amíg előfizetőjük voltunk ,nem lehetett belőlük kiszedni

-
headhunter
addikt
-
pizzas84
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
A tv-n nem tudok állítani. Csak az időzónát engedi. Routerben se tudok más NTP beírni. Van két dlink ntp és annyi.
-
-
pizzas84
tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
De akkor az üzletben és telenoros mobil hotspotról meg miért frissít?
-
-
pizzas84
tag
válasz
frovery
üzenetére
Smart tech tv. Csak időzónát lehet állítani benne manuálisan, netről szedi a pontos időt és dátumot. 1970.01.01 1:00-ról indul :S Szinte semmi se megy a smart részen ez miatt. És érdekes, hogy az új Dlink router már pontos időt mutat, telefonról 10mp alatt frissít, de invitelről sehogy sem.
-
pizzas84
tag
Sziasztok.
Van egy Smart tech smart tv-m ami wifin keresztül csatlakozik egy Dlink routerhez. Internet van mindenhol(gépen, telón,számítógépen), a probléma hogy a tv-n nem frissíti az időt és a dátumot, hiába van net kapcsolat. Vissza vittem a tv-t, az üzletben frissített, itthon mobilnetről telón keresztül wifi hotspottal szintén frissít. Cseréltem routert, az előző tplink volt most dlink de egyikkel se frissít. A netem inviteles kábelnet.
Mi lehet a probléma szerintetek? -
válasz
Winner_hun
üzenetére
Más a DNS szerver.
-
zzola
titán
válasz
Winner_hun
üzenetére
Telekom mobil netről is működik!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
UPC alól sem jön be.
-
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem jön be. Lehalt a fél internet
-
Winner_hun
félisten
A paypal bejön nektek?
-
janka0504
újonc
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Köszönöm a választ, akkor sajnos várnom kell az Invitelre.
-
-
janka0504
újonc
Sziasztok,
Vác, családi házban meglévő IPTV-s (3 set top box) optikai kábeles plusz modem kiépítést szeretnék családi ház emeletéről a földszintre költöztetni átalakítás miatt. Az eredeti kiépítést az Invitel végezte, minden rendben is van.
Ha nem bírom kivárni amíg egyáltalán választ kapok a megkeresésre az Inviteltől, szerintetek érdemes keresni erre munkára szakembert/villanyszerelőt?
Köszi.[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
headhunter
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
"...Elszámoló számlát követő második számlázási ciklusban..."
Reális a karácsony előtti utalás vagy 2017 január?
"2016.09.15 21:04:58 Fizetés bankkártyávalaz OTPdirekt oldalán ...
2016.09.15 21:06:08 Sikeres fizetés."Meddig használják a korpát?! (+20% kamat)
----------------------------------------------------------------------------
Ami biztos: Ez volt az utolsó előre fizetésem, szerződés megszűnésekor, soha nem fogom befizetni a "rossz" számlát csak a végszámlát. Nekem ne utalgassanak vissza hónapokkal később...
-
törölt tag
válasz
frovery
üzenetére
Általában főszabály szerint azt szoktam mondani, hogy: soha ne mond, hogy soha. Ugyanakkor azt is vallom, hogy kivétel erősíti a szabályt és kivétel mindig lehet

Nálunk a költözés hol felkerül a napirendre hol meg le. Most éppen fel. Amik fixek:
- Ahol most lakom van UPC és van Telekom
- Ahova költözöm, ott lesz UPC, DIGI. és vagy Telekom.Szóval ez a kivétel esete, ezúttal azt mondom, hogy soha ameddig nem szorulok Kukutyinba, amire azért nincs nagy esély, mert én csak megyeszékhelyre költözöm ha költözöm, és annak is olyan részére, ahol van bőven jobb alternatíva a zöldeknél

-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ja
(#22846) GoodSpeed az utolsó számlához, meg úgy ahogyan sikerült lezárni végül is ezt az ügyet, így már rendben van 
Az ISP-nek:

(#22848) Gubek-Einste: Vagy 3x, először, utoljára, és soha többé
Legalábbis tőlük 
-
-
-
kano
nagyúr
Közben a Digi is felemelte az előfizuk árát, de 8 napos határidővel felmondható az összes szerződése.
Ez szerintem korrekt hozzáállás, nem úgy mint az Invitel.
-
törölt tag
válasz
cherubion08
üzenetére
Automatikusan megadják.
-
ScomComputer
veterán
Igen,kábelnet és 60/5 csomag,viszont napközben semmi gond vele,aztán 16-17 órától "megbolondul", és van mikor a speedtest még sebességet sem tud mérni annyira lassú lesz!
Most:
Vajon tudnak ezzel kezdeni valamit?
Szerintem egyértelmű,hogy betelt a sávszél....
-
Sziasztok. Kolibri csomagra váltottam és úgy tudom itt már 300 ft a jóváírás havonta ha elektronikus számlát kérek. Regisztráltam a díjnetre és hozzárendeltem az invitelt. Ezen felül kell még valamit csinálnom? Pl. jelezni az invitelnek telefonon,e mailbe,hogy áttértem elektronikus számlafizetésre,vagy ez automatikusan megtörtént? Köszi.
-
törölt tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Pontosan
ED3.0 alatt van még 30/4-es is, és hát ugye eltérőek a feltöltési sebességek az xDSL-hez viszonyítva az ED 3.0 javára. -
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok!
A számlával kaptunk valami tájékoztatót, hogy a Invitel IP TV set top box bérlésének lehetősége megszünik?
Ez mit jelent ponotsan ti is kaptatok? Vagy félre értelmezek valamit? -
zzola
titán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Milyen csomagod van?
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok,nálam továbbra sem jó a net!
A 60/5 net ilyenkor jó ha 1-5Mbps-ot tudja,a hibajegyet sem zárták le,már volt minden modem csere,stb....
csak azt nem ismerik el,hogy túlterhelt a környék,mert ez a hiba kb.16-23 óráig áll fen mindennap ....
-
törölt tag
válasz
kisapa
üzenetére
Igen, de így tudnak fennmaradni.
Gondoltam rákeresek valami apró településre, amire ráfogható, hogy kukutyin elhelyezkedésű, meg méretű nagyjából, de legalább létezik.
Ez ugrott be...
Természetesen van szolgáltatás

Nálam még 3 Mbps-mal a 240 fölött több a ráadás mint itt a kínált. 48x gyorsabb a névleges a tényleges meg több mint 49x és olcsóbban.
De itt a városban még csak a meglévő ED3.0-s rendszerük is hanyatlásra van kárhoztatva. Aki tudta érvényesíteni az akaratát már lelépett, aki meg nem, az várja a hűségidő végét.
Itt a TV itt pedig az Internet piaci részesedésük változását lesz érdemes összehasonlítani.
-
törölt tag
válasz
kisapa
üzenetére
"Mondjuk majdnem mindegy is mert nincs alternatíva."
Ez az előnyük, hogy az előfizetői táboruk jelentős részének nincs alternatívája. Erre fekszenek rá. Lehet választani a az ingyenes, de civilizációtól izolált környezet, meg a nem tetszik, de legalább van valamilyen ár/érték arányú szolgáltatás között.
-
kisapa
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Bocs de nem voltam gépnél. A módosítás december 1-től érvényes de a felmondás csak kézhezvételtől számított 15 napon belül lehetséges. Utána elfogadottnak tekintik. Mondjuk majdnem mindegy is mert nincs alternatíva.
"Amennyiben a fentiekben leírt módosítások Előfizetőink számára hátrányos rendelkezéseket tartalmaznak, az elektronikus hírközlésről szóló 2003.
évi C. törvény 132. § (5) bekezdésében írottak szerint a jelen tájékoztatás kézhezvételének időpontjától számított 15 napon belül előfizetői szerződéseiket
a hűségidőszak és a határozott időtartam alatt is – további jogkövetkezmény nélkül – felmondhatják.Ha az Előfizetők felmondási jogukkal ezen
időtartamon belül nem élnek, úgy ez a tény az ÁSZF-módosítások elfogadásának minősül." -
-
kisapa
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Már oda is beléptem de ezek szerint jobban szét kell néznem mert nem találtam erre információt.
-
-
kisapa
senior tag
Most kaptam a számlámhoz a következő módosítást.

Ez mi a fene lenne. Finoman fogalmazva is pofátlanság. Szerződés kötéskor beetetnek,hogy 1000Ft-ért megduplázhatom a sebességet 1 évre rá pedig felemelik az árát. Ráadásul még azt sem közlik mennyivel, így hogyan döntsem el, hogy elfogadom-e egyáltalán. -
pityaa23
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Beléptem már az első üzenetem előtt is, de nem találok ilyen opciót.
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Áramtalanítottam és újra indítottam, de most nem segített. Csak este ilyen a ping, gondolom sokan rajta lógnak most...
Most lenne időm kicsit játszani, de állandóan kidobnak a szerverek a magas ping miatt... -
zzola
titán
válasz
kabelmania27
üzenetére
Lehet, mondjuk ezzel sok mindent nem lehet tenni. Köszi.
-
zzola
titán
Az miért van, hogy napok óta kora este/este az egekben van a ping?

-
-
azimut
aktív tag
Digitális set top box ügyben valakí?

-
pityaa23
senior tag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Ahh köszi, akkor jobban körülnézek. Az sem baj, ha netán fejből tudod hol keressem.

-
-
lócitrom
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
konkrét link(ek)et tudnál/tudtok másolni?
meg esetleg DSL technológiával kapcsolatban is, ha tudtok naprakész, de hőskorig visszamenő leírást? beleásnám magam. a Google meg a Wiki nem túl egységes.
-
Roland-87
aktív tag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Létezik, a Huawei Inviteles hgw modem módban néha csinálta nekem azt hogy nem lett netem ha egyszerre indítottam el a routerrel ezért aztán mindig azt csináltam hogy elsőnek a modem, megvártam míg elindul aztán jött a router ami azonnal tudott csatlakozni.
-
Kezdő vagyok
őstag
Létezik,hogy áramtalanítás után nem egyszerre kellene visszaadni az áramot a modemnek illetve a routernek?
Nálam egyszerre kapják vissza az áramot. -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszi!
Ez volt az. -
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Az létezik, hogy az alcatel-lucent optikai modem-router-iptv cuccnak a 4 lan kimenetből csak kettő működik? Le van ez korlátozva? Szeretnék rádugni egy Wd MyCloud-ot, de nem is ismeri fel, mindegy hova dugom, 3 vagy a 4-es lan-ba. Van elfekvőben Switchem valahol, gondolom az lenne akkor a megoldás. A Router menüi között nem találtam beállítást, vagy nem vettem észre.
Köszi, üdv.
-
meszi3
tag
Sokszor esik itt a fórumban szó a VDSL sebességről a távolság függvényében.
Ezt a távolságot a HGW-DSLAM viszonylatban kell értelmezni?
-
frovery
senior tag
Tudna valaki segíteni a ZTE ZXHN H108L router förmedvényen portot nyitni?
Kb két hete voltam egy ismerősnél de azóta szenved, mert nincs nyitva port az utorrentnek.
Én már láttam jó pár routert de ezen akármit csinálok, nem jön össze. -
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Ha csak ez jött le akkor nem baj.
-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Annyi lenne még a kérdésem,hogy az ASUS router internet kábelének ki-be csatlakoztatásánál lejött a dugót védő műanyag,de sikerült visszatennem.
Gondolom,ha okoztam volna valami érintkezési/szakadási hibát,az már kiderült volna? -
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Kezdő vagyok
üzenetére
Érdekes,hogy ha kihúzom az internet kábelt,és visszadugom,akkor sem azonnal lesz net.

-
Kezdő vagyok
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest