- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Invitel (TV, internet, telefon)
- (téma lezárva)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2025-01-14 19:59 Téma összefoglaló
Aktív témák
-
Nono0000
tag
-
kabelmania27
félisten
-
tothjozsi96
addikt
Sajnálom hogy nem jött össze akkor így.
Nálunk több TV van és itt csak akkor fordul elő ilyen hogyha egy TV-t huzamosabb ideig nem használunk. De egyébként ha kiírja hogy kódolt jel és mondjuk a 23-as csatornáról átváltasz a bármi másra, mondjuk 45-re (mondtam valamit), akkor már kiugrik a kódolt jel. Ha gond van a CA kártyával akkor egyik TV-ből átrakom a másikba és megoldódik a probléma.
Ha jól olvasom már újra set-top-box-os lettél. Kár érte, de megértem ha nálad valamiért nem lett jó. Nálunk van ilyen olcsóbb TV is, Star-light márka, elég kínai mondjuk úgy, de még abban is teljesen jól üzemel a kártya. Én a set-top-box-os időszakot nem kívánom már vissza, nagy tökönszúrás az az Invitel-es box, nem tudom hogy még mindig azt osztogatják-e amire Invitel van írva, de ott a betöltési ideje annyira lassú volt a box-nak hogy az kivárhatatlan volt már. Nálunk is van egy régebbi Samsung TV (UE40J5200) de azzal is hibamentesen működik a kártya. Egyébként ha gyenge a bejövő jel, vagy hálózati probléma van akkor is rendszeresen kódolt jelet tud írni. Felénk az SD adóknál jelentkezik ez a hiba ha a bejövő jel gyenge és akkor kiírja hogy kódolt jel. Az elmúlt időben rengeteg hibabejelentésem volt, most nagyjából összekapták magukat...
-
tothjozsi96
addikt
-
frici69
tag
-
frici69
tag
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kenyerr
tag
-
Staradder
tag
-
kabelmania27
félisten
Primer (ADSL) területen egyes településeken volt FTTH fejlesztés.
Koaxos területek közül azok már kikerültek a szolgáltatási területekből ahol Digi új hálózatot épített és az előfizetőket átkötötték az új rendszerre pl. Pilisvörösvár, Pilisszentkereszt, Hajdúböszörmény, Hajdúszoboszló, Berettyóújfalu.
Az ITT felsorolt területek ex fibernet/inviteles koaxos és az első pontban ex Aktív-I koaxos területek, ahol 80/8Mbit a max. -
supercow
őstag
Nálam 10Mbps le / 0.5 Mbps feltöltéssel 9e fölötti áron net+tv+telefon kedvezményes csomagban van ADSL. (Vác külterület)
Elő kellett fizetnem drága mikrohullámú szolgáltatónál még extra 10e-ért hogy "használható" netem legyen (30Mbps ígért, 22-25Mbps tényleges).
Csak mondom... -
kabelmania27
félisten
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
-
Anonymus23
veterán
-
tothjozsi96
addikt
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
Alex91
félisten
[link] , itt vannak az uj csomagok… Ha ennel tobbet fognak kerni a regiert, akkor erdemes lesz gondolom uj csomagra valtani…(En probaltam telon huseget fogadni a regire, hogy legyen kedvezmeny, de nem engedtek. Most olyan 5500 korul fizettem havonta. Szerintem ratesznek erre is 2000-et.)
-
tothjozsi96
addikt
Ma délelőtt lett bejelentve a probléma, és ma ki is jött egy szerelő. Elképesztő, nagyon meglepő hogy vasárnap tényleg kijön egy szerelő. Azért nem tudom hogy ez más szolgáltatóknál mennyire működne hasonlóképpen.
A szerelő is kivette a kártyát, visszatette, neki se lett jó. Három TV-nk van, és a háromból a sorrendben a harmadikban, tehát a legtávolabbiban kivette a kártyát. És ezután valahogy a problémás TV-nél visszajött az adás. Visszatette a harmadik TV-be is és most jó minden. Nem is értem hogy ez hogy oldotta meg, de tényleg, ennyit csinált.
Köszi az infókat még egyszer!
-
tothjozsi96
addikt
-
tothjozsi96
addikt
-
supercow
őstag
-
leo81
aktív tag
-
leo81
aktív tag
Ezzel ugyanígy vagyok én is...eddig a Díjnet tök jó volt...most hiába adtam hozzá az inviteles előfizetésemet a DIGI ügyfélkapuhoz. Én sem látom a számlát PDF-ben és papír alapon sem jön. Minden más infó, bankkártyás fizetés elérhető. Már írtam nekik, de nagyjából 3 hét után küldtek egy levelet, hogy forduljak az Invitelhez....ami már a DIGI. Sajnos fogalmuk sincs, hogy miről beszélek....
Az e-számla leírás szerint a számla menüpontban kellene keresni az e- számla igénylést, de ott nincs ilyen lehetőség... -
Joczeek
addikt
-
Lauda
titán
-
Peter Kiss
őstag
-
zzola
titán
-
Diák66
őstag
Hát jó lenne látni, hogy milyen kábelt kötöttek, milyen neted/kábel TV-d van. De amúgy ha koax / optika is, valószínűleg látott a szerelő egy problémát. Lehetséges, hogy korrodált volt a csatlakozó, esetleg be kellett iktatnia egy másik elosztót, mert elfogyott a bekötési pont stb....
-
kabelmania27
félisten
-
Lajosnagy17
senior tag
Nem igazán világos a cikk, mert Inviteles koaxot Berettyóújfalun és Hajdúszoboszlón lecserélték, ez igaz, de máshol is lecserélték azon helyek nincsenek említve, mint Kaba, Püspökladány, Nádudvar. Olyan helyek meg említve vannak, ahol eddig is 1000FTTH volt, mint Biatorbágy.
-
Lajosnagy17
senior tag
-
albiosz
őstag
-
l.skywalker
titán
-
l.skywalker
titán
-
kabelmania27
félisten
-
Lajosnagy17
senior tag
-
Csabesz666
aktív tag
-
Sarcophagus
csendes tag
-
Lauda
titán
-
l.skywalker
titán
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
taki01
őstag
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Annyit fognak csinálni, hogy mmwo vagy tratec osztót tesznek fel, amivel a vételi érték lesz negatív.
Teljesen mindegy, hogy most mit raknak be mert nyáron úgy is eléri az 52-őt ha nem állítanak az erősítőn.
Osztó nélkül alacsonyabb feltöltési érték kellene ahhoz, hogy tévé előfizetés esetén is 50 alatti értékek legyenek. -
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
M@Db0Y
senior tag
-
zzola
titán
-
M@Db0Y
senior tag
-
kabelmania27
félisten
-
M@Db0Y
senior tag
Szerintem nem fogják kezdeményezni, csak ahol már kiépítették a hálózatot. Az lehet az oka talán, hogy nem akarnak felvenni számlázáshoz ha nem muszáj még 1000 fajta tételt mert az invitelnél kb ahány ügyfél annyi fajta díjcsomag meg kedvezmény. Szerintem ez miatt kb. addig fogják húzni amíg lehetséges, hogy minél kevesebb meló legyen vele.
-
M@Db0Y
senior tag
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
Dredd79
csendes tag
-
raider21
aktív tag
Ha DKTV előfizetésed van, akkor Intek HD-C63CX Set Top Box -ot adnak, amennyiben nem CA modul képes az LCD TV.
Az IP TV beltérit följebb már megírták.
-
l.skywalker
titán
-
Lauda
titán
-
Lauda
titán
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
-
kabelmania27
félisten
Aktív-I Kft-től átvett területeken ugyanazokat a d3 csomagokat adják olcsóbban, szerintem egy ideig nem lesz változás..
zzola: Ha nincs probléma és nyáron is -10felett van a vételi és tv adásokkal nincs gond télen akkor nem kell cserélni. Nálam a 386-os freki mmwo-val -10 alatt lenne nyáron, splitterrel a 442-es legerősebb freki is 10alatt volt télen. Egybetűs koax területen többeknél okozott problémát az mmwo, van akinél többször cserélték ezért ha ping és sebesség ingadozást tapasztalsz érdemes osztó nélkül megnézni.
grabber: Digi nem fejleszti a kábelnetet, van olyan ex emktv terület ahol 8/2 d2 kábelnetet adnak, ha fejleszt akkor optikát épít. invitel.hu oldalon nézd meg hátha már van d3-as csomag. -
dobsa
csendes tag
-
Zimi91
tag
Kell valami extra beállítás? Azért kérdezem, mivel nálam megvan, hogy mondjuk a LAN4-re engedélyezem az IPTV-t, többire a netet. Ha LAN1-3 közül valamelyikbe dugom az IPTV-s STB-ot, akkor nincs adás. Itt akkor ez hogyan működne? LAN4-re beállítom a TV-t, onnan a switchbe viszek egy kábelt, majd a switchben kell valamit állítani?
-
Keef_Lee
őstag
-
Lauda
titán
-
kabelmania27
félisten
-
Tóth11
csendes tag
-
törölt tag
-
kabelmania27
félisten
-
Gubek-Einste
legenda
-
Lauda
titán
A korábbi rendelet tervezetben amiről itt szó volt az állt, hogy az új belépők nem kaphatnak nagyobb kedvezményt, mint a már meglévő ügyfelek. A kötelezőnél is megszüntették már az újrakötést.
A törvényjavaslat szerint a fogyasztó a hűségidő lejártával nem kerülhet hátrányosabb helyzetbe annál, mintha új előfizetőként érkezne.
Ez pont nincs bent a kész törvényben.
-
Lauda
titán
Ebben a törvényben nem szerepel az, hogy az új előfizetők nem kaphatnak nagyobb kedvezményt , mint a régiek.
Az viszont bent van, hogy ha lejár a hűségidőd, kötelesek legalább azon az áron határozatlan idejű szerződést felajánlani.
Ez biztosan az a törvény, amiről korábban szó volt?
-
sziszi-fuszi
senior tag
-
törölt tag
-
kabelmania27
félisten
-
M@Db0Y
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Főleg ha a "nulla sebesség" hálózati problémára vezethető vissza, mert a Telekom is az invitel infrastruktúráján tud csak szolgáltatni. Ráadásul két szolgáltató... Régen volt részem hasonlóban kábelnettel, de közös lónak túrós a háta. Ha baj volt az internettel, bejelentettem a netszolgáltatóhoz, aki a kábelhálózat tulajdonosára hárította a hibát, ha meg azokat hívtam, ők közölték, hogy hívjam a neteseket, mert közünk nincs egymáshoz. Hibajavítás egy örökkévalóság volt, én bejelentettem a netesekhez, akik átadták a kábelszolgáltatónak, azok majd egyszer kimentek megcsinálták, ha volt kedvük. De sosem volt sürgős nekik, nem az ő előfizetőjük panaszkodott.
-
Ted_Beneky
senior tag
-
mrrr74
aktív tag
Ha jól tudom, 15 napon belül ilyen esetekben fel lehet mondani a szerződést (ha kikerül egy csatorna és csomagban kötöttél rá hűséget akkor is).
A számlalevélben ezt fel is szokták tüntetni, én már mondtam fel így szerződést.
Persze ha csak a sorrenden változtat, akkor ez nem működik.
Épp ezért nem értettem a linkelt tervezett módosítás ezen részét, mert ez egy most is működő dolog.De, hogy ne csak OFF legyen, lejárt a hűségem és 25-ös, TV-s, telefonos csomag +1 STB-al 10.000 ft fölött volt, rögzítős, visszajátszós opcióval, plusz 2 szám ingyen hívással.
Ma, ezt sokalltam, végül megegyeztünk; 150-es net, családi TV, zene csomag, illetve amit eddig írtam extrák, összesen 7900 ft lett on-line számlafizetéssel, 2 év hűséggel.
Ennyit hajlandó vagyok kifizetni, a net is tudja amit ígért, így aszt hiszem nem jártam rosszul.A legszebb, hogy ma kezdték el kötni a Digit, viszont ha jól tudom, nekik nincs megállítható, visszajátszható STB-uk, az meg kell a gyerek/asszony miatt.
-
törölt tag
A csatorna cserebere mindig jelen lesz ameddig van hagyományos kábeltévé csatorna.
Gondolj bele, hogy megrendeled a szolgáltatást, mert benne van minden olyan csatorna ami Neked kell, így alá is írsz 2 évre. Ha vállalnák, hogy nem változik a kiosztás - logikai szempontból is kivitelezhetetlen lenne -, hiszen akkor vállalniuk kellene más ügyfelek felé is, akik vagy előtted, vagy utánad, vagy röviddel, vagy sokkal kötöttek szerződést, és akkor még az olyan esetekről nem is beszéltünk, amikor megszűnik egy csatorna, vagy megemeli a szolgáltatótól beszedendő összeget stb... -
whiskeys
őstag
-
törölt tag
Igen, mindegyik ezt csinálja. Csak mivel ez az Invitel topic azért nem írtam általánosságban. IPTV-nél meg ugye regisztrálni kell az STB-t a szolgáltatónál gyáriszámmal. Ott van egyébként olyan érdekesség, hogy az adott IPTV STB-hez rendelik hozzá a szolgáltatást, így esett, hogy nálunk a T-s egyik STB a két címünk között utazott ahol szintén olyan szolgáltatás volt, egy próba erejéig, és tényleg ment rajta a maxi csomag, de ennek már több mint egy éve

-
törölt tag
-
törölt tag
-
Gubek-Einste
legenda
-
kigyi_23
addikt
-
kabelmania27
félisten
-
AttyVin
aktív tag
-
Apa+Fia
aktív tag
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Invitel (TV, internet, telefon)
- (téma lezárva)
Hirdetés
- Kőbányai sörgyár 4-es sz. telephelyén lévő volt kazánháztól balra lévő pincelejáró hova vezet?
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Formula-1
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook "BlackBook" (2007) - 2,16GHz Core2Duo, 4GB RAM, gyári töltővel (Retro / Projekt gép)
- Realme Realfit F3 ANC aktív zajszűrésű Bluetooth fülhallgató
- Fibocom L850-GL WWAN 4G LTE mobilnet kártya
- Realme Realfit F2 Pro Hibrid bluetooth fülhallgató
- Sonos soundbar setup (Garanciális) - Arc ultra + Sub Mini + Era 100 (x2)
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ASUS ROG Flow Z13 2in1 i9 / RTX 3050Ti / 120Hz GAMER TABLET!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
- Eladó Dell Latitude 7440 Új állapotban i7-1365U 32 GB DDR5 RAM 1TB SSD Dell pro support garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Algyő)