Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
pyron25
aktív tag
Megrendeltem az optikai netet mégpedig az 50 megásat. Akinek már be van kötve az optika, azokhoz hány napra mentek ki bekötni?
-
Gergosz2
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
én is reménykedek, UPC-nek kb 2km kábelt kell kihúznia és akkor elérhető lenne a120mb-netjük is.
Reménykedek.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Canis rufus
üzenetére
Nincs itt semmije a UPC-nek, legalábbis semmi különleges... Olyannyira nincs, hogy két hónapja még nem is a UPC-é volt a hálózat, mert május 3-tól szolgáltatnak ők, előtte RubiCom volt, amit akkor megvett a UPC! Nekem 16M/2M netem volt, ehelyett adta a UPC az 50-es csomagot váltáskor! Tavaly augusztusban jöttem el Inviteltől, mert akkoriban a 16M/2M kábelt olcsóbban kaptam meg a RubiCom-tól, mint náluk volt a 7M/420K-s DSL! Ezen kívül a vezetékes telefon 2000 helyett lett 500Ft!
Azért az igazsághoz hozzá tartozik, hogy ez a többlet sebesség nem rendszeres itt sem, csak eseti, általában 50 körül mozog.
-
Canis rufus
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mond a település nevét mert érdekel, hogy mije van ott a UPC nek hogy ilyen jól adja a sávszélességet, sőőt.
Mondjuk én pesttől 25km-t nem mondanám még annyira vidéknek, én pesttől lakok vagy 250-re

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Canis rufus
üzenetére
Én Pesten? Nem igazán... Vidéken lakom, egy Pest megyei faluban, 25 km-re Budapesttől!
-
Canis rufus
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Azt nézd, hogy pesten laksz, gerinchálózaton még jóhogy ilyen net van. Én pesten kívülről beszéltem.
Egyébként A szerződésben le van írva minden, mindaddig jó pofát kell vágom amíg 2 felett vagyunk mivel az a minimum a szerződésben.
-
Gergosz2
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
nálunk ilyen soha sem lesz

Rohadt nagy szemétség

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Canis rufus
üzenetére
Én ezt tudom, ez a jogi része, de legyél Te elégedett, és vágjál jó képet, ha a 15M-ből megkapsz 2M-t! Még a 12.5M is kevés, ha állandóan csak ennyi van, mert azért 20% veszteség nekem például sok! Különben meg, ha 2M-et tud biztosítani, akkor ne adja el 15-nek, ez ilyen egyszerű!
Nálam az 50/5-ös net így néz ki...

illetve most az előbb ezt mértem...
Mondjuk ez nem Invitel! Feltöltés irányba jelenleg is megy egy 50K/sec-es forgalom, tehát a "hiányzó" rész is bőven megvan! Bár kétségtelen, hogy az élet a UPC-nél sem habos torta, de legalább a sebesség 95%-ban megvan...
-
Canis rufus
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Életemben nem láttam még olyan szolgáltatót aki a maximumot tudja nyújtani.
Te nem a 15Mb/s es sebességre szerződtél, te a 15mb/s es csomagra. Itt a minimum valami 2 mb/s a maximum pedig 15mb/s amíg ez között vagy addig hozzák azt amire szerződtél. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Canis rufus
üzenetére
A 12,5 szerintem nem ugyanaz mint a 15...
-
Canis rufus
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én Invitel területen vagyok és hozza elég rendesen a 15Mb-es sávszélességet (Átlag 12,5-13). Egyedül a modem-el van bajom, bár nem játszom neten de akkor is

-
forrest85
senior tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja! Tényleg

-
Gergosz2
veterán
Várható valami fejlesztés Veszprém megyében , Veszprém terültén kívül?
Itt gondolok a Veszprémtől 10-15 km-re lévő településekre. -
Canis rufus
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ez menő

Én egyébként arra gondoltam, hogy adok neki kicsit nagyobb feszültséget és bamm.
Amúgy igen próbáltam másik géppel is, ill. a szomszéd Dlink 360T (talán) modemével 10 es ms ek míg az én csodálatos ZTE-m el 70
-
poli27
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Canis rufus
üzenetére
Szia!
Húzd ki belőle a telefonvezetéket naponta 8-10 alkalommal, 2-3 percre, néhány napon keresztül, majd a jövő héten jelentsd be, hogy folyton szakad a net (amit Ők is látni fognak), és ilyenkor a visszakapcsolódás is elég sokáig tart! Ezután fognak hozni másik modemet...
-
smog86
senior tag
válasz
Canis rufus
üzenetére
Ha nagyobb csomagba lépsz, akkor lehet kapsz egy ADSL2-eset.
-
poli27
veterán
válasz
Canis rufus
üzenetére
másik géppel próbáltad:?
-
Canis rufus
tag
hi
Érdekelne, hogy lehet-e kérni modem cserét arra hivatkozva, hogy elavult modemem van amit már jópár éve kaptam, az akkori sebességhez, vagy csak akkor cserélik ha van valami hiba? (igazából ping időkkel lenne gondom)
-
davidcsaba93
aktív tag
Nem lehet valahogy meggyorsítani a bekötést hogy nálam tizedikéig bekössék? A mostani szolgáltatónak előre ki kell fizetni a hónapot 10-én és ha nem muszáj nem fizetnék már nekik többet.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Ez így van, személyesen előkerülnek ám a kedvezőbb ajánlatok. Sőt, ha olyan helyen laksz, ahol pl van más szolgáltató, aminél olcsók az árak, akkor invitel a listaárhoz képest még olcsóbban adja, belövi ilyenkor a másik szolgáltató áraihoz magát.
-
davidcsaba93
aktív tag
válasz
Greenbook
üzenetére
Ha bemész az ügyfélszolgálatra lehet hogy sokkal kedvezőbb ajánlatot kapsz. Én is bementem csak úgy, hátha elérhető nálam is az optikai internet mert hallottam róla hogy Szegeden már működik egyes területeken. A 15 megásat szerettem volna ami a weboldalon asszem 5600ért van 2 év hűséggel. Először megijedtem amikor az üzletkötő azt mondta hogy önmagában nem lehet internetet előfizetni mert az nincs benne a "portfóliójukban" de miután kibökte hogy a 25 megás net telefonnal 4000ért van vigyorogva írtammm alá a papírokat
Most 5 ezret fizetek 5 megáért, nekem megéri váltani 
-
Greenbook
tag
Pár napja felénk is végigfurkált Invitel mindent és behozta a lépcsőházba az optikát.
Azonnal megnéztem az árakat de sem akkor, sem azóta nem tudok rájönni, hogy ki fog előfizetni a szolgáltatásukra itt ahol elérhető Digi és Upc szolgáltatása a weboldalon látott árak feléért (se...).
"A nekem legyen a leggyorsabb netem, a pénz nem számít, amúgy is anyámék fizetik." magyarázat nem releváns...Akinek van bármilyen racionális magyarázata, illetve ötlete azt szívesen elolvasnám.
Köszönettel!
-
davidcsaba93
aktív tag
-
powerup2
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Japánok nem gyengék ennyi kábelt egy póznán xd
-
bigdigit
addikt
válasz
davidcsaba93
üzenetére
erre mind családi ház és szerintem nem fognak földkábelezni.ráadásul mi kiesünk eléggé szigetszentmiklóstól....0-ás másik oldala csepel déli része.mind össze egy utca köti össze az eredeti miklóssal vagy 5-6km hosszan.bár a végén lett egy elég nagy lakópark így talán már ez miatt is lesz idővel...
-
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Na ja, de ahol egy panel sincs oda az életbe nem hozzák el az optikát mivel nem éri meg nekik beruházni...ezt az egyik inviteles csóka mondta.

-
bigdigit
addikt
más netes topikban láttam képet,hogy is néz ki villanypóznán elhelyezett optikai kábel.
érdekes mód felénk szigetszentmiklós felsőtagon kb 1 éve húztak ilyen kábelt viszont az összes információ szerint nincs még optika.
megéri nekik befektetni ilyen kábelbe és nem teszik rá a hálózatra?
vagy nem ők húzták hanem a digi.
-
törölt tag
valakinek sikerült már úgy beüzemelnie az Inviteltől kapott ZTE ZXV10 W300B csodát a mellékelt leírás szeint? van nekem egy Edimax routerem, amire ugyan van DD-WRT, de nem megy vele a PPPoE (
ezért gyári fw-vel használom, kell a DD-WRT a No-IP dyndns miatt, mert a többi szolgáltató fizetős...). ezért arra gondoltam, hogy hátha rá lehet venni a modemet, hogy ő maga csatlakozzon PPPoE-vel, be is állítom PPPoE, user, pass, NAT, DHCP mindent szépen hogy a routerem már egy belső LAN IP-t kapjon, de egyszerűen szarik rám, deka internet nincs. ha az alap dynamic IP beállítást használ, és utána a router PPPoE-vel csatlakozik. plusz, ha be is állítom, hogy PPPoE, megjelennek új fület az Advanced Setup alatt, de mindre hozzáférést kér és nem jó neki az, amivel beléptem. LOWUT? -
Reag3nS
senior tag
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Én is lövök német (frankfurti) szerveren. oda 29 ms invitel ADSL-ről.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Ha játszol az is számít külföldre milyen a válaszidő.
Ahol most vagyok invitel adsl van.
Bixre:
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=12 ms TTL=57
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=11 ms TTL=57
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=11 ms TTL=57
Válasz 193.239.149.1: bájt=32 idő=12 ms TTL=57176.9.41.21:
Válasz 176.9.41.21: bájt=32 idő=33 ms TTL=55
Válasz 176.9.41.21: bájt=32 idő=32 ms TTL=55
Válasz 176.9.41.21: bájt=32 idő=32 ms TTL=55
Válasz 176.9.41.21: bájt=32 idő=32 ms TTL=55Optika nettel ez az érték valószínűleg 9 ms-al kisebb lesz, mivel a belföldi hálózaton nyersz az optikával.
-
Reag3nS
senior tag
válasz
davidcsaba93
üzenetére
Azt i tedd hozzá, hogy honnan nézzenek pinget.
-
davidcsaba93
aktív tag
Hali!
Elsősorban azok válaszát várom akiknél már megy az optikai internet. Sávszélesség, stabilitás, ping Milyen? Bejelentéstől (szerződéskötés) számítva mennyi idő múlva szokták bekötni? -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Szerintem közel ilyesmi áron.
-
Iwashi
csendes tag
Írtam szombaton e-mailt a helpdesknek, és a diagnózisuk: "sebesség probléma".
Hát ezt belső vizsgálat nélkül is megmondom nekik basszus...
Azóta még semmi hír, azért remélem tudnak valamit csinálni...Amúgy meg már kb 1 éve szakadozik is az internet, és legalább 3x voltak kinn emiatt, de ugye a szerelő hibát nem keres, csak kicseréli a modemet aztán viszontlátásra. Az nem számít, hogy 3 hét úlva ugyanúgy visszatér a szakadás, csak még sűrűbben...

-
gyuszmo1
tag
válasz
Reag3nS
üzenetére
Természetesen nem fogom annyiban hagyni mert még arra sem hivatkozhatnak hogy eléri a garantált minimumot.a tökükre lépek és meglátjuk mi lesz.előző szolgáltatómmal(Rubicom) nem voltak ilyen problémák ott még a névleges sebesség fölé is engedték
(25/10-es net-től azért ez az eredmény nem rossz!!!!)de sajnos a céget bekebelezte az UPC de azt már nem sikerült megtapasztalnom mert elköltöztünk a szogáltatási területükről,Így szenvedhetek az Invitel-el. -
Reag3nS
senior tag
válasz
gyuszmo1
üzenetére
A program csomagütemezést végez. Régen volt jó, mikor adslnél kicsi feltöltési sebesség volt épp ezért, ha torrentezett valaki, akkor kevés sávszél maradt a kommunikációra böngészésnél. Ez a program viszont segített abban, hogy torrentezés mellett is élvezhetően lehetett böngészni.
Ha ezt régen használtad akkor megmaradhattak a beállítáai és ezért a feltöltést visszafogja. Nekem is volt ilyen, mikor 1/0,1 megabitről emeltek 3/0,5 megabitre. de a feltöltésem 0,1 megabit maradt.
Mivel nem használtad ezt a programot ez valószínű invitel baki lehet. Nemrég a 25 megabithez 5 megabitet adtak. Lehet azt állították be. Reklamálni kell és nem megengedni nekik, hogy "nem vagy benne a rendszerben" Hát vicc. Akkor azonnal regisztráljanak a rendszerben és javítsák a hibát, különben te sem fizetsz, csak amennyit te gondolsz.

-
gyuszmo1
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
gondolom a számlázásra másik rendszerük van!

-
gyuszmo1
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
azt mondták hogy várjak egy hetet,és utána jelentsem be!(be is jelentem de olyan leszek mint a pióca)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuszmo1
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
már a bekötés után jelentettem volna,de még nem szerepeltem a rendszerben.a garantált az 10/5
-
gyuszmo1
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
gondolod megoldják! így adták át pár napja.

-
gyuszmo1
tag
sziasztok!
átköltöztünk Invitel szolgáltatói területre(Rubicom területről)és megtörtént a bekötés(jobb híján,Invitelre kábelnet-re esett a választás,mivel nincs konkurencia
)
és ez a kép fogadott!!!!(25/12,5 re fizettem elő)
a feltöltés miért ilyen szörnyen kicsi? van rá valami megoldás? -
Ace Ventura
addikt
Ha esetleg valakit érdekel, akkor még mindig keresek viszonteladókat távközlési szolgáltatások értékesítésére!
Főként, 24, 25, 27, 28-as körzetből. Számlaképesség feltétel! -
Iwashi
csendes tag
Újraindítás azóta többször is meg volt, most fél órára kikapcsolva hagytam a modemet de még így is csak 5-6 MB/s-re megy fel...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Szia!
Modemet kell újraindítani! Esetleg próbáld meg kikapcsolni (áramtalanítani) egy fél órára a modemet (ennyi tuti elég, több nem kell), hogy lekapcsoljon a DSLAM port! Bár ezt nem kellene, elég kéne legyen a sima reconnect, de ki tudja... Amúgy meg hívd fel a műszaki ügyfélszolgálatot, és szólj, hogy nézzenek rá, vagy most már valóban állítsák át!
-
Iwashi
csendes tag
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy sávszélesség-növelés esetén kéne-e valamit csinálni? Mert két hete hívtak, hogy megnövelik 4MB/s-ről 10-re, vasárnap pedig robot hívott, hogy végrehajtották a növelést (természetesen azért a hétvégén folyamatos szakadozás, lassúság megvolt-.-"). Azóta semmi se változott, speedtest.net pedig még lassabb sebességet is mér...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Nem akarják, hogy bárminek is nyoma maradjon! Ha felhívod őket telefonon, és azt mondod, hogy Te is rögzíted a beszélgetést, akkor már ott sem fogsz tudni semmit elintézni, mert nem járulnak hozzá a rögzítéshez, akkor az következik, hogy menj be személyesen az ügyfélszolgálatra!
-
törölt tag
Amúgy azért nem lehet bepanaszolni őket, hogy email-ben nem lehet semmit sem elintézni velük, mert minden tetves levelemre évek óta azt a sablon szar szöveget küldik vissza, hogy hívjam őket telefonon?
Én viszont nem akarom felhívni őket, mert nem akarom a rizsát és az értetlenkedést végighalgatni.
-
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ezt Facebookon találtam az üzenőfalukon, belehúztak a srácok:

-
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Én is kíváncsi leszek, remélem megint felhív majd valami nagy tudású kolléga és megmagyarázza, hogy már pedig jó a netem
Örüljek, hogy fizethetek az Invitelnek több mint havi 10 rongyot... 
-
NowWhat?
tag
Amúgy ránéztem facebook oldalukra. Az üzenőfal tele van hasonló üzenetekkel. Nem egyedi problémáról van szó, többen ugyanezt a hibajelenséget ecsetelik. Az Invitel meg nyomja a sablondumát és törli a kommenteket.

-
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem tudom, hétfőn felhívom az ügyfélszolgálatot és meglátom mit mondanak. Az biztos, hogy én tízezreket ezért a használhatatlan szarért nem fogok tovább fizetni. Nevetséges.
-
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Megtaláltam köszi, 97%...
Napi szinten ez kb 47 perc kimaradást jelent.
Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 86%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- (SZÁMLÁVAL, GARANCIÁVAL) GIGABYTE GeForce RTX 4090 AERO OC 24G (GV-N4090AERO OC-24GD) Videokártya
- HP ZBook Fury 15 G7,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,1TB SSD,T1000 4GB VGA,WIN11
- 27% - Samsung ViewFinity S7 S27D700EAU IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ezért gyári fw-vel használom, kell a DD-WRT a No-IP dyndns miatt, mert a többi szolgáltató fizetős...). ezért arra gondoltam, hogy hátha rá lehet venni a modemet, hogy ő maga csatlakozzon PPPoE-vel, be is állítom PPPoE, user, pass, NAT, DHCP mindent szépen hogy a routerem már egy belső LAN IP-t kapjon, de egyszerűen szarik rám, deka internet nincs. ha az alap dynamic IP beállítást használ, és utána a router PPPoE-vel csatlakozik. plusz, ha be is állítom, hogy PPPoE, megjelennek új fület az Advanced Setup alatt, de mindre hozzáférést kér és nem jó neki az, amivel beléptem. LOWUT?

(25/10-es net-től azért ez az eredmény nem rossz!!!!)de sajnos a céget bekebelezte az UPC de azt már nem sikerült megtapasztalnom mert elköltöztünk a szogáltatási területükről,Így szenvedhetek az Invitel-el.