Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
d3lete
aktív tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne ,hogy egyik pillanatról a másikra megszakadt a kapcsolatom ,és pl:prohardver google youtube weboldalak működnek de a külföldi .com stb facebook nem hozza be.Hiába próbáltam, msn-be sem lép be azt írja alapértelmezett átjáró hiba. Csináltam egy sebességtesztet de a sebesség változatlan.A pingek is jók de semmilyen külföldi weblapot nem tudok behozni a microsoftot sem. Segítsetek mi lehet a probléma? Esetleg átmeneti?- Miért nem a szolgáltatód topikjában kérdezed meg? És miért kell egyszerre három helyre is beírni?
[ Módosította: Ndruu ]
-
Orlin
addikt
Fejlesztéseket ösztönző szabályozást sürget az Invitel
[link] -
jozsi252
veterán
válasz
Drexler
üzenetére
Annyiból jó hogy telenor hálózatát használják hogy telenor elég szépen fejleszti az LTE hálózatot, aztán belátható időn belül szép nagy sebességgel lehet böngészni.
Bár azért XXI. században elvárható lenne mindenhol hogy HSDPA-n lehessen netezni de van ahol még EDGE sincs. -
bigdigit
addikt
válasz
Drexler
üzenetére
de hűség viszont csak évre van így ha 2009-ben kötött adsl szerződést biztos lejárt 2010-ben.a grátisz mobilnetet meg csak élő hűség mellé adja.
na mindegy nem is megyek bele jobban.
de a grátisz mobilnet sem volt egyből nesze neked.először 2000-ért akarták rám sózni.mondtam,hogy nem...majd 1000-ért....végül ingyen lett.
-
Drexler
tag
Apró betüs rész a "fer" ivitel szerzödés ajján.:
A díjak az áfát artalmazzák.Akciós ajánlatunk 2010. május 17. től visszavonásig érvényes, az Invitel saját szolgáltatási területén, a Telenor által mobilhálózattal lefedett területen, új, lakossági Invitel mobilinternet előfizetők számára. Az akciós ár a csomag hűségidejének végéig érvényes, ezt követően a 2.000Ft-os hűségkedvezmény nélküli díj kerül kiszámlázásra.
Az ADSL internet szolgáltatás havidíja 1GB letölthető adatmennyiséget tartalmaz, amely felett túlhasználati díjat kell fizetni, amelynek összege bruttó 50Ft/10MB, de maximum havi 4 000 Ft. Az ADSL internet szolgáltatás garantált sebessége (le-/feltöltés) 300/64 kbit/s.
A forgalmi keret az adott hónapban le-, és feltöltött adatmennyiségek összege, amelyből a fel nem használt adatmennyiség nem vihető át a következő hónapra.
Az adatforgalom számlázása a havi összesített forgalom alapján 1 MB-os egységenként történik, a forgalommérés alapegysége 10 kB. A mobilinternet garantált letöltési sebessége 30-tól 120 kbit/s-ig, a feltöltési sebessége 8-tól 50 kbit/s-ig terjed az aktuális adatátviteli módtól függően (GPRS/EDGE/3G).
Invitel a Facebook-on Invitel a YouTube-on
Kedvenc ajánlatokLegutóbb megtekintett ajánlatok
Net & Go Komfort Lebeszélhető | 10Mtörlés
Hívjon minket! Értékesítés 1288 | Ügyfélszolgálat 1443
Na ez az átba**ás! Ezért kell többet fizetni! Ha a még 2009ben kötötted akkor nem emelkedik a havidij. -
bigdigit
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
végül is nem került egy vasamba sem csak 2 év rabság.de a környéken egyéb okok miatt más nekem való alternatíva nincs így jól jött.
-
bigdigit
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
van grátisz mobilnetem aminek a hűsége 2 év szemben az adsl sima 1 évével.ha nem szerződök újra kiszámlázzák a havi 2 ezret a hűség lejárta után.
-
bigdigit
addikt
úgy látom csak nem lett időre semmi új csomag így ma megkötöm ismét a régit mivel holnap lejár a hűségem...nem akarok többet fizetni.
-
NowWhat?
tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Én is válaszoltam

A többiek is értsék a dolgot, az Invitelnél nem rögzítették a kérésemet. 1 hét után érdeklődtem, hogy mi van és senki sem tudott semmiről. A hívásomat viszont látták a rendszerben, ergo nem vagyok skizofrén. Remélhetőleg most már történik valami...
-
NowWhat?
tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szia!
10 megás net + lebeszélhető telefon + net&go -ról váltottam "volna" 15 megás net + telefon + net&go-ra. De egyenlőre semmi, már újraindítottam a modemet, tudtommal számlatartozásom nincs.
-
Orlin
addikt
Hát nem tudom lesz-e valami ezekből az új csomagokbó.
Napokban dobtam egy mailt nekik,h szeretnék csomagot váltani van e valami kedvező ajánlatuk.De nem írtak semmit,h várjak még...
-
Orlin
addikt
Műholdas tévével lépne piacra az Invitel?
[link] -
bigdigit
addikt
én meg itt csendben várom hívjanak az új jobban megérős csomag miatt csak nem ér ide

hétfőig van idejük mert akkor már intézkednem kell... -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hát persze... Tudom én azt! De amint láthatod, mégis elakadt valahol, becsúszott az asztal alá, vagy ráült valaki, stb...

-
Ace Ventura
addikt
válasz
NowWhat?
üzenetére
Miről váltottál mire? A tapasztalataim szerint 1, de max 2 nap alatt megvan az átállás, ha minden rendben van.
Intruder2k5
Azért ez nem így van
Nem kedv kérdése a munkánk.Ha még nem állt át, annak más oka van.Több osztályon, több rendszeren keresztül megy át egy ilyen csomagváltás.Számlázás, stb.Ha ott elakad, akkor azt rendbe kell tenni, ami időigényes, és alapos munkát követel. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
NowWhat?
üzenetére
Próbáld meg a modemet áramtalanítani néhány percre, hátha segít... Ha nem, akkor bizonyára még nem állították át. Sejtheted, hogy ezt nem a telefonos kisasszonyok csinálják, ők csak továbbítják a műszakiaknak, azoknak meg vagy van kedvük megcsinálni, vagy nincs...

szerk.:
Egyébként én, mikor anno váltottam, azt hiszem, hogy másnapra megemelték. -
NowWhat?
tag
Sziasztok!
Nálatok mennyi idő után szokott megtörténni a sebességváltás? Én múlthéten telefonon lemorzéztam egy ügyintézővel a csomagváltást, de azóta se kép se hang ezen a téren... nem kapkodják el a dolgot...
-
kezdő
senior tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
bigdigit
üzenetére
Új IP címet 24 órával a kapcsolódás után kapsz (elvileg), és nálam ez így működik is... A routerben be van állítva 00:00-ra tehát minden nap pontban éjfélre a reconnect, így tudom, hogy akkor van 2-3 mp szakadás, ettől eltekintve normális esetben, egész nap folyamatos a net. Felénk kábelen ez a legnagyobb sávszél jelenleg...
Én nem vagyok hardcore letöltő, messze nem forgalmazok ennyit.

-
bigdigit
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
felénk is van kábel ami olcsóbb és jóval gyorsabb lenne 30/20 de én nem váltottam mivel havi 500gb után jön a bünti korlátozás szerepében majd letilt.ha pedig megnézem adatforgalmam bizony nem ritka a 700-800gb sem.

azon kívül,hogy stabil a net leszámítva azt a baromságot,hogy képesek este 7-8 körül új ip címet lökni COD war közben még nem is korlátoznak.egyenlőre....invitelről szólt. -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
bigdigit
üzenetére
Én is most még arra várok, hogy leteljen a T-Home SatTV hűségem, aztán szerintem cuccolok vissza a kábeltv-hez, TV, telefon, internet meg mindennel együtt... Itt a 8Mbps ADSL-ből marad gyakorlatilag 6,8M / 420K, ezért fizetek telefonnal 9K-t. A kábelTV-nél 7M / 2M netet, plusz telefont kapok 7600-ért, illetve a TV is olcsóbb mint a T-Home-nál, tehát kb. 3k-val jobban jövök ki, és gyorsabb netem lesz.
-
bigdigit
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
én is erre tippelek amikor mondták még várjak.eddig nem volt felénk invitv....de nálam nem is lesz

-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Én nem tudom, hogy mit aggódtok ennyire, optikai net nyilván az Intel területének egy nagyon-nagyon szűk hányadán lesz, talán egy-két nagyobb város belvárosi része. Ezen kívül meg szerintem, ha lesz is valami akció, az bizonyára IPTV-re, illetve az "All In One" csomagokra fog főként vonatkozni, de olyan, hogy szimpla ADSL sávszélesség emelés, vagy díjcsökkentés, véleményem szerint nem lesz!
-
bigdigit
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
na van már hír valami újításról?ma lehet kerestek engem inviteltől de pont aludtam

-
Ace Ventura
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ha bármi van, akkor szólj nekem, és megnézem központilag.Kereső ezek szerint nem mindig friss.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Amikor én köttettem be az ADSL-t, akkor az Invitel honlapján bepötyögtem a címem a keresőbe, és közölte, hogy itt nem elérhető a szolgáltatás. Ekkor felhívtam az ügyfélszolgálatot, ahol ezt megerősítették. Akkor mondtam, hogy adok másik címet, és rákérdeztem keresztfiamék címére, ahol akkor körülbelül 2-3 hónapja működött már a DSL... A válasz ugyanaz, "Sajnos itt sem tudunk szolgáltatni...!" A központtól mindösszesen néhány száz méterre lakom, tehát nem a távolság okozta bizonytalanság volt a dolog mögött. Jelenleg 8-as netem van. Szóval a keresőtök is ennyi.

Mondjuk ehhez hozzáteszem, hogy a T-nél ugyanez van, kollégám hasonló cipőben volt tavaly év végén, csak ott a sebesség volt a vitatéma. Az ügyfélszolgálat ragaszkodott hozzá, hogy mindössze 1Mbit-et tudnak adni neki, holott a szomszédjában működött az 5Mbit, és azóta természetesen nála is működik. Kijöttek, bemérték, és 8-at tud a vonal...
-
robertel
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szia!
74-es körzetben csak 5 megás net van, se kisebb se nagyobb nem elérhető? Csak net kell, telefon nem.
Köszönöm! -
Reag3nS
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Folyamatosan követem én is a digi topicot, mivel nemsoká Vácott is húzzák az optikát ahol lakom. Ha megfigyeled azok a töredékek 1. user errorból adódnak, 2. ideiglenesek, 3. nem töredék az a töredék, mert a vérpistike 80 megabit helyett csak 60-at kap, máris könnyezik.
Megjegyzem 8 megabites adsl csomagban vagyok jelen pillanatban 9 ezer valamennyit fizetünk.
Szomszédomék szoktak kábelezni Vácott optikát és rezet, köztük Invitelnek is. Mondta, hogy Invitel is nemsoká nekikezd, meglátjuk hol és milyen árakon. Tényleg szörnyű, hogy több mint kétszer annyit fizet az ember és szó szerint töredékét kapja, mint mások más szolgáltatónál. Rendkívül nem tesz jó benyomást a cég azzal, hogy akkor ad kedvezményt csak(vagy akkor sem), ha meglegyezgeti előttük, hogy váltani szándékozik...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Igen, és mindig vannak telhetetlenek is, akiknek nem számít, hogy körülöttük már mindenki potom összegekért árul 10x gyorsabb internetet, csak a saját maga, minél nagyobb haszna. Tudom, ez a kapitalizmus...
A DIGI-vel kapcsolatban meg annyit, hogy át ne essünk már a ló túlsó oldalára, hogy az előfizető a hibás. Rajta behajtják az utolsó centig az előfizetési díjat, a szolgáltató meg "bármikor" megteheti, hogy egy kicsit lassabb a net, mondjuk folyamatosan? Való igaz, hogy én is örülnék, ha ekkora összegért mondjuk a 80Mbps felét kapnám, de ettől még hagy reklamáljak, ha már egyszer 80Mbps van a szerződésben, és a számlán is ez szerepel!
-
NowWhat?
tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hát, ha idejönne a Digi és mondjuk a 80/25 Mbit/s-es csomagjuknak csak a felét szolgáltatná 4700-ért, én egy büdös szót sem szólnék... úgy dobnám vissza az adsl modemet, hogy csak úgy csörögne

Amúgy meg mindig vannak elégedetlenek akiknek semmi sem jó. Az ember nem tudja a dolgokat értékelni amíg nem kell nélkülöznie.
-
NowWhat?
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Csak akkor ha a drágább csomagra váltasz, mivel nekem az új csomagom nagyobb sebességet tartalmazz de mégis olcsóbb, ezért pengetnem kell. Kérdezd Ace Venturát.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos semmit nem tudunk még.Ha lesz valami, akkor a honlapon megtaláljátok, illetve majd itt is lesz róla szó!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
No ja. Bár stabilitás miatt én nem panaszkodok, a hozzáállás valószínűleg másoknál is ilyen, az ár / sebesség arány van ahol jobb..
Amúgy mit lehet tudni, milyen akciók lesznek?
-
Ace Ventura
addikt
Most jöttem a DIGI topicból, ott azt a szolgáltatót anyázzák, hogy van hogy 1 hétig tart a hibajavítás, és a csomagban foglalt sebességnek csak a töredékét kapják az előfizetők.Legalábbis ezt mondják ott a srácok.
Mindenki azt szidja, ami éppen van.Ez egy örök körforgás.Olyan mint a politika, mindig az a párt xar, amelyik éppen kormányoz. -
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Visszaolvastam a topicot, a korábban humax által emlegetett Comptelnet korábbi (?) honlapja:
[link]Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy
A Békés Megyei Bíróság 2.Fpk.04-09-000514/7. sz. végzése felszámolás megindításának közzétételéről:
A bíróság elrendeli annak a Cégközlönyben való közzétételét, hogy a(z)
2010. január 27. napján jogerőre emelkedett végzésével a(z)
CONNECTPLUS Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű
Társaság (5900 Orosháza, Liget u 8/B. IV/13;
cégjegyzékszáma: 04-09-007343; adószáma: 13887380-2-04)
adós felszámolását főeljárásként elrendelte. -
NowWhat?
tag
"szinte már minden más szolgáltató fénysebességen nyomja"
Ez igaz de nem telefonvonalon nyomják a fénysebességű netet. Az ADSL2 technológia 12/1 megát míg az ADSL 2+ 24/1 megát tud maximálisan. (ezek az értékek elméleti maximumok, a hálózat a gyakorlatban korlátozottabb ennél)
A UPC és a DIGI pedig nem húz minden faluba és kisvárosba optikát néhány tucat előfizető miatt
"Másnál is nehezen mennek a videok pl youtube?Írtam Invitelnek Face-en azt írták,h tudják de más szolgáltatóknál is ez van jelenleg..."
Ezt sajnos én is meg tudom erősíteni, a fővárosban a munkahelyemen T-comos net van, ott is fennáll ez a probléma. Ha extrém módon lassú a youtube, akkor érdemes a routerre is gyanakodni. -
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Lehet
Az a legnagyobb baj, hogy felénk monopol helyzetben vannak. Ha normális netet akarsz akkor csak ők jöhetnek szóba. Most kíváncsi leszek a csomagváltás utáni sebességre. Utánajártam és kiderült, hogy itt van 4 háznyira az elosztójuk, szóval még az esetleges veszteségre sem tudnak majd hivatkozni mint eddig. A technikusok szerint az én vonalamon 18 megát tudnak kiosztani (ez sem lehet gond). A hét elején beszámolok majd a fejleményekről.A jövő héten úgy néz ki, hogy eljut hozzám egy D-link 360T, egy 380-as és egy Askey modem is, letesztelem őket Inviteles vonalon, erről is igyekszem majd beszámolni.
-
NowWhat?
tag
Én a minap kezdeményeztem csomagváltást az Invitelnél, hosszú évek óta hűséges előfizetőjük vagyok. 10 megás lebeszélhető + net&go csomagomat váltottam át 15 megás net + telefon + net&go csomagra, most lebeszélhető opció nélkül. Anyagilag ugye pár forinttal olcsóbb az új csomag. Ezért közölték velem, hogy csengessek be +5000 ft-ot mert olcsóbb csomagra váltok. Hát percekig nem kapott szikrát az agyam...
Ilyen pofátlanságot még egy szolgáltatómnál sem tapasztaltam, sokáig nem volt gondom az Invitellel, de azért most nekem is bedurrant az agyam. Szépen meghálálják az ember hűségét.
-
Orlin
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
He-he akkor most bizti nem lesz fejlesztés

Ezért a jelenlegi szituért is +vághatnák őket!!Hihetetlen milyen szinten sz@rnak bele abba,h szinte már minden más szolgáltató fénysebességen nyomja a netet...Tudoom,tudom megtehetik sajna...
Most a mail címükre nem is tudok levelet küldeni mert MAILER-DAEMON-al kapom vissza :S
Másnál is nehezen mennek a videok pl youtube?Írtam Invitelnek Face-en azt írták,h tudják de más szolgáltatóknál is ez van jelenleg...
-
Orlin
addikt
Rekordbüntetést kapott az Invitel
[link] -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mondjuk engem a "miért" nem is nagyon érdekel, elég a tény, hogy így van!
-
Winner_hun
félisten
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Ja igen, ezt a t-com-os területen olcsóbban dolgot jópár ügyéntézőnél felvetettem, mindegyik valamilyen más választ adott hogy miért van úgy...
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
És még néhány dolog...
- Szolgáltatóváltók kevesebbet fizetnek, mint akik ezer éve Invitel előfizetők.
- A 10M-es T-Com ADSL az 10M, még az Invitelnél ugyanez 8 valamennyi.
- Az Invitel T-Com területen sokkal olcsóbban szolgáltat, mint a sajátján.Nekem még ezer HUF kedvezményt se akartak adni, csak annyit mondtak, hogy garantálják a mostani árat, ha aláírok egy évet!!! Erre mi lehet mondani? Mindegy, inkább le se írom, mert még kimoderálnak...
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Semmi csomagváltásról nem volt szó, csak egy ezrest el akartak engedni 1 év kötöttséggel.
TV mindegy, 3 hétig nem kerestek, pár nappal a megkeresés után kiderült hogy az analóg szórás még marad, illetve utána tudtam meg hogy digitális szórás is van, elég egy vevőt venni és nincs havidíj. Nagyon keveset megy a tv, így teljesen felesleges ezért fizetni.Pont ez a feltétlen kell vállalni nem tetszik, miért nem enged a szolgáltató x összeget annak aki már tizenéve (a kezdetektől) náluk van?
T-nél ha nem is olcsóbb de sokkal gyorsabb net van ugyan ezért az árért. Igaz az kábel. Van ismerős aki mutatta hogy milyen az utcánkban a net, így tudom hogy ott mire számíthatok.Csomagot váltani - ha maradok - akkor csak nyáron, az új akciónál fogok. Már ha lesz jó ajánlat. Ha nem lesz akkor tipli.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos minden csomagváltás hűségnyilatkozattal jár.Ez nemcsak az Invitelnél van így, hanem más szolgáltatóknál is, köztük minden mobiltelefon szolgáltatóknál is.
Tehát ha akciós olcsóbb csomagra szeretnél váltani, akkor feltétlenül kell vállalnod 1 évet.
A próbaidőszakod a tv-re a beszerelés napjától indul, tehát nyugodtan megvárhattad volna a szerelőket, mert amit telefonon megbeszélsz egy üzletkötővel az csak egy tervezet.Amikor elindul a szolgáltatásod, akkortól indul az élő szerződés, és a 1+12 hó hűségidőd is.
T-nél sem lesz jobb a szolgáltatásod, mint itt, és szerintem olcsóbb sem, és ott is ugyanúgy hűségidőd lesz.Nem meggyőzni akarlak, csak előtte jól nézz szét, mert nem biztos hogy jobban jársz, és 1 évig nem tudsz majd visszajönni.
A netünk az tényleg atomstabil, ahogy mondtad is, és a telefonunk is patent.
Gondold át, mielőtt lépsz.Ha gondolod, akkor telószám alapján rád-keresek, és nézünk egy kedvezőbb csomagot holnap.Üdv.
-
pakfong
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Én is ugyanígy vagyok. 2004 decembere óta van netem inviteltől, előtte telefon volt csak. Részemről fizetési probléma sose volt, bár igaz, hogy a net atom stabil, gondolom köszönhető annak, hogy kisvárosban élek. Mindenféle iptv-s, mobilnetes marhasággal megkeresnek, pedig már többször mondtam, hogy nem érdekel, de olyannal, hogy 'te figyelj haver, régi tag vagy, 2 rugót elngedünk a számládból', ez kizárt dolog.
Nos, ami engem igazán érdekelne, hogy 10 megás csomagból van sima meg szereld magad csomag. Mi a különbség, a 2350 Ft-n kívül? Meg ha lakhely (Ajka) szerint szűrök, a szereld magad csomagot meg se adja opcióként. -
Winner_hun
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Csak net és telefon kell, tv semmiképpen se - ez miatt már többször hívtak, először mondom megnézzük. 1 hónap próbaidőszak, kb. 3 hét múlva rájuk telefonáltam hogy mi lesz mert nem kerestek, nem jöttek. Le is mondtam mielőtt elkezdődött volna az 1 éves hűség a semmire...
Olcsóbbat és gyorsabbat. Ha más nincs akkor megyek a t-hez. Ami még itt (mármint az invitelnél) tart az a stabil net.
Pár hónapja már írtam hogy lehet itthagyom az invitelt, akkor az egyik kollégád(?) megkeresett hogy adjak telefonszámot, kitalálunk valamit. Kb. 2 hétre rá megkerestek hogy 1 éves hűséggel 1000 Ft-os kedvezményt adnak a havi díjból. Ezt nem fogadtam el, mert erre az árra és sebességre még véletlenül se akarok hűséget.
Ami bosszant az az hogy nyílvánosan (jelen esetben itt a PH-n) kell olyat írnom hogy otthagyom őket mert drágák, csak ekkor keresnek meg "akcióval", miközben amióta itt van a telefon be van kötve és fizetjük is rendesen a számlákat. Sose kerestek meg olyannal hogy x éve itt vagyunk, a hűségét x összeggel jutalmazzuk és engedünk az árból mindenféle hűségidő nélkül.
De mindenféle marhasággal többször is megkeresnek, hogy így kedvezményes ip tv, úgy kedvezményes mobilnet... mikor elmondom hogy mobilnetet nem tudunk használni, tv-re meg nincs szükségünk. Ezt nem lehet valahol rögzíteni a rendszerben hogy ilyennel ne zaklassanak?Olyan miatt nyugodtan hívhatnak hogy köszönjük hűségét, mostantól 1000 ft-tal kevesebbe kerül az előfizetésük, reméljük továbbra is előfizetőnk marad. Na de azt hiszem erre várhatok...
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Mit szeretnél esetleg?
-
Winner_hun
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Göd, 8 megás telefon + internet.
-
Ace Ventura
addikt
válasz
Winner_hun
üzenetére
Milyen csomagod van, és merre laksz?
-
kezdő
senior tag
Nekünk anno 3 gép switchel volt csatlakoztatva az inviteles netre és mindegyikkel külön be kellett tárcsázni. Mondjuk az üzleti csomag volt, lehet az otthoninál nem engedélyezett csak 1 csatlakozás...
-
robertel
senior tag
Sziasztok!
Invitel internetet szeretnék switchel megosztani. A lényeg az lenne, hogy a két gép gyakran le fel csatlakozna a netről. Kérdésem az lenne, hogy szeritnetek az ip címeket mennyire dobálná a két gép között a szolgáltató vagy a switch?
Ha igen, kiküszöbölhető azzal, hogy nem egyszerre csatlakoznának le és fel? (egyik mondjuk 2 a másik meg 3 percenként) -
kezdő
senior tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Hello!
Én is érdeklődnék, hogy várható e valami fenomenális akció a 33-as körzetben?
Jelenleg 8Mb/s csomagom van sima telefon előfizetéssel.
Ami érdekelne az olcsóbban gyorsabb net ( ugye ilyet ki ne akarna) esetleg net+telefon+TV a jelenleginél jobb áron.
Amúgy valami infót légyszi hints már el az akcióról? Csak valami apróságra számítsunk (500Ft kedvezmény ha 4in1 rendelsz) vagy valami jelentősebb kedvezmény várható? -
NowWhat?
tag
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Szia!
25-ös körzetben várható valami változás? 10 megáról akarok 15re váltani, az Invitel honlapján a lakcímem alapján elérhető a 15 megás csomag.
-
bigdigit
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
privi ment
-
NowWhat?
tag
Tudtok netán valamit? Sebességnövelés vagy díjcsökkenés várható? Csak mert most akarok én is csomagot váltani

-
bigdigit
addikt
válasz
Ace Ventura
üzenetére
én ma akartam újra kötni szerződésem a mobilnet kedvezmény miatt erre közölte ÜF majd rám csörög a hó közepén és ajánlani fog új csomagokat.várjak mert érdemes lesz...
felénk még ősszel húztak valami kábelt villanyoszlopokon de nem tudom mi volt az.lehet optika jött volna?
de az is lehet nálam ez se lesz elérhető...hiába új csomag. -
Orlin
addikt
A Facebookon:
" Kedves barátaink!
Köszönjük, hogy ilyen nagy érdeklődést tanúsítotok cégünk szolgáltatásai iránt!
Előre láthatóan a nyár folyamán fogjuk bejelenteni az akciós ajánlatainkat, de pontos dátumot jelenleg még nem áll módunkban közölni. Kérünk benneteket, hogy folyamatosan tájékozódjatok aktuális közleményeinkről a honlapunkon, vagy itt, az Invitel Facebook oldalán.
Üdvözlettel
Invitel
"Kiváncsi leszek....
-
Orlin
addikt
-
NowWhat?
tag
válasz
Cyberbeni
üzenetére
Miért nem reseteled a ZTE-t??? Akkor visszaáll default módba, a wi-fin nem lesz jelszó és a gyári doksijában szereplő porton és jelszóval be tudsz majd lépni. A modem beállításokat pedig az Inviteltől meg tudod szerezni a technikai ügyeleten. Amúgy mi a túrónak kell 2 modem?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Tegnap megint hívtak az Inviteltől, hogy írjak alá egy évet a semmiért cserébe... Konkrétan megint azt ajánlották, hogy nem emelik az árat egy évig. Ja, meg előtte természetesen előhozakodtak ismét az IPTV-vel vel. Egyrészt pont az ilyen szívások miatt nem kell nekem IPTV, mint fentebb is olvasható, másrészt meg egyszerűen ne korlátozzon semmilyen téren az Invitel, egy olyan szolgáltatás használatában, amiért én fizetek. Nem semmi, hogy mennyire erőszakosak. Pl. a honlapjukon a szolgáltatás (vagy díjcsomag) keresőben, ha megadom, hogy adott címre kérek internetet, meg telefont, és kérem a lehetőségek listázását, akkor teljesen elkerülhetetlen, hogy a listába belekerüljenek az IPTV csomagok. Ritka szar egy honlap, az biztos!
-
Cyberbeni
addikt
van egy zte zxv10 w300b modem/routerem digitális tv-hez, internernethez, meg telefonhoz, meg mellette van egy linksys wrt54gp2 is, amin keresztül megy a net, és a voip telefon, és az a helyzet, hogy szeretném a zte beépített wifijét is használni, viszont WPA2 titkosítás van rajta, és sehogy sem tudom elérni a beállításokat laptopról, hiába kötöm rá közvetlenül kábellel a zte-re, még netezni sem tudok (felismeri persze, hogy 192.168.1.1 vagy ha nem a 4-es portra kötöm, akkor egy másik címen érhető el, de a böngészőben nem tudok belépni)
tudtok valami okosat mondani erre? (win 7 home premium x64 van a laptopon, amit közvetlen rá tudok kötni) esetleg elég az, ha a wifi jelszavát valahogy fel tudnám törni. -
kezdő
senior tag
Hi!
InviTV tulajokat kérdezném, hogy van e fejlemény Viasat ügyben?
Esetleg történt e valami érdemleges változás a minőségben?
Na meg vezetéket helyettesítő eszközt valaki igénybe vesz? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
NowWhat?
üzenetére
Persze, annak nincs semmi baja... Ez amúgy teljesen rendben ment mindig is, csak mikor elpukkant a régi modem, és az Invitel kihozta az újat (új típusú 360R) azzal játssza el néha ezt. De mondom, nem veszélyes a dolog, mert talán 2, vagy 3 alkalommal fordult elő, csak hát előtte nem csinált ilyet. Majd ha lesz rá időm, akkor megcsinálom...
-
NowWhat?
tag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
A doboz tetejének leugrasztása és a chipek felbordázása mindenképpen hasznos lehet (360R-nél szerintem szinte kötelező), próbáld ki, mit veszíthetsz?
Amúgy szűrőt ellenőrizted már?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
NowWhat?
üzenetére
Feltételezem, hogy ez 10Mbit-es net... Modemcsere okozta sebességnövekedésben ne reménykedj, legalábbis jelentős mértékűben ne! Ez sajnos az Invitel sajátossága, hogy a Te nyakadba varrja a hálózati veszteségeket, így soha nem fogod elérni azt a sebességet, amiért fizetsz! Itt nem úgy van, mint más ISP-knél, hogy annyival nagyobbra állítják a sebességet, hogy az előfizető végpontján ténylegesen elérhető legyen a szerződésben foglalt sebesség.
Aktív témák
Hirdetés
- Robot fűnyírók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Wise (ex-TransferWise)
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB - Kártyafüggetlen, Sivatagszín, 91% Akku - 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 256GB-1TB
- Asus VivoBook W11 Laptop (X1504ZA-BQ856W)!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bár azért XXI. században elvárható lenne mindenhol hogy HSDPA-n lehessen netezni de van ahol még EDGE sincs.