Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
+1
Gondolom nem koaxról vagy optikáról van szó, mert azokon nincs mérhető feszültség, telefonkábelt meg tudtommal úgy szoktak mérni, hogy lekötik a hálózatról, és 4-500V-al táplálják meg, és azt mérik a túloldalon. Amúgy elvileg 40V körüli feszültség van a hagyományos telefonkábelen, de ez így ebben a formában hibakeresésre nem alap.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Az RTL és a TV2 sem jön be box nélkül?
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Hát nyilván az ott most egy új rendszer, nem ismeri senki, így biztosat nem lehet mondani, de a korábbi DIGI-s box-al ami nekem is volt még 3-4 éve egy CRT TV mellett, lehetett rögzíteni az adást megkötés nélkül, amit akartál.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Itt ugye digitális analóg konverzió nincs, csak a jel hullámhosszát változtatják meg, és így továbbítják az üvegkábelen, majd az ont, vagy pedig előtte egy külön eszköz visszaállítja azt az eredeti hullámhosszra, és úgy kerül át a koaxra.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
De, az ONT-ból jön analóg jel. Most aktuálisan nem tudom mennyi analóg csatorna van, mert már nincsenek nálam behangolva ezek, de úgy két évvel ezelőtt volt még vagy 50-60.
szerk.:
Mondjuk én DIGI területen vagyok, pár éve újonnan épített DIGI optikai hálózat, és nem pedig Invitel, vagy valami új kísérleti DIGI terület. -
-
válasz
Apa+Fia
üzenetére
OK. Még az is lehet, hogy holnapra jó lesz. A DIGI-nél ez úgy szokott működni, hogy első körben valami "általános" profilt állítanak be mindenkinek, és amikor a szerelő leadja a munkalapot, akkor rögzítik az előfizetett sebességet, ami az azt követő éjszaka lép életbe. De volt már példa rá nem is egy, hogy két nap is kellett ehhez. Amúgy reggel óta próbáltad már áramtalanítani, és újraindítani az ONT-t? Ha nem, akkor ezt még tedd meg, hátha akkor betölti a jó profilt. Egyáltalán nem jellemző ez amúgy a DIGI-re, hogy 1000 helyett 2-300Mbps-t adjanak, szóval egyelőre nem aggódnék.
-
válasz
Apa+Fia
üzenetére
Inkább mérj parancssorból vagy alkalmazásból, és ne telefonról, és ne WiFi-n.
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Igen, így gondoltam.
Az van, ha "szívni" kell vele, akkor azt biztosan nem fogják bevállalni, szerintem csak ez az oka, hogy nem vezetik falba. De ha úgy várod őket, hogy a csőben ott a behúzózsinór, és simán lazán át is tudják húzni a kábelt, akkor behúzzák a falba is, őket szerintem ez nem érdekli.
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Beteszel oda egy kettes osztót, aminek az egyik ága megy a TV-be, a másik ágára pedig rákötöd azt a koax kábelt, amin eddig jött lefelé a jel a padlásról. Mostantól azon majd felmegy a jel az elosztóhoz, és onnan le a többi tévéhez. Ehhez persze majd a padláson is át kell kötni az elosztót, mert ami eddig kimenet volt az most bemenetre kerül, de ez már csak pár perces munka.
-
OK, reméljük most már jó lesz. A DNS jó így is (bár magam Google DNS "hívő" vagyok), ezek a Cloudflare publikus DNS szerverei, de sok jelentősége nincs melyiket használod, az eltérés jó esetben csak ezred másodpercekben mérhető köztük. A beállításokról nem tudok nyilatkozni, sok éve nincs már Invitel netem, anno is csak ADSL volt, így nem ismerem a mostani rendszerüket, de én sem hiszem, hogy ne lehetne tetszőlegesen konfigurálni a modemet.
-
Sajnos nem hiszem. Ha nem kapott választ az IP alapú ping-re, akkor bizony nincs kapcsolata kifelé, úgy meg állíthat be bármilyen DNS szervert. Persze diagnosztizálni lehetne még traceroute-al, szűkíteni a kört, de mivel megoldani ezt úgysem fogja tudni, sok értelme nincs.
-
-
-
Igen, azt láttam, hogy kisatíroztad, csak azt nem tudtam mennyire volt valid a kapott IP, ezért kérdeztem. De ha már jó, akkor minden OK.

Azért kérdeztem a DNS-t, mert ha az halt le, akkor esetleg egyedileg beállított DNS szerverrel működhet, de a default szerverekkel akkor olyan, mintha nem lenne kapcsolat. Pedig van, csak ugye a címet nem tudja IP-re konvertálni, így a legtöbb dolog nem működik.
-
-
-
-
-
Ezt honnan veszed? A 10Gbit fejlesztése látszólag beállít mint a szög. Tavaly év végén jött a hír, hogy év elejétől érkezik a fővárosban, majd fokozatosan másutt is. Ehhez képest még sehol nincs, és akárki kérdezte, az ügyfélszolgálat is csak hablatyol róla, de semmi konkrét infó nincs.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
A határozatlan idejű szerződés árát lehet emelni, évente egy alkalommal legfeljebb az átlagos fogyasztói kosár áremelkedésével egyező mértékben, tehát nagyságrendileg inflációkövető lehet az emelés. Indokolt esetben, mondjuk ha a szolgáltató költségei is igazoltan növekednek, pl. a csatornáknak fizetett díjak, akkor lehet több is. De vannak kiskapuk, mondjuk megszüntethetik, kivezethetik a csomagokat a szolgáltatók, helyette hoznak újat más néven, más (magasabb) áron, a régi előfizető meg vagy szerződik önként az újra, vagy megszűnik a szolgáltatása. A határozott idejű, 12 vagy 24 hónapos szerződések ára fix, az a lejáratig nem változhat.
-
válasz
ranlomadi
üzenetére
Szia!
Nincs vele tapasztalatom, illetve ami van az közel 10 éves, de ez egyébként is nagyban függ a helyi állapotoktól, tehát ha ott az utcában rossz állapotú a réz kábelezés, rosszak a kötések, akkor lehet gond vele, de általában azért jól szokott működni, és a kábeles kapcsolat azért még mindig jobb mint a műholdas(?) vagy mikrohullámú. Szerintem...
-
ADSL-re az egyik legjobb modem szerintem mai napig a fekete DSL-360R T1, főleg ha valaki fel tudja tenni rá a dchard féle firmware-t. Annak idején én is ezt használtam Invitel ADSL-en.
-
válasz
Benji21th
üzenetére
Üdv!
Ha minden kötél szakad, akkor belépsz egy flottába, ahol ha jól rémlik, 6-7 ezer forint körül van már Telenor-os korlátlan adatkártya. Veszel hozzá egy SIM kártyát fogadni képes 4G/LTE routert, és a semmitől máris több.
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
És lehet az utolsó is, a következő meg már 4iG lesz.

-
-
válasz
Beldar
üzenetére
Na és ha lakossági? Te nem családban élsz? Nincs fiad, lányod, testvéred, szüleid, stb... csak egyedül netezel? Vagy esetleg mindenkinek külön előfizetése van otthon? Nálunk pl. hárman használunk netet, összesen 4-6 eszközzel, és egy előfizetéssel, de vannak nagyobb családok, ahol akár 4-6 fő is aktívan netezik, sok az okos eszköz, és így tovább.
-
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Remek, jó gyorsak voltak.
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Mindenképp, hisz az eszköz az övék, ha rossz, cseréljék ki!
-
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Szia!
Jó eséllyel meghalt a tápja. Ha van kéznél másik megfelelő tápegységed, próbáld ki azzal. Azt hiszem a CISCO gyári tápja 15V-os, de simán elmegy 12V és 1-2A körüli táppal, a polaritás viszont fontos, tehát középen legyen a pozitív saru.
-
-
-
válasz
gergo8080
üzenetére
Üdv!
Nekem már eleve az furcsa, hogy két hónap múlva ott az optika, és akkor vállalnak még rezes bekötést. A múltkor pont arról beszéltünk itt, hogy pl. Vácon is már jó ideje nem kötött új szerződést az Invitel, a DIGI meg még nem, szóval akik ebben a köztes időben akartak netet varázsolni otthonra, azoknak más szolgáltató után kellett nézni.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ez így van, Vácon is volt egy átmeneti ilyen időszak, ismerős szeretett volna kötni új albiba, de Invitel már nem, a DIGI meg még nem szerződött, így egy évre maradt a helyi ktv. Most már lehetne DIGI szerződést kötni, de most már ki kell várja a ktv-s hűségidő lejártát.
-
válasz
osonte
üzenetére
"nincs log a menüben"
Igen, sajnos a 3208 és 3212 modemek menüjében működés közben nem elérhető a log, csak akkor, ha nincs kapcsolat a koaxon, tehát rendszerinduláskor amíg nem szinkronizál a modem, illetve akkor, ha kihúzod a koaxot, de ez nálad akkor nem járható út. A 3925-ös HGW-ben talán elérhető konstans. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Mindettől függetlenül ez a CISCO széria (EPC3208, 3212, 3925) talán a valaha volt legjobb ED3 modem/HGW sorozat.
-
válasz
osonte
üzenetére
Üdv!
"Amikor megszakad, akkor a TP-Link router kiírja a hálózatra, hogy Poor network, utána WAN unplugged, majd helyreáll a kapcsolat."
Ebből én arra következtetek, hogy újraindul a modem, HGW. Annak a logjában nincs valami érdemi infó?Az előre irány lehetne kicsit erősebb, de ez a modem, HGW egyébként megelégszik ennyivel is, főleg mert közben az SNR nagyon jó. Majd jön kabelmania, ő segít kitalálni, ha esetleg lehet valahol optimalizálni a hálózatot. Addig még nézd meg, hogy hol és milyen elosztók, egyéb eszközök vannak még a koax hálózatban.
-
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Üdv!
Én a Neutron-t használtam ilyen célra édesanyám gépében, mert az alaplapja nem tölti az akkut, és mindig visszaáll alapra a rendszeridő, ha huzamosabb ideig nem kapcsolja be a gépet, úgy pedig aztán böngészni sem tud, mert a böngészők sírnak az SSL tanúsítványok érvényessége miatt. Picike, nem kell telepíteni sem, betettem az indítópultba, Windows indulás után megjelenik az ablaka, majd az idő szinkronizáció után 2-3mp és be is záródik.
-
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
A Köztársaság út, és a Horváth Mihály utca ami jelenleg elérhető, két kisváci utca, ahol tudtommal már az Inviteltől megörökölt optika van, azt tették át DIGI névre. De egyébként van ismerősöm Vácon a Köztársaság úton, aki nem régen költözött oda, és Ő akart szerződni a DIGI-vel, de nem tudott. Azt mondták neki az ügyfélszolgálaton, hogy az Invitel már nem szerződik, a DIGI meg még nem, jelenleg csak azoknak szolgáltatnak, akiknek élő, régebbi szerződésük van. Szóval így neki is maradt a Kábeltv Kft. Amúgy régebben is volt már ilyen anomália a DIGI honlapján, akkor is két utca volt elérhető, azt hiszem a Zöldfa utca 0 hsz., ami értelemszerűen nem létezik, és a Cházár András utcában egy ház, talán a 25. Aztán ezeket törölték.
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, nyilván a DIGI-nek is vannak megkezdett, folyamatban lévő projektjei, szerződései, ezeket nem lehet csak úgy felrúgni, gondolom az élet azért megy tovább, és nyilván egy esetleges eladás során az ár is ennek megfelelően lesz majd kalkulálva.
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Egy fél órával ezelőtt beugrottam a Magyar utcába, ott is mindenfelé munkások az aknákban. Meg is kérdeztem az egyiket, hogy milyen kábelt húznak... Optikai kábel lesz a DIGI-nek.
-
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Igen, a cím jó, nálam is ezt adja vissza válaszul. Illetve ezt is, mert nyilván több szerver van az url mögött.
Ezek szerint tényleg valami hálózati probléma lesz.
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
A ping vagy az nslookup parancs milyen IP-t ad vissza a time.nist.gov címre? Nem névfeloldás, vagy valami routing probléma van?
Nálam is van a családban egy alaplaphibás PC, ami nem tölti a CR2032-es akkut, így ha 1-2 óránál tovább van áramtalanítva, akkor alap rendszeridővel indul, emiatt semmilyen HTTPS oldalt nem lehet megnyitni, mert érvénytelennek látja a tanusítványokat. Én a Neutron nevű progit találtam erre, az opció közt van olyan, hogy szinkronizálás után be is zárja magát, így csak betettem adott gépen az indítópultba, így minden indításkor be van állítva a rendszeridő. A Windows idő-szinkronizálás itt nem is volt opció, mert ha túl nagy az eltérés, akkor az már nem működik automatikusan, hanem beavatkozást kér.
-
-
Úgy néz ki, a 4iG megveszi a DIGI-t.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Próbáld meg átállítani vagy átállíttatni router módba, mintha valahol lett volna szó arról, hogy csak úgy frissül le normálisan. Utána ha működik, vissza lehet állítani megint bridgbe.
-
-
Sajnos több napja nincs rendben valami a DIGI internetszolgáltatásával, ami nyilván kihat az Invitel előfizetőkre is. A DIGI internet topikban ez megy már 2-3 napja.
-
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Az sem mindegy, hogy PPPoE vagy DHCP a kapcsolat, meg ugyebár az ASUS-ban erősebb a SoC, de nincs benne valódi HW NAT. A lényeg, a router hardvere nem erre van kitalálva.
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nem tudom a gyári fw mivel mér, de a speedtest-cli biztosan nem képes rá. Nálam Xiaomi Mi Router 3G valamivel 200Mbps alatt mér, ha a routeren futtatom a mérést. Viszont a tizenéves Lenovo T500 Core2Duo procis laptopom simán kiméri a Gbit-et, parancssorban és app-al is.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Szia!
Ezt szerintem így látatlanban senki nem fogja tudni neked megmondani, Te látod a számlát, azon kell rajta legyen. Mondjuk 2 x 6500Ft az 13000Ft, de hogy a 14k mi, arra tippem sincs. Telefont használsz? Esetleg ottani beszélgetési díj is lehet az 1000Ft különbözet. Amúgy meg nem a 14k-s számla korrekciója a 13k-s? Meg kéne nézni a részleteket is a papíron, nem csak a végösszeget.
-
-
-
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
De ezek a területek már egyébként is jó ideje bent vannak a DIGI honlapján a lefedett települések közt, tehát már eddig is rendelhető volt ott DIGI optikai szolgáltatás. Arról meg már többször volt szó itt is, hogy párhuzamosan nyilván nem fognak két infrastruktúrát üzemeltetni, így az ilyen részeken előbb-utóbb az Invitel örökséget lekapcsolják.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
-
válasz
raziel01
üzenetére
Szia!
A hír igaz, a DIGI megvette az Invitel-t
https://www.invitel.hu/vallalat/index.html"2018 májusában a DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft. – terjeszkedési stratégiájának részeként – megvásárolta az Invitel Távközlési Zrt.-t. Ettől kezdve az Invitel a DIGI Csoport tagvállalataként folytatja tovább tevékenységét."
Egyébként ha hűség nélkül rendeled a jelenlegi akciós DIGI NEKEM csomagot, akkor is csak 450Ft-al kerül többe havonta. De 1-2 hónap alatt szerintem nem fogják még lekapcsolni a régi hálózatot, a teljes átállásra több idő kell.
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ez biztos, hogy nem általános, nálunk lassan négy éves a digi hálózata, és semmi probléma nincs vele.
-
válasz
Killing
üzenetére
Próbáltál parancssorban is mérni?
-
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Hmm... Mindenre én sem tudhatom a választ.

Szívesen!
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Annyi, amennyinek lenni kell. Sőt, még több is...

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igazán nincs mit! Akkor most még mérj egyet parancssorból is, hátha a böngészős / appos mérés sem az igazi, és meg lesz az 500 is.

-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, utóbbit mindenképp érdemes lenne megpróbálni, és ha ott is ennyi, akkor még mindig lehet az a kábel a rossz, ami az ONT-ból jön ki, szóval akkor kábelcsere.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
A 94Mbps tipikusan a 100Mbps kapcsolat jellemző gyakorlati sebessége, tehát valahol 100 megabites eszköz van a hálózatban, vagy hibás egy kábeled. Ez szinte biztos.
A DIGI-nek vannak olyan ONT-jai, aminek két LAN portja van, de az egyik csak 100Mbps-t tud, a másik Gbit-es. Nálad nem olyan van véletlenül?
-
-
-
-
válasz
benczeb
üzenetére
Jól hitted, a DSL LED csak akkor világít, ha felépült a kapcsolat a modem és a szolgáltató között, de a DSL kapcsolat ugye nem azonos a PPPoE kapcsolattal, előbbitől önmagában még nem lesz neted.
Az IP-ről meg annyit, azért nem APIPA címet kapsz, mert a Gateway LAN oldala rendben működik, abban fut egy DHCP szerver szolgáltatás, és rendben ossza is a címeket a klienseket. A gond nálad a WAN oldalon van.
-
válasz
benczeb
üzenetére
Szia!
Jó lenne ha tudnánk az új "modem" pontos típusát is, akkor talán kaphatnál konkrétabb segítséget is. Addig nyilvánvaló, hogy az már nem csak egy modem, hanem egy HGW, vagyis egy routerrel egybeépített modem, de xDSL-ről lévén szó, tippem szerint van olyan beállítása, amivel a PPPoE csatlakozási lehetőséget átadná a saját routernek, és működhetne úgy mint előtte, csak modemként. Egyébként meg ahogy feljebb is írták, jelen esetben a 192.168.x.x cím teljesen normális, azt egyébként sem a szolgáltatótól kapja a router, hanem az elé kötött "modem" DHCP szerverétől, de ez önmagában nem okoz semmilyen problémát.
Mellesleg mi a konkrét probléma?
Mert ugye azt írtad, hogy PPoE nem csatlakozik fel. Ez OK, de eddig is így volt, és a HGW router üzemmódú működése esetén ez is normális, nem pedig probléma.
Miért nem jó a DHCP-s kapcsolat?
-
válasz
gerenda110
üzenetére
Üdv!
"üdülő terület de be van nepesedve és sokan laknak kint"
Akkor csak érdemes lenne becsengetni egy-két leendő szomszédhoz, hogy mégis ők milyen netet használnak. A bemutatkozást úgyis meg szokták ejteni ilyenkor.
-
Online ügyintézési lehetőségek a kapcsolatok menüben vannak jobb oldalon.
Üzenet küldése illetve e-mail-ben az info@invitel.co.hu címen. -
-
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Igen, sajnos eléggé leálltak. Még a Damjanich téren láttam őket túrni, de aztán vége, beljebb én már nem.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Persze, miután behúzták a kábelt.
-
-
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Akkor válaszolok is magamnak... Ma jártam Váchartyánban, és valóban van feltéve optikai kábel az oszlopokra, bár egyelőre csak kábel, dobozoknak még nincs nyoma, és szerelőket sem láttam sehol, szóval azért óvatosak, nem kapkodják el.
-
Ki mit tud arról, hogy Váchartyánban állítólag raktak fel új kábeleket az oszlopokra. Személyesen nem láttam, és aki mondta, az meg sajnos nem igazán ért hozzá, nem tudja milyen kábel, azt se tudta megmondani, hogy kik voltak, melyik társaságtól, stb... Vajon a DIGI építkezik, cserélik végre az Invitel DSL-t?
-
-
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Az nyilván valami bug lehetett, hogy abban a formában (pl. Zöldfa u. 0.) felkerült, amit most javítottak. Nem hiszem, hogy ez bármi visszalépést jelentene.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Gondolom Inviteles címről, vagy esetleg még olyanról, amit más módon már nyilvántartásba vettek korábban, pl. telefonon vagy személyes ügyfélszolgálaton megadtad nekik. Mert ugye hiába sajátod egy email cím, ha arról a szolgáltatónak nincs hitelesen tudomása, hogy azt Te használod.
Vagyis hiába drferi@gmail.com, ha az Invitel erről nem tud hivatalosan.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
OK, de akkor olvasd el tovább is az ÁSZF-et, mégpedig a 12.4 pont (2) bekezdését.
Elektronikus levélben történő felmondást a Szolgáltató csak az általa az Előfizetőhöz kapcsolódóan nyilvántartott e-mail címről küldve fogad el az előfizetői jogok védelme érdekében.
-
válasz
Dr.F.E.R.I.
üzenetére
Üdv!
Az előfizető általi szerződésfelmondás esetei, feltételei(1)
Az előfizető a határozatlan idejű előfizetői szerződést azonnali hatállyal bármikor jogosult további jogkövetkezmények nélkül felmondani. Az előfizetői szerződés bármely ezzel ellentétes kikötése semmis. Az előfizetői szerződés előfizető általi felmondását a szolgáltató köteles minden olyan formában lehetővé tenni, amelyet a szerződés megkötésére is alkalmaz. A felmondási idő a kézhezvételtől, tudomásszerzéstől kezdődik. A Szolgáltató biztosítja, hogy az Előfizető egy általa megjelölt határnapra felmondja az előfizetői szerződést, mely határnap a felmondás megtételétől számított 8. és 30. nap közé eshet. -
válasz
steele80
üzenetére
Valamit csak látnak benne (vagy ők tudnak valamit amit mi nem), ha továbbra sem állnak le a tornyok telepítésével, és eddig fel sem merült, hogy inkább nem folytatják a mobil ágat. Pedig gondolom a veszteség jóval kisebb lenne, ha most szállnának ki, mint amikor magával viszi már az egész céget a mobil ágazat.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Pontosan. Ahogyan a facebook-os posztjuk sem volt semmi más, mint nettó uszítás.
-
-
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Napelem
- TCL LCD és LED TV-k
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó Honor X7 4/128GB / 12 hónap jótállás
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 / LAPTOP 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest