Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
dbius
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Úgy tűnik, hogy - szándékosan v. véletlenül - de blokkolják az UDP 123-as portot. Azon keresztül történik az idő szinkronizáció.
-
A kíváncsiság nem hagyott nyugodni. Gondoltam hogy nem lehet köze a router-nek, de csak meg kellett róla győződjek.
Nálam az a rossz hogy itthon szülőknél van az asztali gépem, sokszor 2-3 hétig nincs bekapcsolva és elmászik 5 percet az idő, ami nem a világ vége, de zavaró hogyha valamelyik weboldalon látom hogy mennyi az idő és ütközik, mert nálam még nincs annyi.
Nem tudom miért lehet ez az egész, de zavaró azért.
-
dbius
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Így van, itt vagyok ugyanezzel a problémával én is.
Nem is a gigabit kellene, csak egy stabil kapcsolat. Akinek ezzel nincs problémája az el se tudja képzelni milyen bosszúságot okoz, főleg hosszú távon...
Szerk: tothjozsi: De jó, hogy megnézted
, én is akartam, de így legalább nem kell szétszedni mindent 
-
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Kíváncsiságból kivettem a képletből a TL-WR1043ND routerem, tehát csak direktbe volt összekötve a modem a számítógéppel, természetesen ez se oldotta meg a problémát. De annyira kíváncsi voltam hogy ez a gond, hiszen működnie kellene, de akkor csak nem nálam lesz a gond.
-
kutga
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Fibernet volt igen. 100 mega neki bőven elég lesz.
-
Anonymus23
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Itt a fórumon is van pár "földi", és mindenkinek vannak ilyen gondjai....
-
válasz
Anonymus23
üzenetére
Értem. Amúgy szomszédságba nem kérdeztél körül, ott nincs probléma?
Mondjuk ez is olyan hogy a legtöbben ezt biztos nem veszik észre hogyha nem olyan a felhasználási szokásuk, mint pl. online játék ahol tényleg kijön. -
Anonymus23
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Erre írtam, hogy egyéni preferencia.
Másrészről ha itt is rendben lenne a hálózat/beállítás/tökömtudjami ami miatt szakad ez a szar, akkor engem se zavarna annyira a magasabb ping, de így egy nagy szar, mert kb nem tudod, mikor szarik be.
Szóval önmagában a 100 Mbit az csak egy aspektus, mellette van egy halom dolog ami jellemzi a szolgáltatást és ott bizony komoly bajok vannak helyenként. -
válasz
Anonymus23
üzenetére
Én a sávszélességről beszéltem, 100Mbit szerintem a legtöbb háztartásba elegendő.
A legtöbben facebook-oznak, sorozatot néznek, 100Mbit-es internettel nézheted a HBO Go-t is TV-n, nem jelent problémát az sem.Gondolom te játszol valamilyen online játékkal és azért zavar, én játszok Cold War-al, BF V-el, nálam ott sincs gond, tesóm is folyamatosan játszik, nincs semmilyen probléma itt szerencsére. Itt van optika, viszont az 1Gbit-es internettel összerakott csomag kétszer annyiba kerül mint most Invitel-től ez a 100Mbit-es családi csomag. Nem tudom, nekem annyit nem ér meg hogy 2-3ms ping legyen, ne pedig 10-15.
-
Anonymus23
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ezzel a mindenre elég dologgal az a probléma, hogy maximum a te igényeid szerint. Nem támadás, ne annak vedd.
Azért az optikai netnek nem csak a nyers sebesség az előnye, hanem más felhasználásnál pl a sokkal alacsonyabb ping az talán még többet ér, mint a sávszélesség, szóval marha jó lett volna ha pl nálunk is le lenne már cserélve a koaxos rendszer optikára, de jelen helyzetben és változások fényében esélyt sem látok rá
Nem beszélve arról, hogy nálunk bizony nagyon szarul van valami beállítva, mert frekvencia váltásnál bizony szakad ez a szar, és elég sűrűn, persze hibajelentésnél 50-ből 1x látják szakadtnak, mert a modem az kapcsolatban marad, de mégsincs net
akár csak pár másodpercre vagy akár néha elmegy 0,5-1 percre is! -
Ez a 10Mbit-es csomag ez még Fibernet korszakból van, vagy most milyen szolgáltatónál van ő? Ha jól tudom itt olyan túl sok lehetőség nincs, de emlékszem hogy 10Mbit-es csomag volt anno Fibernet-nél.
Ez a 100Mbit-es internet rendben van, szerintem mindenre elég. Tesómmal mindketten online oktatáson veszünk részt, igazából semmilyen probléma nincs vele. Szüleimmel sokszor szoktam videohívásban beszélni, nincs semmilyen akadás, nagyon stabilan működik.
-
kutga
félisten
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ez jó hír. Tv nem érdekes, bőven elég az analóg kínálat, az internet viszont nagyon lassú.
-
-
Szia!
Szintén Barcs, szintén Invitel.
Nagyszüleimnél is régi TV van, simán be van dugva a koax-kábel és ennyi, megy a TV.
Így csak az analóg csatornák jönnek be, amit tartalmaz maga a csomag, 30-40 csatorna, pontosan nem tudom, de egész sok. Amúgy az előfizetéshez 1 darab vevőegység/CA modul jár ingyenesen, szóval ennek nincs havi díja. Hogyha szükség van a digitális csatornákra akkor a szerelő ad átalakítót a set-top-box-hoz, nagyszüleimnél adott és ugyan úgy működik régebbi TV-vel is!Itt Barcson nagyon jól ki van építve amúgy a hálózatuk, semmi problémánk nincs vele. Nálunk is 100Mbit-es internet van, szépen működik minden!
-
PitLee
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Nem vagyok szakértője a témának
Itt találtam meg a hivatalos w32time oldalt
https://docs.microsoft.com/en-us/windows-server/networking/windows-time-service/windows-time-service-topPingelni én is próbáltam, de nekem sem ment , ezek szerint nem lehet.
A tracert az működött, egy darabig, de 13-tól csak "time out", várható volt sajna.
Ha te eddig sem jutsz el hanem pl 3.-ik 4 -ik től timed out akkor szerintem a tűzfal nem engedi ki.tracert time.windows.comTracing route to time.microsoft.akadns.net [51.105.208.173]over a maximum of 30 hops:1 <1 ms <1 ms <1 ms *.*.*.*
2 15 ms 16 ms 15 ms *.*.*.*
3 * * * Request timed out.
4 17 ms 17 ms 17 ms ae-4-0.cr01.budapest.digicable.hu [94.21.3.140]
5 16 ms 17 ms 16 ms bb01.budapesta.rdsnet.ro [213.154.125.65]
6 * * * Request timed out.
7 42 ms 35 ms 36 ms ae62-0.buh01-96cbe-1b.ntwk.msn.net [104.44.36.151]
8 43 ms 43 ms 44 ms ae28-0.icr02.ber20.ntwk.msn.net [104.44.43.133]
9 54 ms 53 ms 54 ms be-122-0.ibr02.ber20.ntwk.msn.net [104.44.23.139]
10 54 ms 53 ms 56 ms be-7-0.ibr02.ham30.ntwk.msn.net [104.44.19.118]
11 53 ms 53 ms 54 ms be-4-0.ibr06.ams06.ntwk.msn.net [104.44.16.131]
12 52 ms 52 ms 53 ms ae162-0.icr04.ams06.ntwk.msn.net [104.44.21.202]
13 * * * Request timed out.
14 * * * Request timed out.
15 * * * Request timed out. -
kutga
félisten
Hölgyek/urak!
Édesanyámnak Barcsra keresünk valami alap tv+internet csomagot a mostani 10 megás net helyett. Beszéltünk az ügyintézővel, akár 100 mega is elérhető, a kérdésem viszont, hogy van olyan kábel tv csomag amihez nem kell beltéri egység? Gondolom már hdmi-vel adnak, itt viszont még régi a tv, Scart van rajta.
-
-
PitLee
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Így már értem.
Az idő szinkronizálós szervereket lehet/tudod pingelni ?
Ha igen traceroute-nál nem látni hol akad el a ping ? -
válasz
PitLee
üzenetére
A szolgáltató letiltott valamit, ami miatt november óta nem frissít nálam az idő.
Tehát mindennap próbálja leszinkronizálni a pontos időt, csak nem tudja mert hibát dob.Én már megpróbáltam átírni a registry-ket, most azt írja ki hogy "The peer is unreachable".
Szóval itt nem a Windows-al van probléma, hanem azzal hogy valami nagyon le lett tiltva és jó ideje nem frissít. Ha áramtalanítom a gépet és sokszor 2-3 hétig nem vagyok itthon, akkor simán 5 perccel odébb van az "órám".Próbáltam 10-15 másik szerverrel, egyikkel sem szinkronizál le.
-
PitLee
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Sajnos nem, de segíthetsz a megértésben
-
-
"Király!"
Nálam november óta így, az a vicces hogyha lefut ez a sikertelen frissítés, majd bezárod az ablakot és újra megnyitod, kiírja hogy a legutóbbi sikeres frissítés az az előbbi időpontban volt, tehát a Windows is hibás, mert a sikertelenre később azt írja hogy sikeres, természetesen nem így van.
-
dbius
veterán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
-
Joker88
őstag
Ez már szégyen
-
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Próbáltam, ugyanúgy hibát dob.
Tesóm gépén is próbáltam, ott se jó.Az az érdekes hogy kb november óta ez van, mindig valami weboldalon látom az idő kijelzését és akkor látom hogy 4-5 percet el van csúszva a Windows óra.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Én átraktam másik szerverre, minden rendben (time.nist.gov).
-
Van akinek megjavult azóta a dátumfrissítés amit a Windows automatikusan leszinkronizál?
-
Schizoka
aktív tag
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Ha adtak boxot akkor kell szerintem abba tudod kikapcsolni a gyerekzárat.
-
válasz
Schizoka
üzenetére
Egy másik kérdés, kell az a box?
Nálunk is az volt, anno úgy gondoltam hogy de jó, meg lehet rá adást rögzíteni, természetesen ahhoz is gyenge volt. Utólag kicseréltettem CA-modulra. Ezerszer jobb az egész, de komolyan. Főleg mikor bekapcsoltam és az Invitel logót 1,5 percig mutatta míg betöltött, rengeteg idő.Mondjuk CA-modulnál meg azt nem értem hogy miért írja ki a TV hogy sikeres hitelesítés, mármint oké, státusz üzenet gondolom, de ez is zavaró hogy nem az van hogy csak bekapcsolod a TV-t és megy. De ez elviselhető, azt a 1,5 perc Invitel logót nem tudtam tolerálni.
-
Schizoka
aktív tag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Semmi kódot nem mondtak bekötéskor,de most már felírtam jó helyre.
tothjozsi96 :köszi
Intruder2k5 :köszi
-
-
-
zzola
titán
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Én 10+ évig voltam és most újra vagyok Inviteles, de ilyen pin kód sosem volt. + aki telefonon köt szerződést, az még papírt sem kap róla így pin kód sem létezhet...
Bár ha belegondolok, mekkora káosz van ennél a cégnél, bármi is lehet, még pin kód is...
-
Schizoka
aktív tag
válasz
Peter Kiss
üzenetére
Sajnos nem az,azon már túl vagyok.
Ráadásul öt próba után 999 másodpercre letiltja a próbálkozást! -
Schizoka
aktív tag
Sziasztok!
Remélem tudtok segíteni mert agyf@szt kapok!
Újra indítottam a tvboxot és most már digi logóval indul nem invitellel,végre nem össze-vissza csotornák.
De már két este is bele futottam hogy több csatornánál is kiírja:aktív gyerekzár írja be a kódot.
Persze hogy nem tudom mi lehet,mert ilyet nem kapcsoltam be! -
Anonymus23
veterán
válasz
Redlight2
üzenetére
Amit én első körben megnéznék:
- Jó-e a kábel?
- Jól csatlakozik-e a kábel?
- A lan engedélyezve van-e PC-n, nem tiltottad le előtte?
- Wifis USB vevő ki van húzva a PC-ből?Egyébként mi látszik a PC-n? Mit mutat a LAN résznél, hogy van csatlakozás, csak IP nincs?
A routeren látszik, hogy a kábel be van dugva?Kicsit kevés az infó, hogy hardveres vagy csak beálltási hiba van...
-
Redlight2
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Rá voltam kényszerülve, hogy a PC-m egy tp-linkes ezeréves usb-s wifi jelvevővel használjam egy kis ideig. Telepítettem a szoftverét és szépen működött is.
Viszont most visszaváltanék kábelesre,de az istenért sem akar csatlakozni a gép az internetre. Az inviteles modem jó, wi-fin van net, más gépet (ami eleve csak kábelesen volt használva , ott is jó a net). Milyen hálózati beállítás siklott félre?köszi előre is.
-
Joker88
őstag
nálatok is szórakozik az Invitel ADSL vonala?
Itt nálunk a mai nap olyan a net,mint a mesében.. Hol van,hol nincs.. És eléggé kellemetlen.. Ügyfélszolgálat,inkább nem véleményezem..
A modemen (ZTEzxhn h108l ) csak a piros lámpa ég,ergo vonalprobléma ..
Gy-M-S megyei település, Veszprém megye határán.. -
supercow
őstag
válasz
taki01
üzenetére
Két DSL vonal?? Burzsuj mázlista
A mi településrészünkön (Vác-Máriaudvar) olyan elavult a DSLAM meg a légkábelek, hogy "nincs kapacitás" ürüggyel minden bővítést elutasítanak és új bekötésekre várólista van. Lehet mondani, hogy kihalásos alapon megy az ügyfelek bekötése. Gondolom fix vonalszám van kiosztva a területre oszt csá. Én boldogan fizetek 9e Ft-ot a 10/0.5Mbps VDSL-ért IPTV-vel, és örülök hogy megy mert home ofisz. -
taki01
őstag
válasz
user12
üzenetére
Csak az baj, hogy sok településen van ahol teljesen vagy település egyes területein monopol helyzeteben. Már most is háborognak miatta sok főleg most az online tanulás meg minden miatt. Tudok olyanról akinek két Inviteles ADSL vonala van, hogy tudjanak otthon tanulni és dolgozni, mert más szolgáltató nem elérhető a település azon részén.
A másik meg a DSL hálózat üzemeltetése az egyik legdrágább, mert nem elég egy MSAN a településre, hanem ezekből több kell és ezáltal több áram fogyasztója is van. A másik meg, hogy az Inviteles réz hálózatoknak a kábelek állapota is hagy maga után kívánnivalót. -
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Mi a f@sz. -
steele80
senior tag
2018. 11.15-én már megírtam ezt itt a fórumon, hogy nem lehet a Digi-é az Invitel. A céljukat elérték a tudjuk kik. Sötét ország sötét jövője jön!
-
PitLee
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Digis borítékban kapom az Inviteles számlát, azt hittem ezt nem lehet überelni, akkor most jön a "fogd meg a söröm" 4iG változat
-
Frond
csendes tag
Na ennyit a fejlesztésekről, most leáll az egész egy évre kb, míg végbe megy a felvásárlás.
-
zzola
titán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
RIP Digi.
Most mondjam nektek azt, hogy az egyik legnagyobb magyarországi energiaszolgáltatóban is folyamatsoan szerzik meg a részesedést...
Nem lesz ennek jó vége... -
Anonymus23
veterán
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Nem véletlenül szívatják ennyire őket....
És ezzel együt hivatalosan is vége a versenynek, illetve cenzúra rlz... -
Úgy néz ki, a 4iG megveszi a DIGI-t.
-
Ladislaoca
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nálam már kijavították a hibát.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
Ladislaoca
üzenetére
Az uccsóra
, ezért nem neheztelnék rájuk
, csak tényleg a Szürejjára és a Szél-Anger főzőcske idejére felfüggeszthetnék
...
Ja és a kanadai Rex se rossz -
Ladislaoca
tag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Nekem is ez a gondom!
Iszonyatosan akadoznak a közszolgálati csatornák.
Én lejelentettem Messengeren.
Nem tudom miért, de állandóan csak ezek az adók szoktak akadozni pár havonta.
Vagy ez a román cenzúra lenne?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
1-2 hete tapasztaltam ilyet, nem minden csatornánál jött elő, kockásodás nem volt, később (másnap?) pedig helyre is állt, nem nézegettem kábelt stb-t nálam.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann
üzenetére
Közben találtam egy kábelhibát, az egyik f csati fém része megrogyott, azt javítottam, de ugyanúgy fennáll a hiba.
Viszont nem olyan, mint mikor a mindigtv-vel volt gond, akkor, ha a kábellel vagy csatlakozóval volt gond, akkor "kockásodott", akár el is színeződött a kép. Itt ilyen nincs, csak megakad a kép és a hang, ezért gondolom, esetleg szolgáltatói hiba. -
E.Kaufmann
veterán
Másnál van valami gond a közszolgálati csatornákkal DVB-C-n, kábelnetes körzetben? Akadozik az adás, analógon jó, fizetős csomagok is jónak tűnnek digitálison. Analóg adásoknál nem zajos a kép, hogy esetleg a gyenge jelszint lenne gond. Ha nem lenne ez a 'sztambuli menyasszony meg szombatonként a színész meg a szakács, nem is érdekelne a dolog
de ez van.
Internetszolgáltatás is látszólag OK, megy VPN-en át RDS és nem akadozik. -
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96
üzenetére
Vagy ott, ahol erősített a konkurencia...
-
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Ez mennyire hiteles információ hogy mindenhol lecserélik?
Van erről bármilyen írás?Azért rengeteg településen lehet az Invitelnek koax hálózata, kíváncsi lennék a fontossági szempontokra is, vagy az ésszerűségre. Logikus lenne hogy a nagyobb városokban cserélik le a koax-ot első körben, de akkor innentől meg az lenne az ésszerű hogy a környékbeli kisebb városok hálózatát is lecseréljék, szerintem.
-
kentucky
őstag
válasz
Anonymus23
üzenetére
Aha, más invitelesnek is kampec

-
Anonymus23
veterán
válasz
Anonymus23
üzenetére
Hibabejelentő: kábeles nettel országosan baj van, dolgoznak rajta....
-
Anonymus23
veterán
Másnak sincs net?
Kb fél órája elment, azóta sem tud életre kelni.... -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kisapa
üzenetére
Nem igazán világos a cikk, mert Inviteles koaxot Berettyóújfalun és Hajdúszoboszlón lecserélték, ez igaz, de máshol is lecserélték azon helyek nincsenek említve, mint Kaba, Püspökladány, Nádudvar. Olyan helyek meg említve vannak, ahol eddig is 1000FTTH volt, mint Biatorbágy.
-
kisapa
senior tag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Nálunk sajnos még nyoma sincs az átalakításnak. A szolgáltatás kiesések száma bezzeg nagyon megnőtt. Gyakorlatilag nincs olyan hét amikor legalább egy rövid időre ne menne el a net.
-
Lajosnagy17
senior tag
DIGI hálózat fejlesztés.
-
R3laX
addikt
válasz
taki01
üzenetére
Igen? Na ezért kérdem
. Odáig biztos nem megyek el Dorogról, ha már így kib@sztak velem, hogy lepasszoltak az Invitelék. Így is szegények egy rakás ...
, akkor megoldom telefonon majd. ZTE H168N meg ha kell nekik érte jönnek. Köszi a választ!Új lakásban 3 évből 2,5 szenvedés volt, mióta megette az Invitelt a Digi. Invitel, Invi16, Invinetwork. 3 cégnél voltam 3 év alatt. Előtte majdnem 20 évig gond nélkül ment az Invitel ADSL szüleimnél. Most már mind2 eltrehánykodja sajnos, de panaszkodtam én már itt 2 éve is
. -
taki01
őstag
Digi irodában biztos nem tudod lemondani szerintem, mert két különböző cég.
Itt fogod tudni lemondani:
A hét minden napján 06:00-22:00 között fogadjuk hívását az ingyenes 06 80 101 513-as ügyfélszolgálati telefonszámon.
E-mail címünk: ugyfelszolgalat@invinetwork.hu
Személyes ügyfélszolgálat:
3580 Tiszaújváros, Szt. István út 1/A. Városkapu üzletház
6722 Szeged, Gutenberg utca 14.
2400 Dunaújváros, Semmelweis utca 10.
5600 Békéscsaba, Mednyánszky u. 2. -
R3laX
addikt
Sziasztok!
Végre meg tudtam rendelni a Telekom 1000/1000-es FTTH hálózatát. Szerintem korábban már kérdeztem, de hátha azóta még több a tapasztalat. Invinetwork VDSL - nem Invitel már - szolgátatást a Digi irodákban is le tudom mondani? Ha van nálam ZTE ZXHN H168N modem/router, amit még az Inviteltől kaptam 2017-ben azt is le tudom ott adni, vagy egyáltalán le kell adnom? Invitel szerződésszámom már nem él, Invinetworkös van. -
kabelmania27
félisten
válasz
garga pista
üzenetére
Amikor már nem lesz a régi koax hálózaton előfizető lekapcsolják és elvileg leveszik a kábeleket az oszlopokról.
-
Lajosnagy17
senior tag
Invitel koaxot a DIGI elvileg mindenhol lecseréli optikára, most még az Alföldön dolgoznak, de legalább haladnak. 5-6 nagyobb várost átalakítottak fél év alatt. Majd meglátjuk.
Az MVMNET nyert Szupergyors internet támogatást Baja és környékére, de idáig semmi nem történt. Lassan haladnak és a Dunántúlon dolgozgatnak most.
A Telekom is elkezdett optikázni Baján.
"Értesítés építési engedély megadásáról – CE/1205-20/2021. számú határozat: Baja, Bajaszentistván városrész FTTH hálózat építés tárgyú elektronikus hírközlési hálózat építési engedélye."Közzétéve: 2021. február 19. -
garga pista
őstag
válasz
Lajosnagy17
üzenetére
Szia!
Néztem a térképet, amit csináltál, nagyon szuper. Jól értem, hogy Baján habár van Invitel Koax, de itt a Digi nem fog optikát kiépíteni, hanem az MVMNET Zrt.?A másik kérdésem, hogy ahol a Digi optika kiépítésre került és lassan átkötnek mindenkit, mit csinálnak a régi Invitel koax hálózattal? Le fogják szerelni, vagy értékesítik másnak?
-
garga pista
őstag
válasz
szacsee
üzenetére
Szia! Remélem nem túl késő a válaszom

Én a FritzBox márkát javaslom, csak a legtöbbhöz német nyelvtudás kell. Nagyon stabil eszközök és profi szoftveres ellátottság. Egy régebbi modellt használtunk több évig igaz telekom hálózaton, ami modem+router egyben volt, újraindítani csak évente 1x kellett. Kapcsolatot nem dobta el. Utána VDSL-re váltáskor mi is ZTE-s vackot kaptunk, utána szintén egy Fritzboxra cseréltem (Fon WLAN 7390) ez is nagyon jól megy.
ADSL-modemes Fritzboxot olcsóbban találsz, itt a hardveraprón, vatera, jófogás, fb marektplace, stb oldalakon vannak.
Ha nem akarod a router funkcióját használni, csak modemként, van pppoe passtrough funkciója. -
Lajosnagy17
senior tag
Esztergomot is kezdik vagy átkötni DIGI-re vagy új DIGI fejlesztés.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
taki01
üzenetére
Vidanet és a Kalásznet is TELEKOM érdekeltség.
Kalásznet
Békésszentandrás
Csabacsűd
Csabacsűd külterület
Dévaványa
Füzesgyarmat
Kardos
Kondoros
Körösladány
Köröstarcsa
Mezőberény
Örménykút
Szarvas
Szarvas külterület
Szentes -
Frond
csendes tag
Ez a Gyopárosi Kábeltelevízió Kft. a Telekom hálózatába tartozik? Csak mert a térképen a Szip program alatt olyan településeken is megvan jelölve ahol tudtommal csak 1 kábeltvszolgáltató, a Telekom van jelen(például Makó).
-
supercow
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Inkább dns gondnak tűnik, mert ha google bejön akkor van interneted. Próbáltál más dns beállítást?
-
l.skywalker
titán
Valaki segítsen pls. Itt volt a villanyszerelő és kérdezés nélkül lecsaptak az áramot egyik pillanatban majd rögtön vissza. Azóta nincs internet. Mindent (ONT, routerek, setop box) áramtalanítottam, újraindítottam, de semmi. TV van és a digi.hu ill. minden Google oldal és aloldal bejön, de semmi más. Bejelentettem a hibát, de én még ilyet nem láttam. Ez mi lehet?
Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nálam az a rossz hogy itthon szülőknél van az asztali gépem, sokszor 2-3 hétig nincs bekapcsolva és elmászik 5 percet az idő, ami nem a világ vége, de zavaró hogyha valamelyik weboldalon látom hogy mennyi az idő és ütközik, mert nálam még nincs annyi.
, én is akartam, de így legalább nem kell szétszedni mindent
Nem beszélve arról, hogy nálunk bizony nagyon szarul van valami beállítva, mert frekvencia váltásnál bizony szakad ez a szar, és elég sűrűn, persze hibajelentésnél 50-ből 1x látják szakadtnak, mert a modem az kapcsolatban marad, de mégsincs net
akár csak pár másodpercre vagy akár néha elmegy 0,5-1 percre is!

, ezért nem neheztelnék rájuk