Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Új hozzászólás Aktív témák
-
meszi3
tag
Sziasztok!
Mától én is az Invitel előfizetők népes táborát gyarapítom A szolgáltatás egyelőre tökéletes, viszont van egy kis gondom a modemmel amit adtak. Vdsl-re fizettem elő (ez van itt) és kaptam valami kínai szart, wifi-modem egybe, a típusa ZTE h168n. A problémám, hogy nem tudom elérni a webes felületét. Elvileg (meg gyakorlatilag is) a gyári 192.168.1.1-en kéne elérni, de cseszik reagálni. A hab a tortán, hogy nem is pingel. Ami érdekes mert net van.
Valaki akinek ilyenje van tudna nekem segíteni?
-
meszi3
tag
válasz headhunter #22473 üzenetére
"Sportfanoknak Invitel a 10 csatornával..."
Erről a sportcsomagról, hol lehet többet megtudni?
-
meszi3
tag
válasz kabelmania27 #22586 üzenetére
fasza cikk, párszor végig fogom olvasni mire bemegy
-
meszi3
tag
válasz sentinel #22730 üzenetére
"NCSI tests connectivity by trying to connect to http://www.msftncsi.com, a simple Web site that exists only to support the functionality of NCSI."
magyarul létezik egy weboldal amit megpróbálnak a windowsok elérni, ha összejön, azt írja van net, ha nem akkor nincs. Pattintott kőkorszakot idéző módszer, én soha nem adok arra, hogy a win mit ír ki, szerinte van-e net vagy nincs
[ Szerkesztve ]
-
meszi3
tag
Sokszor esik itt a fórumban szó a VDSL sebességről a távolság függvényében.
Ezt a távolságot a HGW-DSLAM viszonylatban kell értelmezni?
-
meszi3
tag
Nektek, akiknek 60-as net van, ez TV nélkül, igaz?
-
meszi3
tag
Szerinted, ha lejár a hűségem és jönnek az ajánlatukkal, akkor van esélyem, hogy kicsikarjam belőlük a vonalban lévő tartalékot? A modemre rá szoktam nézni, jelenleg 70 mbitre van belőve a DOWN, de simán tudna 100-110-et modem szerint, UP irányba jelenleg 9 arra meg ~20-t ír, azon gondolkodom, hogy vagy a TV a maradék sávszélre, vagy netgyorsítás.
-
meszi3
tag
válasz repvez #24210 üzenetére
2 dolgot tehetsz
az egyik: rakd a sticket sarokba, ott szeretnek össszegyülni a hullámok
másik: ha az előfizu amúgy 4G-s, ebayen veszel egy 4G-re képes sticket, 10-15 pénzből megvan. 4G-nek sokkal jobb a penetrációja, (némi szerencsével) sokkal jobb lesz lakáson belül mindenhol a térerő.
-
meszi3
tag
válasz taki01 #24253 üzenetére
Én sem innen vettem az enyémet, ebayen találtam 42 dodóért
Speedshoppal az a baj, hogy jelenleg sincs raktáron, én még május 10-én írtam nekik, hogy mikor lesz, akkor ez a válasz jött:
"A termék kártyafüggetlen, sajnos azonban a beérkezésről nem tudunk információt adni, ugyanis most beszállítóinknál sem elérhető a termék."
Az meg mindegy, hogy hilinkes vagy sem, a hilinkes firmwaret le lehet cserélni nem hilinkesre és vica-versa. Ha kell küldök linket.
-
meszi3
tag
válasz l.skywalker #24467 üzenetére
Ha jól értem a ZTE intézi a PPPOE kapcsolatot, így a mögé rakott routernak semmi dolga, DHCP-vel kell kérni egy IP-t és kész.
Kivéve ha a ZTE-t bridge üzemmódba raktad...
-
meszi3
tag
válasz Balázs1621 #24793 üzenetére
Meg lehet, milyen routered van?
-
meszi3
tag
válasz Balázs1621 #24796 üzenetére
OK
Először is ellenőrizd, hogy a router LAN oldalon ne a 192.168.1.0 hálózaton legyen. Aztán menj a következő menüpontra:
Network--->WAN
Itt a "WAN Connection Type" legyen PPPoE/Russia PPPoE, username password kitöltve(ez gondolom már most is megvan), lejjebb a képernyő közepén lesz egy olyan, hogy "Secondary Connection" ezt állítsd át Static IP-re, IP címnek írd be 192.168.1.2, Masknak: 255.255.255.0
És ennyi, innentől kezdve eléred a böngészőből a 192.168.1.1-es címen a modemet
-
meszi3
tag
válasz PainKiller13 #24985 üzenetére
VDSL-en van HD adás és hibátlan.
-
meszi3
tag
Sziasztok!
Ha VDSL modem webes felületén látok egy bizonyos értéket az Attainable Rate-nél akkor az csak annyit jelent, hogy a kábel bírná azt a sebességet, vagy azt is jelenti hogy a túloldali eszköz is bírná?
-
meszi3
tag
válasz kabelmania27 #26470 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Komplett fénytechnika (Robotlámpa, stroboszkóp, vezérlő, állvány)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest