- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
FST200
tag
válasz
kabelmania27 #31404 üzenetére
Köszönöm!!!
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #31387 üzenetére
3 nap után kijött a szerelő de ugyanolyan modult hozott ami szintén nem működött. Visszaállította a tv-t alaphelyzetbe most tesztelem. A boxot ajánlgatta nagyon de nekem az nem igazán tetszik. Meglátjuk mi lesz.
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #31385 üzenetére
Szia! Megnéztem smit modul van nálam. A másik esetleg jobb?
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27 #31381 üzenetére
Köszönjük, neked is boldogat!
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31338 üzenetére
amikor működik, akkor sosincs gond vele, a 60/5 net mindig megvan
legutóbb mondta is szerelő, hogy örüljek, neki, hogy csak a tápja hullik el, mert ennél csak gyengébb modemeket osztanak
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31336 üzenetére
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31334 üzenetére
Osztó már régóta nincs benne, tv előfizetés nincs
Köszi hogy raneztel, szerintem holnap én is megkérdezem tőlük, hogy mi a franc van
-
Debilon
addikt
válasz
kabelmania27 #31330 üzenetére
Drive link, remélem látszik majd
-
Gabengocia
tag
válasz
kabelmania27 #31309 üzenetére
Ekkora keveréseket! Ügyfél szolgálat 1272 digi optika 1000 net+ tv dvb-c ajánlott régi optikai invitel területén. Invitel kp. -ban invitel IP tv 1000 net akivel szerződés kötés volt szerelő Huawei OptiXstar hg8147x6 modem routert hozott. Rámért a régi kábelre nem volt kikötve csak levágva. Be is kötötte egy forrasztással. A router jelszó meg nem az ami a matricán van. Hanem user a felhasználó név jelszó meg a gyári szám utolsó 6 karaktere. Hátha szükséges ez az infó másnak is.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. -
törölt tag
válasz
kabelmania27 #31300 üzenetére
Okés, megnéztem, tehát kb 2.2km kellene, hogy meglegyen itt is. Mondjuk Invitelt is sokat kérdeztük, ők simán rámondták, hogy ennyi van, elérték a tech limitet
.
A letöltés még csak hagyján, mert lehet venni egy gépet rá külön, aztán menjen 24/7, de a feltöltés kb élhetetlen a modern használatra nézve. -1 bevétel forrás pont ahol már így is küzdünk..
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #31288 üzenetére
Nekünk sok éve digitális csomagunk van, amihez "igyen" megmaradt az analóg szolgáltatás is.
Hogy van-e még errefelé egyáltalán analóg előfizetés, nem tudom.Mindenesetre a levél alaphangon a korszerűsítésről szól ("digitális módon tudja igénybevenni"), csak az alaphangneme olyasmi, hogy jön az STB....
Lehet, hogy csak nekem tűnt elsőre ez a dolog "rémisztőnek" és a digitális szolgáltatás érdemben nem változik...
Meglátjuk.
Mindnesetre köszönöm a hozzászólásokat.
-
kenyerr
tag
válasz
kabelmania27 #31281 üzenetére
Jó pont. Simán el tudom képzelni, hogy az utóbbi viharos időben történt vele valami. Apóséknál volt régebben olyan (bár az upc-s eszköz volt), hogy beázott, aztán a "vízhűtést" nem annyira kedvelte
-
kenyerr
tag
válasz
kabelmania27 #31269 üzenetére
Nekem ex inviteles ftth területen megy a digi online.
Másik: Pár napja, de lehet, hogy már több hete is a régebben megszokott 900Mbps helyett alig akar 3-500 között mozogni. Nekem még a 100 is elég lenne, viszont van, hogy videobeszélgetéseknél pár percenként elkezd akadozni és nem lehet érteni engem. Érdemes szólni az ügyfélszolgálaton, vagy van valami (pl szeles idő), ami miatt most ez van és kész?
-
Jocek1979
csendes tag
válasz
kabelmania27 #31273 üzenetére
köszi a gyors válasz en pápa melett lakom es most kezdtek kiepiteni az optikat jo lenne toluk a tv is akkor már tudnál küldeni nekem egy csatornalistat milyen csatornak vannak iptv n mert az invitel honlapja atiranyit a digis honlapra ott meg nem talalom csak akbel tv s csatorna listat
-
kisapa
senior tag
válasz
kabelmania27 #31269 üzenetére
Ezt tudom a kérdés arra vonatkozott, hogyha új szerződést kötök akkor működne-e.
-
kenyerr
tag
válasz
kabelmania27 #31251 üzenetére
Köszönöm!
Nem is tudtam, hogy az iptv > dvb-c átállás várható bármikor is, viszont akkor remélem mihamarabb eljut ide is
A jelenlegi digi-s boxok amúgy jól működnek, érdemes lenne kérnem egyet a meglévő instabil inviteles helyett? -
Fall-N
veterán
válasz
kabelmania27 #31231 üzenetére
Még 1x köszönöm a segítséget! Közben vettem két új splittert és a modem és a splitter között kicseréltem a koaxot 3x-os árnyékolású vezetékre. A splitterek cseréje után rögtön változtak jó irányban az értékek, egy negatív sincs már. A HPF szűrőt a második splitter és a TV közé tettem. Na és az értékek:
-
Fall-N
veterán
válasz
kabelmania27 #31231 üzenetére
Köszi, akkor veszek új kábeleket meg két splittert.
-
Fall-N
veterán
válasz
kabelmania27 #31228 üzenetére
Köszi a válaszokat, megnézem a splitteket itt helyben, ha nincs akkor veszek netről. Egyszer egy 900-2400 MHz-s splittert vettem, az gondolom nem jó.
Most néztem a fekete új koax kábelen ez a felirat van: RG6U/BK COAXIAL CABLE 75 OHM <S.E.> 075M
Akkor ez jó, az RG6 miatt. -
Fall-N
veterán
válasz
kabelmania27 #31224 üzenetére
-
GoodSpeed
addikt
válasz
kabelmania27 #31207 üzenetére
Köszi.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #31062 üzenetére
De gondolom itt sok helyen átfedés van a DIGI-vel főleg a nagyobb városokban. Nem hiszem,hogy mindkettő hálózatot megtartják. Hiába d3.1-es a feltöltés, még mindig limitálva van az optikához képest.
https://www.google.com/maps/d/u/0/edit?mid=1nSSQdP3XCGLF9HQ6Y0Y2qwQ3VKjpSamp&usp=sharing
Kár, hogy nincs információm a volt UPC hálózatról.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
kabelmania27 #31042 üzenetére
Te kaptál már?
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27 #31006 üzenetére
Megnéztem most, és úgy kerestettem, hogy csak a digitális és kódolatlant keresse, lett is 7 adó + 3 rádió, mind a propaganda TV-k és rádiók.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27 #31006 üzenetére
Nem próbáltam még, de majd rénézek.
Azt mondta a szerelő, hogy mindent is lekódoltak, mert lopták ezerrel -
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27 #30968 üzenetére
Pár órával később, éjszaka illetve a nappal folyamán utána mindig jó, vagy legalábbis közel maxos sebességgel jön, viszont este mindig leesik a béke segge alá, szerintem itt nyilvánvaló a helyzet, vagy a gépparkot vették ki alóla, vagy a sávszélesség csökkent le drasztikusan (esetleg a "felhasználás" nőtt meg rohadtul), de nem a modemmel lesz a gond, hanem szolgáltatói oldalról van a szűk keresztmetcet.
-
Anonymus23
veterán
válasz
kabelmania27 #30775 üzenetére
-
szacsee
nagyúr
válasz
kabelmania27 #30733 üzenetére
Köszi az infót!
-
janaman01
addikt
válasz
kabelmania27 #30554 üzenetére
Még ez előtt is van egy osztó ami direktbe bejön a lakásba ugye, az egyik ága megy az analógra , a másik szürővel pedig a fentebb linkelt osztóra .
-
osonte
őstag
válasz
kabelmania27 #30323 üzenetére
Köszönöm!
Majd meglesem és ha elakadok, akkor jövök ismét kérdezni.
-
osonte
őstag
válasz
kabelmania27 #30321 üzenetére
Üdv!
Sajnos azt nem tudom. Az biztos, hogy mindent az Invitel szerelt. Ez egy nagy családi ház és az emeleten lakik a tulajdonos, a földszinten pedig 2 albérlő (én vagyok az egyik). A modem az emeleten van és nincs fali csatlakozó közbeiktatva. Sajnos a padláson nem tudom hogy van elosztva.
Ezekből az értékekből azt sejted, hogy nem 2-es elosztóval van megcsinálva az első elosztás?
Amennyiben azt írod, hogy igen, akkor megkérem a tulajt, hogy megnézhessem.Előre is köszönöm.
Intruder2k5: Köszi az infót, sajnos nincs log a menüben. Nekem is olyan mintha ilyenkor újraindulna a modem.
Anonymus23: Köszi szintén az infót, az optika tényleg jó lenne!
-
kingadam
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30221 üzenetére
Köszönöm!
-
kingadam
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30219 üzenetére
Az osztó Technetix TRIS-210EEN.
Milyen HGV-k vannak most forgalomban? Lusta voltam cseréltetni korábban olyanra amit lehet bridge módba rakni de akkor most csereként azt kérek ha nem rosszabbak mint a technicolor. -
kingadam
csendes tag
válasz
kabelmania27 #30214 üzenetére
-
Johnyy
tag
válasz
kabelmania27 #29890 üzenetére
Kipróbáltam ezt is, meg elég sok dolgot még (amit a neten ezzel kapcsolatban találtam), de nem megy a szinkronizálás.
Úgy tűnik, hogy tényleg az Invitel blokkol valamit.
-
tothjozsi96
addikt
válasz
kabelmania27 #29890 üzenetére
Próbáltam, nálam nem oldotta meg.
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29743 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29741 üzenetére
Nekem Androidos Philips van...
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29739 üzenetére
Biztos én vagyok a láma, de még nem jöttem rá, hogy hogyan kell átrendezni/elrejteni a csatornákat...
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kabelmania27 #29642 üzenetére
Nem az a bajom, hogy 100-nál kell több, csak azt nem értem, ha a jelenlegi 15 azaz tizenöt megabitről feljebb akarok lépni tényleg kell a digitális kábelcsomag, ha nekem nem kell több csatorna (sőt tv csomag nélkül is meglennénk), vagy olyan ez, mint a viccben, hogy "Tényleg elsüllyedek, ha kihúzza onnan az ujját?"
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kabelmania27 #29639 üzenetére
Amúgy van valami technikai oka, hogy analóg kábeltv mellett nem adnak nagyobb netet, vagy csak szopatás? Nekem mindegy lenne, ha a TV-t ki is lőnék, kiteszek egy lepkét, ott a MindigTV, a sok reklámért meg minek fizessek.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29636 üzenetére
Nagyjából túl vagyok a dolgon, ahogyan itt írtam: #29582
Köszönet.
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29579 üzenetére
No, csak okulásul.
Felhívtam a szolgáltatót, hogy mi van.
Megerősítették, hogy volt csatorna-átrendezés, de ők nem tudnak róla (!?), hogy a ES kikerült volna választékból.
Mondom, hogy a korábbi frekvencián nem jön semmi, ez változott-e.
Erre az ügyfélszolgálatos válaszol, hogy rögtön megkérdezi a technikusokat.
2-3 perc múlva jön a válasz, eddig (napokkal a csere-bere után!) sem kapták még meg a frekvenciakiosztásokat! Éppen a technikusok!
Persze az lett a javaslat, hogy próbálgassam végig a frekvenciákat.
Végül kiderült, hogy a jó öreg Samsung háromféle módon tudja keresni a csatornákat és pont nem - az ajánlott - részletes, hanem a "gyorskeresés" talált meg mindent.... -
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29520 üzenetére
Köszönöm.
Ezekben nem látok egyelőre ilyen változást, valószínűleg műszaki-technikai dolog van a háttérben.
Most tüzetesebben átnéztem mindent és a EU 1-2 mellett "kiesett" a Moziverzum, az MTV Live és a DiGi Animal World is (ezekre ritkábban kapcsolok, elsőre nem figyeltem, mi van velük). Mind az 578000 kHz-es frekvencián jönnének...
(A szomszédság "vegyes felvágott" /IPT-TV-k, stb./, többféle csomag és szolgáltató, nem nagyon támpont).
Akkor majd hívom a szolgáltatót...
Ja, van valahol fenn még valami aktuális frekvenciatáblázat is? A honlapjukon talán csak valami 2017-es érhető el közvetlenül.
-
Orlin
addikt
válasz
kabelmania27 #29520 üzenetére
-
AttyVin
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29516 üzenetére
A csatornakeresés meg sem találta egyik verziót sem...
(A korábban lementett csatornakiosztas persze visszatölti.)
Ha így marad a vége telefon lesz.
Úgy emlékszem, a ES-tal korábban is többször szórakozott a szolgáltató...
Az aktuális ÁFSz-módosítások online hol érhetők el, korábban a számla mellett küldték... -
kentucky
őstag
válasz
kabelmania27 #29424 üzenetére
Köszönöm!
-
válasz
kabelmania27 #29412 üzenetére
Köszi,nem láttam rá nagy esélyt,h kábel marad,de hát ha
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #29402 üzenetére
FTTH-t ajánl fel nekik mindenhol. Nem tudtam, hogy jelentős optikai hálózata van az Invitelnek arrafelé és alkalmas 1000/300-as netre.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #29398 üzenetére
Fejlesztenek is valamit, vagy csak egy az egyben átveszik a hálózatot?
-
cellpeti
nagyúr
válasz
kabelmania27 #29376 üzenetére
switch azért kellene, mert az alsó szinten van egy PC ami kábellel csatlakozik. Vagy pedig router lentre és AP fentre.
Vaaagy 2 router
-
kentucky
őstag
válasz
kabelmania27 #29365 üzenetére
Tudom, csak dupla NAT-ot szeretném elkerülni.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #29276 üzenetére
Azért folyamatosan rakosgatják át az embereket, hogy mihamarabb lekapocsolják az Invitelt.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #29266 üzenetére
Én is a saját routerben gondolkoztam, de a szerelő azt mondta, hogy a modem+router egyben stabilabb.
De inkább neked hiszek. -
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #29238 üzenetére
Én is gondolkodtam rajta, de volt olyan kérdés, hogy hány település Inviteles és hol van már DIGI szolgáltatás. Igy mindkettőt láthatod, habár akinek cserélték már, ez nem releváns.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #29220 üzenetére
Javitva.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #29190 üzenetére
Az apósom a másik szolgáltatónál van, s gond nélkül, kártya nélkül jön jó minőségben 87 csatorna.
A másik szolgáltatónál lévő ismerősöm azt mondta, hogy 2500 Ft-ért vehetek most egyébként akcióban kártyát modullal, 4 tévére is, s így még több csatorna fog bejönni., -
GEPESZ66
veterán
válasz
kabelmania27 #29188 üzenetére
Annyit még megkérdeznék.
Az a legjobb-e lemondás esetén, ha a modemet, ill. a kártyákat beviszem személyesen az Invitel pontba?
Gondolom így gyorsabban eltudom intézni. -
Zsolty20
senior tag
válasz
kabelmania27 #29132 üzenetére
Már minden megtörtént, 72 órán bőven túl vannak a javítási időnek, kötbért fognak fizetni, vagyis a számla annyival lesz kevesebb, de ettől még nem vagyunk túlzottan előrébb. Már nem is számít annyira, inkább lemondásra kerül az a szolgáltatásnak nevezett valami. Ez is valami pénzmosó cég biztos, alig másfél éves.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
kabelmania27 #29126 üzenetére
Az Invinetwork nevű fantasztikus cégről lehet tudni bármit is, illetve Tököl területről? Sajnos a duna-parti rész kész katasztrófa ilyen szinten, még csak szerelő sem jön ki.
-
Lajosnagy17
senior tag
válasz
kabelmania27 #29040 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Hát el fog tartani egy darabig, mig az összes Inviteles településre optikát húznak. Feleségem szülei Karcagon laknak, hát náluk a Telekom már optikázott, DIGI-nek még nyoma sincs.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27 #29031 üzenetére
Nem szokott baj lenni a jellel nagyon, elosztók, kábelek rendben vannak. Az szokott a furcsa lenni, hogy csatornaváltáskor egyszercsak kiírja, hogy szevasz, a kód mellé talán 3-as. Kikapcsolom a TV-t, majd vissza; megy megint minden. Nem sűrűn van, bár sokat nem is vagyok előtte, csak ez ilyen fura.
-
Peter Kiss
őstag
válasz
kabelmania27 #29025 üzenetére
Nekem Neotion van, és néha eldobja a TV, ez ilyen gagyisztáni lenne?
-
Castell
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29027 üzenetére
Most jelenleg nincs hiba, akadás. Majd ha legközelebb lesz, akkor kipróbálom ezt a két opciót. Köszönöm a segítséget!
-
Castell
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29025 üzenetére
Smit modulok vannak. Minden csatornánál egység a hiba. A csatikat is megnéztem, jól vannak rögzítve, nincsenek kilazulva.
-
Castell
aktív tag
válasz
kabelmania27 #29023 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29020 üzenetére
ok, kösz.
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #29018 üzenetére
Nincsen. Nem is értem, minek építette be. Arra hivatkozott, hogy véd a villám ellen. Jelet ez erősít?
-
válasz
kabelmania27 #28920 üzenetére
Rendben, köszi szépen, akkor marad így.
-
válasz
kabelmania27 #28918 üzenetére
Hát nem tudom, hogy te mit látsz
de biztos úgy van. Amit írtál fam csillapító, abból milyet vegyek? Láttam neten ilyet [link] ez jó? vagy tudnál egy linket küldeni?
AQmúgy nmég nem dobta el magát, általában pár perc után már újraindul, szóval reménykedek.
-
válasz
kabelmania27 #28916 üzenetére
-
válasz
kabelmania27 #28914 üzenetére
-
válasz
kabelmania27 #28912 üzenetére
Nem tudom, mert ha csak a modemre volt kötve akkor nem csinálta eddig, bár totál random a dolog.
most indítottam egy letöltést meg egy youtube videót tesztnek.
-
válasz
kabelmania27 #28910 üzenetére
Más nincs, csak a fenti képen amit látsz.
-
válasz
kabelmania27 #28908 üzenetére
Nem segít a router újraindítás, vettem új routert is és azzal is ez a helyzet sajnos. Egy társasházi lakásba van kötve, gondolom kint kell megnézni ezt a csillapítót vagy hol keressem?
Ha csak a modemre volt kötve akkor nem tapasztaltam, bár az a baj, hogy sokáig nem is teszteltem, mert a tv is nettel megy.
vezetéknélküli, de megnéztem lanon is és úgy is szakadt.
-
balika21
tag
válasz
kabelmania27 #28905 üzenetére
Üdv.
Sajnos mind 3 esetben csak délután, vagy egész nap nem müködött, valamikor az este folyamán helyreállt, sajnos elég frusztráló.
Köszönöm a válaszodat. -
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #28858 üzenetére
Köszi!
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #28856 üzenetére
Köszi! Telefonon lehet vagy csak írásban, nem tudod véletlenül?
-
zzola
titán
válasz
kabelmania27 #28848 üzenetére
Jó drágán adják! Nekem 4390- most...igaz már rég lejárt a hűségidő....
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kabelmania27 #28848 üzenetére
Én csak telefonban lengettem be a lemondást, azóta se kerestek minket ilyennel, mármint a 4500 Ft-s ajánlattal.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
kabelmania27 #28846 üzenetére
Most újítottunk TV-t, még tán a HEVC is menne, csak megpróbáltam, mint régi ügyfél (legalább is a párom az), egy kis plusz netet kapni, mert őszintén, pláne a digitális jóllét meg a nem tudom milyen program kihirdetése után a 15 MBit-es net kicsit vicc kategória, Youtube HD videók épp át tudnak még folyni rajta, pláne, ha egyedül használom, de egyébként kevés.
Tényleg, ha már azt mondta a kormány, hogy 30Mbitet a népnek, nem lehet panaszt tenni, hogy technikailag megoldható lenne, de nem adják, csak a felét? (sóhivatalan túl)
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
kabelmania27 #28810 üzenetére
Bebmail hivatkozást, nem tetted be... mégegyszer kellene..... Köszi!
-
Chosen
addikt
válasz
kabelmania27 #28797 üzenetére
Most a router kér felhasználónevet és jelszót, gondolom ebben a módban van.
Beállítottam egyébként az 1.1.1.1 és 1.0.0.1 DNS-t, de szemre nem látok különbséget. PH! gyorsan betölt, de a Facebook kifejezetten lassú még mindig.
-
Chosen
addikt
válasz
kabelmania27 #28795 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Ezeket a modemen állítsam be, vagy a routeren? Van mögé téve egy TP-Link Archer C7, kb alapbeállításon minden.
-
inf3rno
nagyúr
válasz
kabelmania27 #28790 üzenetére
Köszi!
-
Martin Eden
tag
válasz
kabelmania27 #28742 üzenetére
Nálunk az iptv adások nincsenek rendben. Kb. a "közszolgálatiak" mennek normálisan (de minek), a többi olyan, mintha valami idegen civilizáció kódolt üzenete lenne.
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27 #28681 üzenetére
Valószínű hogy a vezetékkel lesz valami...
A tv is elment.Köszönöm a segítséget!
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27 #28677 üzenetére
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27 #28675 üzenetére
BZT G687 655D 2way splitter 5-1000MHz
-
harminc3
tag
válasz
kabelmania27 #28664 üzenetére
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #28637 üzenetére
A sebesség rendben van, a ping néha néha megugrik, de általában okés.
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #28635 üzenetére
Így van változatlan a felállás.
-
Tewe013
őstag
válasz
kabelmania27 #28633 üzenetére
Sajnos nem, ugyanúgy csak 1 channel hasonló értékkel.
-
l.skywalker
titán
válasz
kabelmania27 #28540 üzenetére
Jogos. Azonban a Pentás dolgozók nagyrésze az Invitech-el ment. Akiket én ismertem itt Vácott azok közül mindenki. Ez 5 ember.
-
taki01
őstag
válasz
kabelmania27 #28538 üzenetére
Akkor már csak azt nem értem mért ilyen lassúak a bekötések, mert ott viszont volt elég ember.
-
l.skywalker
titán
válasz
kabelmania27 #28538 üzenetére
Igen de ez nem az az Invitel amelyiket megvette a Digi hanem amelyik viszi tovább az üzleti ügyfeleket nem?
-
westcoastog
veterán
válasz
kabelmania27 #28535 üzenetére
Nem tudok róla hogy lenne áramszünet.
Most felvették rögtön a telefont így betudtam jelenteni. 😊 -
westcoastog
veterán
válasz
kabelmania27 #28533 üzenetére
Tv adás sincsen.
Gondoltam hátha van valaki erre fele és van gondja. ☺️
DS led villog, onnantól nem bír tovább csatlakozni. -
metal 17
csendes tag
válasz
kabelmania27 #28530 üzenetére
Primer.
-
olasz61
tag
válasz
kabelmania27 #28487 üzenetére
Albis SG8000g vevőegység
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Háztartási gépek
- Milyen széket vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló