Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
válasz
üzenetére
Ez is egy jo megoldas, igy nem kell kulon bemenni, hogy lemondja az ember.
Nekem mindenkeppen volt egy utam az invipontba, mikor kotottuk ezt az uj szerzodest, a regi havidij fole kellett menni feltetlen, emiatt kerult ra a biztositas opcio
, irtam is rola akkoriban. Ugy beszeltuk meg, hogy 3 honapot hagyom es utana menjek be megszuntetni (a virusirto pedig 3 honapig volt ingyenes, nem hasznaltam 1 percet sem), ezt kovetoen beall az emlitett havidij, ami alacsonyabb, mint amennyiert a 10 megas adsl-t kaptam elotte.

(#17598) kabelmania27

-
törölt tag
A szomszédomnál úgy indult a dolog, hogy már a megrendeléskor kivette a kosárból a 90 napos Kaspersky-t, mert utána nem akar havidíjat növelni, és egyébként is Microsoft Security Essentials-t használ, szóval érthető.
Amikor az Invitel munkatársa visszahívta, visszaigazolás céljából, még rákérdezett, hogy ezt a 90 napig ingyenes opciót nem kéri e, de mondta, hogy köszöni de nem, csak a routert.
Arról nem is beszélve, hogy 30 naponként kellene elvileg új az Inviteltől kapott kóddal aktiválnia, szóval nem egy átlag 1 éves előfizetésről van szó, vagy még jobb esetben 2 évesről, ahol ha bírja a Windows akkor egyszer aktiválod, hanem, egy év alatt 12x, két év alatt meg 24x.
Esetében meg egyébként is uninstall lett volna. Az iPad, és iPhone készülékein meg nincs is AV, mert azt mondja nem kell rá semmi. A 30 Mbps-os Internetnél az iOS-es készülékeire én mutattam meg, hogy van MindigTV, TV GO - a Youtube-ról nyilván tudott -, de a lényeg, hogy két legyet ütött azzal egy csapásra, hogy a mikrohullámú döcögős netet leváltotta.
Egyrészt PC-n, és laptopon nem volt sem HD-s videókártyája, sem olyan monitora ami bírta volna akár a sima HD-t is, nemhogy a FHD-t. Az iPad2 -esét sem tudta kihasználni, hiszen a mikrohullámú Internete nem is tette volna lehetővé azt a sebességet. Szóval most a táblagépén döccenés nélkül nézi a Mindig TV és a Youtube Streameket.
-
Rocker1
tag
Köszönöm a válaszokat!
-

A heten megszuntettem a biztositast es a virusirtot, igy a havidij mar 5590 lesz a jovo honaptol.

-
Sogi74
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék Tőletek! A napokban kötötték be az IPTV-t (invitel) és az igazat meg vallva nem vagyok elégedett a HD adások minőségével. Főleg gyors és közeli felvételeknél "pixeles" a kép 2-3 (esetleg tovább is) másodpercig és ez elég zavaró, főleg kézilabda közvetítéseknél látványos. A helpdesk azt mondta, hogy ez a technológia sajátossága amiben lehet igazság mert más szolgáltatónál ezt nem tapasztaltam (UPC, digi, "tányéros"). Azt szeretném kérdezni tőletek, hogy ti is tapasztaltok ilyen "hibát" és esetleg van-e rá orvosság?
Elnézést ha volt már erről szó!
Köszönöm -
OberMotz
aktív tag
Sziasztok, a ZTE H168N modemet/routert állította már valaki közületek bridge módba? Láttam erre pár hivatkozást itt a fórumban, de sehol nem találtam meg a szükséges lépéseket. Van valamennyi sejtésem hogy mit kéne csinálni, de nem vagyok 100% biztos hogy jól gondolom ezért szeretnék segítséget kérni.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
A szerződés létrejöttéről azért csak kellett kapnod valami dokumentumokat, ezt szokták küldeni, ha más nem, akkor email címre pdf formátumban. Ilyenkor mindig van 8 (sőt újabban azt hiszem már 14) napod, hogy indoklás nélkül elállj a szerződéstől.
-
PitLee
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Cselesek, mert régen határozott idejű lejárt és nem szóltál automatikusan meghosszabbították ugyanazon feltételekkel, újabb ideig, most meg az van, hogy ha lejár akkora kedvezmények nélkül küldik a következő havit.
Hűség idő nélkül meg horror árak vannak -
-
PitLee
őstag
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Régen határozott idejű szerződésnél szoktak olyannal riogatni, hogy ki kell fizetni a hátralévő hónapokat vagy ez már nem aktuális manapság ? vagy el kell olvasni a szerződést

-
törölt tag
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
üzenetére
Persze, sokféle igazolás lehet, de mondjuk például egy telefonbeszélgetés hangfelvétele könnyebben elkallódik, ha az érdekeik úgy kívánják, illetőleg nem tudom személyes ügyfélszolgálaton milyen papírt kapsz, vagy kapsz, ha bemész üres kézzel szóban felmondani a szerződést.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Rocker1
üzenetére
Szia!
Természetesen minden lehetséges formában benyújthatod, amit az ÁSZF lehetővé tesz, de én mindenképpen olyan megoldást javaslok, aminek elküldését, feladását, igazolni tudod szükség esetén. Én személy szerint FAX-ot használok ilyen célokra, ott ugye megkapom a kinyomtatott visszaigazolást a küldésről, bár szerencsére erre eddig sosem volt szükségem. Felmondani bármikor felmondhatod, nincs számlázási időszakhoz kötve, azonban van egy 8 napos felmondási idő, tehát legalább ennyivel előtte be kell nyújtani a felmondást a szolgáltatóhoz.
-
PitLee
őstag
válasz
Rocker1
üzenetére
A tele+10net 6400 ropi 2év
Kérdeztem, valami kedvezmény ? ez már az amúgy tízennel kezdődő értéket kezedet hadoválni.
Amúgy biztos létezik ez a megtáró opció, mert a cimbimnek már x éve nem megy 5000 fölé a tv+tele+15net a T-sektől Invi területen,(neki jobb a beszélőkéje az mondjuk dob a dolgon egy kicsit)
Általában ez a formula szokott lenni ha van szerződés akkor annak lejárata előtt 1 hónappal írásban (esetleg ajánlottan feladva) -
Rocker1
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget kérnék tőletek felmondással kapcsolatban.
Melyik a legcélszerűbb ennek az elintézésre(személyesen,levélben vagy e-mailben)?
Mikor van számlazárás,mikor érdemes meglépni?8 éve vagyok hűséges az Invitelhez annak ellenére,hogy itt csak max.10 Mbit/s adsl-t tudnak szolgáltatni.
8 Mbit/s sebességért fizetek 6.000 kemény forintot.Más szolgáltatók ezért 30-50 Mbit/s sebességet tudnak adni.
Mivel most áremelés lesz (csak 250 Ft.) úgy döntöttem szakítok a céggel. -
PitLee
őstag
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Köszönöm, rájuk keresgélek.
-
-
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Ezért fejlesztenek, így D3 a minimum amire át kell állniuk, várjuk szeretettel
Kíváncsi leszek mit kínálnak itt a T ellenében, mert a magentások hálózatfejlesztése után nem az Invitel lesz a legjobb választás az biztos, hacsak nem állnak át D3-ra. -
PitLee
őstag
Sziasztok !
A 33 körzetben milyen szabványt használ az Invitel, annex B ?
Kérdem azért, mert izmosabb lett a net, 5Mb/s-ről bevállaltam a felénk elérhető csúcs netet a 10Mb/s-t
viszont a modem az meg a hőskorból való Thomson SpeedTouch 350i, és gyanítom szegény eléri a teljesítőképességének határait.
Elég starm darab már megszoktuk és nem adnám csak úgy oda valami szerelőnek cserébe valami ismeretlen darabért, ezért gondoltam vennék egyet ami ajánlott és a megfelelő szabványon működik.Ha ajánlani tudtok egyet azt megköszönném vagy ha szerintetek az Invitel által adottak is szuperek akkor megpróbálok tőlük szerezni egyet.
A régebbi 5Mb/s netnél az előírt maximumot kaptam fel/le nem volt probléma.
Ez most a 10Mb/s / 0,5Mb/s ADSL (hamár aszinkron akkor legyen rendesen aszinkron

-
taki01
őstag
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 24-es és 66-os primer körzetekben szakembereink műszaki meghibásodást észleltek az internet szolgáltatásokban.
Mérnökeink (szakértők bevonásával) folyamatosan dolgoznak a probléma megoldásán és várhatóan 19 órától ismét hibamentesen működnek szolgáltatásaink.
A meghibásodás kijavításáig kérjük, ügyfeleink türelmét!
Köszönettel,
Invitel
-
törölt tag
válasz
HeyTchiki
üzenetére
Nos ez egy jó hír. Ma is volt egy kis kiesés úgy néz ki. Mondjuk engem szerencsére nem érintett, mert pont nem voltam a gépnél.
Mostani értékek:
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 4.2 dBmV 42.5 dB
Channel 2: 4.6 dBmV 42.5 dB
Channel 3: 4.9 dBmV 42.5 dB
Channel 4: 5.3 dBmV 41.9 dB
Channel 5: 5.5 dBmV 41.6 dB
Channel 6: 5.7 dBmV 41.9 dB
Channel 7: 5.8 dBmV 41.9 dB
Channel 8: 5.8 dBmV 41.7 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 44.3 dBmV
Channel 2: 43.7 dBmV
Channel 3: 44.4 dBmV
Channel 4: 43.9 dBmV -
M@Db0Y
senior tag
Közben rájöttem hogy a de-cix frankfurti központjában lesz valami hiba valószínűleg. Nálad :xe1-decix-v4.fra1-de.myloc.de szervernél kezdődnek a problémák , nálam meg csgonál: decix.valve.net.
Megpróbálok írni a supportnak hátha tudnak valami infót adni

Invitel felhívott ma és nálam is előadták a nem invitel hálózaton belüli hiba nem tudnak vele mit kezdeni szöveget. Lassan 1 hónapja rossz....
-
HeyTchiki
csendes tag
Novembertől jön a 100 megás csomag, gondolom országosan elérhető lesz.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nálad napról napra rosszabb értékek vannak
Ja szomszédom nál multimédiás osztóval jobb, mint most esetedben minőségivel. -
taki01
őstag
Ma beszéltem a szerelőkkel és azt mondták hogy mehet a dupla érpár ha az invitel is benne van mert van bőven hely a központban. Vácon az ügyfélszolgálatnál azt se tudják hogy miaz és a mérnökséget se tudták elérni.
-
törölt tag
A TV2 HD mióta része az alapcsomagnak?
Nyilván nem ezt a műsort néztem, de a csatornarendezésnél újból ellenőriztem,hogy nincs e valami újdonság, és akkor bukkantam rá, hogy ennek a HD verziója is megy
Így bővült eggyel az alapcsomag kínálata is, múltkor a HD mindentudó minicsomagom is ugyanígy járt az OzoneNetwork HD-vel.Közben WiFi-n is tovább javult a sebesség.
Edge-nél vissza kellett állítanom a Flash-t a Windows 10-ben (nem volt egyszerű), így ott mennek a sebességmérő oldalak megint. A többi böngészőnél eszem ágában sincs, itt is csak azért, mert a Windows Update meg volt akadva ezzel: "Biztonsági frissítés a Windows 10 for x64-based Systems rendszeren futó Internet Explorer Flash Player böngészőhöz (KB3105216)", hogy nem sikerült telepítenie. Így most béke van, az Edge-et meg egyébként sem használom, maximum sebességmérésre. Egyébként az NMHH doboznak már önmagában a Flash nélküli élet is értelmet ad, meg úgy általában, hogy rendszeresen mér.
-
user12
őstag
Sziasztok,
Az invitel oldalán járva láttam egy "akciót":
"Meglévő Invitel előfizetése mellé vásároljon Huawei tabletet, most akár kamatmentes részletre 9 900 Ft kezdőrészlettel, 24*1 190 Ft havidíjjal! 24 hónapos határozott idejű szerződéssel.
Az egyösszegű vásárlás lehetősége valamennyi ügyfelünk számára elérhető: 24 hónapos határozott idejű szerződéssel 38 550 Ft."Ugyanez az emagon 30.500, vaterán 34.000.
Valaki járatos ilyen témában...mi ebben a nagy akció???
-
kigyi_23
addikt
válasz
Krallure
üzenetére
Valószínűleg nem 2160 Mbit van, de érdekes az, hogy csak 1 előfizetés én ilyennel még nem találkoztam, de ezt ti tudjátok számomra ez érdektelen.
A torrent, ha nagy feltöltési sebességgel megy több szálon az anyag az bizony megugrasztja a pinget, ha tényleg ugyanazon hálózaton van mindenki.Ne feledd nem mindenki használja ki a teljes sávszélt főleg kevesen vannak azok akik folyamatosan nagy sebességet foglalnak le. Így aztán viszonylag alacsony sávszél is kiszolgál egy lakótömböt. Gondolok itt 500-1000Mbit-re. Viszont nem ismerjük a rendszert amit használsz mert csak annyit mondasz van egy bejövő UTP kábeled, routered és az előfizetés pedig közös, de te ahhoz nem férsz hozzá, hát ez édes kevés infó.
-
Krallure
csendes tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
36 lakás van, akárhányszor tesztelek sebességet, a 60 megabit megvan, BD filmek is jönnek rendesen, tehát akkor -valszeg- leterhelni annyira nem tudják. Vagy ezek szerint 2160 megabites internet van a lakótömbbe, és ha egy valaki torrentezik mindenki pingje leesik? (Hálózati ismereteim hiányosak nagyon
) -
kigyi_23
addikt
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Előbb utóbb, csak sokan fognak nekik panaszkodni... Ismerősnél nem tudom most milyen a helyzet, nem kérdeztem tőle, hogy a Cisco EPC3008 hogy muzsikál, de a múltkori után mondtam neki, hogy mielőtt a 1445-öt tárcsázná ha nincs net, akkor áramtalanítsa, mert sajnos az a kábelmodem már előadta akkor ezt a számot amikor ott voltam. Meg is lepett. Nyárig nem igen fogja a Tratec féle csodát lecserélni, így nála is repkednek a mínuszok DS-nél.
Egykori évfolyamtársam itt volt szombaton, lelkesen, hogy végre van Internete (ugyanolyan mobilinternet mint nekem, csak Neki drágábban), mondta, hogy jobb mint a semmi, de kevés a 8 GB. Hát Steamezni ilyesmit nem fog rajta. Ránéztem itt előtte az Invitel oldalára, de ugyanaz a helyzet, Telekom architektúrát (ADSL2) kínálna fel a zöldek oldala, de ez csak elméleti, mert ugye a Telekom szerelője azt mondta, hogy nem, mert nem éri meg a Telekomnak. Felvetődött bennünk, hogy az Invitelnél megrendelni, de aztán én magam mondtam, hogy valószínűleg ugyanaz lenne az eredmény, ugyanis az Invitel is Telekom szerelőt küldene ki, aki nem fogja neki a szükséges 80-100 métert megásni hozzá.
(#17547) GoodSpeed: A Speedtest.net-et csúnyán benéztem, mert nem megy Flash nélkül

-
HopeckoR
aktív tag
Én is használom már a VPN-t.
1905Ft volt 5 hónapra. Remélem ennyi idő alatt megoldják..
És igen valóban teljesen jól működik. Van 1-2 hátránya.. Spotify reklámok pl. cseh nyelvűek már.. De olykor a google is cseh találatokat ad..
De ezeken kívül tényleg jól megy.
A ping valóban magasabb de nincs pocket loss így nem is laggol. -
Krallure
csendes tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
Igen, próbáltam. Jelenteném, de mivel társasház, ezért egy szerződés van mind a 36 lakásra és nem tudok se szerződésszámot se adatokat, elküldtek meleg éghajlatra. A tulajt meg persze nem érdekli, hogy nem jó a ping (vagy azt se tudja mi az). Ennyiből gondoltam hátha nálam a gond, de másik hasonló értékű routerrel meg másik laptoppal is ez a helyzet.
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Jaja, Nálad viszont lassan eléri a -6-ot
Persze, most nappal van, de itt helyben 9C fok a hőmérséklet.Miután lemondtam a Flash-ről azért pár sebességmérő oldal is kiesett
Speedtest.net és a mérődobozos mérések viszont mennek, eredményeik megvannak, nekem más nem is kell 
-
Krallure
csendes tag
Sziasztok! Lakik valaki társasházban, ahol lakásonként csak egy ethernet kimenet van? (tehát modem nincs, gondolom az épületbe van egy, vagy emeletenként). A sebességem rendben van, de a pingem ~100-120 ms (wireless és kábelen át is!). Függhet a kábel vagy a router minőségétől?
-
törölt tag
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 11.2 dBmV 43.2 dB
Channel 2: 10.8 dBmV 43.9 dB
Channel 3: 11.0 dBmV 43.9 dB
Channel 4: 10.6 dBmV 44.1 dB
Channel 5: 11.5 dBmV 43.2 dB
Channel 6: 11.6 dBmV 43.7 dB
Channel 7: 11.8 dBmV 43.8 dB
Channel 8: 11.8 dBmV 43.8 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 42.0 dBmV
Channel 2: 42.5 dBmV
Channel 3: 42.7 dBmV
Channel 4: 42.5 dBmV -
spici
tag
Az egésznek az a lényege, hogy ugyebár a nyugati országok felé vezető gerinchálózat túlterhelt a későbbi órákban.
Mi ezt úgy aknázzuk ki, hogy Csehország felé visszük az adatforgalmat és onnan tovább a nyugati országokba így kikerülve a problémás részeket, nekem ez bevált.Sajnos ez nem ingyenes, de havonta 300Ft+áfáért cserébe szerintem megéri (Ezért az árért egy VPS-t kapsz szóval
)A sávszélességgel nem lesz baj, 120as net is simán jó vele, de hiába saját lesz a VPN szolgáltatás azaz 3. fél kezébe nem kerül adat de akkor sem ajánlott banki ügyeket intézni rajta keresztül.
Tudok adni tesztlehetőséget arra hogy teszteld nálad működik-e az efajta megkerülés.
-
tbw
aktív tag
Teszteltem a kedvenc bf szerverem délelőtt és délután és este:
Délelőtt:
1 0 ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% csp3.zte.com.cn [192.168.1.1]
0/ 100 = 0% |
2 10 ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 82.131.167.103
0/ 100 = 0% |
3 14 ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% port-c1.szeged-pe1.invitel.net [213.163.55.137]
0/ 100 = 0% |
4 11 ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% ge-7-0-0.bix-c1.invitel.net [213.163.54.157]
0/ 100 = 0% |
5 77 ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% xe1-decix-v4.fra1-de.myloc.de [80.81.192.162]
0/ 100 = 0% |
6 32 ms 0/ 100 = 0% 0/ 100 = 0% 46.228.201.222Délután:
0/ 100 = 0% |
0/ 100 = 0% |
0/ 100 = 0% |
4/ 100 = 4% |
5 99 ms 6/ 100 = 6% 2/ 100 = 2% xe1-decix-v4.fra1-de.myloc.de [80.81.192.162]
0/ 100 = 0% |
6 40 ms 4/ 100 = 4% 0/ 100 = 0% 46.228.201.222Este 8:
0/ 100 = 0% |
0/ 100 = 0% |
0/ 100 = 0% |
6/ 100 = 6% |
5 135 ms 6/ 100 = 6% 0/ 100 = 0% xe1-decix-v4.fra1-de.myloc.de [80.81.192.162]
1/ 100 = 1% |
6 40 ms 7/ 100 = 7% 0/ 100 = 0% 46.228.201.222Szerintetek mit csináljak?
Külföld felé lossol.
Pathpingeltem index.hu-t pl. ott nincs sosem loss, szóval magyar irányba jó csak a külföld szar. -
tbw
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nálam a DSLAM 650 méterre van és 37 mbit a VDSL2 és 6 mbit az upload.
30/5 VDSL
De kértem a sávszélesség emelő opciót 60 mbitre.
Akkor állandóan elkezdett desyncelni meg droppolni.
Sajnos kimérték nem bírja a vonal már ezen a távolságon. -
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Szuper, nincsmit.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Köszönöm!
Átírtam a router wan mac címét.

-
kigyi_23
addikt
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Nekem sok-sok éve ugyanaz

-
kabelmania27
félisten
válasz
Tav-Csoves
üzenetére
Más eszközzel csatlakozol (asztali gép esetén beraksz egy hálókártyát), ha van routered akkor valamelyik gép mac címét klónozd, modemet újraindítod és már új ip címen vagy.
-
Tav-Csoves
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémával állok szembe, ami felettébb különös. Koaxos kábelnetünk van az invitelnél (fibernetes hely)
A gond az, hogy már fél éve ugyan az az IP címünk van. Hogyan tudnám megváltoztatni?
Ugyebár tudom, hogy az IP-t a szolgáltató osztja ki kapcsolódáskor. Nos az a helyzet, hogy ha a routert, és a modemet is kikapcsolom, akkor is ugyan azt a címet kapom vissza...
Köszönöm szépen a választ!
-
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Sajnálatos, talán szerencse, hogy pont hidegben... és remélhetően, majd állítanak rajta.
(#17526) Gubek-Einste: Ott nem vezetik be... Egyébként a magyarországi helyzet egészen jó:
"Magyarországon a gyors net ma már nem nagy dolog, teljesen megszokott, hogy szinte mindenhol elérhető. Nem így az USA-ban: durva monopólium alakult ki, ahol a szolgáltatóknak egyáltalán nem érdeke a sebesség meg a minőség, úgyhogy az amerikaiak jó nagy része nagyjából az ADSL-korszakban ragadt, és megváltóként tekintenek a Google gigabites internetére..."
A Google nem bízza a véletlenre internet-szolgáltatása népszerűségét
-
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Nálad mostanában ezzel volt gond. A kérdés, hogy még mindig negatív, vagy már megint?
Most direkt csak csináltam egy kábelmodem újraindítást. Kellemes értékek jöttek ki.
Más. Tegnap előre megfontoltan úgy döntöttem, hogy a Flash korszakot az itthoni gépen végleg lezárom. Mivel tudtommal, már nem használja semmi olyan oldal, illetve funkcionál minden, amit én akarok. Meg is történt, aztán eszembe jutott, hogy vajon a T és az Invitel oldala nem e fog jelezni, hogy ehhez meg ahhoz kellene. Szerencsére nem, de ezt mondjuk utána ellenőriztem. Viszont akkor akadt meg ezen a szemem:
"Huawei MediaPad 7 Youth 2
Operációs rendszer: Android 4.3
Processzor: Cortex-A7 Quad-core 1.2 Ghz
Memória: 1 GB RAM
Háttértár: 8 GB (bővítési lehetőség: max. 32 GB Micro SD kártya)
Kijelző mérete: 7’’
Méret, súly: 193,4 mm x 120,6 mm x 9,9 mm; ~350g
Érintőképernyő: Kapacitív, MultiTask vezérlés támogatása
Felbontás: 1024 x 600
Adatkapcsolat:
DC - HSPA+ (maximum 42 Mbps letöltési, és
5,76 Mbps feltöltési sebesség)Bluetooth 3.0
Wifi: WLAN 802,11 b/g/n
GPS
Micro USB
Fülhallgató-csatlakozó
Kamera:
Előoldali: 0,3 M Pixel
Hátoldali: 3 M Pixel
Akkumulátor: Li-Po 4100mAh
Egyéb: gyorsulásmérő
Garancia: 24 hónap (akkumulátor: 12 hónap)"
Nem most látom először, de gondoltam, ennyi idő után, vagy elfogy, vagy leszedik, vagy árat mérsékelnek... nem mintha nekem kellene, mert a harmadik évét taposó Nexus 7 2012-esem is kenterbe veri, de azon elfilóztam magamban, hogy ezzel, pont ezzel és ennyiért mit akar a vállalat, amikor 2013-as refurb N7-et lehet kapni boltban, hűség nélkül ?! Vagy egyszerűen csak fent hagyták, és tényleg lusták leszedni? Mert szerintem ezt nagyon nem kapkodják

-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen, de valószínűleg az nincs kikötve, hogy milyen mélyen kell befogadni. Azért is mondtam példának a STB-okat, mert ott is azt tapasztaltam, hogy más más mértékben nyelték el a kártyát. Például anno a Sagem DS86 HD MT STB-ból kilógott (a 3. oldalon lévő képeken jól látható) az ADB-ből meg nem, méghozzá annyira nem, hogy rá is lehetett csukni egy kis ajtót. A Hyundai szintén rácsukható volt. Az Invitelnél az Intek-nél szerintem kevesebb látszik ki belőle mint az ARC-1011YR-nél, de azt már nem tudom lemérni, mivel utóbbit visszaküldtem

-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mármint arra érted, hogy az egyik márka tévéjével gondjai vannak, vagy arra, hogy melyikből mennyire lóg ki?
Utóbbinál most lecentiztem.
A Sony tévénél 42 mm-re látszik ki.
Az LG-nél pedig 62 mm-re.Sony tévje van headhunternek is, és neki is gondjai vannak a CA modullal.
Korai lenne még kijelentenem egy hétvége után, hogy az LG-vel nem lesz, de egyelőre bizakodó vagyok... Mind a kettő más nálam, a második CA modul gyártója is, és a Smart TV fejlesztője is.
-
törölt tag
A CA modulok eltérő mértékben csúszhatnak be a helyükre a korszerű TV gyártójától függően (olyan ez mint egyes STB-k esetében a kártya teljesen eltűnik a beltériben, még más esetekben kilóg):
LG 32LF632V - Invitel Smit CA modul
Sony KDL-32EX650 - Invitel Neotion CA modul
A modulok hossza egyforma. Egyébként nagyon úgy néz ki, hogy vagy az eltérő CA modul gyártó az oka, vagy a Sony tévék "nem szeretik" csak az Invitel CA modulokat. LG-nél nálam semmi gond nincs vele.
Linkesítve.
[ Módosította: Qru ]
-
taki01
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kérdeztem de ők még egyetlen technikai kérdésemre se tudtak válaszolni.Mindig azt mondják hogy nincs. Mondjuk tegnap a szerelő mondta hogy van és ha megkapom akkor elméletileg 30/5-ös vdsl is menne. Holnap megyek be a Invitel ügyfélszolgálatára.
-
-
taki01
őstag
Az hogy nem egy érpáron kapod a netet hanem például kettőn.
Telekom már adja:
A V50 termék VDSL technológián egycsatornás (központtól max. 750 m-ig), vagy kétcsatornás (központtól max. 1500 m-ig) bekötéssel, utóbbi esetben dupla rézérpár kiépítésével biztosítható. Dupla rézérpáras bekötés esetén a képesség ellenőrzése az előminősítőn keresztül nem lehetséges, az ellenőrzést az igény feladását követően a Szolgáltató a rendszereiben egyedileg tudja elvégezni. A V50 terméket kizárólag NDSL termékként és csak Lakossági Flat csomagban biztosítjuk Magyar Telekom tulajdonú végberendezéssel és Telekom által történő létesítéssel.
-
taki01
őstag
Valaki megtudja nekem mondani hogy az invitel ad-e vdsl bonding-ot?
-
taki01
őstag
válasz
kabelmania27
üzenetére

Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti 4GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 228 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem mindenkeppen volt egy utam az invipontba, mikor kotottuk ezt az uj szerzodest, a regi havidij fole kellett menni feltetlen, emiatt kerult ra a biztositas opcio
, irtam is rola akkoriban. Ugy beszeltuk meg, hogy 3 honapot hagyom es utana menjek be megszuntetni (a virusirto pedig 3 honapig volt ingyenes, nem hasznaltam 1 percet sem), ezt kovetoen beall az emlitett havidij, ami alacsonyabb, mint amennyiert a 10 megas adsl-t kaptam elotte.