Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
-
LOGOUT
Invitel (Telefon, IPTV, kábel TV, DSL, kábelnet, optikai)
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Csedit
üzenetére
Hmm, ráadásul Kecskeméten... az egész országban ezt csinálhatják a szerelők, tényleg egészen biztos vagyok benne, hogy és/vagy ki van adva nekik, vagy mindenhol ennyire hiányos az alvállalkozók technikai ismerete. Szomszédomnál ugyanilyen 30-as netre, se telefon se tévé ugyanezt a multimédiás osztót szerelték fel... egy dolgot megnézhetnél, hogy földelték e. Jó eséllyel nem, de ha véletlen igen, akkor még értelme is van, túlfeszültségvédelem szempontjából.
A Cisco EPC3008 jó kis cucc

Más: aktuális értékek (már hetek óta nem indítottam újra a kábelmodemet, szóval a DS-t ennek a fényében érdemes nézni) az US-t nem befolyásolja, és az SNR-t sem:
Downstream Channels
Power Level: Signal to Noise Ratio:
Channel 1: 9.0 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 9.7 dBmV 42.0 dB
Channel 3: 10.0 dBmV 42.3 dB
Channel 4: 10.2 dBmV 41.8 dB
Channel 5: 10.5 dBmV 41.3 dB
Channel 6: 10.8 dBmV 41.5 dB
Channel 7: 10.8 dBmV 41.8 dB
Channel 8: 11.0 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 1: 43.0 dBmV
Channel 2: 43.5 dBmV
Channel 3: 44.0 dBmV
Channel 4: 43.7 dBmV -
Csedit
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kiiktattam

Most futok dolgozni, majd távolról tesztelem tovább.
Köszönöm az eddigi segítséget is! -
Csedit
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Most megint megszakadt.
Pont olyan, mintha a modem újraindulna.Világít a power, aztán a többi led szép sorban jön vissza.
Az osztóból és a modemből simán kitekerhető a kábel? Bőven elég hosszú osztó nélkül is. -
kabelmania27
félisten
-
Csedit
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Kérlek ezt írd le úgy, hogy én is megértsem

Itt sok baj van az internettel, sokat megszakad. Jönnek állíthatják a jelszintet, aztán egy darabig megint jó. Állítólag ide gyorsabb net sem lehet. Kecskemét belváros közeli hely.
Már ismernek, mint a "rosszpénzt"
Digit szeretnék már évek óta, sajnos itt nincs, nem is lesz, csak az utca túloldalán.
A megoldás már körvonalazódik, mikrohullámmal átlőni ezt az 50 métert, de hűség köt az év végéig. -
kabelmania27
félisten
válasz
Csedit
üzenetére
Erős a bejövő jel, alacsony az us, 40feletti az SNR, ezért netszakadástól nem kell tartanod, ha csak internet van akkor nincs szükség osztóra, előfordul hogy a galvanikus leválasztást nem szereti a modem, szerencsére ez a tipus elmegy magasabb ds értékekkel, mert ez egy jó kis modem.
-
Csedit
aktív tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Tratec TRIS-210E
Ez van ráírva. Csak internetem van, se tv, se telefon. -
Csedit
aktív tag
Kérdéssel fordulok hozzátok.
Invitel kábeles net, 30/4, Cisco EPC3008 modem.
Tegnap routert cseréltem, leváltottam az alap TP-Link-et egy ASUS RT-N18U-ra.
Eddig a modemen a LINK led mindig sárgán villogott, a csere óta zöld színt villog.
A hozzáértésem kb. ennyiben ki is merült, kérdésem mitől lehet ez?
A modem jelszintje:
-
Prémvadász
tag
-
törölt tag
válasz
Prémvadász
üzenetére
Szerencsére nem érintett a körzetben lakom...

...így megyeget

-
válasz
Prémvadász
üzenetére
89-ben mar kafa.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Prémvadász
tag
-
Megkotlott delutan a net, most jott vissza, allitolag kozponti hiba volt.

-
westcoastog
veterán
Fasza, megint nincs internetem, automata bemondta a 1445-ön hogy baj van, remélem ha megjavul akkor nálam is jó lesz, és nem leszek 3 napig net nélkül megint.

Első esetnél is nekem kellett telefonálni mert magától nem jött létre a vonal.
Nógrád megye, balassagyarmat és térsége, tv sincs. -
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Van miből lassuljon akkor nincs gond
A max csomag hiába lassul valamennyi csúcsidőben attól még valószínűleg úgy is sokkal gyorsabb lesz mint az alatta lévő csomag. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezúttal panaszt vetettem fel, mint múltkor a FilmBox Live esetében, tehát írásban fognak válaszolni.
(#19269) kabelmania27Közben utánajártam, hogy DIGI-nél Smit gyártmányú CA modul van, mint az Invitel-nél.
-
törölt tag
válasz
üzenetére
No most reklamáltam meg a dolgot.
Az első információ, csomagváltásnál ugye újraindult a 24 hónap, viszont már akik csomagot váltanak, vagy újak, és 24 hónapos szerződést vállalnak, nekik csak most, csak akciósan, csak az első beltéri egység bérleti díja 490 Ft/hó

A másik megpanaszoltam megint, hogy a 3K-mat még mindig nem kaptam meg

Most éppen utána néznek, illetve, hogy nincs 3. CA modulom mert 2 CA modul van és egy beltéri egység (Intek).
Éppen zenét hallgatok... telefonban...
-
törölt tag
Downstream Channels
Channel 1: 6.2 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 6.6 dBmV 41.9 dB
Channel 3: 7.1 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 7.4 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 7.8 dBmV 41.4 dB
Channel 6: 7.9 dBmV 41.4 dB
Channel 7: 8.1 dBmV 41.5 dB
Channel 8: 8.1 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 4: 43.7 dBmV -
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Mondjuk az az ironikus benne, hogy én már a 2000-es évek elején lépni akartam innen be Debrecenbe, de akkor nem voltak még adottak a feltételek. Most meg itt van a gyors Invitel Internet... az a helyzet, hogy lehetséges, hogy három szolgáltató lesz, kettő itt az itthon maradottaknak, T és Invitel, ott pedig DIGI 1000, mert a várható címemen elérhető. Aztán amikor lejár a 2 éves Invitel szerződés, akkor majd egy szerényebbet fognak meghosszabbítani, akik itthon maradtak, mert felesleges lesz Nekik a 100-as net. Telefon marad ahogy van, tévéből meg nem tudom, távlati az még...
-
kabelmania27
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
Ha lejár a hűség 1443-on biztos kapsz valami kedvező ügyfélmegtartót.
GoodSpeed: Szerintem sem, Invitel koax terület általában nem nagyváros környéki települések ezért marad a jól bevált ed3 koax elfogadható jelszint értékekkel. -
törölt tag
válasz
headhunter
üzenetére
A UPC reális, de a DIGI Berettyóújfaluban szerintem nem lesz túl hamar. UPC-nél ha bevállalsz egy két éves szerződést, akkor sem hiszem, hogy közben megjelenne a DiGI.
Debrecenben néztem pár címet, az egyik a homokkerti felüljárótól nem messze van, az Invitel oldala szerint csak Telekom, és csak ADSL Internet S és Internet M. Ugyanez a helyzet a Piac utcával (4025 irsz.)
Postakert utcában már 20-as, de az is ADSL, T-s infrastruktúrával.. Kishegyesi út szintén... Szóval úgy Debrecen szerte az Invitel nem igazán rúg labdába
Nálam csak olyan szolgáltatók jönnek szóba, amelyeknél van CA modul használatára is lehetőség az Invitel pont ilyen, ahogy a másik két nagy is. STB-okat nem szeretek használni, plusz helyigényük van, a tévé távirányítóját csak ki/bekapcsolásra lehet használni - az univerzális távirányítókat még nem próbáltam -, feleslegesen fogyasztja az áramot, és egyébként is így a tévének teljes funkcionalitás jut, mint régen. Azon keresek csatornákat, nézem az EPG-t vagy a teletextet etc...
Downstream Channels
Channel 1: 9.3 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 10.0 dBmV 41.9 dB
Channel 3: 10.3 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 10.5 dBmV 41.4 dB
Channel 5: 10.9 dBmV 41.3 dB
Channel 6: 11.0 dBmV 41.4 dB
Channel 7: 11.3 dBmV 41.4 dB
Channel 8: 11.3 dBmV 41.4 dBUpstream Channels
Power Level:
Channel 4: 43.7 dBmVEgy hónap alatt mióta az új Nexus van meg, FHD Stream segítségével, majdnem 1/4 TB

Mondjuk éjjel nem ment, és a TV GO, meg minőségibb SD inkább, de nem is az volt a legtöbbet pörgető

-
M@Db0Y
senior tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Érdekes mert olyan mintha nem lenne lekorlátozva. Például korábban 30/4 nettel töltöttem le maxon akkor a pingek eléggé elszálltak 100-150 körülre. Most töltök le 100-105 között és csak 40-50-re emelkedik. Feltöltésnél szintén! Egészen más élmény!
-
törölt tag
Megjött az e havi számla. Feltűnik benne a 490 Ft-os vevőegység díja is, viszont a 3Generáció az miért lett mínuszos ?
Aztán két CA modul van nem 3...Az első vevőegység meg miért került felszámításra?
A csomagváltásnak meg ennyi lenne a díja, de az legalább nem került felszámításra.
-
M@Db0Y
senior tag

Csak nem bírtam ki
+ 200Ft-ért kellett a 100/7 
-
törölt tag
válasz
Rhino666
üzenetére
Nos nekem csak a CA modulét 200 Ft-tal 490 Ft helyett 690-ért, mert pont akkor rendeltem a másodikat. Pontosabban bevittem az utolsó ARC-1011YR STB a hajdúszoboszlói Invitel Pontba - még akkor volt rá mód - és ott cserélték. Megpanaszoltam a napokban, még nem tudom jól tettem e

-
Rhino666
addikt
Másnak is megemelték a szolgáltatás havidíját tavaly októberben? Másnak is sunyiban levonták kedvezményként a különbözetet az elmúlt három hónapban, hogy a díjemelés, mint egyoldalú szerződésmódosítás csak akkor tűnjön fel, mikor már elfogadottnak minősül a fogyasztó részéről az egyoldalú módosítás? Mást is "elfelejtettek" tájékoztatni az adott módosításról?

Rühellem ezt a sz@rrágó bandát, remélem most ezzel meg lehet őket fogni, mert ez így jelen formájában konkrétan törvénysértő magatartás.
-
Tiger24
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Van igen, az első osztónál hpf.
-
törölt tag
válasz
kigyi_23
üzenetére
2002-ben meg VodaGPRS előfizetésem volt, arról váltottam Invitelre. Előnye volt, hogy csak havidíjat kellett fizetni, és még akkor az Invitel neve és Vivendi volt, és a városban még az ADSL nem volt elérhető, akkoriban irigykedhettünk a kábelnetesekre és a városi ADSL-esekre.
(#19253) kigyi_23 : Idén áprilisban volt, hogy megijesztettek a 7K-s szöveggel, mert akkor nem tudtam még, hogy ilyen van náluk, és nem is én vettem fel a telefont, plusz az Invitel-nél dolgozó ügyeletes muki (hétvége volt), azt mondta, hogy a szerelő azt írta le, hogy belsőhálózati hiba.... szóval akkor belengetettem, hogy amennyiben kiszámlázzák lécelek, és én sem volt túl udvarias. Aztán kiderült, hogy félreértésről van szó, vagy legalábbis nem számláztak akkor (sem) semmit kiszállás címszó alatt, igaz arra a levelemre el is felejtettek válaszolni

-
kigyi_23
addikt
válasz
üzenetére
Én 56K-val kezdtem kerregős modemmel
Aztán lett 512/96 két héttel később már 1/128 
Aztán 2Mbit és Matáv per első felvonással 4/512, de nem segített sokat a problémán viszont a sebesség többnyire meg volt a pingem 3-400 még a tesztszerverükre is... Szar volt. Aztán visszaraktak 3Mbit-re és utána 8-ra sávszélduplázás volt. Ezek után jött a fibernet 2006-ban én meg üzletkötő lettem náluk és váltottam jó példával előjárva. -
Tiger24
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Bejövő kábel-elsőnek kétfelé egy sima splitterrel (jobb minőségű) egyik ág tv felé (így ott van egy plusz szűrő) a másik ág megy tovább és össze találkozik egy multimédiás osztóval. Ennek egyik ága egy tv, a másik megy tovább és bele a modembe.
Ma reggel a 2 feltöltési helyett 3 lett. A 4. még 0. Nem indítottam újra. A le/fel sebességek jók. 100/8.
-
kabelmania27
félisten
válasz
kigyi_23
üzenetére
Ahány társaság annyiféle infrastruktúra, akik a Fibernettől a hárombetűshöz kerültek egyből elérhető lett a gyors netcsomag digitális tévével együtt, Invitelnél egyes településeken volt fejlesztés sajnos még nem értek a végére.
D3-as verzió 2006 óta létezik.
GoodSpeed: Primer területen is van bőven teendő. -
kigyi_23
addikt
válasz
kabelmania27
üzenetére
Én még mindig azon szörnyülködök el, hogy 130 csatornával 120-as netet adnak nem is olyan messze egy faluban, igen faluban! Évek óta elérhető náluk. Te jó ég akkor miért kell a városban élőket szívatni? Igaz nem Invitel, de akkor is ez gáz.
-
Tiger24
tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
-
törölt tag
válasz
grabber
üzenetére
Bocsi nem volt szándékos, de a Tied D2 ha jól látom egyébként is

Szerk: raziel01: Milyen osztód van fent?
Szerk2: Nem gondoltam, hogy valaha ebben a topicban ON lesz az Agnitum egy pillanatra is, de:
http://www.agnitum.com/migrate.php
http://agnitumblog.blogspot.hu/2016/01/yandex-acquired-agnitum-technology.html
Sajnos van egy ilyen fejlemény, most beváltom 2 éves Kaspersky-re, és mivel az Invitelnél van Kaspersky előfizetés, ha letelik a 2 év, akkor váltok rá.
-
-
raziel01
veterán
válasz
Gubek-Einste
üzenetére
Cisco EPC3008

Channel 1: 6.8 dBmV 41.9 dB
Channel 2: 7.0 dBmV 41.7 dB
Channel 3: 7.1 dBmV 41.9 dB
Channel 4: 7.3 dBmV 41.9 dB
Channel 5: 8.6 dBmV 42.5 dB
Channel 6: 8.3 dBmV 42.5 dB
Channel 7: 8.5 dBmV 42.5 dB
Channel 8: 8.4 dBmV 41.9 dBPower Level:
Channel 1: 33.8 dBmV
Channel 2: 34.0 dBmV
Channel 3: 34.0 dBmV
Channel 4: 33.2 dBmVEz jó vagy rossz?
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, már nálam is

-
Kicsirics77
veterán
mikrós invitel-nél megy rendsen.
-
-
törölt tag
válasz
raziel01
üzenetére
A 2 helyett 1 éves hűségvállalás jelentősen megdrágítja a dolgot - például szomszédom 30-as netje 2990 Ft/hó volt 2 éves hűséggel 1 évessel meg majdnem duplája. Egyrészt ezért szoktam mindig mindegyik szolgáltatónál 2 évet vállalni, másrészt nem kell vele évente piszmogni, harmadrészt pedig olyan szolgáltatókkal szerződök, akiknél nem nagyon van nagy és rejtett meglepetés, tehát amelyeket már ismerek. Az Invitel is pont ilyen. A másik meg nálam a T.
Területenként és attól is függ milyen konkurencia van az adott címen elérhető formában, azok mit és milyen áron kínálnak. A mit alatt milyen platformot az Invitellel szemben, milyen sebességre képes az és ugye mennyiért.
Szerk: http://invitel.hu/ bejön most nálatok?

-
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Igen, azt én is. A Fortitude mindegyik részét megnéztem már, van itthon 5.0.1-es (LG Leon) eszköz is és 5.1-es is (Nexus 7 2012), de egyik messze nem FHD, másik meg 720p, de az egyébként is fateromnál van
Viszont a Leonon fent van a FilmBox Live, csak még nem léptem be vele, de érdemes lesz majd megnéznem, hogy azon egyébként stabil e 
-
törölt tag
válasz
kabelmania27
üzenetére
Jaja

Egyébként a FHD-s Nexuson akartam megmérni, milyen bitrátával jön a FilmBox-tól a Stream, mert nagyon kellemes minőségben van a FHD-s tévémen, és ha a 6.0.1-es Androiddal jól kijönne, akkor simán ki lehetne számolni, hogy mennyi az annyi

(#19217) raziel01: Gratulálok, használd örömmel

-
raziel01
veterán
Megrendeléstől számítva 1 hét volt a bekötés. ~8k-ért digitális családi és net30.
CA modul+set top box
Tekintve, hogy már vagy 6 éve csak Vodafone mobilnetem volt, nem kicsit örülök neki.
-
törölt tag
Most hivott az az ügyintéző hölgy, aki az Invitelnél intézte a FilmBox Live - val kapcsolatban a hibaelhárítást, kérdezte, hogy jó e már, mondtam, hogy igen megköszöntem a segítségét, és ezzel az ügy sikeresen le is lett zárva. Eddig 5*
-
törölt tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Pontosan
. Örülök, hogy segíthettem 
Egyébként a UPC-nek a tévében előredefiniált beállításai vannak, hiszen az is lehetővé teszi CA modul használatát, igazán az Invitel-t is bevehették volna, hiszen mégsem egy kis cégről van szó. A T érthető, hogy nincs benne, hiszen ott csak STB-okat lehet használni.
-
GEPESZ66
veterán
válasz
üzenetére
Vegyem ki a modult, s csináljam így végig?
Csatlakoztassa az Invitel kábeltelevíziós kábelét (koaxiális) tévékészülékének Antenna vagy Cable IN bemenetéhez!
•Állítsa vissza gyári értékekre a tévékészüléket a használati útmutatójának segítségével!
•Kezdje meg a digitális csatornakeresést a tévékészülék használati útmutatójában leírtak szerint és kövesse a képernyőn látható utasításokat! Ekkor még ne helyezze be CA modult és a hozzátartozó vevőkártyát a tévékészülékbe!
•Válassza a digitális hangolást, majd ezután az automatikus hangolást! A tévé vételi módnál válassza a kábelt!
•Egyes készülékek beüzemeléshez szükségesek lehetnek az alábbi paraméterek:
Kezdő frekvencia: 370 MHz (370 000 kHz)
Befejező frekvencia: 860 MHz (860 000 kHz)
Szimbólum sebesség (Symbol rate): 6875 kS/s
Moduláció (Konstelláció): 64 QAM
ONID: 103 (Csak bizonyos készülékek esetén szükséges megadni)
•A sikeres telepítést követően kapcsoljon az m1 csatornára (1-es programhely)! Ekkor CAM modul nélkül is látnia kell a digitálisan sugárzott m1 adását, illetve az Elektronikus Műsorújság (EPG, Guide) tartalmát.
•Kapcsoljon a 3-as csatornahelyre (RTL Klub)! Az adás sugárzása kódolt, így teljesen normális, ha nem látja az éppen futó műsort. Ekkor tévékészülékén „kódolt adás” felirat jelenhet meg.
•Helyezze a vevőkártyát a CA modulba! Ügyeljen a helyes beillesztésre!
•Helyezze be a CA modult a TV készülék CI (vagy PCMCIA) feliratú bemenetébe a TV készülék használati utasításának megfelelően!
•Ezután „Azonosítás folyamatban, kérem, várjon.” üzenetet fog látni a készülék képernyőjén. Kérjük, legyen türelemmel, amíg az első azonosítás megtörténik a CA modul és az Ön tévékészüléke között. Az első azonosítás több percet is igénybe vehet.
•A sikeres azonosítást követően a telepítés befejeződött és a TV készülékén látható lesz az RTL Klub, illetve további előfizetett csatorna műsora. -
GEPESZ66
veterán
Az egyik tévénél set top box van, ott minden csatornát megtaláltam a digitális kínálatból.
A másik tévénél CA modul van behelyezve.
A kártyát tegnap frissítettem az ügyfélszolgálattal, a tévén csináltam gyári visszaállítást, teljes újrahangolást,
de két csatorna továbbra sem jelenik meg a kínálatban:ID Xtra és a Fit TV.
Mi lehet az oka, mit tudok még tenni? -
törölt tag
Az merné bevállalni, aki:
- Olyan területen lakik, ahol az Invitelnek van bőven konkurenciája (ez pl rám igaz)
- van már tapasztalata az ilyen feltételek mellett velük (ez is igaz rám)
- Azon emberek körébe tartozik, akiknek a területén nincs egyáltalán más szolgáltató
- Illetve ismeri a pontos jogi határokat -
btz
addikt
válasz
Intruder2k5
üzenetére
Csak van valami tényező, ami a fent említett szándékosan sarkított szélsőséges példának gátat szab, mert ha az elvi lehetősége fent ál, nem tudom ki az az ember aki ezt be merné vállalni.
Az internet ÁFÁ-ról már fél füllel én is hallottam, az idéntől van? -
Intruder2k5
MODERÁTOR
Azért ez nyilván nem így van. Bár én sem tudom a biztosat, nem néztem utána, nem érint, de úgy képzelem, hogy csak bizonyos költségeket háríthat át hűség alatt, pl. ha a tartalomszolgáltatók is emelik a díjat, vagy éppen ÁFA emelés van, stb...
Apropó, erről jut eszembe, ugye jól emlékszem, hogy januártól csökkent az internet ÁFA? Kíváncsi leszek, hogy abból észre fogunk-e venni valamit a számlában.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo IV
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- Lassan küszöbön a NTE: Neverness to Everness premierje
- iPhone topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- További aktív témák...
- Honor 200 Pro 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Asus ROG Strix G533ZW 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3070Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS érintő Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- ddHIFI RC30B RCA-RCA összekötő 120cm
- series X csomag
- Samsung Galaxy A25 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciaval
- BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ GIGABYTE A16 3VH 16" notebook R7 260 16GB RTX 5060 3 év 27%
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Sávszélt csak 4K és felette számolunk youtube-nál
Nagyon kevés oda a 3Mbit max feltöltés
Egyrészt a 690 Ft-ért felszámított, de egyébként 490 Ft-ért igénybe vett CA modul miatt külön iktatószám alatt, és az imént leírtak okán egy másik ami több dolgot foglal magában.