- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Igyekeztem nézni, de ami megzavar kicsit, hogy új TBSZ (nem transzferalt) lejelentesehez melyik tutorialt kell nézni?
Ma megjött a "TBSZ Account Funding Notice" üzenet, de a leírásban ahogy írja hogy a levél alján van egy pdf amit be kell küldeni NAV-nak. De én maga a levélben nem találom a pdf-et.
Tehát akkor mit is kell beküldeni?A másik hozzászólásban lévő leirasnal meg kicsit máshogy van írva a folyamat, ott látok egy kitölthető pdf-et és még az Activity Statement doksit kell csatolni. Amúgy ami nem tiszta nekem itt, hogy a pdf-ben van egy olyan rublika, hogy "Elhelyezett pénzösszeg". No most itt a jelenlegi egyenleget kell megadni? Vagy a legelső utalást? (Ugye próbálkozás gyanánt többször is utaltam) Az nem tiszta hogyha most mondjuk beirom a jelenlegi 100k egyenleget az összeghez, de a lejelentes után még majd idén utalnek rá 5 millió ft-ot, akkor arról nem kell tudnia már a NAV-nak?
Mert ha netán idő előtt feltorom veszteséggel, ugye ilyenkor nem kéne adózni, de a NAV azt fogja látni hogy 100k volt az egyenleg és mondjuk most kivettem 2 milliót (ami veszteséges), akkor nem azt fogják gondolni, hogy nini itt volt 1.9M profit, adozzak csak.Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de köszönöm ha valaki elmagyarázza hogy kell eljarjak a lejelentesnel, mire kell figyelni, és hogy figyeli ezt az egészet a NAV? Esetleg később még kell e bármit nekik riportalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- E-roller topik
- Kés topik
- Lightyear - befektetési app
- Objektívek topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- További aktív témák...
- Intel Core I9 14900F - 24mag/32szál - Új, Gari 2030.08.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 7 265K - Új, Gari 2028.09.27. -ig - Eladó!
- Intel Core Ultra 9 285K - Új, Gari 2028.08.05. -ig - Eladó!
- ASUS RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 PRIME OC Edition - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Új, Gamer félgép - ASUS PRIME B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Corsair 2x16GB DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Gombászkönyvek egyben
- ThinkPad T495 Ryzen 3 PRO 3300U 12GB 256GB 1 év garancia (akksi hibás)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest