Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigbuda
aktív tag
Igyekeztem nézni, de ami megzavar kicsit, hogy új TBSZ (nem transzferalt) lejelentesehez melyik tutorialt kell nézni?
Ma megjött a "TBSZ Account Funding Notice" üzenet, de a leírásban ahogy írja hogy a levél alján van egy pdf amit be kell küldeni NAV-nak. De én maga a levélben nem találom a pdf-et.
Tehát akkor mit is kell beküldeni?A másik hozzászólásban lévő leirasnal meg kicsit máshogy van írva a folyamat, ott látok egy kitölthető pdf-et és még az Activity Statement doksit kell csatolni. Amúgy ami nem tiszta nekem itt, hogy a pdf-ben van egy olyan rublika, hogy "Elhelyezett pénzösszeg". No most itt a jelenlegi egyenleget kell megadni? Vagy a legelső utalást? (Ugye próbálkozás gyanánt többször is utaltam) Az nem tiszta hogyha most mondjuk beirom a jelenlegi 100k egyenleget az összeghez, de a lejelentes után még majd idén utalnek rá 5 millió ft-ot, akkor arról nem kell tudnia már a NAV-nak?
Mert ha netán idő előtt feltorom veszteséggel, ugye ilyenkor nem kéne adózni, de a NAV azt fogja látni hogy 100k volt az egyenleg és mondjuk most kivettem 2 milliót (ami veszteséges), akkor nem azt fogják gondolni, hogy nini itt volt 1.9M profit, adozzak csak.Bocsi ha hülyeségeket kérdezek de köszönöm ha valaki elmagyarázza hogy kell eljarjak a lejelentesnel, mire kell figyelni, és hogy figyeli ezt az egészet a NAV? Esetleg később még kell e bármit nekik riportalni?
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
- X1 Carbon Gen13 14" FHD+ IPS érintő Ultra 7 268V 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- LENOVO ThinkPad T470,14",FHD,i7-7500U,16GB DDR4,512GB SSD,WIN11
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i5-1245U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Új Gamer PC RTX 5060 Ti 16GB i5-14400F 32GB DDR5 Garanciás
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Kék -12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független, 100% gyári Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest