- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- bambano: Bambanő háza tája
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
Nézd, 2018-ban, amikor elkezdtem tőzsdézni, megkérdeztem személyesen a MÁK-ban, hogy gyűjtőszámlára hogy tudok utalni, és a néni mondta ezt, hogy vegyem fel saját számlaként, és ne rontsam el a közleményt. Azóta csinálom így. Talán tavaly volt egy olyan esetem, hogy sikerült a Wise gyűjtőszámlájára utalni így (webes felületen akko rmég ha a + gombot nyomtad, nem a saját számlaszámodat dobta fel, hanem a gyűjtőszámlát), és a Wise elkezdett b@szakodni, hogy mi ez, és nem fogadták el a MÁK-os doksit az utalásról, úgyhogy visszaküldték, és akkor futottam egy kört a MÁK-nál is írásban, és egy szót se szóltak a gyűjtőszámla miatt, csak mondták, hogy sok gondjuk van a Wise-zal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Projektor topic
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- LEGO klub
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- sziku69: Szólánc.
- Komolyabb hálózati igényeknek is eleget tehet az OWC Thunderbolt 5-ös dokkolója
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest