- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
Gorneck #8884 üzenetére
Visszatettem a molex2pcie kábelt ugyanerre a tápra, már nem világít a tápcsati melletti led. Ha ez nem érdekes, akkor semmi
Kár hogy nincs másik átalakítóm, csak amit a kártyához adtak.
Én se találtam semmit a p41-ről, ez a GB lap is 2-3 hónapja jött ki, de úgy nézem ez már legalább kezel 4x2 giga ramot, nem úgy mint a p31/g31, és elég olcsó, na majd meglássuk'. -
Chaser
legenda
Gigabyte GA-EP41-UD3L , ezt a lapot ismeri valaki? Elég olcsó, milyen FSB-t mehet ez a p41?
-
Chaser
legenda
Vga szakik, mondjátok már el nekem ez mitől van:
zafír 4830 molex-pcie átalakítóval bekapcskor világít egy led a vga csatik környékén aztán kikapcsol, natív pcie csatival menet közben is világít egy led a tápcsati mellett, mind2 esetben működik minden, ez így normális? -
kicsigeri
senior tag
Szebb napot, mint ami most van
-
Gorneck
legenda
Szép napokat...mindenkinek.
-
shteer
titán
jóreggelt
-
Chaser
legenda
Bedurran pár secre, ventik pörögnek, de kép nincs, aztán leáll, ez normális is túlzott alulfesznél. A gebasz ott van, hogy nem tudok cirmost resetelni, csak 2 forraszpont van a lapon, hátoldalon összekötöttem őket de semmi, kivettem az elemet éjszakára, hátha reggelre törlődik a beállítás. Ha nem éled fel se gáz, a proci kárpótol, a többi cucot meg eladom oszt' kijövök nullára
-
Chaser
legenda
válasz
Gyuri27 #8851 üzenetére
Ne értelmezz, hagyjuk meg másnak
Árat kíváncsiságból kérdem, enyémmel nem akarom összehasonlítani, mivel én már nem árulok procikat, itt a nyár, faxnak van kedve ezzel xarolni. Vettem egy s462 félgéet, 1000-es thunderbird procival, régi álmom volt, kicsit alul akartam feszelni, azóta SKSH
de mind1, a proci a lényeg
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #8864 üzenetére
Holnap valszeg vmi HDD teszttel fogok szüttyögni...
Nem gyárt VGA-t, csak azokba a gépeikbe teszi bele amit összeraknak...Fehérváron.
Vagyis...Én azzal foglalkozom, hogy egy új HW elemet teszteljek 1-1 PC családba (Bengal, Persian, Korat...stb ezek fantázia nevek...amik egy ilyet "Acer Veriton M460" fix névvel rendelkező gépet takarnak)...
Pl...Bengal családba szeretnének rakni Nfos GT220as karit, akkor az R&D laborba kezdi az egész a pályafutását. Én összerakok egy Bengal gépet...beleteszem a VGA-t és indul is a teszt 32 és 64 biten is...az eredményét a tesztnek riportáljuk kínába, olaszba és csehbe. Ha ők visszaigazolnak, akkor rendelés esetén már tömeggyártásban is részt vehetnek a karik...ergo az Acer PC-k GT220 redikké válnak így a vevő ha kéri akkor GT220 VGAval lesz szerelve a Veriton PCje. -
shteer
titán
-
Gorneck
legenda
-
Gyuri27
félisten
Úgy látom a társaság felele el van pötyet hizva. Kivéve Chaser komát akinek az irásait nem tudom értelmezni. Ezért nem tudom mi a p-t akar az élettől.
Geri: te ne igyá, hanem egyé mert rossz rád nézni.
optimus fővezér: nem a magasságág számit. Hanem az, hogy nem vagy pocakos.
Csiga: tudjuk a sulyod jelentős része a kár. Csoda, hogy előre nem buksz.
Chaser: kettőnk árait nem nagyon lehet össze hasonlitani.Bár mondjuk a kor is érdekes lehet nem csak a magasság.
Szóval menjünk sportolni gyerekek.
Csak nem tudom, hova és mit, hogy egyből pocakról menjen le a cucc.Amd-s szép napot.
-
kicsigeri
senior tag
-
bolcsodal
addikt
183/91-95 mikor hogy!
Karácsonyi zabálásokkor voltam már egymázsás is..
Monnyuk le kéne fogyni 85 alá.....most, hogy szinte enni sincs időm, lehet menni fog...
-
#TOTTI
őstag
183/77 a többit meg úgy sem hinnétek el..
-
Gyuri27
félisten
Minek 100+ kiló? Most komolyan? Az ember legyen egy ruganyos 90-n (nekem ehhez fogyni kell) meg tudja hová mekkorát kell állni oszt jó napot. Kevés a jól bunyózó 120 kiló körüli pali. Remi Bonjasky ilyen. De ő holland
Amúgy meg a szamurájok, kung-fu-k kora leáldozott a puskaporral. -
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
-
shteer
titán
válasz
fekeandras #8823 üzenetére
kitartást
-
Gorneck
legenda
válasz
fekeandras #8823 üzenetére
Huhh, az baj...
Akkor kitartást hozzá...
-
Gorneck
legenda
válasz
fekeandras #8821 üzenetére
Akkor le kell mondani okosan...
Én is ezt tettem/teszem...és inkább szervezek vmi olyan dolgot amihez van is kedvem...
-
-
Gorneck
legenda
Eddig elég sovány a napom...dög unalom...
Ma már ismét összerakhatom a lépcsőzőm...végre ismét tudok egy kicsit tenni a fizikumomért...
Csak meg lesz az a 90 kiló alatti súly...
-
Chaser
legenda
Ha valaki tudja shteer címét lökje már be privibe, nem tudom felhívni, porzik az egyenlegem.
szerk: ráérzett a srác, tárgytalan
-
Gorneck
legenda
Jó napokat mindenkinek.
-
kicsigeri
senior tag
UUUUPPPP jó reggelt
-
shteer
titán
válasz
Gorneck #8802 üzenetére
a régi is gyatra volt...
most hoztam haza egy creative T6100 szettet - nem nagy szám, de olcsó volt - a logitech x230 után ebből emberi hangzást kihozni nem kis időmbe került
teszteltem az első résszel de az eredeti hangok ott is sokkal jobbak
inkább elmentünk a momparkba megnézni a folytatást eredeti hanggal - csak ott adják feliratosan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest