- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
Gorniiiiiiiiiiiii.
Mi a pusztulat különbség van két lap között ep35-ds4, p35-ds4?
-
-
lipi67
nagyúr
Jó ebédhez szól az Oi!
-
kicsigeri
senior tag
Szép délelöttöt, olyan napsütésest
-
Gorneck
legenda
Jó napokat...mindenkinek.
-
lipi67
nagyúr
Tuningoltam kicsit, mén aludni! Jó éjt!
[link] -
shteer
titán
gyáááá, gyerekek... falnak megyek
ismerősnek tanácsoltam h ne bővítse a gépét, vegyen új cuccokat - ugyanannyiba kerülne
mondtam neki mit vennék annyi pénzből (vmi G31-es lap, E2140, 2gb ddr2 + ati vga ami kikerül)végül vett maga helyi boltban:
asrock 4core dual sata2
msi geforce 9500GT ddr2 1GB
e1400
2giga ddr2 800mhz -
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8769 üzenetére
Köszönöm! Te tudsz már önbizalmat önteni az emberbe
Holnap rendhagyó randim lesz. Megkeresett a 21éves (tfonon), holnap menjek már el hozzá. Eddig ok, csak lövésem se nem van, hogy szép-e vagy csúnya. Annyi rémlik, hogy magas, vékony, és hosszú sötét haja van. Rendhagyó attól lesz, hogy haza akartam jönni (ki tudja ki vár) erre Bogim mondta, hogy akkor jön velem!
Na..felhívtam a havert, jöjjön értem kocsival, akkor már menjünk brigádban
Így lesz jó. Ha nőféle vár..elküldöm a havert meg a lányomat tescozni, én tesztelem kicsit, majd másnap visszamegyek..Ha meg csúf..Bogim úgy se tud a seggén ülni,(sokáig) , lesz indok hazajönni
(#8771) shteer :
-
Gorneck
legenda
válasz
Gyuri27 #8773 üzenetére
Jahh...de itt kis hazánkba pc és szervert gyártás van csak lenovoból...noti gyártás már egy ideje kínában van...
Még ami van Acer pc és IBM szerver...de ezek jelenleg vagy nullásak vagy mínuszosak anyagiak terén...Gyártásra gondolsz? Vagy szerviz? Mert Én gyártásról írtam...képviselet/szerviz normális nem nagyon van...
-
-
lipi67
nagyúr
-
krammerka
őstag
besegít,már megadtam neki a belépéshez szükséges jelszót,stb.
Már csak össze kellene ülnünk..............,de nincs időm semmire
Most pl megyünk esküvőre 1 óra múlva.Erre mit léptek?:[link],már engem is megtalált a srác......
A két deszka közt van 4kEgyébként lehet elcserélem az Abitra
-
Chaser
legenda
Platform független szép napot
-
Gyuri27
félisten
válasz
krammerka #8743 üzenetére
Nem szégyelled magad? Olcsóóóóón? Hát megölsz te átkozott!!!
Hejj hálátlan inteles vagy.A 45-t nekem is van egy g31-m és pár kát dobok is rá. Ha már szar üzletet csinálsz legalább baráttal (akinek amúgy is lógsz).
Lipi: ha uncsizol bábozz kicsit. Pl kézi lebirkozza az egyszemű kukacot (régen kigyó).
Amd-s szép napot.
-
krammerka
őstag
válasz
Gyuri27 #8737 üzenetére
nem volt az annyira occsó,jól megkérted már akkor is az árát.
Aztán alig tudtam eladni 15k-ért
Most meg visszacseréltem egy átlagos 2180-nal.Lipi: találtam egy új IP35 Pro XE lapot,lehet szőrébe elcserélem az EP45 deszkámmal(tudom nem egy árkategória,de hát mégiscsak Abit
)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gorneck #8730 üzenetére
85-90 nő között mozogtam pár éve, most meg..látod Gyuri megmondta, hogy aluszok
(#8731) Gyuri27: Én ugyan nem! Se Xavér, se Friderikusz nem hívott sose, T.Blac-kel más gondjaim is vannak. Én nem "melegedek"
(#8736) krammerka: Bakker! Tegnap felétek jártam, solyan fura hangok szálltak a szeke szárnyán. Nagy nyögések, minden csupa vér. Azt hittem egy aranyeres végigszarta az utcát, de most már tudom: A szíved húzta vissza a procid.
Jóü is az! Nekem is leférne egy régi 2180-as.. -
shteer
titán
válasz
fekeandras #8732 üzenetére
mitől kenődtél el ilyen kékre?
-
Gyuri27
félisten
válasz
fekeandras #8732 üzenetére
Az egész életed munkásságáért. Meg hát inteles vagy.
Most szóltak, neked már reszeltek. -
Gyuri27
félisten
Amd-s szépnapot.
Amúgy ajánlom a társaságnak, hogy szokja a meleget. Mert úgyis egy ennél melegebb helyen fogtok kikötni.
-
Gorneck
legenda
85-90 kiló között mozogtam még pár éve...és nagyon jól éreztem magam akkor...most pont az a célom, hogy jól érezzem magam a bőrömbe...ehhez fizikálisan is rendbe kell tennem magam...
Fejben meg szépen lassan haladok előre...
Ezen a maszturbálós dolgon...már 4 perce röhögök...
-
Gorneck
legenda
válasz
kicsigeri #8724 üzenetére
Báááz...anno egyik PH-s arc kért segítséget...tuningban...mondom oké átmegyek...5-6kmert kibírok...meg azt az 1-2 órát...neki is tetőtéri szobája van...hááát nem semmi hőfokok voltak...
Most Én vagyis Mi pont azokat a fákat szedjük ki amik némi árnyékkal áldanak meg az ilyen napokon...most egész nap 1:1be tűz a nap a szobámra... -
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #8718 üzenetére
Hát..vannak ilyenek. Jól jártál. Bakker most reggel 8-kor 28,5° van a szobában..
-
Gorneck
legenda
válasz
fekeandras #8718 üzenetére
Velem miért nem történnek ilyenek?!
-
fekeandras
őstag
Na délután kötöttem egy jó üzletet.Elcseréltem a rossz, működésképtelen Medion-t egy 6os "rekesz" dobozos sörre...
annyira bizonygatta a gyerek, hogy ő még azt megjavítja stb stb... hogy mondtam ok hozol egy hatos gránátot akkor viheted.10perc se telt el már jött be a kapun...
-
lipi67
nagyúr
Mikor kiment dobni egy pisit..azt már elintézte. Úgy elterültem, nem volt hova feküdnie, ment a földre
Ma is ittam vizet! Napi szinten nem piálok. Hetin se..1-2 sör elmenne, de azért nem háborgatom a szervezetem. Ha már pia..legyen földig..(asztalig).Kevesebbet mint a lakosság zöme, csak nagy adagokban
(#8715) Gyuri27 : Hát..Nagyon remélem, hogy így történt, és nem gyarapodik a család..(Igaz, ha nem így, garaton keresztül nehéz lenne..)
-
lipi67
nagyúr
válasz
Gyuri27 #8712 üzenetére
Veszek? Ez volt a feltétel. Ha kell ingyér, akkor hozzam el az egészet..A HDD-je jó, a ház teljesen újszerü, van 32mb sd-m, újra van Abit lapom..stb.
Kben darabokra szedtem, átpucoltam, most néztem, szépen megy. S tudod mi a jó? Ha kivinném a csajnak az írót, még sok idő míg szétszedem a régi gépét , hogy betegyem az írót, mert akkor már csak szétszedem azt is és felpucolom neki..Így meg..Kiviszem ahogy van oszt csókolom..Azé' asszem ott aluszok. Csak ne lenne már meleg, mert útálom ha arra kelek, hogy hozzámtapadt..
-
Gyuri27
félisten
Amd-s szép napot.
Lipi: kell egy iró és veszel egy komplett lomhalmazt? Nem sz.rral gurigázol az biztos.
-
lipi67
nagyúr
válasz
fekeandras #8710 üzenetére
Gyáááááááá! Valóban az!!
Itt is napi 2 vihar megvolt eddig..Tegnap nagyon kellett egy szaros cd író mert megigértem a szombati csajnak(azt hittem, hogy van egy itthon-rég kidobtam)
Este jön egy haver, hogy Ő tud 1et,de..Az új még szinte, és csak azzal a feltétellel adja nekem a haverja, ha az egész géápet ideadhatja. Így lett egy normális kis házam, egy Abit BH6-os deszkám, valamennyi memória(nem néztem), egy sb hangkártya, 333-as cerka asszem, egy quantum hdd,s3-as vga.. -
fekeandras
őstag
#8708: 2009-07-02 08:06:08
#8709: 2009-07-02 08:06:08komoly...
-
kicsigeri
senior tag
Jujj, az a gyerek. A veszprémi színházba játszott egy darabig, egyik haverom ott szinpadrendező, és mesélte hogy a srác nem fürdött annyira büdös mint egy disznó. Van a színháznak egy sofőre, aki szállítja a színészeket ha kell. Nos ezt a gyereket sokszor vitte haza, volt hogy útközben a kissrác megevett 2-3 zsacskó chipszet, és telerókázta a kocsit. Az meg hogy szegény hol lakott....
Ja inteles szép reggelt
-
lipi67
nagyúr
fekeandras : Téged se nem győzött meg a 4650-es..?
Szegény srác! Én értékeltem.Mivel szarabb mint a az a mesemondó gyerek aki megnyerte azt a szart? Semmivel
fos mind2, csak az ugye gyerek, nem gazdag, határon túli...
Ja! S mér aluszol? Lassan én is azt teszem, csak bedobok 1 kávét..
Jó éjt!vagy jó reggelt..
-
lipi67
nagyúr
Nagy kópé vagyol ám! Mások"kárán" nevetni!
Ilyen "lájtosat" nem igazán tudok, kicsit erősebb miatt meg asszem elvennék törpapámat. Kben ott 1x eladtam egy építkezés állványozását. Akkor is sétáltam, s jött egy fazon, hogy elvihet-e pár deszkát, nagyon kellene neki. Akkor vettem észre, hogy valami épületfelújítás folyik éppen (nem is ott melóztam
), s mondtam: Felőlem, vigye ami kell.
Mint kiderült, lovaskocsival jött vissza, amit lehetett el is vitt.1x kiküldtek, hogy szereljek fel egy postaládát. Kimentem, becsengettem a tulajhoz, hogy kellene áram, dugja már be a hosszabbítót a fürdősz.-ba(az van a legközelebb a bejárat ajtóhoz). Erre azt mondta a suttyó 70 éves kis pina, hogy ne is haragudjak, de olyan a külsőm, és annyi mindent hallani..Ő be nem enged.Na..
Kértem mástól, s mivel volt vagy 150cm magas is a nő..kértem egy széket is a szomszédtól és felfúrtam neki vagy 2 méret magasra a ládáját..-hülye liba.'x nem volt lakatos meló és egy öreg fasszal küldtek ki, egy kádcserére.(az vizes volt) Kinemtünk, Ő megmutatta, hogy kell bontani,s mondta 10 perc és jön, de van egy kis maszekja. Mire visszajött (du.1re!!!) ki is bontottam meg minden. Akkor közölte, hogy mivel én most mint segédmunkás vagyok ott, hordjam le a törmeléket, majd holnap folytatjuk.Fogta és lelépett. Persze a buszomat is lekéstem, Ő meg SEMMIT se csinált. Nem baj, nem vamzerkodunk, majd alakul. Úgy 1 hónap múlva vizes meló nem volt s kiküldtek Alberttelepre egy pincei vasajtó leszakadt zsanérjait felheftelni. Persze..Őt választottam. Miután sikeresen megoldottam az áramot, szóltam neki, hogy menjen be az ajtón, tartsa, hogy ne mozduljon el míg heftelem. Bement én meg beheggesztettem ahogy van. Összepakoltam, s közben szóltam, hogy "Nemsokára készen vagyunk".Majd egy csajhoz bepakoltam a cumót és irány Barcika. Bent mondtam, hogy az öreg kicsit beivott, később jön. Ha jól emlékszem több órát ült ött, mire rádöbbent, hogy gáz van és kiabálni kezdett. Valaki hidegvágóval úgy 1 órán át szabadította....
5 évig voltam ott! (engem is meglepett, igaz az építész, aki a főnök is volt, jó haver volt, no meg az apám is
) -A végén már néha szégyelt asszem,de amúgy is befuccsolt a cég, ki nem rúgtak, megszüntünk..
-
#TOTTI
őstag
DX10.hez..: Kb. 6-7 éve én is rakosgattam fel az újabb iExpolrereket meg Netscape Navigatort meg Operat hogy legyen net.. de nem lett szóval más is kell hozzá pl. előfizú vagy telefonvonal..! Aztán ugye lett net.. 2004-ben... 10 óra CD axelero PC World mellé..
Amikor lejárt a 10 óra nem jött be többé új oldal..
Innentől a cacheből böngésztem.. az élmény hasonló.. pér kép hirdetés hiányzott.. de nem nekem..
Ez az eset hasonló mint pl. a HOC cikkben.. hogy látja a különbséget..
Anno nem volt Voodoo karim bemásoltam a glide-ot a mappába és én is láttam különbséget..
-
lipi67
nagyúr
Nem módosított ez szerintem semmit!
A crysis eddig is ment, arra céloztam, hogy nem ártott.Én így voltam most Szhely után, egy 20 évvel fiatalabbal!
Hát, ha ügyes a kezed, nagy a zsebed és nem gázol a saját eszméidbe..akkor megoldható. (Utána megyarosítani kell csak Kolompárra)
Bár.. falun elcserélsz 2 pesti vattát füldugóra, utána másik faluban fülhallgatóra, egy harmadikban egy normlis fülesre...-előbb-utóbb csak összejön! -igaz, vidékre ezek után ne nagyon menj.
Eszembe jutott valami.
Voltam vagy 19 amikor K.Barcika Városgarázdálkodásni vál.-nál voltam épületkarbantartó. Szomjasan sétáltattam egy kalapácsot az utcán, amikor jött egy pali, hogy csaptelepet nem -e tudok ócsón. Mondtam: dehogy nem, pill.
Felmentem a H.Katóra, bementem az előbb említett családhoz s közöltem: Felújítás! Én sorba szerelem a csaptelepeket le, a másik brigád meg rakja az új kütyüket. Levettem (viz elzár), elvittem a palinak, kijött egy 0,2-es meg 2 sör -
shteer
titán
biztos voltam benne h nem fizettél
ha jótékonyan módosított is vmit, akkor sem tudja azt amit kellene, crysis meg nem valódi dx10
tegnap lecseréltem az amilo mini-te egy eee 1000H-ra - hát mit mondjak... ég és föld
most meg 5.1 hangfalszettre szeretnék váltani. mindezt pénz nélkül
kihívás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Elektromos cigaretta 🔞
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gyúrósok ide!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest