Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Digitális Állampolgárság Program
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz darál0w #38093 üzenetére
Mert nem tudják. Racecam tudná mert azt hiszem egyszer összeszólalkoztunk de ő rég lelépett innen (tényleg mi lehet most vele?). Az E2000 szakmai topikból tudják páran, itt az offolósban is de ennyi. Keveset használtam azt az acc.-ot privátokba meg ugye sajnos a házigazdák sem látnak bele így nem tudom a magam igazát bizonyítani és ez eléggé nyomaszt. Valakinek meg is adtam a nevem + postacímem privátban az egy csapásra tisztázna de majd 4év távlatából franc se emlékszik már rá, hogy kinek. Meg mondom sajnos nem látnak bele ebbe. Nagyon úgy fest, hogy ez a vonat már elment.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz darál0w #38094 üzenetére
Biztos, mert a fickóval majd 1 órát dumáltunk...és a PH segítségével elég komoly bírósági ügy is lehetett volna, bá már az is szar lett volna annak a két nyominak, ha kocsiba huppanva meglátogatom őket otthon...szüleik boldogok lettek volna.
Ezért se értem, hogy a PH miért tart meg régi nickeket...és miért kellett eddig várni egy vmivel biztonságosabb belépőrendszerre...persze ettől még ugyanúgy fel tudták volna nyomni a regem...de most már figyelek...
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz darál0w #38091 üzenetére
Verést? Megoldható...
Háááát az akkori fejlesztőnél nagy nehezen 1-2 modi segítségével és pár mail, pár sms árán sikerült bizonyítanom ki is vok. Aztán szépen kiderült az ip, mellik iskola...még két névig is eljutottunk (bár erre már nem emléxem)...nem volt nagyon nehéz.
Privát után a csávókám a név hallatára inkább visszaadott mindent...
Én meg telefonáltam 1-2-öt és cimborák lebeszéltek a szabiról, így mennem se kellett sehova...Egom, Tát környékén még mindig vannak ismerőseim...
Még mindig így jártak a legjobban, mert mailemre a UPC-től 1-2 nap után egy nyomozóféleség hívott fel...az elbeszélgetés után elég komoly pert lehetett volna a nyakukba akasztani...így meg egy db-ig nem fociztak...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
8th
addikt
válasz darál0w #38081 üzenetére
Nem ment az sehová. Úgy emlékszem nagyjából akkortájt kebelezte be az Origo a freemail-t. Heteken át szarakodott volt, hogy napokig elérhetetlen volt. Elkapott az ideg és megszüntettem a freemail-em a fenébe. De mivel előzőleg lábon hordtam ki az agyhalált az adatlapomon nem változtattam meg előtte az e-mail címet. Akkor még nem volt lehetőség utólagos korrigálásra mint most. Több mint 6500kombinált hsz után itt ennyit ér a szavam. Ez van. Csak az piszkálja a csőrömet, hogy az enyém, én csináltam de sehogy nem tudom bizonyítani. Ez eléggé idegesítő.
(#38085) darál0w: Jó nekem az az újonc rang. Sosem motivált sem az egyéni avatar sem az hogy mi van a nevem alá írva.
(#38088) darál0w: ja, az már rég nem él.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
válasz darál0w #38077 üzenetére
Sehogy sem tudtam bizonyítani, hogy az enyém. Az e-mail cím amit egyébként inaktivitás miatt elrejtett a rendszer nem elég. IP egyezés meg sajnos nincs mivel akkor még nem itthonról netezgettem. Szóval így jártam. Asszem' lipi nézett volna ha 3,5év kihagyás után visszatér a "majom".
-
F34R
nagyúr
Estít
-
lipi67
nagyúr
Jó estét!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
F34R
nagyúr
Estét jövő héte -14 fokot is mond
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
- Miért k*rvázhatja le az informatikus a volt barátnőjét?
- Mert az exe futtatható!Véleményem szubjektív...
-
zoltanz
nagyúr
Itt úszatok egy medencehossznyit.
-
F34R
nagyúr
Jó reggelt
-
lipi67
nagyúr
Jó (hideg) reggelt!
Geri után szabadon:"Mondjuk jó a tökfőzelék is,csak akkora legyen a hús,hogy ne látszódjon mi van alatta!" shteer a vénasszonyokról:"Na igen, kézből végignyalják a plug&play fogsort!"
-
lipi67
nagyúr
válasz darál0w #38011 üzenetére
Dodzsemezni én is tudok
Menjünk, ünnepeljük meg az újjászületésed. Ha szerencsém van, vmi eü-s libát is kifogunk, s 2 sör között összevarrSzép estét topiklakók.
Én kiskoromban az 501-essel (páma fix-tex) éreztem hasonlót. Egyik haver (temetőbe nyomta a marha) egy kriptába kötött ki Kbarcikán. Sokáig lovasrendőrök cirkáltak a Diófa kocsmával szemben lévő temetőben.
Jó hely. Ha megigéred, hogy jó leszel, tavasszal elviszlek. (Te meg nyár körül hazahozol )[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
zoltanz
nagyúr
Egyszer csattantam autóval, de utána 1 hétig inkább nem mentem a közelébe.
-
darál0w
Jómunkásember
itt már nem először esett...ráadásul le is szokott fagyni az ut arrafele...szal' nem volt ismeretlen, hogy csuszik az ut...aztán mégis szopoágra küldött....
#38014) pro70 semmi baja...holnapra harcakész állapotban lesz
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
bazze....kicsit összecsuktam a verdát.
volt ho rendesen arrafele...de eddig nem volt akadály...
balos kanyar, benne kis dombocska...ismerős a táj....lassítok, mert tudom, hogy itt kell, szal' 90ről vissza 60-70 közé...de ugy néz ki nem volt elég...
a balos után balra 5-6 méteres árok, jobbra földdomb, és előtte esőelvezető...a kanyarban a jobb hátulja megindult kifele, tudtam, hogy nem tudom megfogni, de azért megprobáltam, enyhe gáz és ellenkormányzás...semmi....mintha semmit nem csináltam volna...mit tudtam hát csinálni?!....jo erősen megmarkoltam a kormányt és nézelődtem.
auto sodrodik tovább....eleje balra, hátulja jobbra, majd hirtelen egyenesbe állt, de háttal.
aztán durva ütés bal hátulrol, vissza 180°, majd ütés jobb előről és megálltam menetirány szerinti jobb oldalon, ami joval jobb "választás", mint a bal oldali több méteres árok
kiszálltam, levakartam magamrol a sok mocskot, ami a földről rámborult, majd szemrevételeztem az autot...4 felni kuka, gumiknak semmi baja, futomű rendben, első rendszámtábla sehol ( azota már megtaláltam ) első lökös repedt, hátso lökháríto enyhe repedés, kipufgogo középtájon meghajolva.
relatíve lassan mentem és krvára megusztam, mert
1. nem jobbra sodrodtam bele a krva nagy árokba.
2. nem jött velem senki szembe hál'istennek.
szoval jo nap volt.
....lényeget lehagytam...egy karcolás nincs rajtam...
[ Szerkesztve ]
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
lipi67
nagyúr
Nem színezünk, mindenki 1forma(khm), de..
Húzzunk egy vonalat, állítsunk fel EMBERI normákoat, s aki az alatt van, az legyen a rossz, a NEM EMBER. Tehetek én arról, hogy ilyen alapon ha összegeznénk, a 60%cigány,38% zsidó lenne?Itt a baj. Nem nézem én a bőrszint meg a hanukát (jajj! Rászakadt a plafon a fejemre), de akárhonnan nézem, nekem ez jön ki!
-
Gorneck
legenda
válasz hackeeeee #38002 üzenetére
Az egyik folyamat gyápon van, nem elég, hogy 6 órába dolgozik...de szinte mindig otthon van a gyerekével, aki nem keveset beteg. Akkor mellé még ott vannak a szabijai...szal 2011ben sztem többet volt otthon mint itt.
Abban a 6 órában kb 1-2 órát van a helyén aktívan, persze vannak napok mikor többet, 1 óra reggeli, 1 óra ebéd, 1 óra du séta, 20-30 perces telóbeszélgetések folyóson...szal abból a 6 órából nem sokat tölt hasznos tevékenységgel.
Oszt fel van háborodva, hogy rá akarják tolni egy másik ember munkáját és a főnökünk nem áll ki mellette...én se tenném...sőt...én már szépen el is küldtem volna, oszt hűűűcccsse máshol a lét.
A másik kihez nekem sok közöm nincs, az manáger lett...azóta megy is az önfényezés rendesen, legtöbb esetben sok köze nem is volt hozzá...mellé olyan buta, mint föld. Jahh és ami a legidegesítőbb, hogy egyfolytában járatja a pofáját...ami által azt is megtudhatjuk, hogy a fia reggelente fosik...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest